Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ακου παλαιε συμφοιτητα

αν εισαι όντος απο τα παιδία του ΕΣΕΣΙ θελώ να ξερεις οτι με κάποια απο αυτά τα συμπαθουσα και εκανα παρέα.

Δεν αρμωζει σε κάποιον άνθρωπο με ιδεολογια (την οποια ιδεολογια) να βριζει και να λοιδορεί.

Με το μπαρμπουνι εκανα πλάκα και δεν ήταν προσωπικο (αν το εξέβαλες ετσι σορρυ)

Αλλά αυτο που γινεται με τα βρισιδια και τις προσβολές (μανες-πατερες-αδελφες) εδώ μεσα δεν το αντέχω.

συμφοιτητη εστω και παλιε και συναγωνιστη δεν βριζω ποτε και ιδιαιτερα οικογενειες
στο καλαμπουρι με το μπαρμπουνι ο.κ απλα  εγω το συνεχεισα και δεν απαξιωνω καποιον για την ιδεολογια του
απλα ζητω να την σεβεται και ο ιδιος οχι τικετες.
ειχα και εχω πολους φιλους κουμουνιστες και αριστερους αλλα αληθινους οχι μουσαντενιους.
Και ενα τελευταιο η φιλη μου στα χρονια των αγωνων ηταν λενιν σκετος αλλα υπηρχε σεβασμος σε
πραγματα και καταστασεις τα θυμασε αλωστε.
απλα στην πατριδα οπως ολα τα υπολοιπα απαξιωθηκε και το μονολιθικο ΚΚΕ και εγινε χειροτερο
σε συμπεριφορες απο τους αλλους,μηπως θυμασε τον μπερλιγκουερ???? :rockon:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βεβαιως και τον θυμάμε, ακου λέει. Σικελός βαρωνος ηταν

Αυτά με τους παλιούς αγωνες ειναι που νοσταλγω συνέχεια.

Υψηλού επιπέδου σκέψη-ανάλυση και ευγενικός διάλογος (πέφταν φυσικά και κατι μούτζες και σφαλίαρες, αλλά Ελληνες ειμαστε και νεαροι τότε).

Εγραψες πριν για αρχαία Ρωμη και φυσικα δικαιομα σου να θαυμαζεις και να πιστευεις σε οποιοδηποτε συστημα.

Αλλά αυτό που γινεται τωρα πλέον στη χωρα μας, ειναι οτι προέχει η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΊΑ

Ας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ και σφαζόμαστε μετά.

Ποιός ο  λόγος να με απειλούνε έμμεσα οι συντροφοί Χρυσαλήτες;;;;;

Ειδες να απειλώ κάποιον;;;;

Αυτα που πιστευω τα ποσταρω και τέλος.

Οσο για το ΚΚΕ (δεν ειμαι μέλος, ουτε κομμουνιστης, απλός ψηφοφορος ειμαι) ειναι άξιο της μοίρας του και των πολιτικών που εφαρμωζει. Σίγουρα οι χρονια ιδρυματοποιηση σε κρατικα πόστα διαφορων "εμμισθων κομμουνιστων" εφερε την σηψη.
Αλλά και η σύπραξη της ΧΑ με το κατεστημένο και παρακμιακο κράτος (αστυνομία κυρίως) μαζί με την αστικοποιηση στην Βουλή, θα εχει καταλλητικο ρόλο στις εξελήξεις.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Βεβαιως και τον θυμάμε, ακου λέει. Σικελός βαρωνος ηταν

Αυτά με τους παλιούς αγωνες ειναι που νοσταλγω συνέχεια.

Υψηλού επιπέδου σκέψη-ανάλυση και ευγενικός διάλογος (πέφταν φυσικά και κατι μούτζες, αλλά Ελληνες ειμαστε και νεαροι τότε).

Εγραψες πριν για αρχαία Ρωμη και φυσικα δικαιομα σου να θαυμαζεις και να πιστευεις σε οποιοδηποτε συστημα.

Αλλά αυτό που γινεται τωρα πλέον στη χωρα μας, ειναι οτι προέχει η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΊΑ

Ας ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ και σφαζόμαστε μετά.

Ποιός ο  λόγος να με απειλούνε έμμεσα οι συντροφοί Χρυσαλήτες;;;;;

Ειδες να απειλώ κάποιον;;;;

Αυτα που πιστευω τα ποσταρω και τέλος.

Οσο για το ΚΚΕ (δεν ειμαι μέλος, ουτε κομμουνιστης, απλός ψηφοφορος ειμαι) ειναι άξιο της μοίρας του και των πολιτικών που εφαρμωζει. Σίγουρα οι χρονια ιδρυματοποιηση σε κρατικα πόστα διαφορων "εμμισθων κομμουνιστων" εφερε την σηψη.
Αλλά και η σύπραξη της ΧΑ με το κατεστημένο και παρακμιακο κράτος (αστυνομία κυρίως) μαζί με την αστικοποιηση στην Βουλή, θα εχει καταλλητικο ρόλο στις εξελήξεις.

ΦΙΛΕ και το πιστευω για ολους της παλιας φρουρας ,ολοι αυτοι που δεν αντεχουν διαλογο και αντιπαλοτητα
τα ιδια κανουν και μενα ο ΑΡΧΙΜ.... ΠΠ με απειλει και διαφορα τραγελαφικα και σενα οι χρυσ.... δεν
μπορω να μπω σε αυτη την συλογιστικη δεν ειμαι χρυσαυγιτης και δεν ψηφιζω απο το 77
εκλεισα σαν πολιτης ψηφοφορος μιας χωρας τελειως αναξιοπιστης.
ολοι αυτοι που απειλουν και ποσταρουν κατεβατα με αμπελοφιλοσοφιες δεν θα αντεχαν ουτε 10 λεπτα διαλογου οχι με τσιτατα αλλα με θεσεις.
οσο για την ρωμη απλα αντι 1.000.000 να τριγυρναν και να αρπαζουν η να καθαριζουν τζαμια η να ζητιανευουν βαλτους
σε παραγωγικη διαδικασια καλλιτερη απο την χωρα τους και φθηνοτερη για την δικη σου.
ηρθαν για καλλιτερη ζωη δεν νομιζω οτι αυτη πρεπει να ειναι βαπορακια -τσιγαραδες-αφορολογητα και αρπαχτες.
εργασια και ηρεμη ζωη-φαι-καταλυμα. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Φιλτατε για μας υπάρχει διαλογος και πραγματικός αγωνας (με σκεψεις-δουλεία και σταση ζωής)

Αυτα που γραφουμε εδω αναμεταξύ μας έχουν μια αξία.

Καλά θα κανουν να τα διαβαζουν οι νεότεροι.

Φυσικά δεν γουσταρω τον ψευτοτζαμπουκαλεμένο Πορνοπαπο και δεν εχω αναταλλάξει καμια κουβεντα μαζί του (μπορεις να το τσεκαρεις για του λογου το αληθές).

Ματωνω όμως οταν καταλαβενω οτι χαιρονται οι ΕΧΘΡΟΙ MAΣ που μας βλέπουν να αλληλοσφαζόμαστε

Νοσταλγικο τραγουδι για τα χρονια που ζησαμε αν και δεν συναντηθηκαμε ποτε.

Για καποιες παλιες αγαπες

Επισκέπτης
Κάνει λίγο ρεφορμισμό πρωί πρωί ή εγώ είμαι κάπως απ'τον ύπνο??

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κάνει λίγο ρεφορμισμό πρωί πρωί ή εγώ είμαι κάπως απ'τον ύπνο??

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχει ενα αεράκι πρωι-πρωι

Καλημέρα

όντος ο ρεφορμισμος ειναι μια προταση πολιτικης αντιμετωπησης των συνθηκων που ζούμε.

Η μετάβαση σε επαναστατικά μορφωματα και βιαιες κατ΄επέκταση πολιτικές ρήξης, αυτή την ωρα μαλλόν μου ακουγονται αστοχες.

Ολοι βλεπουμε τους ξένους εχθρους και τους ντοπιους συνεργάτες τους να αλλωνίζουν.
Το μονο που θέλουν ειναι να μας βλέπουν να αλληλοσφαζόμαστε και αυτοί να μας κυβερνουνε.

Το εχω ξαναπει και το πιστευω.

ΑΣ ΛΕΥΤΕΡΟΘΟΥΜΕ και σφαζομαστε με την ησυχία μας. Τουλαχιστων θα μας κλαιμε με ανοιχτα φερετρα.

Ας ανοίξουμε πρωτα τους  ταφους των ξενων καταχτητων μας και μετα τους δικούς μας

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
-ΡΕ "μαγκακια" του πισι εχω μια τεραστια απορια....ΕΧΕΤΕ παρει χαμπαρι οτι ειμαστε ακριβως οπως οι χωρικοι το μεσαιωνα με μονη διαφορα την ψευδαισθηση  υπεροχης που μας δινει το διαμερισμα με στεγαστικο,το κινητο με παγιο,το αμαξι με τις 1091 χαμηλοτοκες δοσεις , η 42 lcd στο σαλονι και τραγικη ομοιοτητα οτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?...ΕΧΕΤΕ καταλαβει οτι μας εχουν τελειως για αναλωσιμα υλικα?ουτε καν ανακυκλωσιμα,ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ....ΕΧΕΤΕ παρει γραμμη οτι σημερα οι σομαλοι,αυριο εμεις,μεθαυριο ισως οι νορβηγοι ?ΠΩΣ στο διαλο γινετε να σκεφτεστε σαν εν δυναμη δυναστες ΕΝΩ ειμαστε οι καταδυναστευομενοι στην τελικη?ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ Η ΧΩΡΑ,η ευρωπη,ο πλανητης ο ιδιος....Υιοθετειτε λοιπον μια λογικη οπου ΚΑΠΟΙΟΙ περισσευουν?μια λογικη που οταν δε σε θελουν κατσε ανεργος και πεινα ας πουμε η ΨΟΦΑ?ΑΡΑΓΕ αυτο ακριβως το δραμα δεν ζουμε σημερα?ΡΕ βαλτε μυαλο να πουμε και δειτε τον πραγματικο εχθρο που δεν ειναι αλλος απο τους κεφαλαιοκρατες που ψαχνουν συνεχεια "δουλους" και "κερδη",ζωντας παρασιτικα εις βαρος των λαων....βαλτε μυαλο λεμε,θα μας φανε εναν- εναν ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ!!!!
...αυτα μας ταπαν κι αλλοι ,για τους λαθρομεταναστες εχεις να προτεινεις καποια λυση? εμεις η αυτοι ?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
...αυτα μας ταπαν κι αλλοι ,για τους λαθρομεταναστες εχεις να προτεινεις καποια λυση? εμεις η αυτοι ?

Βασίκα, ΕΜΕΙΣ αφου ειμαστε οι ιθαγενεις

αν τωρα χρειαζομαστε κάποιους ξενους ως εργατικο δυναμικό (που πολυ αμφιβαλω πλέον) ή καποιοι έχουν διωχθει απο τις πατριδες τους και μπορουμε για συγκεκριμενο χρονικο διάστημα και με ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ αλλα ΕΙΔΙΚΕΣ συνθηκες να τους φιλοξενησουμε, βεβαίως.

Ανθρωπινα ειναι αυτά τα πραγματα και φυσικά ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ.

Αλλα να γινουμε ο ΧΥΤΑ (χωρος υγαιονομικης ΤΑΦΗΣ απορρηματων) της ΕΕ (δλδης των φιλων-εταιρων -καταχτητων μας)γιατι αυτοι δεν τους θέλουν στο σπίτι τους.

ΟΧΙ

Αλλά και να ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ(η φιλοξενια ειναι παντα ορισμένης διαρκειας- οχι αιώνια) περισσοτερους απο όσους μπορουμε ΓΙΑΤΙ;;;;;; για να μας πουνε κιμπάρηδες;;;;;

Αν ο φιλοξενούμενος αποδεχθει τους ανθρωπινους όρους φιλοξενίας να μεινει για οσο διαστημα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ (αυτο με καμια ρατσιστικη διαθεση) αλλά να ξερει οτι καποτε θα φυγει, οτι ειναι για καποιο λογο και σκοπο φιλοξενουμενος.

Οι Ελληνες μετανάστες που πηγαν (με χαρτια οι περισσοτεροι και με ΕΠΙΛΟΓΗ) ΣΤΙς ΧΩΡΕς ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ δεν πηγαν με το σκεπτικο να μεινουν για πάντα.
Οι περισσοτεροι  (σε μακρυνες χωρες ΗΠΑ-Αουστραλια-Καναδα) μειναν γιατι οι κυβερνησεις τους ΗΘΕΛΑΝ νεους κατοίκους και τους πολιτογραφισαν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτπ που γουσταρω ειναι οτι τα μεμετια γλυφουν τον κωλπ ενος εβραιπυ (δανιηλ εσδας προεδρος τουταμειπυ)
Να τους δωσει τα ναυλα για να ξεκουμίστουνε

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Βασίκα, ΕΜΕΙΣ αφου ειμαστε οι ιθαγενεις

αν τωρα χρειαζομαστε κάποιους ξενους ως εργατικο δυναμικό (που πολυ αμφιβαλω πλέον) ή καποιοι έχουν διωχθει απο τις πατριδες τους και μπορουμε για συγκεκριμενο χρονικο διάστημα και με ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ αλλα ΕΙΔΙΚΕΣ συνθηκες να τους φιλοξενησουμε, βεβαίως.

Ανθρωπινα ειναι αυτά τα πραγματα και φυσικά ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ.

Αλλα να γινουμε ο ΧΥΤΑ (χωρος υγαιονομικης ΤΑΦΗΣ απορρηματων) της ΕΕ (δλδης των φιλων-εταιρων -καταχτητων μας)γιατι αυτοι δεν τους θέλουν στο σπίτι τους.

ΟΧΙ

Αλλά και να ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ(η φιλοξενια ειναι παντα ορισμένης διαρκειας- οχι αιώνια) περισσοτερους απο όσους μπορουμε ΓΙΑΤΙ;;;;;; για να μας πουνε κιμπάρηδες;;;;;

Αν ο φιλοξενούμενος αποδεχθει τους ανθρωπινους όρους φιλοξενίας να μεινει για οσο διαστημα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ (αυτο με καμια ρατσιστικη διαθεση) αλλά να ξερει οτι καποτε θα φυγει, οτι ειναι για καποιο λογο και σκοπο φιλοξενουμενος.

Οι Ελληνες μετανάστες που πηγαν (με χαρτια οι περισσοτεροι και με ΕΠΙΛΟΓΗ) ΣΤΙς ΧΩΡΕς ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ δεν πηγαν με το σκεπτικο να μεινουν για πάντα.
Οι περισσοτεροι  (σε μακρυνες χωρες ΗΠΑ-Αουστραλια-Καναδα) μειναν γιατι οι κυβερνησεις τους ΗΘΕΛΑΝ νεους κατοίκους και τους πολιτογραφισαν.
...ειναι αυτο το γνωστο και κοινοτυπο οτι δεν υπηρξε μεταναστευτικη πολιτικη εξαρχης γι αυτο φτασαμε εδω , καποιους ομως τους βολευει να μιλανε ετσι απλα για ρατσισμο...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτπ που γουσταρω ειναι οτι τα μεμετια γλυφουν τον κωλπ ενος εβραιπυ (δανιηλ εσδας προεδρος τουταμειπυ)
Να τους δωσει τα ναυλα για να ξεκουμίστουνε

Τα λεφτα θα τα βαλει ο Σαλλας

ειναι υποχρεομενος να τα βάλει

κοτζαν ΑΤΕ του χαρησανε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

...ειναι αυτο το γνωστο και κοινοτυπο οτι δεν υπηρξε μεταναστευτικη πολιτικη εξαρχης γι αυτο φτασαμε εδω , καποιους ομως τους βολευει να μιλανε ετσι απλα για ρατσισμο...

Δεν ειμαι ρατσιστης ουτε φυλετιστης, απλός δεν μπορω να τους ΦΙΛΟΞΕΝΩ άλλο.

ΣΧΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ

Ειναι απλό.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Τα λεφτα θα τα βαλει ο Σαλλας

ειναι υποχρεομενος να τα βάλει

κοτζαν ΑΤΕ του χαρησανε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν ειμαι ρατσιστης ουτε φυλετιστης, απλός δεν μπορω να τους ΦΙΛΟΞΕΝΩ άλλο.

ΣΧΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ

Ειναι απλό.
...καλα ,δεν αναφερομαι σε σενα, δοξα το διαολο υπαρχουν μπολικοι "καλοθελητες" εδω μεσα...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
...καλα ,δεν αναφερομαι σε σενα, δοξα το διαολο υπαρχουν μπολικοι "καλοθελητες" εδω μεσα...

Για παρακοθουλα την συλλογιστικής και θα βρουμε λύση γαι τους μεταναστες ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
ΕΧΩ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ.πως μπορει μια ζωη να ειναι λαθραια αραγε? ...ΚΑΙ για να μην αρχισετε τις παπαριες του στυλ κομμουνι,παρτους σπιτι σου,ποσταρετε μπαφους,μπομπ μαρλευ,μπομπ σφουγγαρακη και μπομπ τον μαστουρα,ΣΑΣ ξαναγραφω οτι σκεφτομαι σαν εν δυναμει μεταναστης- γιατι τα μουνοπανα της εξουσιας ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΛΟ και οχι σαν υποψηφιος αγοραστης της μικροσοφτ....ΛΟΓΙΚΕΣ του στυλ -δε χωραμε- θελουμε αλλα ειναι βρωμικοι,δεν ταιριαζουν τα αστρα μας ,ειναι αναδρομος ο ερμης και αλλες παπαριες τετοιου ειδους ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ και θα τις βρουμε μπροστα μας....Το προβλημα -γιατι το να φευγεις κυνηγημενος απο την εστια σου-προβλημα ειναι,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΞΙΚΟ....ΔΕΝ κανω το δικηγορο κανενος πουστη,μιλαω για αλληλεγγυη προς τους ανθρωπους που υποφερουν και κοντρα απεναντι στο αιμοσταγες ΚΕΦΑΛΑΙΟ που ρουφαει και διαιρει τους λαους προς ωφελος του!
Υ.Σ στο ερωτημα εμεις η αυτοι? η απαντηση ειναι ξεκαθαρη...μετα απο αυτους ακολουθουμε και ΕΜΕΙΣ!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΕΧΩ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ.πως μπορει μια ζωη να ειναι λαθραια αραγε? ...ΚΑΙ για να μην αρχισετε τις παπαριες του στυλ κομμουνι,παρτους σπιτι σου,ποσταρετε μπαφους,μπομπ μαρλευ,μπομπ σφουγγαρακη και μπομπ τον μαστουρα,ΣΑΣ ξαναγραφω οτι σκεφτομαι σαν εν δυναμει μεταναστης- γιατι τα μουνοπανα της εξουσιας ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΛΟ και οχι σαν υποψηφιος αγοραστης της μικροσοφτ....ΛΟΓΙΚΕΣ του στυλ -δε χωραμε- θελουμε αλλα ειναι βρωμικοι,δεν ταιριαζουν τα αστρα μας ,ειναι αναδρομος ο ερμης και αλλες παπαριες τετοιου ειδους ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ και θα τις βρουμε μπροστα μας....Το προβλημα -γιατι το να φευγεις κυνηγημενος απο την εστια σου-προβλημα ειναι,ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΞΙΚΟ....ΔΕΝ κανω το δικηγορο κανενος πουστη,μιλαω για αλληλεγγυη προς τους ανθρωπους που υποφερουν και κοντρα απεναντι στο αιμοσταγες ΚΕΦΑΛΑΙΟ που ρουφαει και διαιρει τους λαους προς ωφελος του!

Εγω δεν λέω οτι μου βρωμάνε ή οτι ειναι ολοι αρρωστοι ή φυλετικα κατωτεροι και τετοιες παπαριες

Αλλά και αν ειναι ετσι, οταν ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ έναν αναξιοπαθή βρωμικο και άρρωστο συναθρωπο, οφείλεις να τον καθαρησεις και να του γιάνεις.

Τον ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ και ως καλός ΣΑΜΑΡΙΤΗΣ τον βοηθας.

Αλλά οταν περασουν τα δυσκολα του ξένου συναθρωπου σου, τι πρέπει να κάνεις;;;;;;

η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΊΔΡΟΜΗ ΣΧΈΣΗ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ

Που ΔΕΝ θελει να ενταχθει στην κοινωνία που τον βοηθησε. Δικαίωμα του φυσικά, τι πρεπει να κάνεις;;

Να τον κάνεις συμπολίτη σου;;;;;;;;;

Με όλα τα δικαιοματα και υποχρεωσεις που έχεις. Αλλά αυτός ΔΕΝ υπηρετησε στον στρατο όπως εσύ, ΔΕΝ εχει ιστορικη μνημη (ουτε και επιθυμη δικαιοματικα) για τις θυσιές του Ελληνικου λαού. ΔΕΝ θελει να πληρωσει εφορεια και αλλες εισφορες. Και κυριως ΔΕΝ θελει έστω και τυπικα να ενταχθει (ΟΧΙ να αφομειωθει) στην Ελληνικη κοινονία.

ΞερΕται πιο ειναι το άκρον άωτον της αγένειας;;

ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΚΑΙ

ΝΑ ΤΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕΙς ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Υ.Σ στο ερωτημα εμεις η αυτοι? η απαντηση ειναι ξεκαθαρη...μετα απο αυτους ακολουθουμε και ΕΜΕΙΣ!

είναι πολύ θεωρητικά αυτά που γράφεις...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...εσυ ξεπερασες και αυτον ακομα τον πορνοπαπο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
...εσυ ξεπερασες και αυτον ακομα τον πορνοπαπο...
μετα τις 3τελειες βαλε ατακα με το παρκο ναυαρινου να γουσταρεις....οταν θα κοιταμε να μπουμε σε κανα καραβι για αουστραλια η κανα τρενο για φριτζελαντ στο μουλωχτο ,μπας και ζησουμε σαν ανθρωποι ,να μου το πεις απο κοντα..."θυμασαι που ξεπερασες τον πορνοπαπο"!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
είναι πολύ θεωρητικά αυτά που γράφεις...
ΑΜΗΝ και οχι απλα θεωρητικα,ευχομαι να αποδειχτουν μονο λογια,απλα σκεψου οτι αν το 2007 σου περιεγραφα τη σημερινη κατασταση,θα μου λεγες να γραψω κανα μυθιστορημα με εξωγηινους μπλε με ροζ αυτια,ΝΑΙ η ΟΧΙ????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom