Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μην τον τραμπουκίζεις άλλο και βάλει τα κλάματα. Άφησέ τον να πιστεύει οτι έχει πολλά λεφτά, ανάκτορα και είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά μέλη του παρόντος ιστότοπου.

Όλο με κάνεις και κυλάω στο κατήφορο να σου απαντώ !!!!!
Είσαι σπάνιος πουθενάς !!!

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΙΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΡΕ ΣΩΓΑΜΠΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ;;;;

[size=12pt]Ρε μαλάκα φτωχομπινέ, εμείς δεν τρώμε σε Κουλουρίδηδες και Θρούμπια, εκεί πάει και τρώει η πλέμπα. [/size]
.

ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΣ ΜΩΡΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΠΛΕΜΠΑ ;;;;;
Ονόματα δεν έχουν ;;;

(τώρα θα μας πει ότι είναι τα γιωτ του σείχη του μπρουνέϊ και του μπατζανάκη του σαούντ, που αράζουν μπροστά στην αριάδνη και τον καλούν ... να πάει με το στριγκ να πιει κοκτέηλ σαμπάνιας)

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Κοπρίτη ... δείχνεις ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα μαζί μου ! Πολύ θετικό . Με ευχαριστεί πολύ.
Εγώ πάλι .... αγνοούσα την ύπαρξή σου. Σιγά μην ασχολούμαι με ανύπαρκτους μυρωδιάδες/πουθενάδες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε μαζί με τη ΝΔ σου. Χώνεψέ το . Η ΝΔ, επίσης, τον επέλεξε για αντιπολίτευση , γιατί τον θεωρούσε κόμμα του συνταγματικού τόξου !!! Να τον χαίρεστε. Στα @@ μου.

Αν θέλεις κάποια κοντρίτσα με φωτογραφιούλες να σε κάνω παλτό .... εδώ είμαστε !
Απλά να ψάξεις να βρεις τι χουνέρι έπαθαν άλλοι στο παρελθόν !!!!!!

Ο ένας έλεγε ότι δεν έχω πάει στη ΝΥ. Του έβαλα εισιτήριο φωτό , στις 03.30 .
Του είπα αν θέλει να του βάλω κι από άλλες 10 πόλεις των ΗΠΑ ... εξαφανίστηκε ....

Με τον άλλο είπαμε να ανεβάσουμε φωτό λεφτά που έχουμε πάνω μας ... έβαλε 5-6 κατοστάρικα ...
του έβαλα τα 5πλασια ;;;; 4πλασια ;;; 10πλάσια ;;;;;;;   κάτι τέτοιο , δεν θυμάμαι ... εξαφανίστηκε ......

Θες να δώσεις θέαμα ;;; Εσύ αποφασίζεις !!!!!

Τώρα από εκεί και πέρα, μαζί με άλλους λεβέντες στριγκάτους θαμώνες τσοντοσινεμά φτιάχτε θεματάκι να με βρίζετε.
Έχετε χρόνο , ζωή δεν έχετε, μηδενικά είστε, τι άλλο να κάνετε.
Το να γαμάτε κάθε θέμα , για να προσπαθείτε να μου την πείτε .... ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Εμένα στα αρχίδια μου .... σας γλεντάω και κάνω χάζι ... αλλά τα θέματα γίνονται πουτάνα.
ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ. Χαίρομαι πολύ που υπάρχετε και δεν είμαι σαν εσάς !!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
Ειπαμε οτι πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα

Οι Τουρκοι δεν εφαρμοζουν τη συμφωνια, αρα κι εμεις νομιμοποιουμαστε πλεον να κανουμε pushback

Τοσο απλο ειναι
Αυτη η φιλοσοφια της εξωτερικης πολιτικης που εχουνε να ανακοινωνουνε κατι πριν το κανουνε μας εσωσε αυτη την φορα. Ομως με εξεπληξε θετικα οτι ο Μητσοτακης ειχε ηδη πληροφοριες για ολα και ενηργησε ακαριαια. Ειδαμε πολλα θετικα πραγματα τις τελευταιες μερες που δεν τα περιμεναμε. Ουτε ο απιστος μωαμεθανος περιμενε τετοια αντιδραση. Περιμενε παλι να περνανε ολοι και να κοιταμε ετσι νομιζε. Πηρε αυτο που επρεπε τα αρχιδια μας. Συρια Λιβυη του κανουνε κηδεια , Ο Ρωσος τον εχει στο ματι , εμεις αρχισαμε να τον γλενταμε , η Ευρωπη και ολοι τον εχουνε στην μπουκα , μονο ο μαλακας Τραμπ ακομη τον χαιδευει.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Κοπρίτη ... δείχνεις ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα μαζί μου !

Στ'αρχίδια μου σε γράφω, δεν ασχολούμαι με κατώτερους νοητικά. Αλλα αν γράφεις μαλακείες οπως με την Ουγγαρία και θέλω να διασκεδάσω, σου απαντάω. Οπως κάνω και στο μανταμ.

Αντε γειά σου τώρα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αντε γειά σου τώρα

Έτσι. Καινούργιο προφίλ μην το κάψεις ακόμη ! Κρίμα είναι .
Το άλλο με την τριμπέκα, του γάμησες το κέρατο πατ κιουτ !
Κάνε το μαλάκα . Δεν είναι δύσκολο . Όλη μέρα στη δουλειά αυτό κάνεις. Μια από τα ίδια κι εδώ !!!

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Πάντως είναι ασύλληπτο πως καταφέρνει να πηγαίνει από πατάτα σε πατάτα ο μεμέτης τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ότι κίνηση κι αν έχει κάνει του γυρνάει στα μούτρα, ήταν ήδη δυσμενής η θέση του με τη συμφωνία με τη Λιβύη, πλέον δεν του έμεινε κανένας από προχθές.

Υποψιάζομαι οτι παίζει κάτι σε γεροντοάνοια ή οτι από το αποτυχημένο πραξικόπημα και μετά γίνονται τα περίεργα πράγματα, ίσως εκ των έσω.
ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ λεγεται η ασθενεια κ η θεραπεια της ερχεται με την ΝΕΜΕΣΗ..
ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΦΑΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΥΠΙΟΣ ΤΗΝ ΧΑΣΤΟΥΚΑ ΤΟΥ..
ΥΓ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΡΩΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ(ΩΣ ΧΩΡΑ)ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Κ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Κ ΕΜΑΣ..

ΥΓ1 ΡΗΝΤ ΔΕ ΦΑΚΙΝΓΚ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ Κ ΕΣΥ..
ΟΛΑ..
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ),ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ(ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ)ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ..
ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΛΩΣ Τ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Κ ΜΟΝΟ..

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΡΕ ΜΠΙΝΕ???
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΩΡΗ ΡΙΟΛΑΚΑ???
ΥΓ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΝΑΚΙΑΜΟΥ..
ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΠΡΗΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ Κ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"..
ΕΣΕΙΣ???
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙΣΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ..
ΣΚΑΣΤΕ ΡΟΜΠΕΣ..
Δεν θα πεσω στο επιπεδο σου να βριζω και να λεω μαλακιες. Ουτε σε εβρισα ουτε τιποτα. Εσυ αρχισες τις προσωπικες προσβολες. Ειμαι οτι γουσταρω και δεν θα σου δωσω αναφορα και εσυ πιστευε οπου γουσταρεις. Κανε συζητηση με βωμολοχιες με ανθρωπους του επιπεδου σου. Εγω δεν συμμετεχω σε τετοιου επιπεδου συζητηση.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ενδοχωρα μιλαω αποκλειστικα για γυναικοπαιδα. Και αυτα για να γινουν πιο ησυχα οι διαδικασιες, οχι για να μεινουν αναγκαστικα.
οχι ρε τυπε,ουτε γυναικοπαιδα ουτε κανεις,γιατι εμεις να ταιζουμε αυτην με την βρωμομαντηλα στην κεφαλα και τα 5-6 παιδια της :think:
και τους γαμιαδες που θα βρει εδω περα απο τους εκατομμυρια λαθρο που εχει διασπειρει σε ολη τη  Ελλαδα η ΝΔ και δεν προκειται να απελασει ποτε;
και τι παει να πει ας πανε οπου θελουν στην Ευρωπη;
τους ρωτησαμε τους Ευρωπαιους πολιτες αν τους θελουν;
και μεις οταν παμε διακοπες Ευρωπη ειμαστε υποχρεωμενοι να βλεπουμε τις μαπες τους;
και οταν μεινουν μονιμα στην Ευρωπη δεν θα θεωρουνται Ευρωπαιοι πολιτες μετα απο λιγο και θα μπορουν  να πηγαινουν οπου θελουν;
ουτε ενας να μην μπει και απελαση σε ολους.
η ΝΔ βεβαια δεν θα το κανει ποτε :S :S :S

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Έτσι. Καινούργιο προφίλ μην το κάψεις ακόμη ! Κρίμα είναι .
Το άλλο με την τριμπέκα, του γάμησες το κέρατο πατ κιουτ !
Κάνε το μαλάκα . Δεν είναι δύσκολο . Όλη μέρα στη δουλειά αυτό κάνεις. Μια από τα ίδια κι εδώ !!!

Κανείς δε μπορεί να κάνει το μαλάκα καλύτερα απο εσένα.

Σε προκαλώ ξανα - πες εδω σε όλους ποιος νομίζεις οτι είμαι.

Σάλτα και γαμίσου τώρα αποτυχημένε χωριάτη. Ναι για προσβολή το λέω

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν θα πεσω στο επιπεδο σου να βριζω και να λεω μαλακιες. Ουτε σε εβρισα ουτε τιποτα. Εσυ αρχισες τις προσωπικες προσβολες. Ειμαι οτι γουσταρω και δεν θα σου δωσω αναφορα και εσυ πιστευε οπου γουσταρεις. Κανε συζητηση με βωμολοχιες με ανθρωπους του επιπεδου σου. Εγω δεν συμμετεχω σε τετοιου επιπεδου συζητηση.

Τύπε, έχει ακόμη χειρότερους εδώ μέσα.Δεν είναι ο χειρότερος αυτός. Αυτός δεν είναι κομματόσκυλο τουλάχιστον , ούτε αφισσοκολλητής.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτη η φιλοσοφια της εξωτερικης πολιτικης που εχουνε να ανακοινωνουνε κατι πριν το κανουνε μας εσωσε αυτη την φορα. Ομως με εξεπληξε θετικα οτι ο Μητσοτακης ειχε ηδη πληροφοριες για ολα και ενηργησε ακαριαια. Ειδαμε πολλα θετικα πραγματα τις τελευταιες μερες που δεν τα περιμεναμε. Ουτε ο απιστος μωαμεθανος περιμενε τετοια αντιδραση. Περιμενε παλι να περνανε ολοι και να κοιταμε ετσι νομιζε. Πηρε αυτο που επρεπε τα αρχιδια μας. Συρια Λιβυη του κανουνε κηδεια , Ο Ρωσος τον εχει στο ματι , εμεις αρχισαμε να τον γλενταμε , η Ευρωπη και ολοι τον εχουνε στην μπουκα , μονο ο μαλακας Τραμπ ακομη τον χαιδευει.
Η αντιδραση στον Εβρο ηταν ακαριαια, προφανως υπηρχε απο πριν η καταλληλη πληροφορηση. Δεν επιασε ο αιφνιδιασμος.
Αυτο ειναι πολυ θετικο, καποια πραγματα φαινεται οτι λειτουργουν στην σωστη κατευθυνση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως είναι ασύλληπτο πως καταφέρνει να πηγαίνει από πατάτα σε πατάτα ο μεμέτης τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ότι κίνηση κι αν έχει κάνει του γυρνάει στα μούτρα, ήταν ήδη δυσμενής η θέση του με τη συμφωνία με τη Λιβύη, πλέον δεν του έμεινε κανένας από προχθές.

Υποψιάζομαι οτι παίζει κάτι σε γεροντοάνοια ή οτι από το αποτυχημένο πραξικόπημα και μετά γίνονται τα περίεργα πράγματα, ίσως εκ των έσω.

Eχει κανει τη μεγαλυτερη θετικη συμβολη στην Ελλαδα εδω και δεκαετιες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ειπαμε οτι πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα

Οι Τουρκοι δεν εφαρμοζουν τη συμφωνια, αρα κι εμεις νομιμοποιουμαστε πλεον να κανουμε pushback

Τοσο απλο ειναι
πουλατε παλι τρελα τυπε,νομιζετε οτι απευθυνεστε σε βλακες.
μεχρι πριν μια βδομαδα δεν ερχοντουσαν βαρκες καθε μερα;
τοτε εφαρμοζοταν η συμφωνια :think:
γιατι δεν κανατε push back :think:
:S :S :S

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πουλατε παλι τρελα τυπε,νομιζετε οτι απευθυνεστε σε βλακες.
μεχρι πριν μια βδομαδα δεν ερχοντουσαν βαρκες καθε μερα;
τοτε εφαρμοζοταν η συμφωνια :think:
γιατι δεν κανατε push back :think:
:S :S :S
Γιατί ο ηλίθιος μαζικός τρόπος που προσπαθεί να το κάνει ο Ερντογαν, έχει κάνει τους πάντες παγκοσμίως να δικαιολογούν κάθε μέσο αντιδρασης.
Υποθέτω το καταλαβαίνεις κι εσύ απλά θέλεις να κάνεις το πολιτικό κομμάτι σου, οπότε οκ.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
περιμενοντας το alex να απαντησει γιατι μεχρι προχτες δεν γινοταν push back :S :S :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (6).jpg
    αρχείο λήψης (6).jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 13

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Η αντιδραση στον Εβρο ηταν ακαριαια, προφανως υπηρχε απο πριν η καταλληλη πληροφορηση. Δεν επιασε ο αιφνιδιασμος.
Αυτο ειναι πολυ θετικο, καποια πραγματα φαινεται οτι λειτουργουν στην σωστη κατευθυνση.
μηπως αλλαξε η ηγεσια του στρατευματος κ επιτελους εχουμε καποιον παντελονατο αρχηγο???
Υγ ρωταω γιατι δεν γνωριζω-ασχολουμαι..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τύπε, έχει ακόμη χειρότερους εδώ μέσα.Δεν είναι ο χειρότερος αυτός. Αυτός δεν είναι κομματόσκυλο τουλάχιστον , ούτε αφισσοκολλητής.
ΤΡΥΠΙΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΤΑΛΕ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΞΥΠΟΛΗΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μηπως αλλαξε η ηγεσια του στρατευματος κ επιτελους εχουμε καποιον παντελονατο αρχηγο???
Υγ ρωταω γιατι δεν γνωριζω-ασχολουμαι..
Αληθες.
Εδω και εναμισι μηνα υπαρχει νεος Α/ΓΕΕΘΑ.
Προφανως εχει παιξει κι αυτο το ρολο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom