Εγω ελπιζω με ηλιθιο και μαζικο τροπο να κλεισει τα Στενα ο Ερντογαν, ωστε να τον παιξω με αυτο που θα επακολουθήσει αργοτεραΓιατί ο ηλίθιος μαζικός τρόπος που προσπαθεί να το κάνει ο Ερντογαν, έχει κάνει τους πάντες παγκοσμίως να δικαιολογούν κάθε μέσο αντιδρασης.
Υποθέτω το καταλαβαίνεις κι εσύ απλά θέλεις να κάνεις το πολιτικό κομμάτι σου, οπότε οκ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ρε κλωνε τι να διασκεδασεις σε εχουμε τσουβαλιασει τοσες φορες εδώ μεσα.Στ'αρχίδια μου σε γράφω, δεν ασχολούμαι με κατώτερους νοητικά. Αλλα αν γράφεις μαλακείες οπως με την Ουγγαρία και θέλω να διασκεδάσω, σου απαντάω. Οπως κάνω και στο μανταμ.
Αντε γειά σου τώρα
στο άλλο θεμα με τις εξελιξεις ποσες φορες σε εχω τσουβαλιασει και μου την πεφτατε ταυτόχρονα 3 δεξιομουτρα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε την ημερα που θα ανακοινωσει ο Ερντογαν το κλεισιμο των Στενών, θα ειναι η μερα που θα τελειωσει το κρατος της Τουρκιας οπως το ξερουμεΕγω ελπιζω με ηλιθιο και μαζικο τροπο να κλεισει τα Στενα ο Ερντογαν, ωστε να τον παιξω με αυτο που θα επακολουθήσει αργοτερα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε αστο καλυτερα, μην τριβεσαι στην γκλιτσα του τσομπανηρε κλωνε τι να διασκεδασεις σε εχουμε τσουβαλιασει τοσες φορες εδώ μεσα.
στο άλλο θεμα με τις εξελιξεις ποσες φορες σε εχω τσουβαλιασει και μου την πεφτατε ταυτόχρονα 3 δεξιομουτρα.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
για τον υπ.αμυνας δεν λες όμως,γιατι τα κοτσια που ειχε ο αποστολακης δεν τα ειχε κανενας άλλος υπ.αμυνας στην ελληνικη ιστορια.Αληθες.
Εδω και εναμισι μηνα υπαρχει νεος Α/ΓΕΕΘΑ.
Προφανως εχει παιξει κι αυτο το ρολο του.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΝΤΕΒΟΥΣΚΑ ΣΟΥΝα πω εγώ;
Συνημμένα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Απαντησα ρε Νασο, τι δεν καταλαβεςπεριμενοντας το alex να απαντησει γιατι μεχρι προχτες δεν γινοταν push back :S :S :S
Ξεκολλα
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
συγνωμη τυπε,δεν ηξερα οτι η εθνικη ασφαλεια μιας χωρας εξαρταται απο τις παγκοσμιες αντιδρασεις :-(Γιατί ο ηλίθιος μαζικός τρόπος που προσπαθεί να το κάνει ο Ερντογαν, έχει κάνει τους πάντες παγκοσμίως να δικαιολογούν κάθε μέσο αντιδρασης.
Υποθέτω το καταλαβαίνεις κι εσύ απλά θέλεις να κάνεις το πολιτικό κομμάτι σου, οπότε οκ.
νομιζα οτι ζω σε κυριαρχη χωρα που παιρνει αποφασεις με γνωμονα τον συμφερον της.
μαλλον εβλεπα φαντασματα μεχρι προχτες,δεν εμπαιναν ουτε απο τον Εβρο,ουτε απο τα νησια,δεν υπαρχουν λαθρο και χιλιαδες μαντηλες σε ολη την Ελλαδα
παω αυριο σε οφθαλμιατρο,συγνωμη
:S :S :S
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ποια σωστη κατευθυνση που χθες μονο μπηκαν από τα νησια γυρω στους 300 προσφυγες.Η αντιδραση στον Εβρο ηταν ακαριαια, προφανως υπηρχε απο πριν η καταλληλη πληροφορηση. Δεν επιασε ο αιφνιδιασμος.
Αυτο ειναι πολυ θετικο, καποια πραγματα φαινεται οτι λειτουργουν στην σωστη κατευθυνση.
η στον εβρο που η αστυνομια και ο στρατος ριχνει καπνογόνα σε γυναικόπαιδα,εχουμε γινει παγκοσμίως ρεζιλι
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Μπα, κι ο προηγούμενος ο Χριστοδούλου ήταν τρελός στρατόκαβλος. Πωρωμένος με το κυνήγι του Τουρκου. Δεν παίζει ρόλο αυτό. Η επιλογή ειναι πάντα της πολιτικής ηγεσιας. Όταν αποφάσισε να σφίξουν τα γάλατα....Αληθες.
Εδω και εναμισι μηνα υπαρχει νεος Α/ΓΕΕΘΑ.
Προφανως εχει παιξει κι αυτο το ρολο του.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΤΥΠΕ ΕΓΩ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ..Τύπε την ημερα που θα ανακοινωσει ο Ερντογαν το κλεισιμο των Στενών, θα ειναι η μερα που θα τελειωσει το κρατος της Τουρκιας οπως το ξερουμε
ΚΑΤΑ 99,99% ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ..
ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ..
ΥΓ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ Κ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ..
ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΚΑΜΠΩ ΜΟΥ..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Απαντησα ρε Νασο, τι δεν καταλαβες
Ξεκολλα
H σωστη ερωτηση ειναι
α) γιατι δε διωκονταν με 4 χρονια φυλακιση + προστιμο οσοι μπηκαν παρανομα.
β) γιατι δε διωκονται -ακομα και τωρα- οσοι βουλιαζουν τις βαρκες (ΠΚ περι προκλησης ναυαγιου) θετοντας σε κινδυνο ζωες ή πνιγοντας ανθρωπους, με τις βαρυτατες εκ του νομου συνεπειες.
γ) γιατι το (α) δεν το κανουν -ακομα και τωρα- στα νησια.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
ποια σωστη κατευθυνση που χθες μονο μπηκαν από τα νησια γυρω στους 300 προσφυγες.
η στον εβρο που η αστυνομια και ο στρατος ριχνει καπνογόνα σε γυναικόπαιδα,εχουμε γινει παγκοσμίως ρεζιλι
Ναι γεματο γυναικοπαιδα ειναι τυπε εκει στη συνοριογραμμη.... τιγκα στις γυναικες και τα ανηλικα εκει που στηνουν πολιορκητικους κριους, φωναζουν αλαχου ακμπαρ, πετανε φλεγομενα αντικειμενα και πετρες...
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Επιτέλους πηραν ειδηση τι συμβαίνει με χρονο καθυστέρηση. Λες και πριν ήταν όλα καλα.. :Sπουλατε παλι τρελα τυπε,νομιζετε οτι απευθυνεστε σε βλακες.
μεχρι πριν μια βδομαδα δεν ερχοντουσαν βαρκες καθε μερα;
τοτε εφαρμοζοταν η συμφωνια
γιατι δεν κανατε push back
Αντί να χάνετε το χρόνο σας εδώ μέσα με χαζές αντιπαραθέσεις μπείτε στο twitter και
βοηθήστε όσο μπορείτε να κερδηθεί ο πόλεμος εντυπώσεων στα διεθνή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί εκεί δίνεται η πραγματική μάχη εντυπώσεων και εκεί χρειάζεται η μαχητικότητα στις απόψεις.
Η Τουρκία έχει ικανότατο μηχανισμό bots που διαδίδει fake news για την Ελλάδα ειδικά στο Twitter. Η δική μας δύναμη είναι ότι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων (πραγματικών χρηστών και όχι bots) γνωρίζει καλά Αγγλικά και μπορεί να συμμετάσχει στον «πόλεμο». Διαδώστε όσο μπορείτε τα αγγλόφωνα tweets της eA και άλλων ελληνικών πηγών, διαδώστε βίντεο και φωτογραφίες με αποτρεπτικό περιεχόμενο, χρησιμοποιείστε το hashtag #IStandWithGreece, κινητοποιείστε ξένους φίλους.
Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο. Καλή δύναμη σε όλους.
βοηθήστε όσο μπορείτε να κερδηθεί ο πόλεμος εντυπώσεων στα διεθνή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί εκεί δίνεται η πραγματική μάχη εντυπώσεων και εκεί χρειάζεται η μαχητικότητα στις απόψεις.
Η Τουρκία έχει ικανότατο μηχανισμό bots που διαδίδει fake news για την Ελλάδα ειδικά στο Twitter. Η δική μας δύναμη είναι ότι πολύ μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων (πραγματικών χρηστών και όχι bots) γνωρίζει καλά Αγγλικά και μπορεί να συμμετάσχει στον «πόλεμο». Διαδώστε όσο μπορείτε τα αγγλόφωνα tweets της eA και άλλων ελληνικών πηγών, διαδώστε βίντεο και φωτογραφίες με αποτρεπτικό περιεχόμενο, χρησιμοποιείστε το hashtag #IStandWithGreece, κινητοποιείστε ξένους φίλους.
Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο. Καλή δύναμη σε όλους.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
συγνωμη τυπε,δεν ηξερα οτι η εθνικη ασφαλεια μιας χωρας εξαρταται απο τις παγκοσμιες αντιδρασεις :-(
νομιζα οτι ζω σε κυριαρχη χωρα που παιρνει αποφασεις με γνωμονα τον συμφερον της.
μαλλον εβλεπα φαντασματα μεχρι προχτες,δεν εμπαιναν ουτε απο τον Εβρο,ουτε απο τα νησια,δεν υπαρχουν λαθρο και χιλιαδες μαντηλες σε ολη την Ελλαδα
παω αυριο σε οφθαλμιατρο,συγνωμη
Νάσο , πήγαινε καλύτερα το απόγευμα Διδύμου 22 πάνω
τελείως καινούργια ρωσόφωνη !
Θα καθαρίσουν τα μάτια σου !
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
ΤΥΠΕ ΕΓΩ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ..
ΥΓ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ Κ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ..
ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ,Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΚΑΜΠΩ ΜΟΥ..
Μόνο αν το θέλει και ο ντόναλντ.
Οι άλλοι το ξέρουν αυτό.
Στην ελλάδα δεν το ξέρουν ή δεν θέλουν να το ξέρουν .
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΠΕ..Μπα, κι ο προηγούμενος ο Χριστοδούλου ήταν τρελός στρατόκαβλος. Πωρωμένος με το κυνήγι του Τουρκου. Δεν παίζει ρόλο αυτό. Η επιλογή ειναι πάντα της πολιτικής ηγεσιας. Όταν αποφάσισε να σφίξουν τα γάλατα....
ΥΓ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ-ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΔΕΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ..
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
ΤΥΠΕ ΕΓΩ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ..
Μπα...
Για τα μάτια του κόσμου είναι οι αντιπαραθέσεις.
Πουλάει όπλα στην Τουρκία και έχει οικονομική συνεργασία
σε πολλούς τομείς.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Εκπομπάρα!Στο στούντιο ο Στέφανος Χίος. Στον Έβρο τρείς ρεπόρτερ και ο Νίκος Τσιαμτσίκας
ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ Νουμερο 3
υγ.
Πες τα ΕΜΠΕΡΟΡ=13
Ο Χιος κανει εκκληση και στους ελληνες εφοπλιστες! Για εξοπλισμο και Σφαιρες!
Μιλαει για στηριξη της εθνικης κυβερνησης, ολοι πλην κομμουνιστων!
.......ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ