Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ινδια ακομα καλυτερα, οι ομαδικοι βιασμοι ντομπιων και τουριστριων σε κοινη θεα ειναι εθνικο σπορ

Τυπε,μιλας για την δευτερη χωρα σε παγγοσμιο πλυθησμο.Κανεις δεν επικροτει πραγματα που γινονται εκει,μιλαμε ομως για τελειως αλλο πολιτισμο,κουλτουρα,πλυθησμο,αλλα μεγεθη.Η ελλαδα με τα 10 μυρια και ειναι το μπουρδελο της ευρωπης,ουτε που μπορω να διαννοηθω το τι θα συνεβαινε εαν ειχαμε κατι δισσεκατομμυρια κατοικους οπως η χωρα που προανεφερες.

Εξ αλλου το εθνικο σπορ του ελληνα ειναι να οδηγαει πιωμενος και να χτυπαει τον κοσμο λες και ειναι κορινες,οπως αναφερεις εσυ τα περιστατικα στην ινδια ετσι αναφερουν οι ευρωπαιοι τα περιστατικα στην ελλαδα,γι αυτο ερχονται κ αυτοι το καλοκαιρι,φαληρακια ζακυνθο,κερκυρες,ροδο και κανουν τα εκτροπα,σ λεει αυτοι εκει ειναι τριμπουρδελα κανουν οτι να ναι και δεν τους πειραζει κανεις,ενω σε πολιτισμενα κρατη οπως θεωρεις οτι ειμαστε,θα την ειχαν γαμησει

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Μαρέσει που μιλάς για Δαρβίνο.
Σύμφωνα με το Δαρβίνο σε λίγα χρόνια ούτε Έλληνες θα υπάρχουν ούτε λευκή φυλή.
Κλάψε τώρα φασιστάκι.

Αρα καλο θα ηταν η λευκη φυλη να γινει ρατσιστικη και ολιγον φασιστικη ωστε να επιβιωσει.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Τυπε,μιλας για την δευτερη χωρα σε παγγοσμιο πλυθησμο.Κανεις δεν επικροτει πραγματα που γινονται εκει,μιλαμε ομως για τελειως αλλο πολιτισμο,κουλτουρα,πλυθησμο,αλλα μεγεθη.Η ελλαδα με τα 10 μυρια και ειναι το μπουρδελο της ευρωπης,ουτε που μπορω να διαννοηθω το τι θα συνεβαινε εαν ειχαμε κατι δισσεκατομμυρια κατοικους οπως η χωρα που προανεφερες.

Εξ αλλου το εθνικο σπορ του ελληνα ειναι να οδηγαει πιωμενος και να χτυπαει τον κοσμο λες και ειναι κορινες,οπως αναφερεις εσυ τα περιστατικα στην ινδια ετσι αναφερουν οι ευρωπαιοι τα περιστατικα στην ελλαδα,γι αυτο ερχονται κ αυτοι το καλοκαιρι,φαληρακια ζακυνθο,κερκυρες,ροδο και κανουν τα εκτροπα,σ λεει αυτοι εκει ειναι τριμπουρδελα κανουν οτι να ναι και δεν τους πειραζει κανεις,ενω σε πολιτισμενα κρατη οπως θεωρεις οτι ειμαστε,θα την ειχαν γαμησει

Ρε τυπε εχεις κανα ιδιαιτερο ταλεντο να αμολας τοσες πολλες συνεχομενες μαλακιες? Κανε και κανα διαλειμμα δε κουραζεσαι?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρε τυπε εχεις κανα ιδιαιτερο ταλεντο να αμολας τοσες πολλες συνεχομενες μαλακιες? Κανε και κανα διαλειμμα δε κουραζεσαι?

μπα ευχαριστηση μου αλλα τι ακριβως σ φανηκε μαλακια,γραψε κ μας να γελασουμε ολοι μαζι

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
μπα ευχαριστηση μου αλλα τι ακριβως σ φανηκε μαλακια,γραψε κ μας να γελασουμε ολοι μαζι

ε ρε μαν γραφεις περιμενουν να πανε στην Ελλαδα να κανουν μαλακιες κλπ. Γιατι στις χωρες τους οι Αγγλοι δε κανουν? Η στην Ισπανια πχ? Η οπουδηποτε αλλου?
Και σε αλλα πριν. Θες να πεις ενα σωστο πραγμα και παιρνεις φορα και αρχιζεις και γαμας το ιδιο σου το επιχειρημα.
Εχει το χαβαλε του βεβαια  :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.052
Πόντοι
6.256
Ομονοια κλασικο τριτοκοσμικο χαλι.

Και μια ελλεϊνιδα τωρα ανακουφιζει καπου 2 μαυρους γιατι ειπαμε, black lives matter, να μη γαμησουν και αυτοι? Ανθρωποι ειναι....  :P

Τιποτα... μια φυσικη καταστροφη χρειαζομαστε μπας και γλυτωσει η χωρα. Δε σωζομαστε αλλιως. Τα πραγματα εχουν παρει μη αναστρεψιμη πορεια.
ευχαριστουμε για την ημερησια ενημερωση ξεφτιλας

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ε ρε μαν γραφεις περιμενουν να πανε στην Ελλαδα να κανουν μαλακιες κλπ. Γιατι στις χωρες τους οι Αγγλοι δε κανουν? Η στην Ισπανια πχ? Η οπουδηποτε αλλου?
Και σε αλλα πριν. Θες να πεις ενα σωστο πραγμα και παιρνεις φορα και αρχιζεις και γαμας το ιδιο σου το επιχειρημα.
Εχει το χαβαλε του βεβαια  :2funny:

ναι ρε αγορι δικιο εχεις,παντου κανουν μαλακιες οχι ομως ικανες να επιρεασουν καταστασεις,ενω η ελλαδα ειναι που ειναι η κατασταση ανεξελεγκτη,προστιθονται κσι αυτα που προανεφερα δημιουργωντας ενα χαος φτανοντας στο συμπερασμα οτι ειναι το μπουρδελο του νοτου για τους ευρωπαιους

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
ναι ρε αγορι δικιο εχεις,παντου κανουν μαλακιες οχι ομως ικανες να επιρεασουν καταστασεις,ενω η ελλαδα ειναι που ειναι η κατασταση ανεξελεγκτη,προστιθονται κσι αυτα που προανεφερα δημιουργωντας ενα χαος φτανοντας στο συμπερασμα οτι ειναι το μπουρδελο του νοτου για τους ευρωπαιους

Και Ισπανια, Πορτογαλια κλπ τα ιδια κανουν. Ελλαδα πεφτει και καμια ψιλη  :2funny:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
Αρα καλο θα ηταν η λευκη φυλη να γινει ρατσιστικη και ολιγον φασιστικη ωστε να επιβιωσει.

Γιατί να επιβιώσει όμως;
Μου φαίνεσαι λογικός άνθρωπος γιαυτό και συζητάω μαζί σου.
Τι σκατά με νοιάζει εμένα το μέλλον της λευκής φυλής;
Που λανθασμένα ονομάζεται φυλή γιατί βιολογικά δεν αποτελεί φυλή.
Με νοιάζει το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.
Τώρα αν αυτή θα ναι άσπρη, μαύρη ή καφετί, καρφί δε μου καίγεται.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Γιατί να επιβιώσει όμως;
Μου φαίνεσαι λογικός άνθρωπος γιαυτό και συζητάω μαζί σου.
Τι σκατά με νοιάζει εμένα το μέλλον της λευκής φυλής;
Που λανθασμένα ονομάζεται φυλή γιατί βιολογικά δεν αποτελεί φυλή.
Με νοιάζει το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.
Τώρα αν αυτή θα ναι άσπρη, μαύρη ή καφετί, καρφί δε μου καίγεται.

Ναι εσενα μπορει να μη σε νοιαζει και καλα κανεις. Απλα λεω για το ενδεχομενο να νοιαζει αλλους. Οποτε αυτοι ισως να το εβλεπαν ετσι.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.010
Πόντοι
216
1oν σου απανταω στο προηγουμενο για να μην κανω τσαμπα παραθεσεις δεν ειπα οτι η Γερμανια χαριζει λεφτα αλλα οτι εμεις δεν μπορουμε να ειμαστε ανθυπαρκτοι διοτι χωρις το ευρω θα ειμασταν ακομα Βαλκανιοι και θα εβλεπες σκηνες μαροκου που σκανε τα παιδακια στους τουριστες να ζητιανευουν...
Προχωραμε αυτο που λες δεν χρειαζετε καποια ιδιαιτερη αναλυση και σκεψη ειναι απολυτως λογικο οταν οι φυλες που ανεφερες αποτελουν το 60% του πλυθισμου του πλανητη ειναι επομενο...Δεν εχω προβλημα με κανεναν απο που και να ειναι,με τον φονταμενταλιστη αραβοινδοπακιστανο ομως που θα θελει να ζησει με τα δικα του ηθη και εθιμα στο δρομο που μεγαλωσα εχω,γιατι η πολιτσμενη χωρα που βρισκομαι του δινει αυτο το δικαιωμα το οποιο θελει να καταχραστει για να περασει την καθυστερημενη προπαγανδα που του χουν κανει στην οπισθοδρομικη και πρωτογονη χωρα του βλ.εδαφια απο το κορανι για το τι πρεπει να κανει ο καλος μουσουλμανος...Δεν ειμαι ουτε αριστερος ουτε δεξιος ειμαι λογικα σκεπτομενος ανθρωποςμου λαχε να γεννηθω σε χωρα του δυτικου πολιτισμου και με αυτες τις αρχες που εχω με αυτες εχω μαθει να κρινω λογικα τα πραγματα τωρα αν εσυ θες να γινεις μουσουλμανος και να βιαζεις αγορακια ,να μη τον παιζεις γιατι δεν ειναι χαλαλ και να σφαζεις αγελαδες για να ρθει βροχη ΟΚ.....Απ αυτο που πασχει αυτη η χωρα ειναι η λογικη σκεψη και ο καρκινος της ειναι οι αριστεροδεξιουληδες με πατριωτικους η αντεθνικους παρανομαστες αντοιστιχα,αν μας βλεπαν αυτοι που ζουσαν καποτε εδω και δημιουργησαν οτι δημιουργησαν για να μπορει να ειναι περιφανος(χωρις ομως να ξερει τιποπτα απο οτι επιστημονικο η φιλοσοφικο ειπωθηκε,γραφτηε και μελετηθηκε σε αυτο εδω το τοπο) ο καθε εθνικιστης που αναθεμα αν ξερει να σου εξηγησει πχ τι ειναι το πυθαγωριο η μηχανισμος των αντικιθυρων η τι βρηκε ο αρχιμηδης η τι ειπε ο αριστοτελης...............οχι απλα θα μας θεωρουσαν βαρβαρους αλλα θα μας σφαζαν για να μην υπαρχουν τετοιοι ελληνες

Ναι αλλά για να λες ότι μας συμφέρει το ευρώ σημαίνει ότι κάποιος μας δίνει λεφτά.
Αυτό σημαίνει οικονομία.
Κάποιος κερδίζει κάποιος χάνει.
Άρα για να κερδίζουμε εμείς, χάνει ποιός νομίζεις;
Η Γερμανία;
Είναι αστείο μόνο που το διανοείσαι αυτό.

Δεύτερον ο Δυτικός πολιτισμός έχει πολλά καλά και πολλά κακά. Το ίδιο και ο Αραβικός κι ο Ινδικός κι ο Κινεζικός.
Εσείς έχετε την τάση να προβάλλεται μόνο τα καλά του Δυτικού και μόνο τα κακά των άλλων.
Δεν είναι όμως έτσι.
Όλοι έχουν τα συν και τα πλην.
Σκοπός για το μέλλον είναι να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία κάθε πολιτισμού και να δημιουργήσουμε έναν νέο πανανθρώπινο πολιτισμό που θα τους συνδυάζει αλλά και θα τους υπερβαίνει όλους τους προηγούμενους.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Και μια ελλεϊνιδα τωρα ανακουφιζει καπου 2 μαυρους γιατι ειπαμε, black lives matter, να μη γαμησουν και αυτοι? Ανθρωποι ειναι....  :P

Τιποτα... μια φυσικη καταστροφη χρειαζομαστε μπας και γλυτωσει η χωρα. Δε σωζομαστε αλλιως. Τα πραγματα εχουν παρει μη αναστρεψιμη πορεια.

Οχι τυπε ,δεν ειναι καλες οι ακραιες λυσεις κατα τ αλλα συμφωνω,γι αυτο γραφουμε εδω γιατι μας ποναει για την ελλαδιτσα αλλα μονο θεατες μπορουμε να ειμαστε.

Με την καραντινα ολοι πειστηκαμε οτι γινονται πραγματα που δεν πιστευαμε.Ενας τρελος να βγει,να χτυπησει το χερι στο τραπεζι λεγοντας σε ευρωπη,αμερικη,αφηστε με τρεις μηνες να μαζεψω την χωρα μου απ αυτο το χαλι και μετα συνεχιζω να σας δινω το γκροβερ μου οπως παλια.

Βαρα μια καραντινα ολοκληρωτικη,κατεγραψε τους παντες και τα παντα,ποιος ειναι μεσα στη χωρα σου,τι ιστορικο εχει,τι "βλεψεις" εχει,ελληνας πακι αλμπα,ολοι μεσα ,δημιουργησε μια βαση δεδομενων και οσο θα τους καταγραφεις θα τους σναφερεις σαν κρατικος φορεας υποχρεωσεις και απαλλαγες,ελληνες και πακια.Στους παντες,και μετα ελευθερος να τσιμπουκωνεις την ευρωπη.Εαν γραψετε δεν γινεται να σας θυμισω οτι ειναι μια εξελιγμενου τυπου απογραφη αυτο που γραφω

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Οχι τυπε ,δεν ειναι καλες οι ακραιες λυσεις κατα τ αλλα συμφωνω,γι αυτο γραφουμε εδω γιατι μας ποναει για την ελλαδιτσα αλλα μονο θεατες μπορουμε να ειμαστε.

Με την καραντινα ολοι πειστηκαμε οτι γινονται πραγματα που δεν πιστευαμε.Ενας τρελος να βγει,να χτυπησει το χερι στο τραπεζι λεγοντας σε ευρωπη,αμερικη,αφηστε με τρεις μηνες να μαζεψω την χωρα μου απ αυτο το χαλι και μετα συνεχιζω να σας δινω το γκροβερ μου οπως παλια.

Βαρα μια καραντινα ολοκληρωτικη,κατεγραψε τους παντες και τα παντα,ποιος ειναι μεσα στη χωρα σου,τι ιστορικο εχει,τι "βλεψεις" εχει,ελληνας πακι αλμπα,ολοι μεσα ,δημιουργησε μια βαση δεδομενων και οσο θα τους καταγραφεις θα τους σναφερεις σαν κρατικος φορεας υποχρεωσεις και απαλλαγες,ελληνες και πακια.Στους παντες,και μετα ελευθερος να τσιμπουκωνεις την ευρωπη.Εαν γραψετε δεν γινεται να σας θυμισω οτι ειναι μια εξελιγμενου τυπου απογραφη αυτο που γραφω

Ρε φιλε εδω τους συλλαμβανουν για τρογκες και ληστειες και τους αφηνουν ελευθερους χωρις απελαση, τι να την κανεις την καταγραφη ολων

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96

λαθος

οι ινσελς θα σωσουν  την ανθρωποτητα απο το χαος των φιλελε

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Ναι αλλά για να λες ότι μας συμφέρει το ευρώ σημαίνει ότι κάποιος μας δίνει λεφτά.
Αυτό σημαίνει οικονομία.
Κάποιος κερδίζει κάποιος χάνει.
Η Γερμανία;

Δεύτερον ο Δυτικός πολιτισμός έχει πολλά καλά και πολλά κακά. Το ίδιο και ο Αραβικός κι ο Ινδικός κι ο Κινεζικός.
Εσείς έχετε την τάση να προβάλλεται μόνο τα καλά του Δυτικού και μόνο τα κακά των άλλων.
Δεν είναι όμως έτσι.
Όλοι έχουν τα συν και τα πλην.
Σκοπός για το μέλλον είναι να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία κάθε πολιτισμού και να δημιουργήσουμε έναν νέο πανανθρώπινο πολιτισμό που θα τους συνδυάζει αλλά και θα τους υπερβαίνει όλους τους προηγούμενους.

Το τελευταιο που ειπες ηδη γινεται σε καποιο βαθμο.
Τωρα για πολιτισμους, μαλλον το αντιθετο γινεται ( η κανεις ). Εξιδανικευεις τους αλλους πολιτισμους και ψαχνεις να βρεις αρνητικα στο δυτικο. Τα πραγματα δεν ειναι τοσο ρομαντικα. Ο ινδικος πολιτισμος, σεβαστος για μενα, αλλα ειναι σκληρος ταξικος, ακαμπτος, με καστες, θρησκοληπτος σε βαθμο μεγαλυτερο ισως και απο τους μουσουλμανους, που καθοριζει την καθημερινοτητα και εχει διαφορετικη αξια για την ανθρωπινη ζωη.
Ο κινεζικος? Ο ανθρωπος δεν αποτελει καν αυτονομη οντοτητα, αποτελει ενα μερος της κοινοτητας και οποιο κεφαλι ξεχωριζει κοβεται. Ο αραβικος? Ουσιαστικα νομαδες ηταν, αυτο που θεωρειται σημερα "αραβοισλαμικος" ειναι μιξη περσικου και στοιχειων της μεσοποταμιας, ασσυριων κλπ. Συνδυασμενα με μια updated version της βιβλικης θρησκειας του ισλαμ δηλαδη. Οταν πηρε επιρροες απο τον ελληνικο πολιτισμο εφτασε σε υψηλα επιπεδα κατα τις περιοδους των Αββασιδων χαλιφων. Τον κατεστρεψαν οι Μογγολοι και οι Τουρκοι και οχι οι Σταυροφοροι καθως λανθασμενα υποστηριζεται.
Καθε πολιτικσμος εχει τα καλα και τα κακα, αλλα ο Δυτικος προσδιδει μεγαλυτερο χωρο για το ατομο και περισσοτερη ευελιξια και ανοιγμα δυνατοτητων.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρε φιλε εδω τους συλλαμβανουν για τρογκες και ληστειες και τους αφηνουν ελευθερους χωρις απελαση, τι να την κανεις την καταγραφη ολων

Ναι,γιατι τσιπρας,κουλης κ σια τσιμπουκωνουν τους ευρωπαιους.Γι αυτο εγραψα πιο πανω που δεν παρεθεσες να χτυπησουν το χερι στο τραπεζι!Οπως συνεβη στον εβρο με την Τουρκια,πιστευω ολοι να πειστηκατε οτι ειμαστε οι αποθηκες της ευρωπης

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Ναι,γιατι τσιπρας,κουλης κ σια τσιμπουκωνουν τους ευρωπαιους.Γι αυτο εγραψα πιο πανω που δεν παρεθεσες να χτυπησουν το χερι στο τραπεζι!Οπως συνεβη στον εβρο με την Τουρκια,πιστευω ολοι να πειστηκατε οτι ειμαστε οι αποθηκες της ευρωπης

Η Ευρωπη εχει διαφορετικα στρατοπεδα να συνασπιστεις
Θα μπορουσαμε να υιοθετησουμε την γραμμη του Βισενγκραντ
Αλλα ψηφιζουμε τσιπροκουληδες που ακολουθουν Μερκελ
Ο Ορμπαν την εχει γραμμενη

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386

Και μια ελλεϊνιδα τωρα ανακουφιζει καπου 2 μαυρους γιατι ειπαμε, black lives matter, να μη γαμησουν και αυτοι? Ανθρωποι ειναι....  :P

Το Black Lives Matter είναι κίνημα κατά του ρατσισμού.Δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιας..

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ν
Η Γερμανία;

Εμεις απλα χανουμε λιγοτερα απ'οτι θα χαναμε αν ειαμσταν εκτος...Αυτο  χονδρικα,για να σε καλυψω
Το δευτερο που λες δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο,ΑΛΛΑ συγκερκιμενα για τον αραβικο μπορεις να μου πεις τι πρεπει να κρατησουμε????αληθεια ρωταω γιατι δεν εχω γνωμη για πες μου??????? :think: :think: :think: :think:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Και μια ελλεϊνιδα τωρα ανακουφιζει καπου 2 μαυρους γιατι ειπαμε, black lives matter, να μη γαμησουν και αυτοι? Ανθρωποι ειναι....  :P
Και εσυ κυρ μαλ@κα ελληνα φυλα σκοπετο στην παραμεθωριο στον ελλ/κο στρατο, για να κοιμαται ησυχη η ελλεεινιδα τα βραδια μετα την εξουθενωτικη παρτουζα της με τους δυο μαυρους.
Δεν πειραζει μην απαιτεις να παει και εκεινη στον στρατο παιξτο υπερανω.. ομως γουσταρει την ισοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom