Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
moralite ναζιστες σαν εσένα δεν έχουν θέση στην Ελλάδα. Κοψε την προπαγάνδα και σβήσε τα βίντεο.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
το ποσο ξεπουλημενοι ειναι οι αριστεροι και οχι οι κουληδες ου  ετρεξαν με την ουρα στα σκελια να κανουν τα ελαχιστα και οι νοικοκυραιοι που δεν ενοχλουνταν οσο σιτιζονταν απο το λαθρομεταναστευτικο και τωρα γαυγιζουν ή δεν γαυγιζουν και εχουν βγαλει εκατομμυρια (σοβατζηδες,ξενοδοχειαρχες,πλακατζηδες,υδραυλικοι,ηλεκτρολογοι ενω ταυτοχρονα το παιζουν εθνικοφρωνες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Moralite

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2020
Like
24
Πόντοι
1
Δεν εκπροσωπο κανενα κομμα, δεν ειμαι ρατσιστης
δεν υπαρχει καμια προπαγανδα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
νοτης μαριας από μυτιληνη

σημερα ουρες στα ΑΤΜ οι μετανάστες επερναν τα επιδόματα, μετα ουρες σε γραφεια που τα έστελναν αφρικη, ασια

το πρωτο πραγμα που επρεπε να γινει ειναι να εκλειναν τα γραφεια, τουλάχιστον να ξοδευαν τα επιδόματα στη χωρα που τους τα δινει  :undecided:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96

αυτοι ακριβως ειναι οι ελληνιαρηδες νοικοκυραιοι,αυτοι ακριβως

αλλαζουν αυτοκινητα,πηγαινουν ταξιδακια στο εξωτερικο,χτιζουν αυθαιρετα και σιτιζονται με τα μαυρα λεφτα απο το μεταναστευτικο και μετα οταν δουν οτι δεν τους παιρνει αλλο το παιζουν εθνικοφρωνες και ακροδεξιοι (με τα λεφτα που εβγαλαν στις πλατες και εις βαρος των συμπατριωτων τους ομως στην ακρη) :2funny: :2funny: :2funny:

μου θελετε και αναγεννηση του εθνους και αυξηση των γεννησεων ελληνιαρηδες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
νοτης μαριας από μυτιληνη

σημερα ουρες στα ΑΤΜ οι μετανάστες επερναν τα επιδόματα, μετα ουρες σε γραφεια που τα έστελναν αφρικη, ασια

το πρωτο πραγμα που επρεπε να γινει ειναι να εκλειναν τα γραφεια, τουλάχιστον να ξοδευαν τα επιδόματα στη χωρα που τους τα δινει  :undecided:

Αν έστελναν λεφτά έξω, σημαίνει οτι δεν τα χρειάζονται εδώ. Αρα το χρήμα κομμένο. Να μάθουν να σέβονται

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
moralite ακου αγόρι μου, αν θέλουμε να δούμε βίντεο παμε και εμείς youtube. Αν εχεις να πεις κάτι, πες το. Σταματα να μολύνεις το νήμα με βίντεο. Εχεις άποψη να εκφράσεις ή όχι;

Moralite

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2020
Like
24
Πόντοι
1
Γιατι φιλε μου, ειναι εκτος νηματος τα βιντεο που εστειλα;

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καλοπροαίρετα
κάθε επιχειριση σαιτ οργανισμος πρεπει να ελεγχεται
ετσι και το παρον
θα ηθελα να μαθω αν εισαι επισημα επιφορτισμένος να ελεγχεις και να μπορεις να αποφασίζεις ποιος θα μπαναριστει
η απλως εκφερεις την γνωμη σου σε ισως φιλο διαχειριστη και αυτος αποφασιζει;
προσωπικα δεν θυμαμαι να εχουμε αντιδικησει σε τιποτα
ενώ και με τον πουσσυ και με τον τζωννυ και με τον καππα εχω
όμως και εγω πιστευω ότι αν δεν βριζουν εχουν το δικαίωμα να λενε τις αποψεις τους ανεξάρτητα αν διαφωνούμε εδώ το 90% με αυτες
υπαρχουν παρα πολύ χειρότεροι που βριζουν ακατασχετα και στην μια και στην άλλη πλευρα που κανεις; δεν τους μιλαει από οσο ξερω
επισης επειδή στους κανονες λειτουργιας λεει ότι πρεπει να προειδοποιηθεί κανεις πριν να μπαναριστει, εγινε προειδοποιηση από διαχειριστη στον πουσσυ πριν τον αποκλεισμο του η αρκουσε η προειδοποιηση που του ειχες κανει εσυ και που κανεις και στον κλωντ και στον τζωννυ;
Καλοπροαιρετα κι εγω σου απανταω λοιπόν:
-Ο ελεγχος της καθε επιχειρησης/σαιτ/οργανισμου ασκειται από τα επιφορτσμενα με αυτον οργανα της επιχειρησης/σαιτ/οργανισμού και οχι απο τους υπαλλήλους/μελη αυτων.
-ΔΕΝ εχω δικαιώματα διαχειριστη,εχω όμως εδω και 13 χρόνια ενα username αρκετα αξιόπιστο ώστε να ακούγομαι οταν χρειαστει.
-Οι περι ου ο λογος οχι μονο εβρισαν,αλλα προεβησαν σε πραξεις παροτρυνσης των εχθρων μας-ο ενας-,ο δε αλλος καποια στιγμη υπερασπισε εναν παιδοφιλο!
Συμφωνω να εκφραζουν τις αποψεις τους -αλλα ΚΟΣΜΙΑ-πλην όμως σε τετοιες εθνικά ευαισθητες περιόδους δεν μπορω να ανεχτω προπαγανδα υπερ των Τουρκων ή φτηνή κι εμπρηστική αντιπολίτευση.
Προειδοποίηση στον μουνοβαγονο εχει γινει 4-5 φορες από τους mod,ο αλβανός εφυγε μια κι εξω λόγω του σχολιού του.
-Με τον κλωντ δεν εχω αντιπαρατεθει,δεν ειμαι κι όλη μερα μεσα.
Αυτα τα ολίγα..

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Γιατι φιλε μου, ειναι εκτος νηματος τα βιντεο που εστειλα;

Αν θέλουμε βίντεο παμε και τα βρίσκουμε εκει που υπάρχουν. Αν έχεις άποψη ΓΡΑΨΕ κείμενο. Ασε τα βίντεο. Εχεις να πεις κάτι ή όχι;

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ας μπει καποιος μοντ να καθαρίσει το νήμα απο τα βίντεο. Χάνονται τα σχόλια και η ροή του διαλόγου

Moralite

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2020
Like
24
Πόντοι
1
Ας μπει καποιος μοντ να καθαρίσει το νήμα απο τα βίντεο. Χάνονται τα σχόλια και η ροή του διαλόγου
Απο ενα ναζιστη οπως με αποκαλεσες, ξεχασες να το γραψης αυτο.
Αυτος ειναι ο διαλογος που θες

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Ήδη οσοι εφτασαν χθες με βαρκες, μαντρωθηκαν και ξεκιναει η διαδικασια απελασης

[size=10pt][size=10pt]Σημερα αφιξεις μηδεν[/size][/size]

Ο Μητσοτακης κραζει παρουσια ευρωπαιων ηγετων την Τουρκια που εξευτελιζεται πλεον διεθνως

Οι αποσυναγωγοι και οι ακοινωνητοι εντος των τειχών απομονωνονται πληρως

Μπορουμε να αισιοδοξουμε

Παντογνώστη
Κοίτα και κανά δελτίο θυελλωδών ανέμων
Kαι εντάξει
Εγώ θα πάω να γαμηθώ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το μουνακι με το κίτρινο μπουφανακι κανονικά έπρεπε να φαει πυροβολισμό εν ψυχρό.Οσοι πήγαν στρατό το γνωρίζουν.Οι γιωταδες,οι αδερφες και οι αριστεροί να σιωπήσουν.

Στο άλλο βίντεο , είδες μια καριόλα με ένα μαχαίρι με λάμα 30cm που τρύπαγε τη βάρκα ;;;
ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΗΚΟΟΣ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ;;;;
Δεν θα δει ήλιο για .... χρόνια.
Τη συγκεκριμένη δεν νομίζω να τη μπουζούριασε κανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom