Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
παλι αρματαγωγα για να διαμεινουν οι μαντηλοφορουσες χηρες του ΙΣΙΣ με τα 5-6 παιδια.
οχηματα,καυσιμα,σιτιση ,διαμονη,περιθαλψη,το γνωστο τροπαρι.
μια βολτα στην Σταδιου μονο,καμια 100αρια αστεγοι,πρεζακια,πεταμενοι στο δρομο σαν σκουπιδια.Ελληνες...
:S :S :S

κανενα σαπακι θα στειλουν τυπε, δεν υπαρχουν και πολλες λυσεις για εγκλεισμο τοσων ανθρωπων εκτος αν αποφασισουν για μακρονησο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτοί που μέσα στις κούφιες ζωές τους αναζητούν απεγνωσμένα μια φαντασίωση ηρωικού έπους για να πιαστούν, να γνωρίζουν ότι απέναντι σε αμάχους και αδύναμους κανένας ήρωας δεν αναδείχτηκε ποτέ, μόνο εγκληματίες πολέμου.
Aπο πού κι ως που "αμαχοι" οι 25χρονοι νταγλαραδες που μαζευονται στα συνορα μας και πετανε ξυλα, πετρες και δακρυγονα?
Δεν το καταλαβα αυτο.
Γιατι ειναι "αμαχοι"?
Εγω μαχιμοτατους τους βλεπω.
Και οσες ποιητικες αμπελοφιλοσοφιες κι αν πειτε, οσες καραμελες περι "φασιστων" κι αν αναμασησετε, στην χωρα μας δεν θα πατησουνε.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
συγχώρεσε μας τύπε η αλήθεια είναι ότι είμαστε ηθικοί αυτοιργοί έπρεπε να έχουμε πάει στα σύνορα να τα φυλάμε και να την μπουμπουνάμε σε όποιον περνάει.

Εσύ πως έχεις τόσο καλό σήμα και μας γράφεις από τον Έβρο? εκεί δεν είσαι? από που κάνεις τον αγώνα σου?
Η μίνιμουμ απαίτηση μου είναι να μην σχηματίζετε  με τα δάχτυλά σας στο πληκτρολόγιο προτάσεις που είναι υπέρ της άνευ όρων εισόδου λαθροεισβολέων και πιθανών σφαγέων!
Ας ξεκινήσουμε από αυτό και μετά συζητάμε τι κάνει ο καθένας και που είναι

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
κανενα σαπακι θα στειλουν τυπε, δεν υπαρχουν και πολλες λυσεις για εγκλεισμο τοσων ανθρωπων εκτος αν αποφασισουν για μακρονησο
αφου θα πανε σε ξενοδοχεια μετα ρε τυπε,εχεις αμφιβολιες :think:
επιστροφες λεει οπου..  ειναι εφικτο..
πουθενα δηλαδη,πιστευεις θα τους παει Σομαλια και Συρια;
αστους εδω και βλεπουμε,δεν εχει ηδη εκατονταδες χιλιαδες λαθρο στην ενδοχωρα που δεν προκειται να ακουμπησει :think:
:S :S :S

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Αυτα τα πολυ ομορφα εμπνευσμενα λογια θα μπορουσες να τα πεις-ποσταρεις ισως στο fb της Μυρτους που σερνεται και θα σερνεται το πιθανοτερο για ολη την υπολοιπη ζωη της.Αδυναμοι και αμαχοι αυτοι που θα μας καψουν ζωντανους οπως οι ΙΔΙΟΙ λενε στις καμερες.Αυτοι που μας αποκαλουν γκαμημενους ελληνες.Αυτοι που δεν δισταζουν να βαζουν τα παιδια τους πανω απο φωτιες κ να τα κανουν να κλαινε για να στα δειχνουν.Και εσυ μετα να γινεσαι ποιητης και προστατης των ταχα αδυναμων.Θα μπορουσα να γραφω για ωρες αυτα που βιωνω καθημερινα απο αυτους τους 《αδυναμους κ αμαχους>.Κατεβα ΤΩΡΑ μια βολτα στο κεντρο και πες σε μια φιλη να πεταχτει μεχρι το περιπτερο να σου παρει τσιγαρα μηπως παρεις χαμπαρι για τι αδυναμια μιλαμε..

Δυστυχώς φίλε, πολλοί ζούνε με τις φαντασιώσεις τους... Οτι όλα είναι αρμονικά, οτι ζούμε αδελφωμένοι κλπ. Η άσχημη πραγματικότητα είναι πως βρισκόμαστε όμηροι στην ίδια μας την χώρα. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν Έλληνες βιαστές, μαχαιροβγάλτες κλπ αλλά αυτό που ζούμε δεν έχει όριο. Πριν λίγα χρόνια γυρόφερνα το κέντρο όλο το 24ωρο, πλέον φοβάμαι ακόμα κι εγώ... Πόσο μάλλον ένας απλός πολίτης που θα κατέβει κάτω για μια δουλειά ή μια κοπελίτσα ή ένα παιδί ή ένας ηλικιωμένος. Το έχουμε χάσει το κέντρο και αρκετές γειτονιές...

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Δηλαδή αν δεν δεχόμαστε να μας λένε επί της ουσίας προδότες επειδή λυπούμαστε τους πρόσφυγες πρέπει αναγκαστικά να είμαστε από την άλλη πλευρά? πολύ Δημοκρατία έπεσε εδώ.

Εγώ είπα με απλά λόγια ότι τα δακρύβρεχτα κείμενα για προδότες, εθνικούς αγώνες και σπαρτιατική επέλαση καλό είναι να μην γίνονται από το λαπτοπ. Ο ''αγώνας'' παίζεται στα νησιά και τον Έβρο αυτή την στιγμή.

Εγώ ξέρω ότι κάθε μέρα πάνε εθελοντές στον Έβρο και στα νησιά 100άδες άνθρωποι για να ξεροσταλιάσουν στο κρύο και να περιπολήσουν.

Γιατί δεν είστε και εσείς εκεί αφού θεωρείται ότι ο αγώνας έχει ξεκινήσει και υπερ πάντων όλων η πατρίς?

Κανενας αγωνας δεν γινεται απο το λαπτοπ.Ο καθενας γραφει τη γνωμη οπως αυτος νομιζει.Η μηπως θα επρεπε να συμφωνουμε σε οτι εσεις οι υποστηρικτες των 《αμαχων κ αδυναμων》λετε κ υποστηριζεται?Και εσεις λοιπον γιατι δεν ειστε με τους φιλους σας να υποστηριξετε τα δικαια θελω τους?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δηλαδή αν δεν δεχόμαστε να μας λένε επί της ουσίας προδότες επειδή λυπούμαστε τους πρόσφυγες πρέπει αναγκαστικά να είμαστε από την άλλη πλευρά? πολύ Δημοκρατία έπεσε εδώ.

Εγώ είπα με απλά λόγια ότι τα δακρύβρεχτα κείμενα για προδότες, εθνικούς αγώνες και σπαρτιατική επέλαση καλό είναι να μην γίνονται από το λαπτοπ. Ο ''αγώνας'' παίζεται στα νησιά και τον Έβρο αυτή την στιγμή.

Εγώ ξέρω ότι κάθε μέρα πάνε εθελοντές στον Έβρο και στα νησιά 100άδες άνθρωποι για να ξεροσταλιάσουν στο κρύο και να περιπολήσουν.

Γιατί δεν είστε και εσείς εκεί αφού θεωρείται ότι ο αγώνας έχει ξεκινήσει και υπερ πάντων όλων η πατρίς?

Ρε τυπε ποσες φορες θα το πουμε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ , ειναι οικονομικοι μεταναστες. Ουτε ΕΝΑΝ (1) Συριο επιασε η Αστυνομια τις τελευταιες μερες.
Οσο για το κυμα του φευγει τωρα που προελαυνει ο Ασαντ , ειναι οι αντικαθεστωτικοι τζιχαντιστες. Οχι αυτοι δεν αξιζουν καμια λυπηση, να τους παραδωσεις στην Ασαντ αξιζουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ειπε ο Τσιπρας οτι "καλως εκλεισαν τα συνορα"?

Τι εγινε ρε παιδια?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η μίνιμουμ απαίτηση μου είναι να μην σχηματίζετε  με τα δάχτυλά σας στο πληκτρολόγιο προτάσεις που είναι υπέρ της άνευ όρων εισόδου λαθροεισβολέων και πιθανών σφαγέων!
Ας ξεκινήσουμε από αυτό και μετά συζητάμε τι κάνει ο καθένας και που είναι
Γιατί είδες πουθενά να γράφω ότι πρέπει να τους αφήσουμε να μπουν στην χώρα άνευ όρων? Αν δεν κάνω λάθος πιο πάνω αναρωτιέμαι γιατί η Ελληνικές Κυβερνήσεις μέχρι τώρα δεν έχουν υπερασπιστεί καλύτερα τα συμφέροντα μας.

Μεγάλη απόσταση αυτό από το να ονειρεύομαι πολέμους και αιματοχυσίες από τον υπολογιστή μου. Και μάλιστα να αφήνω να εννοηθεί ότι όποιος δεν το κάνει είναι προδότης του έθνους. Εγώ αυτό είπα μπορεί να μην έγινα αντιληπτός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ποιους προσφυγες ρε φιλε, μας δουλευεις?Μα ελεος δηλαδη.
Προσφυγες απο Μαροκο,Αφγανισταν, Πακισταν και Μπαγκλαντες?
Εχει πολεμο εκει και δεν το ξερω?
Εναν συριο δεν εχει βρει καμερα να δειξει.
Τι δεν καταλαβαινεις κι εσυ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αβουλο κ ηλιθιο ανθρωπαριο.Αυτος κανει οτι πει η παρεα.Τι περιμενες?
Ε τοτε περιμενω τον σχολιασμο της δηλωσης απο τους διακεκριμενους συριζαιους της ομηγυρης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

πόσες φορές θα πούμε ότι δεν είναι πρόσφυγες αλλά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Κανενας αγωνας δεν γινεται απο το λαπτοπ.Ο καθενας γραφει τη γνωμη οπως αυτος νομιζει.Η μηπως θα επρεπε να συμφωνουμε σε οτι εσεις οι υποστηρικτες των 《αμαχων κ αδυναμων》λετε κ υποστηριζεται?Και εσεις λοιπον γιατι δεν ειστε με τους φιλους σας να υποστηριξετε τα δικαια θελω τους?
Δεν έχω φίλους εγώ μαν ούτε υποστηρίζω κανέναν πέραν της λογικής. Ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω κάποια πράγματα και να μην τα σχολιάζω...άλλωστε για να ανταλλάξουμε απόψεις μιλάμε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε τυπε ποσες φορες θα το πουμε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ , ειναι οικονομικοι μεταναστες. Ουτε ΕΝΑΝ (1) Συριο επιασε η Αστυνομια τις τελευταιες μερες.
Οσο για το κυμα του φευγει τωρα που προελαυνει ο Ασαντ , ειναι οι αντικαθεστωτικοι τζιχαντιστες. Οχι αυτοι δεν αξιζουν καμια λυπηση, να τους παραδωσεις στην Ασαντ αξιζουν.
Και γιατί πρέπει εγώ να πιάσω έναν έναν να δω τι είναι? Δεν έχω δικαίωμα να λυπάμαι όσους βλέπω σε βάρκες με παιδάκια και μανάδες? Θα μου το στερήσει αυτό το εθνικό μου αίσθημα?

Ακόμα και σε αυτό το πλαίσιο εγώ δεν είπα ότι πρέπει να μπουν στην χώρα. Είπα να μην ονειρευόμαστε αιματοχυσίες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί είδες πουθενά να γράφω ότι πρέπει να τους αφήσουμε να μπουν στην χώρα άνευ όρων? Αν δεν κάνω λάθος πιο πάνω αναρωτιέμαι γιατί η Ελληνικές Κυβερνήσεις μέχρι τώρα δεν έχουν υπερασπιστεί καλύτερα τα συμφέροντα μας.

Μεγάλη απόσταση αυτό από το να ονειρεύομαι πολέμους και αιματοχυσίες από τον υπολογιστή μου. Και μάλιστα να αφήνω να εννοηθεί ότι όποιος δεν το κάνει είναι προδότης του έθνους. Εγώ αυτό είπα μπορεί να μην έγινα αντιληπτός.

δηλαδή τι όρους πρέπει να τους βάλουμε ? να παρουσιάζονται δύο φορές την βδομάδα στο αστυνομικό τμήμα ? να ασπαστούν τον χριστιανισμό ? να παρέχουν 100 ώρες εθελοντικής εργασίας τον μήνα ? να αυτοευνουχιστούν ?

'ενας ειναι ο όρος που μπαίνει... έγκυρη βίζα από το ελληνικό προξενείο της περιοχής τους η οποία δίνεται με τα κριτήρια που δίνεται σε κάθε επισκέπτη.. όποιος δεν έχει τέτοια βίζα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ... τόσο απλά

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456

Ναι εσυ μιλας απο τον υπολογιστη για τους αδυναμους κ αμαχους.Οκ μεχρι εδω.Εγω ομως που ΒΛΕΠΩ μπροστα μου γιατι δεν ειμαι τυφλος απανταω οπως αλλωστε ειναι αναμενομενο.Πιθανοτατα το δευτερο σκελος δε σου κανει.Οκ αλλα εγω οσο μιλας εγω θα απανταω ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ κ οχι με ποιηματα δακρυβρεχτα.Απλα τα πραγματακια.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• BOBAAAAAi284571214459550410._szw1280h1280_.jpg
    BOBAAAAAi284571214459550410._szw1280h1280_.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 20

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Για να μην τα γράφω 2 φορές να απαντήσω και στον άλεξ και τον τραμουντανα ότι :

α) δεν μιλάω συγκεκριμένα για 100,200 η 300 άτομα. Μιλάω γενικά...εγώ ως άνθρωπος λυπάμαι τους πρόσφυγες είτε είναι παιδάκια με μανάδες...είτε είναι κατατρεγμένοι από τις χώρες τους για ιδεολογικούς λόγους...είτε πέθαιναν από την πείνα και από την δίψα.

β) δεν λυπάμαι τους αποφυλακσιμένους του Ερντογάν, τους πρώιν στρατιωτικούς, τους πράκτορες και τους μπαχαλάκιδες που έρχονται με άλλους σκοπούς στην χώρα.

Και θα σας δώσω και 1000 μπράβο αν βρείτε τρόπο να τους ξεχωρίσετε από τα 100 μέτρα από τα σύνωρα και να επιλέξετε ποιον να μπάσετε μέσα.

Το να μην περάσει κανένας δεν μπορεί να το εφαρμόσει κανείς.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Για την ώρα - εκτός και αν συμβεί κάτι έκτακτο - η κατάσταση σε Έβρο και νησιά βαίνει προς εκτόνωση. Λογικό. Δεν μπορεί να κρατήσει για καιρό. Για την ώρα, πάντα. Αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα. Ας ξεκουραστουμε και ας βάλουμε τις σκέψεις σε μια σειρά. Καλό βράδυ σε ολους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom