You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
έχεις πάει ποτέ σου στις δομές φιλοξενίας? νομίζεις ότι υπάρχει επάρκεια? ότι το κράτος δίνει χρήματα σε αυτές τις δομές?μόνο μια μερίδα φαγητού δίνουν και αν γιατί υπάρχουν μέρες που δεν δίνουν φαγητό
αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πλυθούν? δεν θέλουν είδη προσωπικής υγιεινής? φάρμακα? τα παιδιά τους με τι θα τα ταίσουν? όλες αυτά ξέρεις ποιος τα παρέχει? ο ελληνικός λαός με την αλληλεγγύη του
Κυριακή συμμετέχουμε στο Σύνταγμα με είδη πρώτης ανάγκης για τα αδέλφια μας τους πρόσφυγες
ρε συ φιλε, ελληνες εξω από τα σουπερ μαρκετ να ζητουν τροφη εχεις δει ή ζεις καπου στο Μονακο ?
γι αυτους θα περισσεψει κατι από το πτωχευμενο κρατος?
Γιατι δεν ζητουν οι μουσλιμ βοηθεια από σαουδαραβες, καταριανους και λοιπους που δεν εχουν τι να κανουν τα λεφτα τους αλλα περιμενουν απο τον φουκαρα τον συριζο-πληκτο ελληνα να τους ζησει
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 83
- Like
- 447
- Πόντοι
- 361
Πόσα από τα αδέρφια σου έχεις πάρει σπίτι σου?έχεις πάει ποτέ σου στις δομές φιλοξενίας? νομίζεις ότι υπάρχει επάρκεια? ότι το κράτος δίνει χρήματα σε αυτές τις δομές?μόνο μια μερίδα φαγητού δίνουν και αν γιατί υπάρχουν μέρες που δεν δίνουν φαγητό
αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πλυθούν? δεν θέλουν είδη προσωπικής υγιεινής? φάρμακα? τα παιδιά τους με τι θα τα ταίσουν? όλες αυτά ξέρεις ποιος τα παρέχει? ο ελληνικός λαός με την αλληλεγγύη του
Κυριακή συμμετέχουμε στο Σύνταγμα με είδη πρώτης ανάγκης για τα αδέλφια μας τους πρόσφυγες
Επίσης αδέρφια σου θεωρείς μόνο τους λαθρομετανάστες και όχι τους Έλληνες που πεινάνε λόγω κρίσης όλα αυτά τα χρόνια?
Για αυτούς τι έχεις προσφέρει?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
Αυτοί οι άνθρωποι ζητάν "γή και ύδωρ" απο τον Ελληνικό Λαό! Η απάντηση όλων πρέπει να είναι ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ!!!!
θα λεγα προφυλακτικα να τους παμε γιατι αν βλέπουμε τοσες γκαστρωμένες ενώ επεφταν μπομπες τωρα που δεν πεφτουν θα γεννοβολάνε κάθε τρις και λιγο :S
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Οι πόλεμοι και επιθέσεις αυτοκτονίας προϋποθέτουν πολλά παιδιά διαθέσιμα προς αυτό το σκοπό... Οι "επισκέπτες" μας ετοιμάζονται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση,στο έδαφός μας πλέον ... :Sθα λεγα προφυλακτικα να τους παμε γιατι αν βλέπουμε τοσες γκαστρωμένες ενώ επεφταν μπομπες τωρα που δεν πεφτουν θα γεννοβολάνε κάθε τρις και λιγο :S
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Οι πόλεμοι και επιθέσεις αυτοκτονίας προϋποθέτουν πολλά παιδιά διαθέσιμα προς αυτό το σκοπό... Οι "επισκέπτες" μας ετοιμάζονται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση,στο έδαφός μας πλέον ... :S
Καλα ας κανουν 1-2 τετοιες επιθεσεις και βλεπεις για ποτε φευγουν ολοι.
Σε μια μερα
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Εγω ξερω συριζαιο που εχει παραχωρησει το σπιτι του σε λαθρομεταναστες (και μαλιστα γνωστο συριζαιο οχι τυχαιο) και αν κανεις μια βολτα απο τις περιοχες προαστια Πειραια υπαρχουν ποσες οικογενειες που ζουν σε αθλιες συνθηκες πεινανε και αλλες που μενουν κατω απο γεφυρες και σε εγκαταλελημενα κτιρια.Αλλα ναι δεν παιρνεις ποντους αν βοηθησεις Ελληνες ασε που θα σε πουν και φασιστα..
Μεχρι και απο το σουπερ μαρκετ τους ψωνιζε ο βρωμιαρης τιγκα τα καροτσια μεχρι πανω τον ειδα με τα ματια μου..
Ψωφανε τα δικα μας παιδια στα σχολεια που δεν εχουμε να τους δωσουμε ενα κουλουρι που λεει ο λογος και θα βοηθησω αυτους που ηρθαν με το ζορι εδω με την πουστια και που μου βαλανε η θα μου βαλουν γιατι νωρις ειναι ακομα, το μαχαιρι στον λαιμο να τους βοηθησω θελω δεν θελω εχω δεν εχω!
Ρε αντε μου στο διαολο λοιπον εσεις και τα απλυτα πιθηκια που φροντιζετε τα αμορφωτα ζωα που δεν εχουν κανενα ιερο και οσιο.
Μεχρι και απο το σουπερ μαρκετ τους ψωνιζε ο βρωμιαρης τιγκα τα καροτσια μεχρι πανω τον ειδα με τα ματια μου..
Ψωφανε τα δικα μας παιδια στα σχολεια που δεν εχουμε να τους δωσουμε ενα κουλουρι που λεει ο λογος και θα βοηθησω αυτους που ηρθαν με το ζορι εδω με την πουστια και που μου βαλανε η θα μου βαλουν γιατι νωρις ειναι ακομα, το μαχαιρι στον λαιμο να τους βοηθησω θελω δεν θελω εχω δεν εχω!
Ρε αντε μου στο διαολο λοιπον εσεις και τα απλυτα πιθηκια που φροντιζετε τα αμορφωτα ζωα που δεν εχουν κανενα ιερο και οσιο.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
και θα βοηθησω αυτους που ηρθαν με το ζορι εδω με την πουστια και που μου βαλανε η θα μου βαλουν γιατι νωρις ειναι ακομα, το μαχαιρι στον λαιμο να τους βοηθησω θελω δεν θελω εχω δεν εχω!
Πρεπει να αρχιζουν να σφαζουν και να κρεμπεδιαζουν ελληνες
για να αρχισουν οι ελληνες να ξυπνανε.
Μετα σε χρονο μηδεν θα ετοιμασθουν τα ταγματα εφοδου
και σε μια νυχτα, θα φυγουν ολα τα σκατα που μαζευτηκαν στην ελλαδα απο το 1992.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 83
- Like
- 447
- Πόντοι
- 361
Αφού ρε τύπε αυτοί ηδονίζονται να βοηθάνε ΜΟΝΟ ξένους.Εγω ξερω συριζαιο που εχει παραχωρησει το σπιτι του σε λαθρομεταναστες
Αυτό δεν είναι ρατσιστικό όμως στο Ελάντα.
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Δεν είναι δεδομένο πως θα φύγουν! Οι αριστεροί θα τρέξουν να τους δώσουν ιδεολογική κάλυψη και θα το θεωρήσουν πως συμβαίνει διότι δεν τους παρέχεται αρκετή ανθρωπιστική βοήθεια και θα απαιτήσουν παραπάνω για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο!Καλα ας κανουν 1-2 τετοιες επιθεσεις και βλεπεις για ποτε φευγουν ολοι.
Σε μια μερανυχτα...
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Αφού ρε τύπε αυτοί ηδονίζονται να βοηθάνε ΜΟΝΟ ξένους.
Αυτους ομως, τους βγαλανε πρωτο κομμα.
Οχι μονο οι μαλακες που τους ψηφισαν
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
γιατι ισχυροποιησαν τις ψηφους του πρωτου κομματος.
Οσοι δεν γουσταρουμε τα σκατα που μαζευονται στην ελλαδα,
υπαρχει μονο ενα κομμα . Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Δεν είναι δεδομένο πως θα φύγουν! Οι αριστεροί θα τρέξουν να τους δώσουν ιδεολογική κάλυψη και θα το θεωρήσουν πως συμβαίνει διότι δεν τους παρέχεται αρκετή ανθρωπιστική βοήθεια και θα απαιτήσουν παραπάνω για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο!
Πρεπει να σφαζουν και να γαμανε οι βρωμιαρηδες,μεχρι να μην ειναι ανεκτοι οι αριστεροι
να ομιλουν !!!!!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ελεγε ο αλλος στην Ειδομενη,Πολλα χημικα,τετοια μας εριχνε κι ο Ασσαντ.Και μεις με τον Ασσαντ ειμαστε,τους το πε κανεις;Οι πόλεμοι και επιθέσεις αυτοκτονίας προϋποθέτουν πολλά παιδιά διαθέσιμα προς αυτό το σκοπό... Οι "επισκέπτες" μας ετοιμάζονται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση,στο έδαφός μας πλέον ... :S
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Σε λίγο θα τους βοηθάνε παρέχοντας τα παρακάτω είδη ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ---->Αφού ρε τύπε αυτοί ηδονίζονται να βοηθάνε ΜΟΝΟ ξένους.
Πυρίτιδα
Γομώσεις
Πυροκροτητές
Καλώδια σύνδεσης
Ζώνες τοποθέτησης "αντικειμένων"
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Τυπε σκιαζομαι με το ποσα ανωμαλα μυαλα υπαρχουν γυρω μας..Αφού ρε τύπε αυτοί ηδονίζονται να βοηθάνε ΜΟΝΟ ξένους.
Δυστηχως και το τονιζω ΔΥΣΤΗΧΩΣ εχουμε παρει την κατηφορα αναψανε τα υγρα φρενων χασαμε το πεταλι και οδευουμε ολοταχως γαμιοντας προς τα κατω και οπου σταματησουμε. :-
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αυτους ομως, τους βγαλανε πρωτο κομμα.
Οχι μονο οι μαλακες που τους ψηφισαν
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ
γιατι ισχυροποιησαν τις ψηφους του πρωτου κομματος.
Οσοι δεν γουσταρουμε τα σκατα που μαζευονται στην ελλαδα,
υπαρχει μονο ενα κομμα . Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
αυτό για να θυμάσαι πάντα πως καταλήγουν οι φασίστες
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Σε αυτο δεν εχει αδικο η αεργη αγραμματη τραγουδιστρια,καλα να παθετε αφου πιστευετε ακομη
σε αυτη την καρκινικη οικογενεια.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
έχεις πάει ποτέ σου στις δομές φιλοξενίας? νομίζεις ότι υπάρχει επάρκεια? ότι το κράτος δίνει χρήματα σε αυτές τις δομές?μόνο μια μερίδα φαγητού δίνουν και αν γιατί υπάρχουν μέρες που δεν δίνουν φαγητό
στέγη και τροφή τους δίνουνε και μάλιστα την πετάνε κιόλας γιατί δεν τους αρέσει (έχουν και προτιμήσεις)...
και περίθαλψη τους παρέχουνε και φάρμακα όταν αυτά απαιτηθούν από τον γιατρό...
και τα παιδιά τους να τα ταίσουν το ίδιο φαγητό που τρώνε και αυτοί... για τα μωρά δίνουν βρεφικό γάλα έτσι και αλλιώς..
αιντε που μάθανε και θέλουνε και προδέρμ τώρα
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε συ φιλε, ελληνες εξω από τα σουπερ μαρκετ να ζητουν τροφη εχεις δει ή ζεις καπου στο Μονακο ?
γι αυτους θα περισσεψει κατι από το πτωχευμενο κρατος?
Γιατι δεν ζητουν οι μουσλιμ βοηθεια από σαουδαραβες, καταριανους και λοιπους που δεν εχουν τι να κανουν τα λεφτα τους αλλα περιμενουν απο τον φουκαρα τον συριζο-πληκτο ελληνα να τους ζησει
σου είπε κανείς ότι δεν έχω συμμετέχει σε δομές αλληλεγγύης η είπα πουθενά ότι πρέπει να σταματήσουμε να βοηθάμε τους φτωχούς στην Ελλάδα?
επίσης μη ξεχνάς ότι και εγώ άπορος είμαι