Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
οι συνθηκες αλλαξαν τυπε;
δηλαδη πριν απο προχτες δεν μπαιναν 500 απο τη θαλασσα;
απλα ζοριστηκε η ΝΔ λογω της κοινωνιας που βραζει.
μονο αν δεν μπει κανεις,ουτε ενας,μηδεν :S :S :S

Όχι τύπε, ο άλλος άνοιξε ευθέως πόλεμο, απροκάλυπτα και οι μάσκες έπεσαν. Τώρα κανείς δε μπορεί να σου πει τίποτα, οι συνθήκες πλέον είναι διαφορετικές και έχεις κάθε δικαίωμα να γράψεις στα παπάρια σου οποιαδήποτε συνθήκη και συμφωνία για λόγους εθνικής ασφάλειας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν ξέρω τι λες για φωτογραφιες, πες μου ποιος νομίζεις οτι είμαι. Σε προκαλώ τώρα.

Και μετά ετοιμάσου για πιπα-κώλο

Ό,τι φωτογραφιούλες θέλεις, ανεβάζουμε.
Για τις εμπειρίες σου ως λατζέρης στο χομπόκεν , δεν θα γράψεις καμιά ιστορία ;;;
μήπως δεν ήσουν ούτε καν στο χομπόκεν , αλλά ήσουν στο νιούαρκ ;;;;; ή στο μπριτζτον ;;;;;

Θυμάμαι που γέλαγαν κάτι γάτες, που έγραφες ότι μένεις στη ... τριμπέκα !!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το πιστεύεις τύπε ότι το ίδιο σκεφτόμουν και γω σήμερα;λες αφού το σκεφτηκαμε εμείς οι πολιτικοί δεν μπορούνε;τόσο διάνοιες είμαστε εμείς;

όχι τόσες μέρες μαλακίζονται στα σύνορα και κάνουμε τον κακό.στήσε αμέσως προυποθέσεις να ρθούνε οι ευπαθείς ομάδες,όποια κρατάει παιδάκι,μανάδες,ηλικιωμένοι,ανάπηροι,πρόσφερέ τους επιτόπια φροντίδα,βάλτους σε ρέο και στείλτους όπου δηλώσουν ότι θέλουν να πάνε.Ανθρωπιστικά

Eπειδη δε μπορω να φανταστω οτι εμεις ειμαστε οι εξυπνοι και οι αλλοι δε το σκεφτηκαν, υποθετω οτι παιζονται πολλα αλλα παιχνιδια στην πλατη αυτων των ανθρωπων.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ολα εχουν αλλαξει τις τελευταιες ημερες τύπε

Αντι να χαιρεσαι, ζητας συγνωμες?
πρωτα δεν θα μπει ουτε ενας τυπε και μετα θα μιλησετε,οχι στις πλατες του λαου που πιεζε.μεχρι χτες λεγατε να μην κανουμε push back,δεν πιστευω να το ξεχασες :think: :S :S :S

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ό,τι φωτογραφιούλες θέλεις, ανεβάζουμε.
Για τις εμπειρίες σου ως λατζέρης στο χομπόκεν , δεν θα γράψεις καμιά ιστορία ;;;
μήπως δεν ήσουν ούτε καν στο χομπόκεν , αλλά ήσουν στο νιούαρκ ;;;;; ή στο μπριτζτον ;;;;;

Θυμάμαι που γέλαγαν κάτι γάτες, που έγραφες ότι μένεις στη ... τριμπέκα !!!!!!!

Για άλλον με πέρασες, ρώτα τον αντμιν. Και βάλε και το λιγοστό μυαλό που έχεις να δουλέψει, κρίνε το ύφος γραφής - αν μπορείς.

Και μετά βγάλε συμπεράσματα. Και έλα εδω να πεις οτι έκανες λάθος.

Μέχρι τότε, μάθε μπαλίτσα και μίλα για πράγματα που γνωρίζεις και μόνο.

Βλακόμουτρο συριζαίε

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.578
ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ..
ΥΓ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΚΥΠΡΙΟΙ,ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ Μ ΕΝΟΧΛΕΙ..
Τα ειπα και τα ξαναειπαμε τυπε οτι ητανε πολυ μεγαλο λαθος και γιαυτο κυριως σαπισανε στην φυλακη. Εχεις κατι αλλο να μας πεις? Για την γαμημενη σου Δημοκρατια και ολα τα λαμογια που ψηφισες τοσα χρονια που τρωγανε απο παντου εχεις να μας πεις τιποτα? Ποιος απο αυτους μπηκε φυλακη? Ποιος οδηγησε την Χωρα σε αυτα τα χαλια μηπως παλι οι αξιωματικοι? Σταματηστε το παραμυθι ο κοσμος ξυπνησε ξερει τα παντα και καταλαβαινει. Σταματα ενα πραγμα που ξερεις μονο για την Στρατιωτικη Επανασταση και το κοπανας. Δεν θελω να αναφερθω πριν 52 χρονια τωρα με ενδιαφερει τι γινεται. Αν αρχισω θα σου αριθμησω 100 καλα που κανανε και 1000 ασχημα που κανανε οι Δημοκρατες πολιτικοι σου. Αστα θελω πολλες σελιδες θα σπασω πολλα αρχιδια εδω μεσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πρωτα δεν θα μπει ουτε ενας τυπε και μετα θα μιλησετε,οχι στις πλατες του λαου που πιεζε.μεχρι χτες λεγατε να μην κανουμε push back,δεν πιστευω να το ξεχασες :think: :S :S :S
Ειπαμε οτι πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα

Οι Τουρκοι δεν εφαρμοζουν τη συμφωνια, αρα κι εμεις νομιμοποιουμαστε πλεον να κανουμε pushback

Τοσο απλο ειναι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγω αναρωτιεμαι γιατι αργησαν τοσο

Τύπε , δεν θα ήταν καλύτερα, αν έγραφαν μόνο διακεκριμένοι οπαδοί της ΝΔ ;;;;
Στην Ανατολική Γερμανία, δεν ήταν πανέμορφα ;;;

Δεν έμπαινε κανείς μαλάκας να αμφισβητήσει την αλήθεια.
Ότι τα βάρτμπουργκ που φτιάχνονταν στην ανατολική , ήταν σαφώς καλύτερα από τις πόρσε, μερσεντές και μπε εμ βε,
που έφτιαχναν οι αποτυχημένοι δυτικοί .

Ο  έλεγχος, είναι προστάτης και φυλακας της αλήθειας.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Το χωριάτης το ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ;;;;;;;;;;

Πόσο κομπλεξάρα είσαι ρε σκουπίδι ;;;;;;;

Διάβασες πέντε μαλακίες στο ΙΕΚ που πήγες και πίστεψες ότι είσαι τι ;;;
Χρηματιστής στη wall street ;;;;

Τι ρεζίλια έχει αυτός ο τόπος ρε πούστη ......
ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ....

Σε είχα ξεκωλιάσει πολύ με τα παλιά σου προφίλ ;;;
Πονάει ακόμη ο κώλος σου ;;;

Ο λατζέρης της αστόρια είσαι , που μου έλεγε ότι δεν έχω πάει στη ΝΥ και του έβαλα στις 03.30 το βράδυ
εισιτήριο από το μετρό και έγινε παλτό ;;;;;;;;;;
Και έλεγες μαλακίες ότι το ... το βρήκα στα σκουπίδια !!!!!!!!!!

Στις 03.30 !!!!!!!!!

ή ο άλλος που είχε βάλει 700€ φωτό και του έβαλα 3500€ ;;;;

τσούζει ακόμη ;;;

Θα σε κάνω παλτό και με αυτό το προφίλ ;;;
Αποφάσισε ... τι φωτογραφιούλες θέλεις !!!!!!!!
ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΥΛΗ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΑΛΕ..
ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ..
ΥΓ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΟΨΕΩΣ Κ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΦΛΕΒΑ..
ΥΓ1 ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΦΤΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ..
ΥΓ2 ΒΡΕΣ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΙΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
Για άλλον με πέρασες, ρώτα τον αντμιν. Και βάλε και το λιγοστό μυαλό που έχεις να δουλέψει, κρίνε το ύφος γραφής - αν μπορείς.

Και μετά βγάλε συμπεράσματα. Και έλα εδω να πεις οτι έκανες λάθος.

Βλακόμουτρο συριζαίε

Μη μασάς τύπε, το συνηθίζει, όταν τρώει τραμπούκο βλέπει παντού κλωνάρια. Αυτός και ένας άλλος βλάκας εμένα με έχουν μπερδέψει με το μισό σαιτ και ακόμα τους γλεντάω.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Όχι τύπε, ο άλλος άνοιξε ευθέως πόλεμο, απροκάλυπτα και οι μάσκες έπεσαν. Τώρα κανείς δε μπορεί να σου πει τίποτα, οι συνθήκες πλέον είναι διαφορετικές και έχεις κάθε δικαίωμα να γράψεις στα παπάρια σου οποιαδήποτε συνθήκη και συμφωνία για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Βασικά ο τουρκος μας έδωσε την ευκαιρία που είχε αυτός με το δήθεν πραξικόπημα - να εκμεταλευτούμε την κρίση και να πάρουμε έκτακτα μέτρα που πριν δε θα μας επέτρεπαν οι "εκτός"

Βουρ στο ψητό τώρα. Ασε τον οηε να λέει, στ'αρχίδια μας τον γράφουμε όπως και ο υπόλοιπος κόσμος.

Ασε τον τσιπρα να προσπαθει να καταλάβει απο που του ήρθε, και που να κρυφτεί

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΥΛΗ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΑΛΕ..
ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ..
ΥΓ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΟΨΕΩΣ Κ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΦΛΕΒΑ..
ΥΓ1 ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΦΤΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ..
ΥΓ2 ΒΡΕΣ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΣΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΙΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ..

Μην τον τραμπουκίζεις άλλο και βάλει τα κλάματα. Άφησέ τον να πιστεύει οτι έχει πολλά λεφτά, ανάκτορα και είναι από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά μέλη του παρόντος ιστότοπου.  :S

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ειπαμε οτι πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα

Οι Τουρκοι δεν εφαρμοζουν τη συμφωνια, αρα κι εμεις νομιμοποιουμαστε πλεον να κανουμε pushback

Τοσο απλο ειναι

Καλά τα λες. Μάθε τους μπαλίτσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.166
Πόντοι
5.506
Βασικά ο τουρκος μας έδωσε την ευκαιρία που είχε αυτός με το δήθεν πραξικόπημα - να εκμεταλευτούμε την κρίση και να πάρουμε έκτακτα μέτρα που πριν δε θα μας επέτρεπαν οι "εκτός"

Βουρ στο ψητό τώρα. Ασε τον οηε να λέει, στ'αρχίδια μας τον γράφουμε όπως και ο υπόλοιπος κόσμος.

Ασε τον τσιπρα να προσπαθει να καταλάβει απο που του ήρθε, και που να κρυφτεί

Πάντως είναι ασύλληπτο πως καταφέρνει να πηγαίνει από πατάτα σε πατάτα ο μεμέτης τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ότι κίνηση κι αν έχει κάνει του γυρνάει στα μούτρα, ήταν ήδη δυσμενής η θέση του με τη συμφωνία με τη Λιβύη, πλέον δεν του έμεινε κανένας από προχθές.

Υποψιάζομαι οτι παίζει κάτι σε γεροντοάνοια ή οτι από το αποτυχημένο πραξικόπημα και μετά γίνονται τα περίεργα πράγματα, ίσως εκ των έσω.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τα ειπα και τα ξαναειπαμε τυπε οτι ητανε πολυ μεγαλο λαθος και γιαυτο κυριως σαπισανε στην φυλακη. Εχεις κατι αλλο να μας πεις? Για την γαμημενη σου Δημοκρατια και ολα τα λαμογια που ψηφισες τοσα χρονια που τρωγανε απο παντου εχεις να μας πεις τιποτα? Ποιος απο αυτους μπηκε φυλακη? Ποιος οδηγησε την Χωρα σε αυτα τα χαλια μηπως παλι οι αξιωματικοι? Σταματηστε το παραμυθι ο κοσμος ξυπνησε ξερει τα παντα και καταλαβαινει. Σταματα ενα πραγμα που ξερεις μονο για την Στρατιωτικη Επανασταση και το κοπανας. Δεν θελω να αναφερθω πριν 52 χρονια τωρα με ενδιαφερει τι γινεται. Αν αρχισω θα σου αριθμησω 100 καλα που κανανε και 1000 ασχημα που κανανε οι Δημοκρατες πολιτικοι σου. Αστα θελω πολλες σελιδες θα σπασω πολλα αρχιδια εδω μεσα.
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΡΕ ΜΠΙΝΕ???
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΩΡΗ ΡΙΟΛΑΚΑ???
ΥΓ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΑΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΝΑΚΙΑΜΟΥ..
ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΠΡΗΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ Κ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ"..
ΕΣΕΙΣ???
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ,ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙΣΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ..
ΣΚΑΣΤΕ ΡΟΜΠΕΣ..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Βλακόμουτρο συριζαίε

Κοπρίτη ... δείχνεις ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα μαζί μου ! Πολύ θετικό . Με ευχαριστεί πολύ.
Εγώ πάλι .... αγνοούσα την ύπαρξή σου. Σιγά μην ασχολούμαι με ανύπαρκτους μυρωδιάδες/πουθενάδες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε μαζί με τη ΝΔ σου. Χώνεψέ το . Η ΝΔ, επίσης, τον επέλεξε για αντιπολίτευση , γιατί τον θεωρούσε κόμμα του συνταγματικού τόξου !!! Να τον χαίρεστε. Στα @@ μου.

Αν θέλεις κάποια κοντρίτσα με φωτογραφιούλες να σε κάνω παλτό .... εδώ είμαστε !
Απλά να ψάξεις να βρεις τι χουνέρι έπαθαν άλλοι στο παρελθόν !!!!!!

Ο ένας έλεγε ότι δεν έχω πάει στη ΝΥ. Του έβαλα εισιτήριο φωτό , στις 03.30 .
Του είπα αν θέλει να του βάλω κι από άλλες 10 πόλεις των ΗΠΑ ... εξαφανίστηκε ....

Με τον άλλο είπαμε να ανεβάσουμε φωτό λεφτά που έχουμε πάνω μας ... έβαλε 5-6 κατοστάρικα ...
του έβαλα τα 5πλασια ;;;; 4πλασια ;;; 10πλάσια ;;;;;;;   κάτι τέτοιο , δεν θυμάμαι ... εξαφανίστηκε ......

Θες να δώσεις θέαμα ;;; Εσύ αποφασίζεις !!!!!

Τώρα από εκεί και πέρα, μαζί με άλλους λεβέντες στριγκάτους θαμώνες τσοντοσινεμά φτιάχτε θεματάκι να με βρίζετε.
Έχετε χρόνο , ζωή δεν έχετε, μηδενικά είστε, τι άλλο να κάνετε.
Το να γαμάτε κάθε θέμα , για να προσπαθείτε να μου την πείτε .... ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Εμένα στα αρχίδια μου .... σας γλεντάω και κάνω χάζι ... αλλά τα θέματα γίνονται πουτάνα.
ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ. Χαίρομαι πολύ που υπάρχετε και δεν είμαι σαν εσάς !!!!!!

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Πάντως είναι ασύλληπτο πως καταφέρνει να πηγαίνει από πατάτα σε πατάτα ο μεμέτης τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ότι κίνηση κι αν έχει κάνει του γυρνάει στα μούτρα, ήταν ήδη δυσμενής η θέση του με τη συμφωνία με τη Λιβύη, πλέον δεν του έμεινε κανένας από προχθές.

Υποψιάζομαι οτι παίζει κάτι σε γεροντοάνοια ή οτι από το αποτυχημένο πραξικόπημα και μετά γίνονται τα περίεργα πράγματα, ίσως εκ των έσω.

Δεν είναι όλα πατάτες. Είναι παίκτης καλός, και αποφασισμένος. Δεν έχει βαρίδια τύπου συριζα. Καθάρισε μηχανισμους δεκαετιών. Με τη Λιβύη έπαιξε πολύ καλά. Συρία, θα καταλάβει εδάφη. Αλλά είναι μεγαλομανής, και όντας χρόνια στην εξουσία πιθανόν να έχει γύρω του κύκλο κολάκων που δεν του δίνει πάντα αντικειμενική εικόνα. Πάντα είχε πρόβλημα με την Ελλάδα. Μακάρι να ψοφήσει ο πούστης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom