Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.521

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα μας κάνατε τα τρία, δύο...

Δεν έχεις ανάγκη. Εν γνώση σου διάλεξες αυτό το τρόπο ζωής προφανώς. Και αν νομίζεις ότι θα γίνω εγώ μίζερο ανθρωπάκι για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα συμβιβαστώ με την λέρα κάνεις λάθος καλύτερα να πεθάνω. Η αξιοπρέπεια πάνω απο όλα και ας μην σε ταϊζει. Το ναί είναι ναί και το όχι είναι όχι! 400 χρόνια δεν τα ξεχνάω. Αν μερικές μήτρες λόγο του ότι έχουν άδειο κεφάλι διαλυμένη οικογένεια χαμηλή μόρφωση είναι ικανές να θεωρούνται Ελληνίδες ε τότε κάνεις μέγα λάθος. Ελληνίδα ήταν η Μπουμπουλίνα και ας μήν πήγε σχολείο όχι τα όρθιο ζώα που πάς ραντεβού μαζί τους και δεν έχεις τίποτα να πείς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Δεν έχεις ανάγκη. Εν γνώση σου διάλεξες αυτό το τρόπο ζωής προφανώς. Και αν νομίζεις ότι θα γίνω εγώ μίζερο ανθρωπάκι για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα συμβιβαστώ με την λέρα κάνεις λάθος καλύτερα να πεθάνω. Η αξιοπρέπεια πάνω απο όλα και ας μην σε ταϊζει. Το ναί είναι ναί και το όχι είναι όχι! 400 χρόνια δεν τα ξεχνάω. Αν μερικές μήτρες λόγο του ότι έχουν άδειο κεφάλι διαλυμένη οικογένεια χαμηλή μόρφωση είναι ικανές να θεωρούνται Ελληνίδες ε τότε κάνεις μέγα λάθος. Ελληνίδα ήταν η Μπουμπουλίνα και ας μήν πήγε σχολείο όχι τα όρθιο ζώα που πάς ραντεβού μαζί τους και δεν έχεις τίποτα να πείς.

Μα τι ασυναρτησίες κάθεστε και γράφετε πρωϊνιάτικα;

Εγώ αναφερόμουν στο τρίπτυχο : Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, που το μετατρέψατε σε δίπτυχο : Πατρίς-Οικογένεια.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Εγώ αναφερόμουν στο τρίπτυχο : Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια, που το μετατρέψατε σε δίπτυχο : Πατρίς-Οικογένεια.

Και θρησκεία. Δωδεκαθεϊστής είμαι. Και γνωρίζω αυτή η Εβραική θρησκεία τι έκανε στον Ελληνικό λαό πολύ καλά.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Όπως βλέπεις ασυναρτησίες λές εσύ. Για σένα μάλλον θα ήμουν παγανιστής που θα έπρεπε να με κάψεις ζωντανό σε αρχαιοελληνικό ναό.
Και να χτίσεις εκκλησία από πάνω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Και θρησκεία. Δωδεκαθεϊστής είμαι. Και γνωρίζω αυτή η Εβραική θρησκεία τι έκανε στον Ελληνικό λαό πολύ καλά.

Ο Χριστιανισμός είναι μια αίρεση του μεσιανισμού και έκανε ζημιά γενικότερα στον κλασσικισμό. Δεν είναι όμως του παρόντος να το συζητήσουμε.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ο Χριστιανισμός είναι μια αίρεση του μεσιανισμού και έκανε ζημιά γενικότερα στον κλασσικισμό. Δεν είναι όμως του παρόντος να το συζητήσουμε.

Μόνο στους Έλληνες έκανε ζημιά. Οι άλλοι έτσι και αλλιώς βάρβαροι ήταν και ακόμα είναι.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Πήγε μπούκαρε η Αμερική μαζί με το NATO στο ιρακ και στο αφγανισταν και το πρώτο που έχτισαν ήταν τα mc'donalds.  :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Όπως βλέπεις ασυναρτησίες λές εσύ. Για σένα μάλλον θα ήμουν παγανιστής που θα έπρεπε να με κάψεις ζωντανό σε αρχαιοελληνικό ναό.
Και να χτίσεις εκκλησία από πάνω.

Μόνο στους Έλληνες έκανε ζημιά. Οι άλλοι έτσι και αλλιώς βάρβαροι ήταν και ακόμα είναι.

Αυτό που βλέπω είναι ότι έχετε μίσος.  Να σας υπενθυμίσω ότι οι παγανιστές είχαν χαρά για την ζωή. Και αυτό ήταν που ήθελαν να τους στερήσουν οι υπόλοιποι. Ο παγανιστής, σε αντίθεση με τον μονοθεϊστή, δεν μισεί. Βλέπει το καλό ακόμα και στο κακό. Έχει κατανόηση και ανοιχτή αντίληψη. Δεν έχει την μανιχαϊστική λογική από την οποία διέπεστε. Δεν υπάρχει στην αντίληψη του αμιγώς καλό και αμιγώς  κακό. Να σας υπενθυμίσω άλλωστε, πως οι πρόγονοί μας έλεγαν "ουδεν κακόν αμιγές καλού και το αντίστροφο".

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό που βλέπω είναι ότι έχετε μίσος.  Να σας υπενθυμίσω ότι οι παγανιστές είχαν χαρά για την ζωή. Και αυτό ήταν που ήθελαν να τους στερήσουν οι υπόλοιποι. Ο παγανιστής, σε αντίθεση με τον μονοθεϊστή, δεν μισεί. Βλέπει το καλό ακόμα και στο κακό. Έχει κατανόηση και ανοιχτή αντίληψη. Δεν έχει την μανιχαϊστική λογική από την οποία διέπεστε. Δεν υπάρχει στην αντίληψη του αμιγώς καλό και αμιγώς  κακό. Να σας υπενθυμίσω άλλωστε, πως οι πρόγονοί μας έλεγαν "ουδεν κακόν αμιγές καλού και το αντίστροφο".

Ε λοιπόν εγώ έχω κακό. Γιατί δεν ξεχνώ. Σάλτα γαμήσου τώρα υπάνθρωπε που ήρθες σε μένα να μου κάνεις κήρυγμα καραγκιόζη!
Στον καιάδα θα έπρεπε να έιχαμε στείλει τον άγιο (για σένα) παύλο όταν πάτησε το βρωμοπόδαρο του Ελλάδα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Και ενα ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ζητημα η λαθρομεταναστευση. Ειναι ενα προβλημα απο μονο του. Δεν ειπε κανεις οτι φταιει ( αποκλειστικα, γιατι μεριδιο ευθυνης εχει) η λαθρομεταναστευση για τη δημοσιονομικη κριση της χωρας. Ποιος το πε αυτο?

Με μια προχειρη αναγνωση 30 σελιδων μονο σε αυτο το thread, βρισκεις διαφορα.
Αλλος εγραψε οι μεταναστες κλεβουν τις δουλειες και οι ελληνες μενουν ανεργοι.
Αλλος εγραψε οι συμπατριωτες μας πηδανε απο τα μπαλκονια και εσεις το παιζετε ανθρωπιστες.
Αν κατσουμε να παρουμε ολο το thread απο την αρχη κι ασχοληθουμε μερικες ωρες μεχρι να το διαβασουμε ολοκληρο, θα βρουμε αρκετα τετοια.
Αρκετοι ειναι αυτοι που επειδη δεν βρισκουν δουλεια τα ριχνουν στους μεταναστες.

Δουλειες υπαρχουν. Καθαριστες, delivery, συντηρητες δρομων, εργατες στα χωραφια. Μερικα προχειρα παραδειγματα. Υπαρχουν αρκετα. Οι ελληνες δεχονται να κανουν αυτες τις δουλειες? Οχι!
Κι ενταξει καταλαβαινω το 'εγω σπουδασα και θελω να δουλεψω στον τομεα μου' αλλα ετσι οπως ειναι η φαση, δεν υπαρχουν δουλειες για ολους στον τομεα τους.
Τι πρεπει να κανουμε? Να μην δουλευουμε καθολου? Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη. Γιατι οι συντηρητες δρομων πχ που δουλευουν στους 40 βαθμους ειναι κατα 70% ξενοι? Οι ελληνες ντρεπονται ή ζεσταινονται? Δεν θελουν δουλεια? Ε αυτες οι δουλειες υπαρχουν τωρα. Τι να κανουμε?

Αφου οι ελληνες δεν δειχνουν να αντιλαμαβανονται οτι τα πραγματα δεν θα αλλαξουν συντομα, φταινε οι ξενοι που παιρνουν τις δουλειες αυτες?
Εκτος κι αν εχει δει κανενας μεταναστη λογιστη, γιατρο, ξενοδοχουαπαλληλο, δικηγορο που θελουν ολοι οι ελληνες να γινουν. Δεν παιρνουν αυτες τις δουλειες που διεκδικει ο ελληνας οι μεταναστες. Τις χαμαλοδουλειες που  αρνουνται να κανουν οι ελληνες παιρνουν.

Και οκ, να δεχτω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις. Δεν ειναι ο κανονας ομως. Με τιποτα!

Kazabubura κάνεις λάθος. Δεν φταίει η δεξιά πόσο μάλλον η ακροδεξιά και οι εθνικιστές για το χάλι. Την χούντα την έριξαν κάτι άτομα σαν την Δαμανάκη που είναι ευρωβουλευτής (ενώ πέρασε απο 40 κόμματα) και που έχει στείλει την Ελλάδα στα δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάνω απο δέκα φορές. Αναγνωρίζω το γεγονός ότι υπήρχαν περιστατικά κακοποίησης αλλά αυτοί που τότε κακοποιήθηκαν (λάθος κατ εμέ) τώρα κακοποιούν τους εαυτούς τους αφού και εάν δεν μπόρεσαν να βολευτούν απο το παρακράτος που υπήρχε χρόνια τώρα. Όπως ο 60χρονος αριστερός που αυτοκτόνησε στο σύνταγμα και η κόρη του είναι πρόεδρος της Ελληνοπακιστανικής φιλίας.

Ποιος λεει οτι ρατσιστες ειναι μονο οι ακροδεξιοι?
Ειναι και αριστεροι και δεξιοι και κεντρωοι. Δεν εχει πολιτικη θεση ο ρατσισμος.
Και δεν με ενδιαφερει αν ο καθε ρατσιστης ειναι δεξιος ή αριστερος.
Εχω στοιχεια μεσα μου απο σχεδον καθε πολιτικο συστημα.
Το ιδανικο πολιτευμα ειναι μια μιξη των καλυτερων στοιχειων απο τα παντα.

Ναι θεωρω τον ευατο μου αριστερο σε γενικες γραμμες, αν κι εχω μεσα μου στοιχεια απο ολα τα πολιτικα συστηματα σχεδον. Αυτα που θεωρω καλα.

Αυτο ομως ουδεμια σχεση εχει με τον ρατσισμο. Ο ρατσισμος δεν ειναι πολιτικη αποψη.

edit: απλα τα πυρα μου τα δεχονται οι ακροδεξιοι κυριως επειδη αυτοι εκφραζονται ακραια και με μισος απεναντι στους μεταναστες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Οχι, μονο εκανε ανθρωποθυσιες. Και πολεμους και σφαγες κατ εντολων των διαφορων παγανιστικων ιερατειων.

Μου αρεσει που οτι γραφετε το λετε και με απολυτη σιγουρια!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Ε λοιπόν εγώ έχω κακό. Γιατί δεν ξεχνώ. Σάλτα γαμήσου τώρα υπάνθρωπε που ήρθες σε μένα να μου κάνεις κήρυγμα καραγκιόζη!
Στον καιάδα θα έπρεπε να έιχαμε στείλει τον άγιο (για σένα) Παύλο όταν πάτησε το βρωμοπόδαρο του Ελλάδα.

Όπως σας τα έγραψα. Είστε μισαλλόδοξος. Δεν έχετε καμία απολύτος σχέση με αυτά που διατείνεστε. Δεν έχετε καν την ικανότητα να κάνετε έναν ευπρεπή διάλογο, βάση επιχειρημάτων, και βρίσκετε λύση στο να εξαπολύετε ύβρεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς. Σίγουρα οι γνήσιοι παγανιστές θα ντρέπονται για λογαριασμό σας.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Οχι, μονο εκανε ανθρωποθυσιες. Και πολεμους και σφαγες κατ εντολων των διαφορων παγανιστικων ιερατειων.

Πότε έκανε ανθρωποθυσίες η Ελλάδα? Εγώ θυμάμαι ακόμα και το χριστό να κάνει θυσίες προβάτων στο ναό του θεού. Μην πώ για τον Αβρααμ που θυσίασε τον ανήλικο γιό του.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Όπως σας τα έγραψα. Είστε μισαλλόδοξος. Δεν έχετε καμία απολύτος σχέση με αυτά που διατείνεστε. Δεν έχετε καν την ικανότητα να κάνετε έναν ευπρεπή διάλογο, βάση επιχειρημάτων, και βρίσκετε λύση στο να εξαπολύετε ύβρεις και απρεπείς χαρακτηρισμούς. Σίγουρα οι γνήσιοι παγανιστές θα ντρέπονται για λογαριασμό σας.

Ο Έλληνας είναι αθυρόστομος αν δεν γουστάρεις σάλτα. Σε αντίθεση με μερικά παπαδαριά που είναι ακόμα και παιδεραστές.  :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467

Οι Χριστιανοί δηλαδή ήταν όλοι καλά παιδιά. Δεν σκότωσαν κανέναν. Να σας υπενθυμίσω την Ιερά Εξέταση; Ή δεν χρειάζεται;

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Πάλι κουλουβάχατα θα γίνουμε. Και θα είναι παρών και moder.  :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Μην πώ για τον Αβρααμ που θυσίασε τον ανήλικο γιό του.

Δεν τον θυσιασε τελικα. Απλα τον δοκιμαζε ο θεος.
Το ιδιο με αυτο που επρεπε να κανει ο Αγαμεμνονας για να φυσηξει ανεμος και να φυγουν οι ελληνες με τα πλοια για Τροια. Να θυσιασει την κορη του, Ιφιγενεια.
Οταν πηγε να το κανει, φυσηξε ανεμος και η Ιφιγενεια σωθηκε. Και αυτο δοκιμασια των θεων.

Αυτα τουλαχιστον λενε τα 'βιβλια'.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Ο Έλληνας είναι αθυρόστομος αν δεν γουστάρεις σάλτα. Σε αντίθεση με μερικά παπαδαριά που είναι ακόμα και παιδεραστές.  :birdman:

Ο Νέο-Έλληνας. Και αυτό, γιατί στερείται επιχειρημάτων.

Παιδεραστές ήταν και οι αρχαίοι Αθηναίοι. Επιβεβαιωμένο.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ο Νέο-Έλληνας. Και αυτό, γιατί στερείται επιχειρημάτων.

Παιδεραστές ήταν και οι αρχαίοι Αθηναίοι. Επιβεβαιωμένο.

Μάλλον ξεχνάς τον Διογένη.
Άσε τα επιβεβαιωμένα στοιχεία.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τον θυσιασε τελικα. Απλα τον δοκιμαζε ο θεος.
Το ιδιο με αυτο που επρεπε να κανει ο Αγαμεμνονας για να φυσηξει ανεμος και να φυγουν οι ελληνες με τα πλοια για Τροια. Να θυσιασει την κορη του, Ιφιγενεια.
Οταν πηγε να το κανει, φυσηξε ανεμος και η Ιφιγενεια σωθηκε. Και αυτο δοκιμασια των θεων.

Αυτα τουλαχιστον λενε τα 'βιβλια'.

Πάντα ο Δίας και ο Άδης ήθελαν να έχουν εξουσία. Ο Δίας ήταν ερωτευμένος με τις γυναίκες. Πές το λόγο του ενός και του άλλου. Ο άλλος άσχετα με τα βιβλία που διαβάζεις τον θυσίασε. Οπότε άστο....
Η καινή διαθήκη που βλέπω ότι πιστά ακολουθείς έχει γραφτεί απ'ο "αγίους" που τα γάμησαν όλα και τους τιμούν ακόμα και σήμερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom