Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Σε λίγο θα τους βοηθάνε παρέχοντας τα παρακάτω είδη ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ---->

Πυρίτιδα
Γομώσεις
Πυροκροτητές
Καλώδια σύνδεσης
Ζώνες τοποθέτησης "αντικειμένων"
Από την παραγωγή (αναρχοκομμούνια) στην κατανάλωση (ισλαμόφασίστες)
Γιαυτό είναι "αδέρφια"...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτό για να θυμάσαι πάντα πως καταλήγουν οι φασίστες

image.jpg

το ξέρουμε

URL]]

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Πόσα από τα αδέρφια σου έχεις πάρει σπίτι σου?
Επίσης αδέρφια σου θεωρείς μόνο τους λαθρομετανάστες και όχι τους Έλληνες που πεινάνε λόγω κρίσης όλα αυτά τα χρόνια?
Για αυτούς τι έχεις προσφέρει?

ταξικό μου αδελφό θεωρώ οποιονδήποτε ανήκει στην εργατική τάξη η όπως έλεγε και ο Μαρξ τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους της κοινωνίας
μη ξεχνάς ότι και εγώ είμαι ένας από αυτούς

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σου είπε κανείς ότι δεν έχω συμμετέχει σε δομές αλληλεγγύης η είπα πουθενά ότι πρέπει να σταματήσουμε να βοηθάμε τους φτωχούς στην Ελλάδα?
επίσης μη ξεχνάς ότι και εγώ άπορος είμαι  

εσύ δεν είσαι άπορος τεμπέλης είσαι...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
στέγη και τροφή τους δίνουνε και μάλιστα την πετάνε κιόλας γιατί δεν τους αρέσει (έχουν και προτιμήσεις)...

και περίθαλψη τους παρέχουνε και φάρμακα όταν αυτά απαιτηθούν από τον γιατρό...

και τα παιδιά τους να τα ταίσουν το ίδιο φαγητό που τρώνε και αυτοί... για τα μωρά δίνουν βρεφικό γάλα έτσι και αλλιώς..

αιντε που μάθανε και θέλουνε και προδέρμ τώρα

στέγη τροφή που ακριβώς? ακόμα και στο ελληνικό στο πάτωμα κοιμούνται και σε σκηνές καθώς το πρώην αεροδρόμιο μόνο υπόστεγα έχει

περίθαλψη ναι από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ η του ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ και φυσικά δεν υπάρχει καμία παροχή σε φάρμακα αλλά μόνο από δομές αλληλεγγύης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στέγη τροφή που ακριβώς? ακόμα και στο ελληνικό στο πάτωμα κοιμούνται και σε σκηνές καθώς το πρώην αεροδρόμιο μόνο υπόστεγα έχει

περίθαλψη ναι από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ η του ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ και φυσικά δεν υπάρχει καμία παροχή σε φάρμακα αλλά μόνο από δομές αλληλεγγύης

Το ελληνικό ρε μαλακα δεν είναι κέντρο .... προσωρινό είναι και δεν μεταφέρονται εκεί...

και ναι στο πάτωμα θα κοιμούνται και σε αντίσκηνα ... αυτά έχουμε αυτά δίνουμε... αν θέλουν πεντάστερα ξενοδοχεία έχουμε και από αυτά με πληρωμή .. ας πάνε ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ταξικό μου αδελφό θεωρώ οποιονδήποτε ανήκει στην εργατική τάξη η όπως έλεγε και ο Μαρξ τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους της κοινωνίας

δηλαδή ΟΛΟΙ οι πρόσφυγες ανήκουν στην εργατική τάξη ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

είπαμε εσύ είσαι πτωχός τω πνεύματι και αμετανόητα τεμπέλης...

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Ρε ανθρωπέ μου καταλαβαινόμαστε? Εγώ χωρίς να χρειάζεται να το ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ έχω βοηθήσει ανθρώπους όλων των φυλών όπου και όταν χρειάστηκε. Γιατί είμαι πάνω από όλα άνθρωπος. όμως ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να πρέπει να βοηθάμε ΜΟΝΟ τους ΛΑΘΡΟμετανάστες επειδή είναι must και επειδή το λένε τα κωλοκάναλα... ΕΕεε ΟΧΙ!!!
Και στη τελική δεν είναι δυνατόν να βοηθήσουμε όλο το πλανητή σαν να είμαστε οι ΗΛΙΘΙΟΙ της παρέας. Ας ασχοληθεί και κάνας άλλος. Εσύ δηλαδή που είσαι άπορος πως τους βοηθάς? Υπολογιστή που βρήκες για να γράφεις στο internet άμα είσαι άπορος?
Μας δουλεύεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε ανθρωπέ μου καταλαβαινόμαστε? Εγώ χωρίς να χρειάζεται να το ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ έχω βοηθήσει ανθρώπους όλων των φυλών όπου και όταν χρειάστηκε. Γιατί είμαι πάνω από όλα άνθρωπος. όμως ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να πρέπει να βοηθάμε ΜΟΝΟ τους ΛΑΘΡΟμετανάστες επειδή είναι must και επειδή το λένε τα κωλοκάναλα... ΕΕεε ΟΧΙ!!!
Και στη τελική δεν είναι δυνατόν να βοηθήσουμε όλο το πλανητή σαν να είμαστε οι ΗΛΙΘΙΟΙ της παρέας. Ας ασχοληθεί και κάνας άλλος. Εσύ δηλαδή που είσαι άπορος πως τους βοηθάς? Υπολογιστή που βρήκες για να γράφεις στο internet άμα είσαι άπορος?
Μας δουλεύεις?

τεμπέλης και ειδικός επί επιδομάτων είναι... όχι άπορος...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Μας δουλεύεις?

εγώ δεν διαφημίζω τπτ απλά και καταναγκαστικά δεν σε έχει υποχρεώσει κανένας και είναι πρόσφυγες και όχι λαθρομετανάστες 
έτσι κι αλλιώς ο λαός έχει δείξει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες έλα να σε πάω μια βόλτα στις αποθήκες του hotspot στο ελληνικό που έχει γεμίσει από κουβερτες και ρούχα για τους πρόσφυγες
και ποτέ δεν βοηθάμε βάση της αλληλεγγύης που προσφέρει ο διπλανός και εγώ βοηθάω με εθελοντική εργασία και προσφέροντας από το υστέρημα μου

επίσης άπορος είναι αυτός που δεν έχει πόρους και εισοδήματα και έχει πολύ χαμηλή περιουσία
στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται άπορος όποιος έχει ακίνητη περιουσία μέχρι 90.000€ καταθέσεις εώς 500€ και εισοδήματα κάτω από 3.000€ το χρόνο

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δριμύ κατηγορώ εναντίον της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στο θέμα των προσφύγων που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος Ανουάρ Μπάκρι.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως δεν υπάρχει κράτος και ξέσπασε λέγοντας:  «Αυτό που γίνεται είναι ένα οργανωμένο έγκλημα που συντελείται στην πλάτη των Σύριων, μιλάμε για ένα θίασο, το κράτος είναι απόν, ένας Ερυθρός Σταυρός είναι μόνο που δίνει κάτι σάντουιτς».

«Δεν πρέπει να τους αφήνουνε, αυτοί τους έχουνε στο λιμάνι του Πειραιά, ο θίασος της κυβέρνησης», προσέθεσε ο κ. Μπάκρι ενώ όταν οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι οι λιμενικοί μοιράζουν φυλλάδια με οδηγίες στους πρόσφυγες, ο κ. τόνισε: «Ποια φυλλάδια, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι 50 τέτοιοι οργανωμένοι της αστυνομίας, ειδικές δυνάμεις δεν μπορούν να το εκκενώσουν σε 10 λεπτά; Μα κοροϊδευόμαστε;». Οταν ο παρουσιαστής της εκπομπής του αντέτεινε «μα αυτό είναι βία» εκείνος απάντησε: «Δεν υπάρχει βία κύριε, οι άθρωποι είναι ταλαιπωρημένοι, έχουν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει πουθενά να τους πάνε και κάνουνε όλο αυτό το θέατρο, οι άνθρωποι είναι για Όσκαρ!».

Επίσης, ο γγ του Συνδέσμου Σύρων Ελλάδος κατηγόρησε τις αρμόδιες υπηρεσίες λέγοντας «μα είναι δυνατόν να μην μπορούν να κάνουν καταγραφή;» και κατήγγειλε ότι οι κυβερνητικές υπηρεσίες «μας γράφουνε στα παλιά τους τα παπούτσια».«Ο θίασος κυβερνάει κ. Χατζή, ο θίασος κυβερνάει, είναι έγκλημα αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή» υπογράμμισε ο Ανουάρ Μπάκρι και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να γίνεται μικροπολιτική στην πλάτη του λαού μας».

Στο στούντιο του ΣΚΑΪ βρισκόταν και ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος ο οποίος είπε για το ξέσπασμα του κ. Μπάκρι: «Είναι μεταγραφή της ΝΔ, ο Άδωνις των Σύρων είναι, ο Άδωνις των Σύρων, είναι σε παράκρουση».

Πηγή: Σύρος ξεσπά κατά της κυβέρνησης: Κοροϊδεύουν, είναι για Οσκαρ -Δημοσιογράφος Αυγής: Είναι ο Αδωνις των Σύρων | iefimerida.gr :orchestra: :orchestra: :orchestra:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ δεν διαφημίζω τπτ απλά και καταναγκαστικά δεν σε έχει υποχρεώσει κανένας και είναι πρόσφυγες και όχι λαθρομετανάστες 
έτσι κι αλλιώς ο λαός έχει δείξει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες έλα να σε πάω μια βόλτα στις αποθήκες του hotspot στο ελληνικό που έχει γεμίσει από κουβερτες και ρούχα για τους πρόσφυγες
και ποτέ δεν βοηθάμε βάση της αλληλεγγύης που προσφέρει ο διπλανός και εγώ βοηθάω με εθελοντική εργασία και προσφέροντας από το υστέρημα μου

επίσης άπορος είναι αυτός που δεν έχει πόρους και εισοδήματα και έχει πολύ χαμηλή περιουσία
στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται άπορος όποιος έχει ακίνητη περιουσία μέχρι 90.000€ καταθέσεις εώς 500€ και εισοδήματα κάτω από 3.000€ το χρόνο

(1) δεν είναι πρόσφυγες είναι λαθρομετανάστες... πρόσφυγες είναι στην Τουρκία όπου πρωτοπήγαν φεύγοντας από την Συρία (όσοι φύγαν από την Συρία)... η Τουρκία ΔΕΝ τους έδιωξε μόνοι τους σηκωθήκανε και φύγανε ...

(2) στα παπάρια μου για τον κάθε μαλάκα που πάει και τους δίνει κάτι...

(3) εσύ εθελοντική εργασία προσφέρεις όπου είναι να γίνει ζημιά... αν σου πούνε να κάνεις κανέναν εθελοντισμό για να καθαρίσεις καμμιά παραλία ή να καθαρίσεις κανέναν τοίχο από τα συνθήματα λες "αυτό είναι δουλειά του κράτους"

(4) ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΡΟΣ είσαι τεμπέλης ... γιατί δεν πας να δουλέψεις να έχεις παραπάνω εισοδήματα... γκεγκε..??

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
αυτό για να θυμάσαι πάντα πως καταλήγουν οι φασίστες

image.jpg

τυπε αμα ξεδιπλώσεις τετοια σημαια σε πλατεια σοφια, βουκουρεστι, μπρατισλαβα, βελιγραδι κλπ θα σε χασουμε από το φορουμ και είναι κριμα  :priest:

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361

δεν γνωρίζεις περί λέφτη ?????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ολόκληρο βιβλίο με μαλακίες έχει γράψει εδώ μέσα κλαψομουνιαζόμενος για την ποτάνα την κενονία...
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom