ARAVOTOURKOS(2)
ολοι τους θα γινουν γιουσουφακια ηρθε η ωρα με τον μητσοτακη
ARAVOTOURKOS(2)
ολοι τους θα γινουν γιουσουφακια ηρθε η ωρα με τον μητσοτακη
ΒΑΣΙΚΑ αν ηταν στο χερι μου θα τους εδιωχνα ολους θα κραταγα απο το 1990 ενα εκατομυριο ολοι οι αλλοι το μπουλο καθε εθνικοτητας-και γιατί δεν έχουν δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες (και οικονομικές) ενώ εμείς έχουμε? (οπότε έρχονται εδώ)
αναρωτήθηκες ποτέ?
και γιατί δεν πάνε στις όμορες χώρες να ζήσουν και να τους βοηθήσουν? (που είναι και μουσουλμάνοι-ομόθρησκοι).
μη μου πεις είναι κι αυτοί φτωχαδάκια...γιατί άραγε?
γιατί τυγχάνει όλοι αυτοί να είναι φτωχοί? (τυχαίο?)
αλλά τέλος πάντων σαουδική αραβία, καταρ, μπαχρέιν, ντουμπάι, ηαε όλα δίπλα είναι, μουσουλμανικά και μια χαρά πλούσια, πιο πλούσια από εμάς....
Νάσο η λαθροstreet επεκτείνεται ταχέως..Εκπρόσωπος Ταλιμπάν στο Mega: Δεν αποκλείει ένοπλη αντίδραση αν δεν φύγουν οι ΗΠΑ – Ο ρόλος των γυναικών στη νέα εποχή
Το Αφγανιστάν και η κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν είναι στο παγκόσμιο προσκήνιο και η 31η Αυγούστους είναι η ημερομηνία που θα πρέπει ναwww.newsit.gr
Ταλιμπανακος εδω λεει ξεκαθαρα οτι οι Αφγανοι που φευγουν ειναι για οικονομικους λογους,ειδαν φως και μπηκαν,αντι να κατσουν να οικοδομησουν τη χωρα τους.
Η ΝΔ του Κουλη βεβαια θα τους παρουσιασει σαν ταλαιπωρους προσφυγες,για αυτο και θα τους δωσει νεοδμητα 4αρια,ολα πληρωμενα,ασυλο,λαθροεπιδοματα,και φυσικα το δικαιωμα να φορουν μπουργκα,κατι που υποτιθεται δεν θελουν,αλλιως θα καθοντουσαν με τους Ταλιμπαν
Τύπε σε έβαλε ο Νάσος ή από μόνος σου μπήκες β' βάρδια;Δεν μπορουν να φορεσουν μινι κλπ σε ολα τα υπολοιπα μια χαρα ειναι.
Εμενα μου αρεσε πολυ αλλα εφυγα τοτε γιατι βρηκα δουλεια στην ιρλανδια στο δουβλινο πηγα 6 μηνες εφαγα τα μουτρα μου και μετα οταν εστειλα πισω στο ξενοδοχειο στο καταρ να επιστρεψω δεν με δεχτηκαν και ειχαν δικιο γιατι εφυγα οικιοθελλως.
Και καταντησα και γυρισα ελλαδα μετα.
Παραδεισος το καταρ και κανεις λεφτα ευκολα.
Αρνητικα η ζεστη απο τον απριλη μεχρι τον Νοέμβριο το αιρ κοντισιον δουλευει σερι
Η αμμος σε αμμοθυελλες γεμιζει ο τοπος.
Ελλειψη πρασίνου αν και η ντοχα ειναι καταπρασινη εκτος ντοχας τιποτα.
Ποιοτητα νερου χάλια μεχρι και τα εμφιαλωμενα δεν αξιζουν παιρναμε ξενα νερα.
Θετικα ωραια κτιρια μεγαλοι λεωφοροι παντου φραντσαις αλυσιδες επωνυμων εταιρειων διεθνων επιλογες απο διεθνη κουζινα ευκολα βρισκεις δουλεια και με καλες απολαβες αλλα με υψηλα ενοικια,τα παντα συγχρονα σε εγκαταστασεις.
Τύπε ο αρχηγός των λαθρολαγνων έγραψε πιο πίσω πως τα πακι είναι 25.000..Η Νιγηρία μπήκε στο αφρικανικό 'παιχνίδι' μεταξύ Πούτιν-Ερντογάν
Υπεγράφη συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με τη Ρωσία.www.capital.gr
Είστε η πιο απίθανη χώρα
Πακιστάν κ Νιγηριανοί γίνονται η πιο στενή φίλοι της Τουρκίας κ εμείς συνεχίζουμε να έχουμε στην πλειονότητα Νιγηριανούς κ Πακιστανούς
Τα λόγια πεεισευουν
Τυπε ήθελε να γράψει 250 κ του ξέφυγαν δύο μηδενικαΤύπε ο αρχηγός των λαθρολαγνων έγραψε πιο πίσω πως τα πακι είναι 25.000..
εννοούσε μάλλον τα πάκιι που είναι στα βενζινάδικα..
Έχεις, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το θρήσκευμα. Η διάθεσή τους να ενσωματωθούν είναι. Υπάρχουν μετριοπαθείς μουσουλμάνοι που ζουν δυτικότροπα σε ένα σημαντικό βαθμό, υπάρχουν και οι ζηλωτές. Οι δεύτεροι είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα γιατί πάντα θα είναι ξένο σώμα και θα δημιουργούν πρόβλημα με την εκούσια γκετοποίησή τους.δε με νοιάζει τι κάνουν οι φτωχές χριστιανικές χώρες γιατί από εκεί μετανάστες δεν έχω
Τύπε οι λαθρολαγνοι δεν κάνουν ποτέ λάθος..Τυπε ήθελε να γράψει 250 κ του ξέφυγαν δύο μηδενικα
Τύπε πρέπει να ευγνωμονούμε τις φτωχές χριστιανικές χωρες που οι μεταναστριες γυναίκες τους από τα 90s έδωσαν χαρά στον κάθε πικραμένο αγαμητο..α. δες το μπλε, τα είπες όλα μόνος σου
β. δε με νοιάζει τι κάνουν οι φτωχές χριστιανικές χώρες γιατί από εκεί μετανάστες δεν έχω. ότι πήρα από αλβανία πήρα (που δεν είναι χριστιανική), εμένα με ενδιαφέρει ότι δεν μπορούμε (όχι δεν θέλω) άλλους.
γκε γκε?
Θα φερουμε και τους Τουρκους κι ετσι θα ειμαστε ολοι μαζιΗ Νιγηρία μπήκε στο αφρικανικό 'παιχνίδι' μεταξύ Πούτιν-Ερντογάν
Υπεγράφη συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με τη Ρωσία.www.capital.gr
Είστε η πιο απίθανη χώρα
Πακιστάν κ Νιγηριανοί γίνονται η πιο στενή φίλοι της Τουρκίας κ εμείς συνεχίζουμε να έχουμε στην πλειονότητα Νιγηριανούς κ Πακιστανούς
Τα λόγια πεεισευουν
Για οποιον επισης αφελη τυπε πιστευε οτι πχ θα στελναμε Αφγανους πισω,τωρα ειδικα θα σου λενε ηρθαν οι Ταλιμπαν,δεν μπορουμε να απελασουμε,λες και απελαυναν πριν.
να μας πουν και γιατι τα Αφγανια που ειναι εδω δεν πετουν μπουργκες και κελεμπιες αφου απο αυτα υποτιθεται θελαν να ξεφυγουν.
οτι Μουλαδες κανουν ελεγχους στα Πατησια στους δικους τους(προς το παρων) δεν μπορουν να το δουν βεβαια,πανε γυρω γυρω
Τζάμπα γνωση?Γιατί ρε ζαν, γιατί με αποκλείεις από τη γνώση?
Ωραια,δεν ξέρεις εσύ, είμαστε κολλητάρια