Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
1629872444865.jpeg

οι γνωστοί προδότες του ΣΥΡΙΖΑ και οι ηλίθιοι υποστηρικτές τους

πριν λίγο καιρό η νεολαία Συριζα .............. διαδήλωνε να πέσει το τείχος στον Έβρο ...........

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Στεκακι με το ζορι να σου φυλαξουν τα συνορα εσενα.
Δεν παει ετσι,παρε συμβασιουχους και βαλτους να τα φυλανε.
Και εμενα να μου ελεγαν πηγαινε φυλαξε τα συνορα δεν θα πηγαινα.
Δεν υπαρχουν συνορα,ολα αυτα εμεις τα δημιουργουμε.
Η γη ανηκει σε ολους

Μυαλό δεν θα βάλεις ζαν .... ο μέσος αφγανός σε βλέπει ως άπιστο που μπορεί να σου πάρει το κεφάλι σύμφωνα με το κοράνι και κατά τη δική τους ερμηνεία.

Οταν θα φτάσουν στο χωρίο σου στο Λεόντιο πως θα τους υποδεχτείς; θα δώσεις το σπίτι σου; τα κτήματά σου; θα τους πάρεις για εργάτες;;; θα τους μάθεις τα μυστικά της καντίνας;;;;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ειχα γνωρισει 2 παιδιά απο το αφγανισταν μια χαρά παιδια ηταν ουτε το κεφαλι ηθελαν να μου παρουν ουτε τιποτα ισα ισα που βοηθησαν κιολας σε κατι μεταφορικες δουλειες και μολις τους δωσαμε μεροκαματο ειπαν χιλια ευχαριστώ.
Γιατι προσπαθείτε να φερετε συνεχεια τον διχασμο και τον ρατσισμο.
Καλοδεχουμενοι οσοι θελουν να ερθουν,ειμαστε χωρα με πολιτισμο και με δημοκρατια.
Αν τώρα θελουν μα μπουν στο λεοντιο να το παρουν οπως λες τοτε θα δουν το σκληρο προσωπο.

Τότε γιατί όταν έρχονται στην Ευρώπη, επιβάλλουν στις γυναίκες τους τη μαντίλα;;; αφού έφυγαν από εκεί γιατί ζούνε με αναχρονιστικές παραδόσεις;;; γιατί δεν αφομοιώνονται σε κανένα κράτος της ΕΕ;;; γιατί ζούνε με επιδόματα από ΜΚΟ και δεν εργάζονται;;;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Η μαντιλα ειναι της θρησκειας τους τι σε πειραζει εσενα αν οι αφγανες φοράνε μαντιλα στην ελλαδα?εμενα δεν με πειραζει,ειναι η παραδοση τους.
Οσο για τα επιδοματα κλπ ας τα κοψει η εε και εγω αν ηξερα οτι θα μου εδιναν επιδομα θα πηγαινα και θα καθομουν ανετα

Έχεις σκεφτεί γιατί αυτοί παίρνουν επιδόματα ειδικά από ΜΚΟ και εσύ τίποτα;;; μήπως υπάρχει ρατσισμός σε βάρος σου αλλά δεν τον βλέπεις;;;;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Γιατι αυτοι περασαν πολεμο φτωχεια δυστυχία κακοποιηση.
Εμεις μια χαρα ειμαστε με τα παρτι μας τις εκδρομες τα σχολεια μας τα αγγλικα μας,ελα ομως που η ζωη μας κανει να συναντιωμαστε.

.... και διάλεξαν πάλι τους Ταλιμπαν !!!

Οπότε βάλε το χέρι στη τσέπη και πλήρωσε τις εκδρομες τα σχολεια και τα αγγλικα των λαθρομεταναστών.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
TO 2012 TON ΣΚΟΥΡΟ τον γαμησα μεσα στην 3 σεπτεμβριου το βραδυ εφαγε πεζοδρομιο...ειρωνεια ξαναεφαγε ξυλο και απο την αστυνομια μετα...ας προσεχε!!!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
κανενας οικτος στα πακιστανια, αγφανια και αιγυπτιους ειναι γαμημενα φιδια..

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.868
Πόντοι
446
Πολυ λαθρολαγνεια
Ρατσιστές δεν είμαστε
Ρατσιστές είναι τά ίδια τα κράτη πού τούς διώχνουν

Υπάρχει βίντεο από Θήβα που αποκαλύπτει τον σκοπό τους όλα ένα τηλεφώνημα από τους απέναντι είναι
Καί μήν διαβάζω μαλακίες του στυλ πέρασαν πόλεμο φτώχεια κλπ και πρέπει νά γίνουμε πολυπολιτισμική χώρα
Αυτά τά λένε οι οπαδοί τού ΓΑΠ.. ή GAP..... PLEASE MIND THE GAP BETWEEN THE TRAIN AND THE PLATFORM ? ελαφρομυαλοι....

Λονδίνο πολυπολιτισμική κοινωνία
Τρίτο όνομα σε βαφτίσεις τό Μωχάμετ
Παίζει η Αγγλία πάνε με σημαίες ο κόσμος στα αυτοκίνητα
Και τους σταματάει η αστυνομία να της βγάλουν γιατί έχει τον σταυρό απάνω και περνάνε μουσουλμανική περιοχή

Νέα Υόρκη πολυπολιτισμική κοινωνία... τίγκα στα γκέτο
Μήν τολμήσεις να περάσεις από στενό
Τις μεταξύ τους δολοφονίες τις καλύπτουν αλλά άμα πυροβολήσει λευκός αρχίζουν
Λευκός σκότωσε μαύρο
Ή
Black lives matter

Θέλετε κι άλλα;;;; Άντε λαθρολαγνοι
Ο νόμος ορίζει τό 10% του πληθυσμού πληθυσμού να είναι ξένοι καί δη με διακρατικές συμφωνίες λόγω εργασίας

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ασχετο αυτο που λες εντελως.
Η κοινωνια μας πρεπει να γινει πολυπολιτισμικη οπως ειναι η ν.υορκη το λονδινο κλπ.
Οταν εσυ πηγαινες στο λονδινο σου αρεσε που ηταν πολιπολιτισμικο αλλα η χωρα σου να μην γινει.
Πρέπει να ξεφυγεις απο την ιδεολογια του χωριου που τοτε εναν ξενο τον κοιταγαν σαν εξωγηινο.

Γιατί πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική; Είναι όλοι οι πολιτισμοί ισότιμοι;

Μεγάλο μέρος των μουσουλμάνων δεν δέχεται κανένα δικαίωμα για τις γυναίκες, γιατί πρέπει να αποδεχτούμε τέτοιους πολιτισμούς;;;

Για να λειτουργήσει η πολυπολιτισμικότητα ζανακο θέλει αποδοχή από ΟΛΟΥΣ κάποιον σταθερών αξιών, όπως της Ισότητας.

Για τον μουσουλμάνο είσαι άπιστος και αυτό δεν αλλάζει. Η γυναίκα είναι κατώτερη και αυτό δεν αλλάζει για αυτούς.

Στον πολιτισμό τους επιτρέπεται ο λιθοβολισμός της γυναίκας αν κερατώσει... τι θα κάνουμε αν δεχτουμε ότι ο πολιτισμός τους επιτρέπει τον λιθοβολισμό και εντος της ΕΕ;;;

Αν σου πούνε πως προκαλείς επειδή πίνεις αλκοολ τι θα κάνεις;;; δεν προσβάλλεις τον πολιτισμό τους;;;

Πριν 10 χρόνια περίπου, πήγα στη Τζεντα για δουλειά, στο αεροδρόμιο η θρησκευτική αστυνομία είδε πως φοράω σταυρό, μου ζήτησαν να τον βγάλω για να μην προσβάλω την χώρα του προφήτη. Ο αστυνόμος είχε σπουδάσει στο Λονδίνο να προσθέσω...

Κατάλαβες τίποτα;;;;

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.149
Πόντοι
3.506
Στεκακι εχω ζησει στο καταρ ενα χρονο και εχω παει και ταξιδι σε αλλες 2 μουσουλμανικες χωρες.
Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα περιγραφεις.
Εμενα με δεχτηκαν καλα ως ξενο,ουτε ρατσισμο βιωσα ουτε διακρισεις ουτε τιποτα,ηταν φιλοξενοι και στη δουλεια ο μισθος μου ισος με τους ντοπιους και στην ωρα του.
Ναι το ισλαμ εχει καποιους περιορισμους τους οποιους πολλοι τωρα στη συγχρονη δυτικη ζωη που κανουμε τους εφαρμοζουμε οπως μη καταναλωση αλκοολ λογο υγειας,μη κατανάλωση κρεατος λογω υγειας,μη καπνισματος λογο υγειας κλπ κλπ.
Εδω βετζετεριαν ιταλιδα στη ντοχα διαμαρτυροταν που δεν εβρισκε χοιρινο οπως και ενας αλλος ελληνας που δεν εβρισκε αλκοολ και μολις του ειπαν που θα βρει δεν πηγε ποτε.
Στο καταρ ολα υπηρχαν και χοιρινο και αλκοολ αρκει να εψαχνες,στα ναρκωτικα οντως ειναι πολλοι αυστηροι και στην καλυτερη να φας φυλακα αλλα ποτε μου δεν ειδα πρεζονι στο δρομο να βαράει ενεση δημοσια κατι που εδω ειναι συνηθες.
Εξαλλου δεν ειπαμε να ερθουν και να αλλαξουμε τον τροπο ζωης μας η την κουλτουρα μας γιατι τα μπερδευεις?
Φίλε μου έχω φιλικό μου ζεθγάρι στο κατάρ...για τις γυναικές είναι σκέτη μαυρίλα εκεί

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
687
Πόντοι
81
Παιδιά στην Ελλάδα έχουμε περίπου 3.500.000-4.000.000 λαθρό μουσουλμάνους και εν δυνάμει τζιχαντιστές ,τώρα θα μας έρθουν κατ' ελάχιστον άλλα 2.000.000 αφγανοί τζιχάντια οπότε όπως καταλαβατε την κάτσαμε την βάρκα....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.149
Πόντοι
3.506
Δεν μπορουν να φορεσουν μινι κλπ σε ολα τα υπολοιπα μια χαρα ειναι.
Εμενα μου αρεσε πολυ αλλα εφυγα τοτε γιατι βρηκα δουλεια στην ιρλανδια στο δουβλινο πηγα 6 μηνες εφαγα τα μουτρα μου και μετα οταν εστειλα πισω στο ξενοδοχειο στο καταρ να επιστρεψω δεν με δεχτηκαν και ειχαν δικιο γιατι εφυγα οικιοθελλως.
Και καταντησα και γυρισα ελλαδα μετα.
Παραδεισος το καταρ και κανεις λεφτα ευκολα.
Αρνητικα η ζεστη απο τον απριλη μεχρι τον Νοέμβριο το αιρ κοντισιον δουλευει σερι
Η αμμος σε αμμοθυελλες γεμιζει ο τοπος.
Ελλειψη πρασίνου αν και η ντοχα ειναι καταπρασινη εκτος ντοχας τιποτα.
Ποιοτητα νερου χάλια μεχρι και τα εμφιαλωμενα δεν αξιζουν παιρναμε ξενα νερα.
Θετικα ωραια κτιρια μεγαλοι λεωφοροι παντου φραντσαις αλυσιδες επωνυμων εταιρειων διεθνων επιλογες απο διεθνη κουζινα ευκολα βρισκεις δουλεια και με καλες απολαβες αλλα με υψηλα ενοικια,τα παντα συγχρονα σε εγκαταστασεις.
Ε δεν είναι ακριβώς έτσι...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.075
Πόντοι
3.556

:tooth: :tooth: :tooth: ρε μαϊμού αραβοτουρκε τι κόλπα ειναι η μικρη αμαλ να πουμε :takethis::takethis::takethis:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Κούρεμα - ξύρισμα γουλί και μετά για σκοπιά στον Εβρο. Και ένα βρωμόξυλο προληπτικά για να κάνει σωστά την σκοπιά του....
Μπροδερίνι μου, κάνε διαγωνισμό επειγόντως :smitten: :smitten: :smitten:

Υπάρχει τεράστια δίψα για διάκριση μετά απο ένα χρόνο :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

:tooth: :tooth: :tooth: ρε μαϊμού αραβοτουρκε τι κόλπα ειναι η μικρη αμαλ να πουμε :takethis::takethis::takethis:
Έμπενα:zfuck::zfuck::zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom