Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
τυπε τι γνωμη εχεις για την οπλοκατοχη?

Υπέρ. Και ο νεαρός πρέπει να αθοωθεί που σκότωσε τον αλβανό.
Εγώ θα τον είχα γδάρε αν πείραζε την μάνα μου. Πόσο μάλλον την γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μου. Όπως ο αλβανός πέρυσι το χειμώνα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχει δίκιο η γνωστή νεοναζιστική οργάνωση που διαμαρτύρεται για το θέμα του Πακιστανού πάντως και τον υποδέχτηκε με ελληνικές σημαίες στον Πειραιά κλπ. Όταν εμείς είχαμε εταιρείες δολοφόνων, Δουρήδες και Παπαχρόνηδες, οι άλλοι έκλεβαν κότες ακόμα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Αντισθένης έχει διαφορετική αντίληψη πραγμάτων που πρέπει να υπάρχει σε αντίθεση με σένα που βρίζεις και νομίζεις ότι τα γαμάς όλα.
τον ξέρεις κι αυτόν ρε θηρίο;
καμμιά γαμωμάνα σαν προχθές παίζει μπορστά στον αντμίν ή τζαμπα μαγκιά κλανιά και σούφρα φινιστρινι;

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
τον ξέρεις κι αυτόν ρε θηρίο;
καμμιά γαμωμάνα σαν προχθές παίζει μπορστά στον αντμίν ή τζαμπα μαγκιά κλανιά και σούφρα φινιστρινι;

Γνωρίζω την πορνάρα μάνα σου στην φυλης.
Σκέψου τώρα πώς θα ήταν η ζωή χωρίς άτομα σαν τον αντισθένη βοϊδοκέφαλε.
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Επισκέπτης
Νταξει τον μπαναραν τον μαλακα?
Επιτελους.

Επισκέπτης
Έχει δίκιο η γνωστή νεοναζιστική οργάνωση που διαμαρτύρεται για το θέμα του Πακιστανού πάντως και τον υποδέχτηκε με ελληνικές σημαίες στον Πειραιά κλπ. Όταν εμείς είχαμε εταιρείες δολοφόνων, Δουρήδες και Παπαχρόνηδες, οι άλλοι έκλεβαν κότες ακόμα.

Ναι  :jerking: :jerking: μονο που οι εταιρειες δολοφονων δεν ειχαν στοχο να σπασουν κεφαλια 15χρονων κοριτσιων σε βραχια και μετα να τα βιασουν σακατεμενα.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ????????????????????

Η Χ.Α. επιστρέφει στους άπορους έλληνες τα χρήματα που πήρε από το κράτος
Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Χρυσής Αυγής στο Ίλιον στην Αθήνα και γίνεται το έλα να δείς!!! Χιλιάδες συμπολίτες μας άνεργοι ή πολύτεκνοι σπεύδουν από το πρωί να προμηθευτούν  πακέτα δωρεάν τροφίμων, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους ή βεβαίωση ότι είναι πολύτεκνοι.

Το σημαντικότερο:
τα τρόφιμα αγοράστηκαν από την κρατική επιχορήγηση (χρήματα που παίρνει το κάθε κόμμα ανάλογα με τα ποσοστά του στις εκλογές) που έλαβε η Χρυσή Αυγή και είναι ΟΛΑ από Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές εταιρίες!!

Repeat:  “αγοραστήκαν από την κρατική επιχορήγηση που πήρε η Χρυσή Αυγή»!!!

Αλήθεια…

Που είναι το ΚΚΕ? Το ανθρωπιστικό κόμμα του Περισσού που «μάχεται» για τα δικαιώματα της εργατιάς και της λαϊκής τάξης..;

Από τα 30 και πλέον χρόνια που εισέρχεται στη βουλή και από όλες τις επιδοτήσεις που μάζεψε δεν περίσσεψε ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ βρε αδερφέ για τη λαϊκή τάξη;

Που είναι η κυρία Κανέλλη που έδινε παραστάσεις από το βήμα της βουλής με ένα γάλα και ένα καρβέλι για την ακρίβεια και την εξαθλίωση της λαϊκής τάξης?? Αλλά θα μου πείς που να κατεβαίνει τώρα από τα ΒΠ στο Ίλιον να μοιράσει τρόφιμα!

Άσχετα αν συμμεριζόμαστε ή όχι τις απόψεις της Χρυσής Αυγής η σημερινή ενέργεια τους αποτελεί ένα γερό χαστούκι στο επί χρόνια σάπιο & στείρο λαϊκισμό της υποτιθέμενης αριστεράς.

Ε ρε Jumbo που σας χρειάζεται!

taxalia.blogspot.com

ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΑ ΑΠΛΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ.

Επισκέπτης
Αμπελοκηποι. Μιχαλακοπουλου. Σε πολυκατοικια με φιλιππινεζους, πακιστανους, ελληνες και ιρακινους.
Χρονια τωρα. Μια χαρα ειμαστε, ολοι μιλαμε μεταξυ μας. Κι ετσι θα μεινουμε.

τυφλα να χει ο γαμηστρωνας του Μιχαλολιακου :headbang:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175

....

ιστορικη αναδρομη.

Επισκέπτης

ναι ρε ειπαμε οι πολιτες δεν μπορουσαν να κλεισουν ματι εκεινη την εποχη στιν ιδεα οτι υπαρχουν εταιρειες δολοφονων. Ειδικα τα 15χρονα? Απαπαπαπαπαπα ουτε σχολειο δεν τα αφηναν να πανε απο τον φοβο αυτων τον επαγγελματιων δολοφονων.

Επισκέπτης
Δεν με νοιαζει τι ψηφισες φιλαρακο. Γουστο σου.
Αυτο που ξερω εγω ειναι το εξης.
Στο υπογειο της πολυκατοικιας μας μενουν 2 οικογενειες ινδων και πακιστανων.
Αυτα που τους χωριζουν στις χωρες τους(με την διενεξη ινδιας-πακισταν) εδω δεν υφιστανται.
Εδω ειμαστε ολοι ισοι, αδερφια. Η πολυκατοικια μας ειναι το σπιτι μας και θα το υπερασπιζομαστε ολοι μαζι απενατι στον οποιοδηποτε θελησει να βλαψει το σπιτικο μας.
Ειτε ειναι 'πακιστανος εγκληματιας' ειτε ειναι 'ελληνας ρατσιστης'.

Τα παιδια τους(akshat-ινδος και aakansha-η αδερφη του, prasid-πακιστανος) ειναι παρεακι μας(εμενα και της αδερφης μου) τουλαχιστον 1-2 φορες την εβδομαδα. Βγαινουμε για ουζα με την παρεα μου ολοι μαζι :)
'H παμε σπιτι τους για ναργιλε  :)
Οι μαναδες τους(των ινδων γιατι η μανα του prasid εχει πεθανει) μας φτιαχνουν σε μας και στις αλλες ελληνικες οικογενειες παραδοσιακα ινδικα φαγητα(παρεπιπτοντως να τρωτε ινδικα φαγητα. Γαμανε! Ειδικα το κοτοπουλο το φτιαχνουν με 20 διαφορετικους τροπους!) 1-2 φορες την εβδομαδα και μεις τους δινουμε ελαιολαδο απο το κτημα μας.
Εχουν ερθει και μια φορα στο χωριο του πατερα μου  :)

Αυτοι ολοι ειναι αδελφια μου. Και οποιος διανοηθει να τους αγγιξει, τελειωσε.
Οπως και να με αγγιξει εμενα ή την αδερφη μου καποιος, ξερω ηδη οτι θα τον 'ταχτοποιησουν' αυτοι.
Αγαπανε την ελλαδα και θα την αγαπησουν ακομα περισσοτερο. Θα φροντισουμε εμεις.
Κι ελπιζουμε καποια στιγμη να αξιωθουμε να παμε ολοι μαζι και στις χωρες τους. Να γνωρισουμε την ιστορια και τον πολιτισμο τους.

:)

Κουραγιο ρε συντροφε!
Οπου να ναι ξυπνανε ολα τα παιδακια και θα πιασουν τα χερακια τους κανοντας ενα τεραστιο κυκλο στην ασπλαχνη γη!Ποσο ομορφος θα ειναι ο κοσμος τωρα που ολα τα παιδακια θα κανουν γαιτανακι :grouphug: :2on1:

Επισκέπτης
αλλά θέλω να ξεριζώσω και την καρδιά του μπάσταρδου που μαχαιρώνει κάποιον γιατί είναι μαύρος ή ολυμπιακός ή γερμανός η δεν ξέρωγω τι άλλο.

Σιγα ρε mr.Fatality.
Πηγαινε να παιξεις Mortal Kombat στο Playstation σου και ασε τα ξεριζωματα καρδιων στις πουτανες και στους καραφλους που ξερουν πως να τα κανουν :2funny:

Επισκέπτης
Παω Εξαρχεια για μπυρακι με τον akshat και την aakansha. Ελα κατω να τους...σκοτωσεις γαμικουλα.
Απο Ελληνες θα πας, να ξερεις. Ελληνες που θα ειμαστε εκει. Ελα να σε δουμε βαρυμαγκα.
Φιλακια ;)

Να πατε και σε κανα αλλο μερος για καφε εκτος απο Εξαρχεια. Ξεναγησε τα τα παιδια :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σιγα ρε mr.Fatality.
Πηγαινε να παιξεις Mortal Kombat στο Playstation σου και ασε τα ξεριζωματα καρδιων στις πουτανες και στους καραφλους που ξερουν πως να τα κανουν :2funny:
λουστράκο τι έγινε σου μπάναραν τον κλώνο και ποστάρεις πιο σοφτ τώρα με το κανονικό;

Επισκέπτης
λουστράκο τι έγινε σου μπάναραν τον κλώνο και ποστάρεις πιο σοφτ τώρα με το κανονικό;

Χαχα τι κλωνο ρε καημενε.
Αφησες το μορταλ και επιασες τον κασπερακο?
Τα μανικιουρ σου προσεχε μην σπασουν ηλιθιε απο τα πολλα ξεριζωματα καρδιων :2funny: αγριε ε αγριε :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686

ΚΥΠΡΙΕ Πεθερόπληκτε ,εισαι μαυριδερός σαν Πακης

και καλο θα ειναι να εχεις το κυπριακό  διαβατήριο σου μαζί ,

για να μην σε μπουζουριάσουν στην Ομόνοια!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πακιστανόφατσα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΚΥΠΡΙΕ Πεθερόπληκτε ,εισαι μαυριδερός σαν Πακης

και καλο θα ειναι να εχεις το κυπριακό  διαβατήριο σου μαζί ,

για να μην σε μπουζουριάσουν στην Ομόνοια!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πακιστανόφατσα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Κανεις δεν τολμαει να τον μπουζουριασει.
Με το ενα χερι θα τους ξεριζωσει τις καρδιες και με το αλλο θα τους αποκεφαλισει με τα μανικιουρ του :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686
Κανεις δεν τολμαει να τον μπουζουριασει.
Με το ενα χερι θα τους ξεριζωσει τις καρδιες και με το αλλο θα τους αποκεφαλισει με τα μανικιουρ του :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τον Περσονάκο τον περνανε για λαθρομεταναστη

ακομα και στη χωρα του την ΚΥΠΡΟ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom