Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

ARAVOTOURKOS(2)

ολοι τους θα γινουν γιουσουφακια ηρθε η ωρα με τον μητσοτακη :rockon:

Τι ωραία να ξυπνάς το πρωί και να σκέφτεσαι πως σε κυβερνάει το Κούλι:headbaning1::headbaning1::headbaning1: Έχεις ακριβώς την ίδια ευφορία ψυχής με τότε που κυβερνούσε το Αλ6:wanker::wanker::wanker:

KOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYΛι Ακμπαρ :kneel::kneel::kneel::kneel:

Τελευταία τροποποίηση:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.933
Πόντοι
24.596

Ταλιμπανακος εδω λεει ξεκαθαρα οτι οι Αφγανοι που φευγουν ειναι για οικονομικους λογους,ειδαν φως και μπηκαν,αντι να κατσουν να οικοδομησουν τη χωρα τους.
Η ΝΔ του Κουλη βεβαια θα τους παρουσιασει σαν ταλαιπωρους προσφυγες,για αυτο και θα τους δωσει νεοδμητα 4αρια,ολα πληρωμενα,ασυλο,λαθροεπιδοματα,και φυσικα το δικαιωμα να φορουν μπουργκα,κατι που υποτιθεται δεν θελουν,αλλιως θα καθοντουσαν με τους Ταλιμπαν:headbang::confused::confused::confused:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
και γιατί δεν έχουν δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες (και οικονομικές) ενώ εμείς έχουμε? (οπότε έρχονται εδώ)
αναρωτήθηκες ποτέ?
και γιατί δεν πάνε στις όμορες χώρες να ζήσουν και να τους βοηθήσουν? (που είναι και μουσουλμάνοι-ομόθρησκοι).
μη μου πεις είναι κι αυτοί φτωχαδάκια...γιατί άραγε?
γιατί τυγχάνει όλοι αυτοί να είναι φτωχοί? (τυχαίο?)
αλλά τέλος πάντων σαουδική αραβία, καταρ, μπαχρέιν, ντουμπάι, ηαε όλα δίπλα είναι, μουσουλμανικά και μια χαρά πλούσια, πιο πλούσια από εμάς....
ΒΑΣΙΚΑ αν ηταν στο χερι μου θα τους εδιωχνα ολους θα κραταγα απο το 1990 ενα εκατομυριο ολοι οι αλλοι το μπουλο καθε εθνικοτητας-
αναλογα τις δηλωσεις,σπιτια κτλ απο το 1990 εως σημερα θα εκανα ενα στεγνο καθαρισμα, του τυπου..
-ΠΩΣ ΗΡΘΕΣ..
-ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ..
-ΠΩΣ ΖΕΙΣ...
με συνοπτικες διαδικασιες τον μπουλο..
---
ομως να λεμε την αληθεια ο κοσμος αλλαξε πολυ μετα το 2001...
ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ..ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΚΑΝΤΑΦΙ ολες αυτες οι χωρες δεν ηταν παραδεισος αλλα καπως ζουσαν-
ΣΟΜΑΛΙΑ λενε για πειρατες αυτο δεν εγινε σε ενα βραδυ...αφου μεγαλα αλιευτικα τους φαγαν ολη την δουλεια,
απο τους ντοπιους....
Ε.Ε ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ εκαναν εγκληματα και εως συνηθως τα φορτοσαν αλλου....
το κακο ειναι αυτο και μονο Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ-
--
θα γινει καμια πορεια μην φερετε αλλους ξενους εδω//???? εγινε ποτε?
τα αρχεια σε εγκληματικοτητα υπαρχουν, η μαυρη εργασια υπαρχε κ θα υπαρχει..
χωρια τι μαλακια που μας βαραει σαν εθνος παλια ολος ο κυκλος εργασιων η μεγαλο μερος αυτου εμενε ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ...
σημερα εταιρειες & λαθρο, πακια ολοι στελνουν φραγκα εξω...παιρνουν 600 ζουν με 200 τα 400 εξω...
---

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456

Ταλιμπανακος εδω λεει ξεκαθαρα οτι οι Αφγανοι που φευγουν ειναι για οικονομικους λογους,ειδαν φως και μπηκαν,αντι να κατσουν να οικοδομησουν τη χωρα τους.
Η ΝΔ του Κουλη βεβαια θα τους παρουσιασει σαν ταλαιπωρους προσφυγες,για αυτο και θα τους δωσει νεοδμητα 4αρια,ολα πληρωμενα,ασυλο,λαθροεπιδοματα,και φυσικα το δικαιωμα να φορουν μπουργκα,κατι που υποτιθεται δεν θελουν,αλλιως θα καθοντουσαν με τους Ταλιμπαν:headbang::confused::confused::confused:
Νάσο η λαθροstreet επεκτείνεται ταχέως..
:vomit:
:confused::confused::confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
Δεν μπορουν να φορεσουν μινι κλπ σε ολα τα υπολοιπα μια χαρα ειναι.
Εμενα μου αρεσε πολυ αλλα εφυγα τοτε γιατι βρηκα δουλεια στην ιρλανδια στο δουβλινο πηγα 6 μηνες εφαγα τα μουτρα μου και μετα οταν εστειλα πισω στο ξενοδοχειο στο καταρ να επιστρεψω δεν με δεχτηκαν και ειχαν δικιο γιατι εφυγα οικιοθελλως.
Και καταντησα και γυρισα ελλαδα μετα.
Παραδεισος το καταρ και κανεις λεφτα ευκολα.
Αρνητικα η ζεστη απο τον απριλη μεχρι τον Νοέμβριο το αιρ κοντισιον δουλευει σερι
Η αμμος σε αμμοθυελλες γεμιζει ο τοπος.
Ελλειψη πρασίνου αν και η ντοχα ειναι καταπρασινη εκτος ντοχας τιποτα.
Ποιοτητα νερου χάλια μεχρι και τα εμφιαλωμενα δεν αξιζουν παιρναμε ξενα νερα.
Θετικα ωραια κτιρια μεγαλοι λεωφοροι παντου φραντσαις αλυσιδες επωνυμων εταιρειων διεθνων επιλογες απο διεθνη κουζινα ευκολα βρισκεις δουλεια και με καλες απολαβες αλλα με υψηλα ενοικια,τα παντα συγχρονα σε εγκαταστασεις.
Τύπε σε έβαλε ο Νάσος ή από μόνος σου μπήκες β' βάρδια; :confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266

Είστε η πιο απίθανη χώρα
Πακιστάν κ Νιγηριανοί γίνονται η πιο στενή φίλοι της Τουρκίας κ εμείς συνεχίζουμε να έχουμε στην πλειονότητα Νιγηριανούς κ Πακιστανούς

Τα λόγια πεεισευουν

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456

Είστε η πιο απίθανη χώρα
Πακιστάν κ Νιγηριανοί γίνονται η πιο στενή φίλοι της Τουρκίας κ εμείς συνεχίζουμε να έχουμε στην πλειονότητα Νιγηριανούς κ Πακιστανούς

Τα λόγια πεεισευουν
Τύπε ο αρχηγός των λαθρολαγνων έγραψε πιο πίσω πως τα πακι είναι 25.000..
εννοούσε μάλλον τα πάκιι που είναι στα βενζινάδικα..
:confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
δε με νοιάζει τι κάνουν οι φτωχές χριστιανικές χώρες γιατί από εκεί μετανάστες δεν έχω
Έχεις, αλλά το πρόβλημα δεν είναι το θρήσκευμα. Η διάθεσή τους να ενσωματωθούν είναι. Υπάρχουν μετριοπαθείς μουσουλμάνοι που ζουν δυτικότροπα σε ένα σημαντικό βαθμό, υπάρχουν και οι ζηλωτές. Οι δεύτεροι είναι πολύ σημαντικό πρόβλημα γιατί πάντα θα είναι ξένο σώμα και θα δημιουργούν πρόβλημα με την εκούσια γκετοποίησή τους.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
α. δες το μπλε, τα είπες όλα μόνος σου
β. δε με νοιάζει τι κάνουν οι φτωχές χριστιανικές χώρες γιατί από εκεί μετανάστες δεν έχω. ότι πήρα από αλβανία πήρα (που δεν είναι χριστιανική), εμένα με ενδιαφέρει ότι δεν μπορούμε (όχι δεν θέλω) άλλους.
γκε γκε?
Τύπε πρέπει να ευγνωμονούμε τις φτωχές χριστιανικές χωρες που οι μεταναστριες γυναίκες τους από τα 90s έδωσαν χαρά στον κάθε πικραμένο αγαμητο..
Έχουν γεμίσει μπου,στούντιο, λαδάδικα κ ανακουφίζουν χιλιάδες μύστες..

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21

Είστε η πιο απίθανη χώρα

Τα λόγια πεεισευουν
Θα φερουμε και τους Τουρκους κι ετσι θα ειμαστε ολοι μαζι :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556

:wanker: :tooth: :tooth: :tooth:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.458
Πόντοι
3.936
Για οποιον επισης αφελη τυπε πιστευε οτι πχ θα στελναμε Αφγανους πισω,τωρα ειδικα θα σου λενε ηρθαν οι Ταλιμπαν,δεν μπορουμε να απελασουμε,λες και απελαυναν πριν.
να μας πουν και γιατι τα Αφγανια που ειναι εδω δεν πετουν μπουργκες και κελεμπιες αφου απο αυτα υποτιθεται θελαν να ξεφυγουν.
οτι Μουλαδες κανουν ελεγχους στα Πατησια στους δικους τους(προς το παρων) δεν μπορουν να το δουν βεβαια,πανε γυρω γυρω :confused: :confused: :confused:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
Δακρυβρεχτα ρεπορταζ απ τα καναλια μας για το αβγατηγανκσταν,
Για την καμμενη ευβοια?
Απλα χεσμενη.
Ανθελληνικα μμε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.532
Πόντοι
22.266

Σε εμένα τοσα Χρόνια ένα πρόστιμο δε μου έχει σβηστει κ ειδικά κάτι για κράνος κ σπασμένο φιλάς :confused: ας έβρισκαν κ σε εμένα παρερμηνεια του νόμου

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Κοιτάτε ρε τι φέρανε τα νιαμου οι μετανάστες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom