Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Την Κυριακή 17 Απριλίου, στην Πλατεία Συντάγματος, από τις 10:00 έως τις 20:00 συγκεντρώνουμε είδη άμεσης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Oταν η ΧΑ συγκεντρωνε τροφιμα για Ελληνες ήταν ρατσιστικο τύπε :vomit:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
θα δεις την Κυριακή ο Ελληνικός λαός πως θα στηρίξει τους πρόσφυγες. Γιατί οι Έλληνες ξέρουν και από προσφυγιά και από αλληλεγγύη και στη λίστα περιλαμβάνονται τα απολύτως απαραίτητα
  Εχουμε τα αδελφια μας που πεινανε ,δεν περισσευουν για ζωα. :boobies:

Επισκέπτης
Την Κυριακή 17 Απριλίου, στην Πλατεία Συντάγματος, από τις 10:00 έως τις 20:00 συγκεντρώνουμε είδη άμεσης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Που να τα φερω ειπες τυπε μου ? Συνταγμα ?

Συνημμένα

• κονσερβα χοιρινο.jpg
    κονσερβα χοιρινο.jpg
    107,7 KB · Εμφανίσεις: 31

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tυπε τα μουσλιμια δεν χρησιμοποιούν κωλοχαρτο
Εχουν το αριστερο τους χερι για να ξεσκατιζονται
Επισης νομιζω πως οι μουσουλμανες δεν χρησιμοποιούν σερβιετες
Πλεον χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι κωλοχαρτο. Και μηπως εννοεις ταμπον και οχι σερβιετες;

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Τώρα στο Σκαι. Βρωμόγυφτος μουσλίμι πίσω από τα σύρματα λέει σε Σκοπιανό αστυνομικό να ανοίξει τα σύνορα και εκείνος του απαντάει ότι "αυτή είναι η χώρα μου και είμαι διατεθειμένος να πεθάνω γιαυτήν". Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τις αριστεράντζες που κυβερνούν το Ελλαδιστάν και ονειρεύονται ανοιχτά σύνορα και ότι θα αλλάξουν την Ευρώπη.(Κατά πως νομίζουν αυτοί στο θολό μυαλό τους.)
Τελικά μας πάνε όλοι γαμιώντας και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν Σκόπια για τη στάση τους. Στο τέλος θα πετάξουν εμάς από την ΕΕ και θα βάλουν τους Σκοπιανούς.
Πούτσα και ξύλο από παντού τρώμε.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Τώρα στο Σκαι. Βρωμόγυφτος μουσλίμι πίσω από τα σύρματα λέει σε Σκοπιανό αστυνομικό να ανοίξει τα σύνορα και εκείνος του απαντάει ότι "αυτή είναι η χώρα μου και είμαι διατεθειμένος να πεθάνω γιαυτήν". Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τις αριστεράντζες που κυβερνούν το Ελλαδιστάν και ονειρεύονται ανοιχτά σύνορα και ότι θα αλλάξουν την Ευρώπη.(Κατά πως νομίζουν αυτοί στο θολό μυαλό τους.)
Τελικά μας πάνε όλοι γαμιώντας και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν Σκόπια για τη στάση τους. Στο τέλος θα πετάξουν εμάς από την ΕΕ και θα βάλουν τους Σκοπιανούς.
Πολυ σωστα τα λες ρε μεγαλε.
Φορτωσανε ολη την λερα στην χωρα και μας επιβαλουν να τους δεχτουμε κιολας. :vomit:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
θα δεις την Κυριακή ο Ελληνικός λαός πως θα στηρίξει τους πρόσφυγες. Γιατί οι Έλληνες ξέρουν και από προσφυγιά και από αλληλεγγύη και στη λίστα περιλαμβάνονται τα απολύτως απαραίτητα

τυπε το σανο αρχιζει σιγα σιγα και το βαριεται ο κοσμος από τους χατζηνικους και τους λοιπους και βλεπω να τους παιρνει η μπαλα και τους μετανάστες  :S

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Και γιατί όχι;;Αφου είμαστε για τον πούτσο καλά να μας κάνουν.Και εμείς αν είμασταν κράτος με επιρροή και βλέπαμε τέτοια ξεφτιλίκια,τα ίδια θα κάναμε και τα ίδια θα στηρίζαμε.Αλλά αντί να είμαστε ρυθμιστής στην περιοχή,ανοίξαμε τα σύνορά μας και γίναμε σκουπιδότοπος.Αναρωτιέμαι για ποιό λόγο έχουμε ακόμα κυβέρνηση και κράτος,ενώ θα έπρεπε να το είχαμε κλείσει το μαγαζάκι και να λέγαμε να έρθει ο καθένας και να πάρει ότι θέλει,καθώς πρακτικά αυτό συμβαίνει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
...Αναρωτιέμαι για ποιό λόγο έχουμε ακόμα κυβέρνηση και κράτος,ενώ θα έπρεπε να το είχαμε κλείσει το μαγαζάκι και να λέγαμε να έρθει ο καθένας και να πάρει ότι θέλει,καθώς πρακτικά αυτό συμβαίνει.

το συνοθυλευμα υπαρχει ακομα για να μας τσακιζει στους φορους και να διοριζει τους καρανικες τυπε.

Εγω όμως αναρωτιέμαι γιατι τις θελουμε τις ενοπλες δυναμεις  :think:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
το συνοθυλευμα υπαρχει ακομα για να μας τσακιζει στους φορους και να διοριζει τους καρανικες τυπε.

Εγω όμως αναρωτιέμαι γιατι τις θελουμε τις ενοπλες δυναμεις  :think:
Μαζί σου είμαι...Και για ποιό λόγο να μην διοριστεί ο κάθε Καρανίκας;Όπως διορίστηκαν ένας σκασμός κηπουροι,καθαρίστριες,βοηθητικό προσωπικό,επι Καραμανλή,σε άκαιρες και άκυρες επιστασίες,που βούλιαζαν απο πλεονάζον προσωπικό,αλλά ταυτόχρονα άφηναν την υγεία,την παιδεία,τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και την αστυνόμευση στη μοίρα τους.Δεν συμφέρεις να είσαι μορφωμένος,υγιής και να έχεις εμπιστοσύνη στον κρατικό μηχανισμό της χώρας σου.Σου αφήνει περιθώριο να σκεφτείς και η σκέψη βλάπτει συμφέροντα.Έριξαν στο φιλότιμο τον μέσο Ελληνάρα για το προσφυγικό,αλλά δεν είπαν ότι 6 χρόνια δεν έγινε σε καμία περίπτωση ούτε το ένα χιλιοστό για τους χειμαζόμενους συμπατριώτες μας,απο ότι έγινε το τελευταίο εξάμηνο για τους λαθραίους.Δεν μιλάνε πια για άστεγους,για συσσίτια,για διαμαρτυρίες ανθρώπων που μέχρι χθές ήταν νοικοκυραίοι και σήμερα πεινάνε,επειδή τα έκαναν σκατά οι κυβερνώντες.Πάνε να μας πείσουν ότι αυτά πέρασαν και ότι μέλημά μας είναι οι τυχάρπαστοι που μας πήραν χωρίς πόλεμο.Μας λένε για συνωστισμούς σε λιμάνια το 1922 και συγκρίνουν την τότε κατάσταση με τώρα,μας λένε ότι δεν έγιναν σφαγές εις βάρος του ελληνικών πληθυσμών σε ισλαμικά εδάφη,μας αποκρύπτουν σφαγές και κάθομαι και σκέφτομαι ότι ήμουν μαλάκας που πήγα 28 μήνες στρατό και που έστειλα άλλους 16 το παιδί μου επίσης δόκιμο και στις Ειδικές Δυνάμεις,όπως εγώ.Είμαστε ηλίθιοι που ασχοληθήκαμε,που πληρώνουμε και που σπάμε τα παπάρια μας.Δεν είμαστε Ελλάδα πλέον.Είμαστε παρτούζα λαών.Κρίμα γιατί έχουμε άδοξο τέλος και βρισκόμαστε ανάξιοι ως κληρονόμοι του πνεύματος και της ιστορίας των προγόνων μας.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εμενα αυτο που με τρομαζει (περαν ολων των αλλων που γινοντε καθημερινα απο την φανταστικη αριστερη κυβερνηση) ειναι που θα φτασει ολο αυτο?
Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω που θα τερματισει ολο αυτο το σκηνικο. :-

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Εμενα αυτο που με τρομαζει (περαν ολων των αλλων που γινοντε καθημερινα απο την φανταστικη αριστερη κυβερνηση) ειναι που θα φτασει ολο αυτο?
Πουθενά.Δεν υπάρχει πατος.Απλά σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα ή θα υπάρχει,αλλά χωρίς Έλληνες.

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Είμαστε παρτούζα λαών.
:kneel: :kneel: :kneel:

Όταν στουκάρουμε σε τοίχο όπως συνήθως κάνουν οι Συριζαίοι.
Δηλαδή τραβάνε το σχοινί και όταν τα σκατώσουνε τελείως κάνουν πίσω.
Στο μεταξύ όλα θα έχουν καταρεύσει ως τότε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
ενας αριστερος θα ηθελα να μου εξηγησει παρακαλω γιατι οι λαοι του πρωην κουμμουνιστικου μπλοκ είναι αυτοι που φρεναραν την εισβολή των λαθρο

σε αντιθεση με τους δικους μας κουτσουμπες που ελεγαν τοσα χρονια ελατε ολοι εδώ  :S

δεν καταλαβαινω τιποτα  :think: :think: :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Oι κατοικοι της Ειδομενης θα γουσταραν να μπουν οι σκοπιανοι μερικα χιλιομετρα μεσα να καθαρισουν την περιοχη απο τα ισλαμοπιθηκια :rockon: :rockon: :rockon:

Πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

Ξεροχύνω με Σκοπιανή συνοριοφυλακή και αστυνομία !!!

Είναι πρότυπο αντιμετώπισης και λύσης του προσφυγικού!!!!

Το να πληρώνει το κράτος για πλαστικές σφαίρες και χημικά είναι πολύ οικονομικότερο απο υποδομές-δομές, τρόφιμα φάρμακα είδη πρώτης ανάγκης, ΜΚΟ κτλ κτλ!!!
Στην Ελλάδα θα έπρεπε τα πολεμικά σκάφη να φέρουν μάνικες νερού που να απωθούν τις βάρκες απο τη μέση γραμμή των θαλασσίων συνόρων! Αν βούλιαζε κάποια βάρκα θα μπορούσαμε να πετάξουμε ένα σωσίβιο ανα άτομο για να επιστρέψουν Τουρκία! Αν και μετά απο 2-3 περιστατικά, δεν νομίζω να τολμούσε κάποιος να το επαναλάβει! Και έτσι δεν θα υπήρχαν οι εκατοντάδες πνιγμένοι!! Αυτά έπρεπε να γίνονται εδώ και δέκα χρόνια!!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Να πάνε να αγοράσουν ή να πάνε στις δομές φιλοξενίας που έχει τα πάντα. Δεν χρειάζεται να ζητιανευουν μαλακα

έχεις πάει ποτέ σου στις δομές φιλοξενίας? νομίζεις ότι υπάρχει επάρκεια? ότι το κράτος δίνει χρήματα σε αυτές τις δομές?μόνο μια μερίδα φαγητού δίνουν και αν γιατί υπάρχουν μέρες που δεν δίνουν φαγητό
αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πλυθούν? δεν θέλουν είδη προσωπικής υγιεινής? φάρμακα? τα παιδιά τους με τι θα τα ταίσουν? όλες αυτά ξέρεις ποιος τα παρέχει? ο ελληνικός λαός με την αλληλεγγύη του

Κυριακή  συμμετέχουμε στο Σύνταγμα με είδη πρώτης ανάγκης για τα αδέλφια μας τους πρόσφυγες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
έχεις πάει ποτέ σου στις δομές φιλοξενίας?
αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πλυθούν? δεν θέλουν είδη προσωπικής υγιεινής? φάρμακα? τα παιδιά τους με τι θα τα ταίσουν? όλες αυτά ξέρεις ποιος τα παρέχει? ο ελληνικός λαός με την αλληλεγγύη του
Αυτοί οι άνθρωποι ζητάν "γή και ύδωρ" απο τον Ελληνικό Λαό! Η απάντηση όλων πρέπει να είναι ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom