Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η προεδρος της ευρωπαικης επιτροπης ειπε οτι η τουρκια δεν ειναι εχθρος και oti  η ελλαδα ειναι η ασπιδα της ευρωπης.οσοι την ακουγαν δεν ενιωσαν λιγο μαλακες;

Μπλα μπλα μπλα.....

Λογια του αερα...

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Για κάποιο ηλιθιο λόγο πιστεύω ότι η χρυσή αυγή αν άλλαξει σημαία και από κόκκινο Τουρκόχρωμα που βαράει άσχημα,την κάνει μπλε βάλει πάνω κανένα ελληνικό σήμα πιο αναγνωρίσιμο και αλλάξει ελάχιστα την εικόνα των στρατόκαβλων θα τα πάει πολύ καλύτερα στις επόμενες εκλογές.
Νομίζω ότι η αγανάκτηση του έλληνα έχει ξεπεράσει κάθε όριο.Αν δεν βρει λύση η ΝΔ που να αντιπροσωπεύει τον ελληνικό λαό θα κατευθυνθεί το κράτος σε ακραίες λύσεις,ψήφους κτλ.

Η Χ.Α το έχασε πριν χρόνια το παιχνίδι. Εάν δεν είχε νεοναζιστική ιδεολογία και δεν είχε φάει τον Φύσσα, τώρα θα είχε πολύ μεγάλα ποσοστά. Το πολιτικό σύστημα τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται "μια σοβαρή Χ.Α". Το ίδιο και ο ελληνικός λαός

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Ανταπόκριση από Λέσβο. Ήρεμη σχετικά η σημερινή μέρα. Τα γυναικόπαιδα από αυτούς που έφτασαν το τελευταίο τριήμερο θα μεταφερθούν με αρματαγωγό του Π.Ν. Υπάρχουν fake SMS που διαδίδονται συνέχεια και κάνουν τους μετανάστες να κατεβαίνουν προς την πόλη της Μυτιλήνης. Και χθές το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι. Ειδικά σήμερα μαζεύτηκαν 2.000 στην προκυμαία και διαλύθηκαν από την αστυνομία ειρηνικά. Την ίδια ώρα, κάθε απόγευμα μετά τις 18.00 ομάδες πολιτών συγκεντρώνονται έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ και κάνουν έλεγχο σε όποιο αμάξι περνάει. Οι ΜΚΟτες κάνουν αραιές εμφανίσεις και μόνο την μέρα. Οι άπλυτοι έχουν λουφάξει στην κατάληψή τους. Αν και θα έπρεπε να χαίρομαι που σιγά σιγά όλο και περισσότεροι κάτοικοι αφυπνίζονται, ανησυχώ με τις εξελίξεις μήπως συμβεί κάτι σοβαρό (φόνος) και μετά αρχίσουν οι συλλήψεις και δυσφημιστεί ο αγώνας των νησιωτών. Ήδη, η Αστυνομία προειδοποιεί τις διάφορες ομάδες στα μπλόκα να "προσέχουν" τις κινήσεις τους. Αυτά.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Όσοι εργάζονται στο εξωτερικό έπρεπε να χάνουν το δικαίωμα ψήφου στην ελλάδα ....
Από που κι ως που , ένας γραφιάς στο εξωτερικό να έχει δικαίωμα να ψηφίζει στην ελλάδα !
Τη στιγμή που γίνεται φορολογικός κάτοικος εξωτερικού κάποιος, έπρεπε να διαγράφεται από τους εκλογικούς καταλόγους.

Ακόμα κι αν κάνει φορολογική δήλωση στην Ελλάδα και πιθανά πληρώνει περισσότερα από εσένα

Και δεν απολαμβάνει τίποτα

Γιατί πληρώνει άλλο σύστημα υγείας
Και θα πάρει σύνταξη από άλλο κράτος ?

Για κοίτα ρε κάτι δασκάλους με άποψη..

Το Γραφιάς το παραβλέπω. Κάποιοι εξασκούν διαφορετικά επαγγέλματα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
Επενδυσεις ουτε εγιναν ποτε  ουτε θα γίνουν στην ελλαδα.
Λαμογιές και αρπαχτές μόνο.

Κανεις σοβαρος δεν ερχεται ελλαδα να επενδυσει χρημα

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Αν λοιπόν θέλουμε να είμαστε πατριώτες οφείλουμε να κάνουμε μερικά αυτονόητα..
1)τα 12 μίλια
2) καθορισμός τις ΑΟΖ
3) σύγκληση έκτακτης συνόδου κορυφής για..
α)κατάργηση συνθήκης ΣΈΝΓΚΕΝ και
β) επαναπροσδιορισμό συνθήκης Δουβλίνου
..αυτά τα λίγα...και μετά όλους στην θάλασσα...
Τι όχι...τότε μουγκα...

Συνημμένα

• 43.jpg
    43.jpg
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 12

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
1)τα 12 μίλια
2) καθορισμός τις ΑΟΖ
Τι όχι...τότε μουγκα...

Μαζί σου, αλλά πώς θα γίνει αυτό; Προσωπικά δεν βλέπω κάτι στον ορίζοντα για την ώρα, εκτός και αν μιλάμε για παρασκηνιακές διαδικασίες που θα ωθήσουν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Τις οποίες και πρέπει να τις στηρίξουμε εάν υπάρχουν.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Αυτοί που μέσα στις κούφιες ζωές τους αναζητούν απεγνωσμένα μια φαντασίωση ηρωικού έπους για να πιαστούν, να γνωρίζουν ότι απέναντι σε αμάχους και αδύναμους κανένας ήρωας δεν αναδείχτηκε ποτέ, μόνο εγκληματίες πολέμου.

Συνημμένα

• AMAN37836769_1622143841241799_6937352887282434048_n.jpg
    AMAN37836769_1622143841241799_6937352887282434048_n.jpg
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 10

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτοί που μέσα στις κούφιες ζωές τους αναζητούν απεγνωσμένα μια φαντασίωση ηρωικού έπους για να πιαστούν, να γνωρίζουν ότι απέναντι σε αμάχους και αδύναμους κανένας ήρωας δεν αναδείχτηκε ποτέ, μόνο εγκληματίες πολέμου.
Τύπε μην φοβάσαι...από όσους μανουριάζουν και μιλάμε για όπλα και σφαίρες βροχή και υπεράσπιση της πατρίδας μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μας...

δεν έχουν ρίξει ούτε με g3 στην βολή στο στρατό ήταν ελεύθεροι αρβιλλών και έκατσαν πίσω.

Όσοι έχουν εμπειρία με όπλα σίγουρα δεν μιλάνε για αυτά και όσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει δεν θα το διαφήμιζαν...

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1

Προσωπικά προτιμώ την ρεαλιστική αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Το μεταναστευτικό είναι ένα φλέγον ζήτημα και δεν πρέπει να χωράνε ούτε συναισθηματισμοί ούτε από την άλλη καφρίλες. Ωμά, παγερά και ψύχραιμα πρέπει να τα δούμε. Αλλιώς θα οδηγηθούμε στα χειρότερα. Δεν θέλω ούτε ξέφραγο αμπέλι την χώρα μου, ούτε πολίτες να υποκαθιστούν το Κράτος.Ωστόσο, θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δράσουμε με λογική και σύνεση. Δεν θα πάω να φάω το κεφάλι μου να πάω να βαρέσω λάθρο διακινδυνεύοντας την σύλληψη ούτε θα πάρω πιτσιρικάδες στον λαιμό μου παρακινώντας τους σε βία. Από την άλλη, να είστε όλοι σίγουροι πως όταν χρειαστεί θα δράσουμε μαζικά και δυναμικά όπως την προηγούμενη εβδομάδα με τα ΜΑΤ που με το έτσι θέλω πήγαν να στήσουν δομή στην Καράβα. Διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση στην Λέσβο που θα κρατήσει κάμποσο. Διεξάγεται "μάχη" για την ιδεολογική και πολιτική κηδεμονία των κινητοποιήσεων. Και μέσα στον πατριωτικό χώρο. Από την δεξιά πτέρυγα της ΝΔ μέχρι ΧΑ. Εγώ δεν είμαι με κόμμα. Είμαι με τον τόπο. Την Ελλάδα. Και την Ελληνική Φυλή. Δεν βλέπω τους αλλοδαπούς ως εχθρούς, ο Εχθρός είναι εντός των τοιχών. Είναι οι διεθνιστές πολιτικάντηδες, οι ψευτοπατριώτες, τα ΜΜΕ, οι αλληλέγγυοι, οι μεγαλοεργολάβοι, οι έμποροι ανθρώπων κλπ κλπ. Δεν υπάρχει τίποτα "ηρωικό" σ' αυτή την μάχη. Αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση για να παθιάζεται ο κόσμος.. Μην είμαστε κωθώνια. Από την άλλη υπάρχουν ενέργειες που πρέπει να γίνουν και ΘΑ γίνουν.

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Τύπε μην φοβάσαι...από όσους μανουριάζουν και μιλάμε για όπλα και σφαίρες βροχή και υπεράσπιση της πατρίδας μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μας...

δεν έχουν ρίξει ούτε με g3 στην βολή στο στρατό ήταν ελεύθεροι αρβιλλών και έκατσαν πίσω.

Όσοι έχουν εμπειρία με όπλα σίγουρα δεν μιλάνε για αυτά και όσοι τα έχουν χρησιμοποιήσει δεν θα το διαφήμιζαν...

Ακριβώς. Μας έχει φάει το ίματζ γενικά...  :respect:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
lostre_ , saul, John.Greek, μια χαρά μιλάτε. Μακαρι να ηταν κι αλλοι ετσι, ακομα κι εδω, σε ενα τετοιο σαιτ-νημα. Οι περισσότεροι μπαινουν για να πιαστουν απο μια λεξη καποιου, να τσακωθουν, να νιωσουν καποια safe αδρεναλινη. Αλλοι μπαινουν να το παιξουν ειδημονες περι των στρατιωτικοπολιτικων. Στο μπουρδελα κομ. Ειδημονες. Στου μπουρδελα κομ..
Και δυστυχως υπαρχουν και καποιοι που διατεινονται πως θα πετσοκοψουν τον εχθρο, οποιος κι αν ειναι αυτος στο μυαλο τους, αλλα η ατιμη κενωνια δεν τους το επιτρεπει. Αλλιως....θα βλεπαμε ολοι τι αξιζουν. Συμπλεγματα οσο δεν παει.. τελοσπαντων.. 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Προσωπικά προτιμώ την ρεαλιστική αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Το μεταναστευτικό είναι ένα φλέγον ζήτημα και δεν πρέπει να χωράνε ούτε συναισθηματισμοί ούτε από την άλλη καφρίλες. Ωμά, παγερά και ψύχραιμα πρέπει να τα δούμε. Αλλιώς θα οδηγηθούμε στα χειρότερα. Δεν θέλω ούτε ξέφραγο αμπέλι την χώρα μου, ούτε πολίτες να υποκαθιστούν το Κράτος.Ωστόσο, θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δράσουμε με λογική και σύνεση. Δεν θα πάω να φάω το κεφάλι μου να πάω να βαρέσω λάθρο διακινδυνεύοντας την σύλληψη ούτε θα πάρω πιτσιρικάδες στον λαιμό μου παρακινώντας τους σε βία. Από την άλλη, να είστε όλοι σίγουροι πως όταν χρειαστεί θα δράσουμε μαζικά και δυναμικά όπως την προηγούμενη εβδομάδα με τα ΜΑΤ που με το έτσι θέλω πήγαν να στήσουν δομή στην Καράβα. Διαμορφώνεται μια νέα κατάσταση στην Λέσβο που θα κρατήσει κάμποσο. Διεξάγεται "μάχη" για την ιδεολογική και πολιτική κηδεμονία των κινητοποιήσεων. Και μέσα στον πατριωτικό χώρο. Από την δεξιά πτέρυγα της ΝΔ μέχρι ΧΑ. Εγώ δεν είμαι με κόμμα. Είμαι με τον τόπο. Την Ελλάδα. Και την Ελληνική Φυλή. Δεν βλέπω τους αλλοδαπούς ως εχθρούς, ο Εχθρός είναι εντός των τοιχών. Είναι οι διεθνιστές πολιτικάντηδες, οι ψευτοπατριώτες, τα ΜΜΕ, οι αλληλέγγυοι, οι μεγαλοεργολάβοι, οι έμποροι ανθρώπων κλπ κλπ. Δεν υπάρχει τίποτα "ηρωικό" σ' αυτή την μάχη. Αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση για να παθιάζεται ο κόσμος.. Μην είμαστε κωθώνια. Από την άλλη υπάρχουν ενέργειες που πρέπει να γίνουν και ΘΑ γίνουν.
Για να μιλήσουμε ρεαλιστικά οπως λες, δεν υπάρχει με βιολογκούς όρους ελληνική φυλή πόσο μάλλον με κεφαλαία.
Βρες κάτι άλλο αν θες να έχει νόημα αυτό που λες.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
lostre_ , saul, John.Greek, μια χαρά μιλάτε. Μακαρι να ηταν κι αλλοι ετσι, ακομα κι εδω, σε ενα τετοιο σαιτ-νημα. Οι περισσότεροι μπαινουν για να πιαστουν απο μια λεξη καποιου, να τσακωθουν, να νιωσουν καποια safe αδρεναλινη. Αλλοι μπαινουν να το παιξουν ειδημονες περι των στρατιωτικοπολιτικων. Στο μπουρδελα κομ. Ειδημονες. Στου μπουρδελα κομ..
Και δυστυχως υπαρχουν και καποιοι που διατεινονται πως θα πετσοκοψουν τον εχθρο, οποιος κι αν ειναι αυτος στο μυαλο τους, αλλα η ατιμη κενωνια δεν τους το επιτρεπει. Αλλιως....θα βλεπαμε ολοι τι αξιζουν. Συμπλεγματα οσο δεν παει.. τελοσπαντων.. 

Συνημμένα

• ETSI.jpg
    ETSI.jpg
    4,8 KB · Εμφανίσεις: 11

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Όσοι εργάζονται στο εξωτερικό έπρεπε να χάνουν το δικαίωμα ψήφου στην ελλάδα ....
Από που κι ως που , ένας γραφιάς στο εξωτερικό να έχει δικαίωμα να ψηφίζει στην ελλάδα !
Τη στιγμή που γίνεται φορολογικός κάτοικος εξωτερικού κάποιος, έπρεπε να διαγράφεται από τους εκλογικούς καταλόγους.
Να ψηφίζουν θελουν μόνο εκ του ασφαλούς απο εκεί που είναι.. Και να σου καθορίζουν το μέλλον οι απο έξω.. τους μέσα. Ασε που αν ξεσπασει πολεμος οι περισσοτεροι θα το παίζουν τρελιτσα και κατοικοι του εξωτερικού με υπηκοοτητα και θα τρεξουν να κρυφτουν. Εμας τα κοροιδα που καθησαμε εδω, θα τραβανε στην πρωτη γραμμη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ότι απέτυχα ΩΣ επαγγελματίας (από απόφοιτο ΙΕΚ κομπιουτερά δεν περιμένουμε να ξέρει ελληνικά),
είναι δική σου κρίση .... για κάποιον που δεν γνωρίζεις  .......

Τα περί φοροδιαφυγής, είναι το κλασικό επιχείρημα αποτυχημένων σαν εσένα, που έφυγαν από την ελλάδα ...
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!!!!! Φυσική επιλογή.
Δεν χρειαζόμαστε τόσους μαλάκες σαν εσένα που να ξέρουν visual basic ή ... office ...
τι να τους κάνει η ελλάδα .... για τον πούτσο είναι ....

ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω ψηφίσει ακόμη, αλλά αν πρόκειται η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει κάτι σκουλήκια σαν εσένα,
στα τσακίδια στο εξωτερικό , μπορεί να το κάνω !!!

Για την ώρα η ΝΔ, ΣΥΜΨΗΦΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ....

ΌΤΑΝ (για όσους ξέρουν ελληνικά , όχι εσένα, εσύ μάθε πρώτα τι σημαίνει
ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και τι σημαίνει ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ... και αυτό το λογαριασμό σου, θα τον διαγράψεις
γιατί θα έχει γίνει παλτό ... όπως οι προηγούμενοι ....

Σχετικά με το ποιός είναι αποτυχημένος και ποιός είναι ζητιάνος ....
μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφιούλες .... και να γελάσει κάθε πικραμένος ....

Στο θέμα για την ουκρανία πάντως, ο dimitrakis29 περιγράφει με λογοτεχνικό τρόπο
τα χάλια κάτι τύπων σαν εσένα στο εξωτερικό .... γελάει όλη η ευρώπη !

πάλι ρε τραλαλάκη ξύνεσαι στην γλίτσα του τσομπάνη ? θα σου βάλει κανέναν λογαριασμό επταψήφιο ο τύπος και θα λες πάλι τις ίδιες παπαριές για τα σπίτια στην Αγγλία

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1)τα 12 μίλια
2) καθορισμός τις ΑΟΖ
Τι όχι...τότε μουγκα...

και γιατί δεν τα έκανε όλα αυτά τα ωραία ο Αλέξης ρε παίκτη μου ? 4.5 χρόνια κυβερνούσε (που να μην έσωνε)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ηρεμώντας τα πράγματα και διαβάζοντας κανείς διαλόγους σ αυτό το νήμα θα διαπιστώσει γιατί η ελλαδίτσα μας τραβάει αυτά που τραβάει τα τελευταία χρόνια.

Έβλεπα στο fb μουνάρες εδώ Γερμανία,Αγγλία επίσης,Αμερικάνες με είκοσι και τριάντα λάικ.Έβλεπα την Μαρίτσα απ το χωριό με το ταγέρ τετρακόσια λάικ και αναρωτιόμουν τι διαφορά είναι αυτή.

Τις τελευταίες μέρες μου λύθηκε η απορία,ότι έξω το χουν γειωμένο το fb και πέρα από καμμιά συνάντηση ή ενημέρωση δεν του δίνουν περισσότερη αξία,ενώ ελλάδα ο κάθε μήτρος που έγλυψε για να μπεί επαγγελματίας οπλίτης,είδε το fb και την είδε πολεμικός ανταποκριτής του cnn.Και άρχισε να παπαγαλίζει τα διάφορα αρχαία που ανέβαζαν καμμένοι,άρχισε να λέει ξεφουσκώστε τις βάρκες με μια ανεση λες και είναι σωσίβιο σε πισίνα η βάρκα.

Όσο ήμουν Ελλάδα,είχα πολλούς πελάτες φασισταριά,οι οποίοι και κύριοι ήτανε και ψυχούλες ήτανε ασχέτως πεποιθήσεων.Ελπίζω ακόμη σ αυτή την χώρα και στους έλληνες,παρ όλο που δεν έχω κανέναν λόγο,ασχέτως οχετών που ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom