Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.521

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
-ΡΕ "μαγκακια" του πισι εχω μια τεραστια απορια....ΕΧΕΤΕ παρει χαμπαρι οτι ειμαστε ακριβως οπως οι χωρικοι το μεσαιωνα με μονη διαφορα την ψευδαισθηση  υπεροχης που μας δινει το διαμερισμα με στεγαστικο,το κινητο με παγιο,το αμαξι με τις 1091 χαμηλοτοκες δοσεις , η 42 lcd στο σαλονι και τραγικη ομοιοτητα οτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?...ΕΧΕΤΕ καταλαβει οτι μας εχουν τελειως για αναλωσιμα υλικα?ουτε καν ανακυκλωσιμα,ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ....ΕΧΕΤΕ παρει γραμμη οτι σημερα οι σομαλοι,αυριο εμεις,μεθαυριο ισως οι νορβηγοι ?ΠΩΣ στο διαλο γινετε να σκεφτεστε σαν εν δυναμη δυναστες ΕΝΩ ειμαστε οι καταδυναστευομενοι στην τελικη?ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΤΕ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ Η ΧΩΡΑ,η ευρωπη,ο πλανητης ο ιδιος....Υιοθετειτε λοιπον μια λογικη οπου ΚΑΠΟΙΟΙ περισσευουν?μια λογικη που οταν δε σε θελουν κατσε ανεργος και πεινα ας πουμε η ΨΟΦΑ?ΑΡΑΓΕ αυτο ακριβως το δραμα δεν ζουμε σημερα?ΡΕ βαλτε μυαλο να πουμε και δειτε τον πραγματικο εχθρο που δεν ειναι αλλος απο τους κεφαλαιοκρατες που ψαχνουν συνεχεια "δουλους" και "κερδη",ζωντας παρασιτικα εις βαρος των λαων....βαλτε μυαλο λεμε,θα μας φανε εναν- εναν ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ευχόμαστε ολόψυχα,
το Pokemon να έχει την τύχη του "έφηβου του Φάνη" :

και άλλα 100 που ανήκουν στην ίδια ομάδα του ζωικού βασιλείου, να έχουν την τύχη του
"ζέντ" απο το pulp fiction του ταραντίνο

Αμήν

Επισκέπτης
Πηγε μεχρι την εκτη,σου ριχνει.

Εντυπωσιακό, δε λέω,αλλά για τη νοοτροπία των Βλάχων δε μας είπε κάτι.
Μήπως ν'αρχίσω να φοβάμαι πως μετά τους πάκηδες, έχουμε σειρά οι Βλάχοι (με κεφαλαίο Β γιατί το κοκκορευόμαστε κιόλας) λόγω νοοτροπίας??

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ????????????????????

Η Χ.Α. επιστρέφει στους άπορους έλληνες τα χρήματα που πήρε από το κράτος
Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Χρυσής Αυγής στο Ίλιον στην Αθήνα και γίνεται το έλα να δείς!!! Χιλιάδες συμπολίτες μας άνεργοι ή πολύτεκνοι σπεύδουν από το πρωί να προμηθευτούν  πακέτα δωρεάν τροφίμων, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους ή βεβαίωση ότι είναι πολύτεκνοι.

Το σημαντικότερο:
τα τρόφιμα αγοράστηκαν από την κρατική επιχορήγηση (χρήματα που παίρνει το κάθε κόμμα ανάλογα με τα ποσοστά του στις εκλογές) που έλαβε η Χρυσή Αυγή και είναι ΟΛΑ από Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές εταιρίες!!

Repeat:  “αγοραστήκαν από την κρατική επιχορήγηση που πήρε η Χρυσή Αυγή»!!!

Αλήθεια…

Που είναι το ΚΚΕ? Το ανθρωπιστικό κόμμα του Περισσού που «μάχεται» για τα δικαιώματα της εργατιάς και της λαϊκής τάξης..;

Από τα 30 και πλέον χρόνια που εισέρχεται στη βουλή και από όλες τις επιδοτήσεις που μάζεψε δεν περίσσεψε ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ βρε αδερφέ για τη λαϊκή τάξη;

Που είναι η κυρία Κανέλλη που έδινε παραστάσεις από το βήμα της βουλής με ένα γάλα και ένα καρβέλι για την ακρίβεια και την εξαθλίωση της λαϊκής τάξης?? Αλλά θα μου πείς που να κατεβαίνει τώρα από τα ΒΠ στο Ίλιον να μοιράσει τρόφιμα!

Άσχετα αν συμμεριζόμαστε ή όχι τις απόψεις της Χρυσής Αυγής η σημερινή ενέργεια τους αποτελεί ένα γερό χαστούκι στο επί χρόνια σάπιο & στείρο λαϊκισμό της υποτιθέμενης αριστεράς.

Ε ρε Jumbo που σας χρειάζεται!

taxalia.blogspot.com

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γιατι?Επειδη ειναι ο Δενδιας υπουργος και οχι ο Μιχαλολιακος?

Απο τη στιγμη που υιοθετειται ακροδεκσια ατζεντα αυτο ειναι ΝΙΚΗ της ακροδεκσιας ρητορικης/πολιτικης,ειναι πληρης δικαιωση της.Με οτι αυτο συνεπαγεται γενικοτερα,και θα συνεπαγεται...δεν θα σταματησουν εκει.

Το οτι μπορει να χανει ψηφους η ΧΑ προς ΝΔ(χλωμο ΙΜΟ)ειναι αδιαφορο,ας τα λυσουν μεταξυ τους αυτα.

Οχι. Αλλα το ξεδιαλγεμα και το κριτηριο του ποιος και πως εισερχεται σε μια χωρα και πως παραμενει η εργαζεται σε αυτην , η αντιστοιχη υλοποιηση σε νομο και η αντιστοιχη εφαρμογη του νομου ειναι μια αστικη-δημοκρατικη πρακτικη. Φασιστικο θα ταν να τους βουλιαζαν στα καραβια, να τους εβαζαν σε στρατοπεδα εργασιας, σε φουρνου κλπ. Κατι δλδ που καταπατα το γνωστα δικαιωματα στο φασμα του διαφωτισμου κλπ κλπ κλπ.

Αλλα και ο φιλος μου πχ που ηταν στο αμερικα οταν εληξε η βιζα και δε μπορεσε να ανανεωσει , του παν μαγκα τζασε σε 3 μερες γιατι βραχιολακια και μεσα. 1500αρι one way εσκασε και την εκανε λουης χωρις δευτερη κουβεντα.

Τωρα αν εσυ η εγω η ο αλφα θελει να βλεπει το εθνικο-δημοκρατικο-αστικο συλληβδην ως φασιστικο, αυτο δε σημαινει πως η πραγματικοτητα και το τι οριζεται φασιστικο μεταβαλλονται κατα πως πιστευει ο καθενας αυθαιρετα και υποκειμενικα.
Θες να πεις πως και το εθνικο αστικο- δημοκρατικο ειναι κακο , ο σατανας ο ιδιος? Θες οπως εγραψα και πριν να βγει η χωρα απο την εε πχ και να μπει σε μια ενωση με πακισταν, αιγυπτο, αλγερια,μπαγκλαντες κλπ? Το συζηταμε. Θες να πουμε οτι ανοιχτα γουσταρουμε να παραβιασουμε το νομο για το σοσιαλισμο, την επανασταση, γιατι ετσι μας αρεσει? Μεσα

Αλλα οτι μια τετοια πρακτικη ΔΕ συνιστα καθεαυτη φασιστικη και ακροδεξια πρακτικη, αλλα αστο-δημοκρατικη
( δλδ ελεγχος συνορων και εισροων ανθρωπων σε μια επικρατεια), ειναι αληθεια και δεν αλλαζει.

Επισκέπτης
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ????????????????????

Η Χ.Α. επιστρέφει στους άπορους έλληνες τα χρήματα που πήρε από το κράτος
Ξεκίνησε σήμερα η λειτουργία των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Χρυσής Αυγής στο Ίλιον στην Αθήνα και γίνεται το έλα να δείς!!! Χιλιάδες συμπολίτες μας άνεργοι ή πολύτεκνοι σπεύδουν από το πρωί να προμηθευτούν  πακέτα δωρεάν τροφίμων, επιδεικνύοντας την κάρτα ανεργίας τους ή βεβαίωση ότι είναι πολύτεκνοι.

Το σημαντικότερο:
τα τρόφιμα αγοράστηκαν από την κρατική επιχορήγηση (χρήματα που παίρνει το κάθε κόμμα ανάλογα με τα ποσοστά του στις εκλογές) που έλαβε η Χρυσή Αυγή και είναι ΟΛΑ από Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές εταιρίες!!

Repeat:  “αγοραστήκαν από την κρατική επιχορήγηση που πήρε η Χρυσή Αυγή»!!!

Αλήθεια…

Που είναι το ΚΚΕ? Το ανθρωπιστικό κόμμα του Περισσού που «μάχεται» για τα δικαιώματα της εργατιάς και της λαϊκής τάξης..;

Από τα 30 και πλέον χρόνια που εισέρχεται στη βουλή και από όλες τις επιδοτήσεις που μάζεψε δεν περίσσεψε ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ βρε αδερφέ για τη λαϊκή τάξη;

Που είναι η κυρία Κανέλλη που έδινε παραστάσεις από το βήμα της βουλής με ένα γάλα και ένα καρβέλι για την ακρίβεια και την εξαθλίωση της λαϊκής τάξης?? Αλλά θα μου πείς που να κατεβαίνει τώρα από τα ΒΠ στο Ίλιον να μοιράσει τρόφιμα!

Άσχετα αν συμμεριζόμαστε ή όχι τις απόψεις της Χρυσής Αυγής η σημερινή ενέργεια τους αποτελεί ένα γερό χαστούκι στο επί χρόνια σάπιο & στείρο λαϊκισμό της υποτιθέμενης αριστεράς.

Ε ρε Jumbo που σας χρειάζεται!

taxalia.blogspot.com

Ναι καλά μας πείσατε.
Δώσατε ασπιρίνη στον καρκινοπαθή την ώρα που τον ραντίζετε με φυτοφάρμακο.
Τι παίχτηκε με την ΑΤΕ και το Σάλλα λαϊκιστοπουστράκια??

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ναι καλά μας πείσατε.

Θα δείς σύντομα. Ελπίζω να είσαι αγρότης κόρακα.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ναι καλά μας πείσατε.

ΑΛΛΑ ΝΤΑΛΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ
εγραψες δικε μου απαντηση σοκ .
Ας εδιναν και οι υπολοιποι ασπιρινες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μολις μιλησουμε για χρημα ολοι το κοροιδο.
εγω λεω να μεινει η αγροτικη υπερχρεωμενοι απο τους συνδικαλιστες αγροτες και οχι μονο
και να πληρωνουν οι υπολοιποι ελληνες τα φεσια
βρε ουστ στα τσακιδια ολα τα κρατικοδιαιτα ρεμελια.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Για πες, τι θα δω σύντομα αν είμαι αγρότης??

Φτηνή αγροτική γή και δάνεια. Και αν δεν το πράξει ο μασώνος τότε να βγείς να πείς τα δικά σου και θα είμαι στο πλευρό σου πίστεψε με.
Σε δυάρι στα πατήσια ζώ δεν είμαι κάνας μεγιστάνας του πλούτου να χωρίσεις κάτι απο μένα.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ναι καλά.
Εδώ εκτός απ'τα αγροτεμάχια ετοιμάζουν έξτρα εισφορά για τα πηγάδια και μετά μου λες για δε σου γράφω..

Μην είσαι πεσιμιστής γέρο. Αν κάνουν μαλακία ξανά θα την αντικρίσουν στο δρόμο προς βουλή.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου μια ειναι η λυση
αλλαγη του πολιτευματος και επιστροφη του Μεγαλειοτατου στον ηγετικο του ρολο
Constantine_A_Kings_Story.jpg

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
τυποι μου μια ειναι η λυση
αλλαγη του πολιτευματος και επιστροφη του Μεγαλειοτατου στον ηγετικο του ρολο
Constantine_A_Kings_Story.jpg

Αυτός είναι ένας που ποντάρει στην εξαθλιωση και την κατάντια των Έλληνων. Και ποντάρει με πολλά δις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτός είναι ένας που ποντάρει στην εξαθλιωση και την κατάντια των Έλληνων. Και ποντάρει με πολλά δις.
ο Μεγαλειοτατος αγαπα την ελλαδα τυπε
δεν θα ηθελε ποτέ το κακο της
αυτα τα λες εσυ που εισαι αναρχικος :S

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ο Μεγαλειοτατος αγαπα την ελλαδα τυπε
δεν θα ηθελε ποτέ το κακο της
αυτα τα λες εσυ που εισαι αναρχικος :S

Αυτός δεν είναι καν Έλληνας. Οπισθοδρομικός με εξουσία και λεφτά είναι που θέλει να αποδείξει τον εγωισμό του και να προβάλει την νίκη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom