Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
Γιατί ο ηλίθιος μαζικός τρόπος που προσπαθεί να το κάνει ο Ερντογαν, έχει κάνει τους πάντες παγκοσμίως να δικαιολογούν κάθε μέσο αντιδρασης.
Υποθέτω το καταλαβαίνεις κι εσύ απλά θέλεις να κάνεις το πολιτικό κομμάτι σου, οπότε οκ.
Εγω ελπιζω με ηλιθιο και μαζικο τροπο να κλεισει τα Στενα ο Ερντογαν, ωστε να τον παιξω με αυτο που θα επακολουθήσει αργοτερα  :wanker:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Στ'αρχίδια μου σε γράφω, δεν ασχολούμαι με κατώτερους νοητικά. Αλλα αν γράφεις μαλακείες οπως με την Ουγγαρία και θέλω να διασκεδάσω, σου απαντάω. Οπως κάνω και στο μανταμ.

Αντε γειά σου τώρα
ρε κλωνε τι να διασκεδασεις σε εχουμε τσουβαλιασει τοσες φορες εδώ μεσα.
στο άλλο θεμα με τις εξελιξεις ποσες φορες σε εχω τσουβαλιασει και μου την πεφτατε ταυτόχρονα 3 δεξιομουτρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγω ελπιζω με ηλιθιο και μαζικο τροπο να κλεισει τα Στενα ο Ερντογαν, ωστε να τον παιξω με αυτο που θα επακολουθήσει αργοτερα  :wanker:
Τύπε την ημερα που θα ανακοινωσει ο Ερντογαν το κλεισιμο των Στενών, θα ειναι η μερα που θα τελειωσει το κρατος της Τουρκιας οπως το ξερουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ρε κλωνε τι να διασκεδασεις σε εχουμε τσουβαλιασει τοσες φορες εδώ μεσα.
στο άλλο θεμα με τις εξελιξεις ποσες φορες σε εχω τσουβαλιασει και μου την πεφτατε ταυτόχρονα 3 δεξιομουτρα.
Τύπε αστο καλυτερα, μην τριβεσαι στην γκλιτσα του τσομπανη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Αληθες.
Εδω και εναμισι μηνα υπαρχει νεος Α/ΓΕΕΘΑ.
Προφανως εχει παιξει κι αυτο το ρολο του.
για τον υπ.αμυνας δεν λες όμως,γιατι τα κοτσια που ειχε ο αποστολακης δεν τα ειχε κανενας άλλος υπ.αμυνας στην ελληνικη ιστορια.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36

Συνημμένα

• 174_1000.jpg
    174_1000.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 14

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Γιατί ο ηλίθιος μαζικός τρόπος που προσπαθεί να το κάνει ο Ερντογαν, έχει κάνει τους πάντες παγκοσμίως να δικαιολογούν κάθε μέσο αντιδρασης.
Υποθέτω το καταλαβαίνεις κι εσύ απλά θέλεις να κάνεις το πολιτικό κομμάτι σου, οπότε οκ.
συγνωμη τυπε,δεν ηξερα οτι η εθνικη ασφαλεια μιας χωρας εξαρταται απο τις παγκοσμιες αντιδρασεις :-(
νομιζα οτι ζω σε κυριαρχη χωρα που παιρνει αποφασεις με γνωμονα τον συμφερον της.
μαλλον εβλεπα φαντασματα μεχρι προχτες,δεν εμπαιναν ουτε απο τον Εβρο,ουτε απο τα νησια,δεν υπαρχουν λαθρο και χιλιαδες μαντηλες σε ολη την Ελλαδα
παω αυριο σε οφθαλμιατρο,συγνωμη :dunno:
:S :S :S

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Η αντιδραση στον Εβρο ηταν ακαριαια, προφανως υπηρχε απο πριν η καταλληλη πληροφορηση. Δεν επιασε ο αιφνιδιασμος.
Αυτο ειναι πολυ θετικο, καποια πραγματα φαινεται οτι λειτουργουν στην σωστη κατευθυνση.
ποια σωστη κατευθυνση που χθες μονο μπηκαν από τα νησια γυρω στους 300 προσφυγες.
η στον εβρο που η αστυνομια και ο στρατος ριχνει καπνογόνα σε γυναικόπαιδα,εχουμε γινει παγκοσμίως ρεζιλι

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αληθες.
Εδω και εναμισι μηνα υπαρχει νεος Α/ΓΕΕΘΑ.
Προφανως εχει παιξει κι αυτο το ρολο του.
Μπα, κι ο προηγούμενος ο Χριστοδούλου ήταν τρελός στρατόκαβλος. Πωρωμένος με το κυνήγι του Τουρκου. Δεν παίζει ρόλο αυτό. Η επιλογή ειναι πάντα της πολιτικής ηγεσιας. Όταν αποφάσισε να σφίξουν τα γάλατα....

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τύπε την ημερα που θα ανακοινωσει ο Ερντογαν το κλεισιμο των Στενών, θα ειναι η μερα που θα τελειωσει το κρατος της Τουρκιας οπως το ξερουμε
ΤΥΠΕ ΕΓΩ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ..
ΚΑΤΑ 99,99% ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ..
ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ..
ΥΓ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ Κ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ..
ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΚΑΜΠΩ ΜΟΥ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Απαντησα ρε Νασο, τι δεν καταλαβες
Ξεκολλα

H σωστη ερωτηση ειναι

α) γιατι δε διωκονταν με 4 χρονια φυλακιση + προστιμο οσοι μπηκαν παρανομα.
β) γιατι δε διωκονται -ακομα και τωρα- οσοι βουλιαζουν τις βαρκες (ΠΚ περι προκλησης ναυαγιου) θετοντας σε κινδυνο ζωες ή πνιγοντας ανθρωπους, με τις βαρυτατες εκ του νομου συνεπειες.
γ) γιατι το (α) δεν το κανουν -ακομα και τωρα- στα νησια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
ποια σωστη κατευθυνση που χθες μονο μπηκαν από τα νησια γυρω στους 300 προσφυγες.
η στον εβρο που η αστυνομια και ο στρατος ριχνει καπνογόνα σε γυναικόπαιδα,εχουμε γινει παγκοσμίως ρεζιλι

Ναι γεματο γυναικοπαιδα ειναι τυπε εκει στη συνοριογραμμη.... τιγκα στις γυναικες και τα ανηλικα εκει που στηνουν πολιορκητικους κριους, φωναζουν αλαχου ακμπαρ, πετανε φλεγομενα αντικειμενα και πετρες...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
πουλατε παλι τρελα τυπε,νομιζετε οτι απευθυνεστε σε βλακες.
μεχρι πριν μια βδομαδα δεν ερχοντουσαν βαρκες καθε μερα;
τοτε εφαρμοζοταν η συμφωνια :think:
γιατι δεν κανατε push back :think:
Επιτέλους πηραν ειδηση τι συμβαίνει με χρονο καθυστέρηση. Λες και πριν ήταν όλα καλα..  :S

george74

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντί να χάνετε το χρόνο σας εδώ μέσα με χαζές αντιπαραθέσεις μπείτε στο twitter και

βοηθήστε όσο μπορείτε να κερδηθεί ο πόλεμος εντυπώσεων στα διεθνή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί εκεί δίνεται η πραγματική μάχη εντυπώσεων και εκεί χρειάζεται η μαχητικότητα στις απόψεις.
Η Τουρκία έχει ικανότατο μηχανισμό bots που διαδίδει fake news για την Ελλάδα ειδικά στο Twitter. Η δική μας δύναμη είναι ότι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων (πραγματικών χρηστών και όχι bots) γνωρίζει καλά Αγγλικά και μπορεί να συμμετάσχει στον «πόλεμο». Διαδώστε όσο μπορείτε τα αγγλόφωνα tweets της eA και άλλων ελληνικών πηγών, διαδώστε βίντεο και φωτογραφίες με αποτρεπτικό περιεχόμενο, χρησιμοποιείστε το hashtag #IStandWithGreece, κινητοποιείστε ξένους φίλους.
Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο. Καλή δύναμη σε όλους.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
συγνωμη τυπε,δεν ηξερα οτι η εθνικη ασφαλεια μιας χωρας εξαρταται απο τις παγκοσμιες αντιδρασεις :-(
νομιζα οτι ζω σε κυριαρχη χωρα που παιρνει αποφασεις με γνωμονα τον συμφερον της.
μαλλον εβλεπα φαντασματα μεχρι προχτες,δεν εμπαιναν ουτε απο τον Εβρο,ουτε απο τα νησια,δεν υπαρχουν λαθρο και χιλιαδες μαντηλες σε ολη την Ελλαδα
παω αυριο σε οφθαλμιατρο,συγνωμη :dunno:

Νάσο , πήγαινε καλύτερα το απόγευμα Διδύμου 22 πάνω
τελείως καινούργια ρωσόφωνη ! :rockon: :rockon:

Θα καθαρίσουν τα μάτια σου !

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΥΓ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ Κ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ..
ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΚΑΜΠΩ ΜΟΥ..

Μόνο αν το θέλει και  ο ντόναλντ.
Οι άλλοι το ξέρουν αυτό.
Στην ελλάδα δεν το ξέρουν ή δεν θέλουν να το ξέρουν .

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Μπα, κι ο προηγούμενος ο Χριστοδούλου ήταν τρελός στρατόκαβλος. Πωρωμένος με το κυνήγι του Τουρκου. Δεν παίζει ρόλο αυτό. Η επιλογή ειναι πάντα της πολιτικής ηγεσιας. Όταν αποφάσισε να σφίξουν τα γάλατα....
ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΠΕ..
ΥΓ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ-ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΔΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Μπα...

Για τα μάτια του κόσμου είναι οι αντιπαραθέσεις.

Πουλάει όπλα στην Τουρκία και έχει οικονομική συνεργασία
σε πολλούς τομείς.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Στο στούντιο ο Στέφανος Χίος. Στον Έβρο τρείς ρεπόρτερ και ο Νίκος Τσιαμτσίκας

ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ Νουμερο 3

υγ.
Πες τα ΕΜΠΕΡΟΡ=13

Ο Χιος κανει εκκληση και στους ελληνες εφοπλιστες! Για εξοπλισμο και Σφαιρες!
Μιλαει για στηριξη της εθνικης κυβερνησης, ολοι πλην κομμουνιστων!
Εκπομπάρα!

.......ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ  :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom