Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ερχονται οι αβγανοι και μας παιρνουν τις γκομενες…
Και οι Τράπερ...Ερχονται οι αβγανοι και μας παιρνουν τις γκομενες…
Αυτοι χαλαλι τους ειναι φραγγατοι…Και οι Τράπερ...
Λογικό δεν είναι? Πως θα προχωρήσει το μπόλιασμα?Ερχονται οι αβγανοι και μας παιρνουν τις γκομενες…
Στεκακι με το ζορι να σου φυλαξουν τα συνορα εσενα.
Δεν παει ετσι,παρε συμβασιουχους και βαλτους να τα φυλανε.
Και εμενα να μου ελεγαν πηγαινε φυλαξε τα συνορα δεν θα πηγαινα.
Δεν υπαρχουν συνορα,ολα αυτα εμεις τα δημιουργουμε.
Η γη ανηκει σε ολους
Ειχα γνωρισει 2 παιδιά απο το αφγανισταν μια χαρά παιδια ηταν ουτε το κεφαλι ηθελαν να μου παρουν ουτε τιποτα ισα ισα που βοηθησαν κιολας σε κατι μεταφορικες δουλειες και μολις τους δωσαμε μεροκαματο ειπαν χιλια ευχαριστώ.
Γιατι προσπαθείτε να φερετε συνεχεια τον διχασμο και τον ρατσισμο.
Καλοδεχουμενοι οσοι θελουν να ερθουν,ειμαστε χωρα με πολιτισμο και με δημοκρατια.
Αν τώρα θελουν μα μπουν στο λεοντιο να το παρουν οπως λες τοτε θα δουν το σκληρο προσωπο.
Η μαντιλα ειναι της θρησκειας τους τι σε πειραζει εσενα αν οι αφγανες φοράνε μαντιλα στην ελλαδα?εμενα δεν με πειραζει,ειναι η παραδοση τους.
Οσο για τα επιδοματα κλπ ας τα κοψει η εε και εγω αν ηξερα οτι θα μου εδιναν επιδομα θα πηγαινα και θα καθομουν ανετα
Γιατι αυτοι περασαν πολεμο φτωχεια δυστυχία κακοποιηση.
Εμεις μια χαρα ειμαστε με τα παρτι μας τις εκδρομες τα σχολεια μας τα αγγλικα μας,ελα ομως που η ζωη μας κανει να συναντιωμαστε.
Ασχετο αυτο που λες εντελως.
Η κοινωνια μας πρεπει να γινει πολυπολιτισμικη οπως ειναι η ν.υορκη το λονδινο κλπ.
Οταν εσυ πηγαινες στο λονδινο σου αρεσε που ηταν πολιπολιτισμικο αλλα η χωρα σου να μην γινει.
Πρέπει να ξεφυγεις απο την ιδεολογια του χωριου που τοτε εναν ξενο τον κοιταγαν σαν εξωγηινο.
Φίλε μου έχω φιλικό μου ζεθγάρι στο κατάρ...για τις γυναικές είναι σκέτη μαυρίλα εκείΣτεκακι εχω ζησει στο καταρ ενα χρονο και εχω παει και ταξιδι σε αλλες 2 μουσουλμανικες χωρες.
Τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα περιγραφεις.
Εμενα με δεχτηκαν καλα ως ξενο,ουτε ρατσισμο βιωσα ουτε διακρισεις ουτε τιποτα,ηταν φιλοξενοι και στη δουλεια ο μισθος μου ισος με τους ντοπιους και στην ωρα του.
Ναι το ισλαμ εχει καποιους περιορισμους τους οποιους πολλοι τωρα στη συγχρονη δυτικη ζωη που κανουμε τους εφαρμοζουμε οπως μη καταναλωση αλκοολ λογο υγειας,μη κατανάλωση κρεατος λογω υγειας,μη καπνισματος λογο υγειας κλπ κλπ.
Εδω βετζετεριαν ιταλιδα στη ντοχα διαμαρτυροταν που δεν εβρισκε χοιρινο οπως και ενας αλλος ελληνας που δεν εβρισκε αλκοολ και μολις του ειπαν που θα βρει δεν πηγε ποτε.
Στο καταρ ολα υπηρχαν και χοιρινο και αλκοολ αρκει να εψαχνες,στα ναρκωτικα οντως ειναι πολλοι αυστηροι και στην καλυτερη να φας φυλακα αλλα ποτε μου δεν ειδα πρεζονι στο δρομο να βαράει ενεση δημοσια κατι που εδω ειναι συνηθες.
Εξαλλου δεν ειπαμε να ερθουν και να αλλαξουμε τον τροπο ζωης μας η την κουλτουρα μας γιατι τα μπερδευεις?
Ε δεν είναι ακριβώς έτσι...Δεν μπορουν να φορεσουν μινι κλπ σε ολα τα υπολοιπα μια χαρα ειναι.
Εμενα μου αρεσε πολυ αλλα εφυγα τοτε γιατι βρηκα δουλεια στην ιρλανδια στο δουβλινο πηγα 6 μηνες εφαγα τα μουτρα μου και μετα οταν εστειλα πισω στο ξενοδοχειο στο καταρ να επιστρεψω δεν με δεχτηκαν και ειχαν δικιο γιατι εφυγα οικιοθελλως.
Και καταντησα και γυρισα ελλαδα μετα.
Παραδεισος το καταρ και κανεις λεφτα ευκολα.
Αρνητικα η ζεστη απο τον απριλη μεχρι τον Νοέμβριο το αιρ κοντισιον δουλευει σερι
Η αμμος σε αμμοθυελλες γεμιζει ο τοπος.
Ελλειψη πρασίνου αν και η ντοχα ειναι καταπρασινη εκτος ντοχας τιποτα.
Ποιοτητα νερου χάλια μεχρι και τα εμφιαλωμενα δεν αξιζουν παιρναμε ξενα νερα.
Θετικα ωραια κτιρια μεγαλοι λεωφοροι παντου φραντσαις αλυσιδες επωνυμων εταιρειων διεθνων επιλογες απο διεθνη κουζινα ευκολα βρισκεις δουλεια και με καλες απολαβες αλλα με υψηλα ενοικια,τα παντα συγχρονα σε εγκαταστασεις.
Μπροδερίνι μου, κάνε διαγωνισμό επειγόντωςΚούρεμα - ξύρισμα γουλί και μετά για σκοπιά στον Εβρο. Και ένα βρωμόξυλο προληπτικά για να κάνει σωστά την σκοπιά του....
ΈμπεναΔήμαρχος Μετεώρων: «Μπλόκο» στη μουσουλμάνα «κούκλα» για θρησκευτικούς λόγους
«Πόρτα έριξε» ο δήμος Μετεώρων στο… “καλλιτεχνικό δρώμενο” της «Μικρής Αμάλ», η οποία βέβαια μόνο σε κούκλα δεν παραπέμπει και που περνά από 70 πόλεις της Ευρώπης και επρόκειτο να περάσει και από την περιοχή των Μετεώρων στις 29/8. Σε συνεδρίασή του, το βράδυ της Δευτέρας 23/8, το δημοτικό...www.pronews.gr
ρε μαϊμού αραβοτουρκε τι κόλπα ειναι η μικρη αμαλ να πουμε