Ηρεμώντας τα πράγματα και διαβάζοντας κανείς διαλόγους σ αυτό το νήμα θα διαπιστώσει γιατί η ελλαδίτσα μας τραβάει αυτά που τραβάει τα τελευταία χρόνια.
Έβλεπα στο fb μουνάρες εδώ Γερμανία,Αγγλία επίσης,Αμερικάνες με είκοσι και τριάντα λάικ.Έβλεπα την Μαρίτσα απ το χωριό με το ταγέρ τετρακόσια λάικ και αναρωτιόμουν τι διαφορά είναι αυτή.
Τις τελευταίες μέρες μου λύθηκε η απορία,ότι έξω το χουν γειωμένο το fb και πέρα από καμμιά συνάντηση ή ενημέρωση δεν του δίνουν περισσότερη αξία,ενώ ελλάδα ο κάθε μήτρος που έγλυψε για να μπεί επαγγελματίας οπλίτης,είδε το fb και την είδε πολεμικός ανταποκριτής του cnn.Και άρχισε να παπαγαλίζει τα διάφορα αρχαία που ανέβαζαν καμμένοι,άρχισε να λέει ξεφουσκώστε τις βάρκες με μια ανεση λες και είναι σωσίβιο σε πισίνα η βάρκα.
Όσο ήμουν Ελλάδα,είχα πολλούς πελάτες φασισταριά,οι οποίοι και κύριοι ήτανε και ψυχούλες ήτανε ασχέτως πεποιθήσεων.Ελπίζω ακόμη σ αυτή την χώρα και στους έλληνες,παρ όλο που δεν έχω κανέναν λόγο,ασχέτως οχετών που ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες.