tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
όταν βλέπω (έστω και διαδικτυακά) τύπους σαν τον λέφτη τα παίρνω στο κρανίο ... τόσο πολύ που έυχομαι να ξανανοίξουν τα κέντρα καταναγκαστικής εργασίας ...
Eγω συνεχιζω να πιστευω πως τρολαρει και ειναι attention whore ο λεφτης δεν μπορει να υπαρχουν
τωρα ατομα με αυτη την νοοτροπια,η και να υπαρχουν, να μπαινουν σε τετοιο σαιτ.
Eγω συνεχιζω να πιστευω πως τρολαρει και ειναι attention whore ο λεφτης δεν μπορει να υπαρχουν
όταν βλέπω (έστω και διαδικτυακά) τύπους σαν τον λέφτη τα παίρνω στο κρανίο ... τόσο πολύ που έυχομαι να ξανανοίξουν τα κέντρα καταναγκαστικής εργασίας ...
εγώ για κάτι άτομα σας εσένα πιστεύω ότι πρέπει να ξανανοίξουν τα γκούλαγκ για να αποκτήσεις ταξική συνείδηση
που να το ξεχασετε; αφου απο κυβερνηση φτασατε να κοντραρεστε με τον Λεβεντη και σε λιγο με τον ΑΝΤΑΡ CIAα ρε μαστερακο
μαζι πανηγυριζατε εκεινο το βραδυ του γεναρη του 15
δεν ξεχναμε
εγώ για κάτι άτομα σας εσένα πιστεύω ότι πρέπει να ξανανοίξουν τα γκούλαγκ για να αποκτήσεις ταξική συνείδηση
Έχεις δίκιο φίλε! Το μόνο παρήγορο είναι πως είναι ένας εδώ και ελπίζω σύντομα τέτοιες απόψεις να είναι περιθωριακές και παρωχημένες..Τα προβλήματα είναι ανώτερα απο αυτά που βλέπουν οι "ταξικοί ψευτοεπαναστάτες"...όταν βλέπω (έστω και διαδικτυακά) τύπους σαν τον λέφτη τα παίρνω στο κρανίο ... τόσο πολύ που έυχομαι να ξανανοίξουν τα κέντρα καταναγκαστικής εργασίας ...
Θα τους πηρε για συμβουλους η πρωθυπουργαρα.το θεμα είναι ότι εχει μεινει μονος του να μας τρολλαρει, κατι νατσο, κλοσε κλπ χαθηκαν αρα πρεπει να τον προσεχουμε να μην τον αποπαιρνουμε :S :S
πιστευω πως κάτι τέτοιοι τύποι έχουν και κάποιο έξτρα χαρτζιλίκι απο ΜΚΟ και λοιπές σκοτεινές οργανώσεις...Αν ο συγκεκριμένος εδώ με όλα αυτά που λέει δεν το παίρνει τότε είναι διπλά βλάκας! Για εθνο-προδοτικές ιδέες και προπαγάνδα πληρώνεσαι εδώ και πολύ καιρό...δεν γουστάρω παίκτη μου ταξικές συνειδήσεις... γουστάρω να ανεβαίνω και να πετυχαίνω να έχω αυτά που έχουν οι άλλοι...
εσύ μείνε στις επαναστάσεις σου, στην τεμπελιά σου, το επιδοματάκι ανεργίας και το επίδομα σίτισης που σου δίνουμε από ελεημοσύνη και μόνον...
πιστευω πως κάτι τέτοιοι τύποι έχουν και κάποιο έξτρα χαρτζιλίκι απο ΜΚΟ και λοιπές σκοτεινές οργανώσεις...Αν ο συγκεκριμένος εδώ με όλα αυτά που λέει δεν το παίρνει τότε είναι διπλά βλάκας! Για εθνο-προδοτικές ιδέες και προπαγάνδα πληρώνεσαι εδώ και πολύ καιρό...
εγώ δεν διαφημίζω τπτ απλά και καταναγκαστικά δεν σε έχει υποχρεώσει κανένας και είναι πρόσφυγες και όχι λαθρομετανάστες
πιστευω πως κάτι τέτοιοι τύποι έχουν και κάποιο έξτρα χαρτζιλίκι απο ΜΚΟ και λοιπές σκοτεινές οργανώσεις...Αν ο συγκεκριμένος εδώ με όλα αυτά που λέει δεν το παίρνει τότε είναι διπλά βλάκας! Για εθνο-προδοτικές ιδέες και προπαγάνδα πληρώνεσαι εδώ και πολύ καιρό...