το συνοθυλευμα υπαρχει ακομα για να μας τσακιζει στους φορους και να διοριζει τους καρανικες τυπε.
Εγω όμως αναρωτιέμαι γιατι τις θελουμε τις ενοπλες δυναμεις
Μαζί σου είμαι...Και για ποιό λόγο να μην διοριστεί ο κάθε Καρανίκας;Όπως διορίστηκαν ένας σκασμός κηπουροι,καθαρίστριες,βοηθητικό προσωπικό,επι Καραμανλή,σε άκαιρες και άκυρες επιστασίες,που βούλιαζαν απο πλεονάζον προσωπικό,αλλά ταυτόχρονα άφηναν την υγεία,την παιδεία,τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και την αστυνόμευση στη μοίρα τους.Δεν συμφέρεις να είσαι μορφωμένος,υγιής και να έχεις εμπιστοσύνη στον κρατικό μηχανισμό της χώρας σου.Σου αφήνει περιθώριο να σκεφτείς και η σκέψη βλάπτει συμφέροντα.Έριξαν στο φιλότιμο τον μέσο Ελληνάρα για το προσφυγικό,αλλά δεν είπαν ότι 6 χρόνια δεν έγινε σε καμία περίπτωση ούτε το ένα χιλιοστό για τους χειμαζόμενους συμπατριώτες μας,απο ότι έγινε το τελευταίο εξάμηνο για τους λαθραίους.Δεν μιλάνε πια για άστεγους,για συσσίτια,για διαμαρτυρίες ανθρώπων που μέχρι χθές ήταν νοικοκυραίοι και σήμερα πεινάνε,επειδή τα έκαναν σκατά οι κυβερνώντες.Πάνε να μας πείσουν ότι αυτά πέρασαν και ότι μέλημά μας είναι οι τυχάρπαστοι που μας πήραν χωρίς πόλεμο.Μας λένε για συνωστισμούς σε λιμάνια το 1922 και συγκρίνουν την τότε κατάσταση με τώρα,μας λένε ότι δεν έγιναν σφαγές εις βάρος του ελληνικών πληθυσμών σε ισλαμικά εδάφη,μας αποκρύπτουν σφαγές και κάθομαι και σκέφτομαι ότι ήμουν μαλάκας που πήγα 28 μήνες στρατό και που έστειλα άλλους 16 το παιδί μου επίσης δόκιμο και στις Ειδικές Δυνάμεις,όπως εγώ.Είμαστε ηλίθιοι που ασχοληθήκαμε,που πληρώνουμε και που σπάμε τα παπάρια μας.Δεν είμαστε Ελλάδα πλέον.Είμαστε παρτούζα λαών.Κρίμα γιατί έχουμε άδοξο τέλος και βρισκόμαστε ανάξιοι ως κληρονόμοι του πνεύματος και της ιστορίας των προγόνων μας.