You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.674
- Πόντοι
- 506
Aυτο οφείλεται στην μπαχαλοτητα του ελληνικου κρατους οχι στη ΝΔ. Οπως και οτι δεν υπαρχει chinatownΣτην Αττική ένα τζαμί εχει κι αυτο χωρις μιναρέ
Τωρα αν υπαρχουν παρατυπα τζαμιά σε παρκινγκ και διαμερισματα δεν μας αφορά
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Ναι πως, ολο αντισταση ειναι οι ευρωπαιοι, εχει γεμισει η ευρωπη γιαχαμπιμπια που σουλατσάρουν στην ευρωπη με σουηδεζικα διαβατηρια, γερμανικα κλπεφαγε και τον Κουρτς το αδελφατο της Ε.Ε. οπως και τον Σαλβινι.
Ιταλια μπαινουν πιο πολλοι και απο οσους βαζει ο Μητσοτακης απο το παραθυρο,Αυστρια που αντιστεκοταν καπως σε 3 μηνες θα χει γινει Αχαρνων
Και φυσικα η ελιτ περναει και απο το μπουρδελο της εε για 'καριέρα ' στο λαθρεμποριο πρεζας τσιγαρων ανθρωπων
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Παντως δε θα συλλαβουν οσους πηραν παρανομα χαρτια, δε θα τους φυλακισουν δε θα τους απελασουν,Μαγκες διαβασατε για το κυκλωμα παρανομων Ελληνοποιησεων??
Εμπλεκονται μεταξυ αλλων κι ενα ζευγαρι αστυνομικων
Αλλου ειναι το θεμα ομως...
Γκουγκλαρετε να δειτε την γυναικα...
Απ τα κλεμμενα οι μπατσοι θα λαδωσουν θα μεινουν λιγο φυλακη και μετα Χαβάη, και θα παιρνουν και τη συνταξάρα.
Τύπε έμπαινες;Μαγκες διαβασατε για το κυκλωμα παρανομων Ελληνοποιησεων??
Εμπλεκονται μεταξυ αλλων κι ενα ζευγαρι αστυνομικων
Αλλου ειναι το θεμα ομως...
Γκουγκλαρετε να δειτε την γυναικα...
γιουνανιΓιουνάνια σας έχω κουράσει αλλά θα σας το ξαναπώ άλλη μια φορά λιανά και άπταιστα Ελληνικά
Κούλι αγκαπαει Αραβότουρκο
Κούλι δεν αγκαπαει Γιουνάνια
Κούλι εμβολιάσει γιουνάνια
Κούλι αφήσει Αραβότουρκο ελεύθερο
αντε και να βγαλετε και εναν χομεινι εκλεγμενο στην αθηνα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Βαλτε λινκ να τσεκαρουμεΤύπε έμπαινες;
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Καλημέρα φίλοι
Επειδή είναι βροχερή μέρα και κάθομαι σπίτι κάνοντας ανάγνωση στο μπου, έπεσε το μάτι μου στο θέμα.
Λοιπόν για όσους δεν το γνωρίζουν όλες οι εποχιακές εργασίες που γίνονται από ανειδίκευτους αργάτες (και ειδικά οι αγροτικές), γίνονται κατά 90% από λαθρομετανάστες. Αρχικά ήταν οι αλβανοί μετά οι βούλγαροι ακολούθησαν ιρακινοί, αφγανοί και τώρα είναι οι πακιστανοί. Δεν είμαι υπέρ των λαθρομεταναστών, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτούς δεν γίνονται κάποιες δουλειές. Π.χ. τώρα που είναι η εποχή της συγκομιδής των ελαιόδεντρων, υπάρχει πρόβλημα, η αστυνομία γυρνάει και μαζεύει τους πακιστανούς (γιατί έχει πέσει διαταγή), αποτέλεσμα κινδυνεύει η παραγωγή.
έχω επισκέψεις θα συνεχίσω αργότερα
Επειδή είναι βροχερή μέρα και κάθομαι σπίτι κάνοντας ανάγνωση στο μπου, έπεσε το μάτι μου στο θέμα.
Λοιπόν για όσους δεν το γνωρίζουν όλες οι εποχιακές εργασίες που γίνονται από ανειδίκευτους αργάτες (και ειδικά οι αγροτικές), γίνονται κατά 90% από λαθρομετανάστες. Αρχικά ήταν οι αλβανοί μετά οι βούλγαροι ακολούθησαν ιρακινοί, αφγανοί και τώρα είναι οι πακιστανοί. Δεν είμαι υπέρ των λαθρομεταναστών, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτούς δεν γίνονται κάποιες δουλειές. Π.χ. τώρα που είναι η εποχή της συγκομιδής των ελαιόδεντρων, υπάρχει πρόβλημα, η αστυνομία γυρνάει και μαζεύει τους πακιστανούς (γιατί έχει πέσει διαταγή), αποτέλεσμα κινδυνεύει η παραγωγή.
Αν τους μαζέψουν, "ενθαρρύνεται" το να έρθουν νόμιμοι μετανάστες, να έρθουν Έλληνες ή να αυξηθούν τα μεροκάματα (προσφορά).Καλημέρα φίλοι
Αν δεν τους μαζέψουν, "ενθαρρύνεται" το να έρθουν κι άλλοι λαθρομετανάστες και θα έρθουν.
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Βαλτε λινκ να τσεκαρουμε
Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: Συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ. η σύζυγος του διοικητή που κατηγορείται
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων, στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί.
www.enikos.gr
Αποκάλυψη: 5 εκατομμύρια ευρώ «έβγαλε» κέρδος η σπείρα των επίορκων αστυνομικών - Το «ζευγάρι» και οι πελάτες (εικόνες)
Μεταξύ των μελών του κυκλώματος ελληνοποιήσεων που συνελήφθησαν, είναι και ένα ζευγάρι αστυνομικών που υπηρετούσαν σε τμήμα ασφαλείας της Δυτικής Αττικής - Ένας από τους συλληφθέντες, είναι ο διοικητής του τμήματος, ενώ κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η σύζυγός του
www.lawandorder.gr
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.048
- Πόντοι
- 456
καλόΚύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: Συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ. η σύζυγος του διοικητή που κατηγορείται
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων, στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί.www.enikos.gr
Αποκάλυψη: 5 εκατομμύρια ευρώ «έβγαλε» κέρδος η σπείρα των επίορκων αστυνομικών - Το «ζευγάρι» και οι πελάτες (εικόνες)
Μεταξύ των μελών του κυκλώματος ελληνοποιήσεων που συνελήφθησαν, είναι και ένα ζευγάρι αστυνομικών που υπηρετούσαν σε τμήμα ασφαλείας της Δυτικής Αττικής - Ένας από τους συλληφθέντες, είναι ο διοικητής του τμήματος, ενώ κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η σύζυγός τουwww.lawandorder.gr
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
ωνασουγα δυνατο το ξανθο με το μαγιο μπομπαΚύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: Συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ. η σύζυγος του διοικητή που κατηγορείται
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων, στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί.www.enikos.gr
Μεταξύ των μελών του κυκλώματος ελληνοποιήσεων που συνελήφθησαν, είναι και ένα ζευγάρι αστυνομικών που υπηρετούσαν σε τμήμα ασφαλείας της Δυτικής Αττικής - Ένας από τους συλληφθέντες, είναι ο διοικητής του τμήματος, ενώ κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η σύζυγός τουwww.lawandorder.gr
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
επι Σαλβινι τυπε κοβοταν και κανα πλοιαριο,τωρα στα Ιταλικα υδατα κουμαντο κανουν Γερμανικες ΜΚΟ με φεμιναζι vegan λεσβιες που ξεφορτωνουν κατα χιλιαδες καθε μερα λαθρο απο το πιο απιθανο μερος του χαρτη.Ναι πως, ολο αντισταση ειναι οι ευρωπαιοι, εχει γεμισει η ευρωπη γιαχαμπιμπια που σουλατσάρουν στην ευρωπη με σουηδεζικα διαβατηρια, γερμανικα κλπ
Και φυσικα η ελιτ περναει και απο το μπουρδελο της εε για 'καριέρα ' στο λαθρεμποριο πρεζας τσιγαρων ανθρωπων
Αυστρια ο Κουρτς τους σταματουσε καπως,σε λιγο τα Πατησια θα ειναι παραδεισος μπροστα στην Βιεννη
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
Θα μας τρελάνουν ρε πουστη μουεπι Σαλβινι τυπε κοβοταν και κανα πλοιαριο,τωρα στα Ιταλικα υδατα κουμαντο κανουν Γερμανικες ΜΚΟ με φεμιναζι vegan λεσβιες που ξεφορτωνουν κατα χιλιαδες καθε μερα λαθρο απο το πιο απιθανο μερος του χαρτη.
Αυστρια ο Κουρτς τους σταματουσε καπως,σε λιγο τα Πατησια θα ειναι παραδεισος μπροστα στην Βιεννη
Οι Αφρικανοί αραοαδες μπαίνουν εδώ στο Ελλάδα δίχως διαβατηριακος έλεγχο από ευζώνους μέσω Σερβίας
Αφρική - Κωνσταντινούπολη Βελιγράδι ή Σκόπια κ μετά Ελλάδα και εγώ για μια βίζα σε σκατοαφρικανικοτριτοκοσμικη χώρα μού ζηταν
Yellow health vaccination
Pcr test
Διαβατήριο.
Green certificate covid vaccination
Bank statement
Application e visa
Greek id
Payment of visa
Λευκο ποινικό μητρωο
Δεν τρολλαρω
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
Καλημέρα φίλοι
Γιατί δεν στέλνουν ανέργους του οαεδ να κάνουν αυτές τις δουλειές;Τουλάχιστον όσους δεν έχουν υψηλή μόρφωση.Κι όποιος δεν πάει,να του κόβουν την κάρτα ανεργίας.Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αυτό.
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Θα αφησει ο Ελληνας το φρεντο και το κινητο να παει για ελιες! Ρε σε ποιον πλανητη ζειτε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.864
- Πόντοι
- 3.656
Θα αφησει ο Ελληνας το φρεντο και το κινητο να παει για ελιες! Ρε σε ποιον πλανητη ζειτε
Ε ναι,όσο του πληρώνουν άλλοι το φρέντο και το κινητό,σιγά μην πάει στις ελιε΄ς
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Ναι, ξαφνικα θα γινουν αγροτες οι άνεργοι, οικοδομοι υλοτόμοι και αν εχει ελλειψη η nasa θα στειλει ανεργους ο οαεδ στο διαστημικο σταθμό για επάνδρωσηΕ ναι,όσο του πληρώνουν άλλοι το φρέντο και το κινητό,σιγά μην πάει στις ελιε΄ς
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Καταναγκαστική εργασία δηλαδη. Μαλιστα. Ωραια ιδεα. Ωχ μωρε τι κριμα, την απαγορευουν τα συνταγματα ολης της Ευρωπης εδω και δυο αιωνεςΓιατί δεν στέλνουν ανέργους του οαεδ να κάνουν αυτές τις δουλειές;Τουλάχιστον όσους δεν έχουν υψηλή μόρφωση.Κι όποιος δεν πάει,να του κόβουν την κάρτα ανεργίας.Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αυτό.