Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.521

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686
Αυτά δεν στα λέω επειδή είμαι ρώσος η κομμουνιστής. Έβγαινα με ρωσίδια απο στριπτιτζάδικα που μου τα έλεγαν.

Επειδη  εχω παει στη Ρωσσια πολλες φορες και μιλαω Ρωσσικα (μετρια )

γνωριζω το τι συμβαινει .

Ο κοσμος δεν ενδιαφερεται και τοσο για τα πολιτικα .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Αυτά δεν στα λέω και δεν είμαι ρώσος η κομμουνιστής. Έβγαινα με ρωσίδια απο στριπτιτζάδικα που μου τα έλεγα οι ίδιες.

Δεν βγαίνει νόημα από αυτά που γράφετε.

Είναι καιρός να πάτε για ύπνο.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη  εχω παει στη Ρωσσια πολλες φορες και μιλαω Ρωσσικα (μετρια )

γνωριζω το τι συμβαινει .

Ο κοσμος δεν ενδιαφερεται και τοσο για τα πολιτικα .

Και όμως μισεί τους λαθρομετανάστες (που είναι αρκετοί πλέον ελέω κομμουνισμού) και τους κομμουνιστές. Δεν στέλνω βίντεο απο τα ξεσπάσματα τους. Ψάξε μόνος.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.905
Πόντοι
1.686
Γιατι;αν ειναι να το βγαλω,Ο αλλος πιο πανω ειχε πει ωραιο και πιο παλια ο ψαχνω ειχε ενα μωρο!

Εισαι εξυπνος και καταλαβες τι εννοω.

Δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα .

Επι του θεματος : Στα φαναρια στο κεντρο

δεν υπαρχουν πια φορτικοι καθαριστες !

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
Ναι αλλα ο κομμουνισμος εχει ενα καλο .

Κατεστρεψε οικονομικα την Ρωσσια και

γαμαμε μουναρες Ρωσιδες σε καλη τιμη !  :2funny: :2funny: :2funny:

Στην Ρωσια ολοι εκπαιδευτηκαν βαση Σταλιν και δεν εννοω ολα αυτα περι καταναλωσης που ακουμε,εννοω το πιο μεγαλο κακο
που εκανε στην πατριδα του και σε αυτο το εθνος,τους εκανε σχεοδν ρομποτακια στον υπερτατο θεσμο
που ειναι η οικογενεια,οι Ρωσοι για πολλα χρονια δεν γνωριζαν οικογενεια,ηταν προβατακια,τωρα δεν ξερω αν αλλαξε αυτο.

ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑΞΕ!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Σχετικα με τα 'ευχολογια' τωρα, για τον πακιστανο μαλακα που εκανε οτι εκανε.
Κι εγω ευχομαι τα ιδια και χειροτερα για παρτη του. Να μεινει φυλακη μεχρι να πεθανει.
Ειναι εγκληματιας. Αλλα....

Με το που τελειωσει αυτος, ευχομαι τα ιδια και στο καθε ρατσιστοσκυλο κωλοπαιδο ελληναρα που καθεται και κανει κηρυγματα ελληνικης 'υπεροχης' και ενα σωρο ανωριμες ρατσιστικες μαλακιες ενανατια στους μεταναστες γιατι δεν μπορει να δεχτει οτι η χωρα του παει κατα διαολου με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ευθυνη και ψαχνει που να ριξει το φταιξιμο. Λες και αυτοι που ψηφιζουν τοσα χρονια ειναι οι μεταναστες. Λες και αυτοι που κοιταζουν πως θα βολευτουν, θα παρουν μια καλη θεσουλα, μιζες και μια καλη μεταθεσουλα για το παιδι στον στρατο ειναι οι μεταναστες. Οποτε οι...σκουροχρωμοι(γαματο το κριτηριο αυτο απο εμας τους....ασπροχρωμους) ειναι παντα ο προφανης και ευκολος στοχος.

Για την αποτυχημενη χωρα σου(μου) και τον αποτυχημενο λαο σου(μου), ελληνα ρατσιστη δεν φταιει ουτε ο πακιστανος ουτε ο φιλιππινεζος ουτε ο γερμανος.
Φταιω εγω, εσυ, οι γονεις μας, οι φιλοι μας και ολοι οσοι ξερεις.
Που αφεθηκαμε να φτασουμε εως εδω. Που ακομα και τωρα που καταρρεουν ολα γυρω μας εξακολουθουμε να ριχνουμε τις ευθυνες αλλου.
Και να φυγουν οι μεταναστες, δεν θα λυσεις τα προβληματα σου. Μεσα στα σκατα ησουν, μεσα στα σκατα θα εισαι.
Και αν φυγουν, να δω που θα ριξετε το φταιξιμο της αποτυχιας σας(μας) μετα.

Για καθε πακιστανο αρχιδι εγκληματια, αντιστοιχει και ενα πανηλιθιο ζωο ελληνας ρατσιστης.
Που περιμενει ενα περιστατικο σαν το συγκεκριμενο για να βγαλει το μισος του.
Ευτυχως οι περισσοτεροι δεν ειναι ετσι.
ΔΕΝ ειμαστε οι ελληνες ρατσιστες. Και δεν θα μας χαρακτηρισουν ρατσιστες επειδη μερικες χιλιαδες ηλιθιων παλευουν για το αντιθετο.

Πλεον ειναι πολεμος. Ρατσιστες εναντιον ανθρωπων. Διαλεξτε στρατοπεδο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κανεις ενα λαθος και τα μπερδευεις καπως τα πραγματα.

Η λαθρομεταναστευση δεν ειναι το αλλοθι για τα προβληματα της χωρας. Ειναι ισως ενα συμπτωμα.

Ειναι ενα θεμα η οικονομικη κριση, η διαφθορα κλπ κλπ.

Και ενα ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ζητημα η λαθρομεταναστευση. Ειναι ενα προβλημα απο μονο του. Δεν ειπε κανεις οτι φταιει ( αποκλειστικα, γιατι μεριδιο ευθυνης εχει) η λαθρομεταναστευση για τη δημοσιονομικη κριση της χωρας. Ποιος το πε αυτο?

Ειναι ενα εντελως ξεχωριστο προβλημα αλλης φυσεως με αλλες αιτιες κλπ κλπ και θελει αλλου ειδους αντιμετωπιση.

Και οι πυρκαγιες στα δαση ειναι προβλημα. Δε παει να πει οτι φταινε για την οικονομικη κριση. Αμα τις σβησουμε δεν θα λυθουν τα προβληματα της χωρας, θα συνεχισουν να υπαρχουν. Ωοστοσο δε θα θεωρουσα λογικο να ελεγε κανεις να τις αφησουμε και να μη τις σβησουμε.

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Σχετικα με τα 'ευχολογια' τωρα, για τον πακιστανο μαλακα που εκανε οτι εκανε.
Κι εγω ευχομαι τα ιδια και χειροτερα για παρτη του. Να μεινει φυλακη μεχρι να πεθανει.
Ειναι εγκληματιας. Αλλα....

Με το που τελειωσει αυτος, ευχομαι τα ιδια και στο καθε ρατσιστοσκυλο κωλοπαιδο ελληναρα που καθεται και κανει κηρυγματα ελληνικης 'υπεροχης' και ενα σωρο ανωριμες ρατσιστικες μαλακιες ενανατια στους μεταναστες γιατι δεν μπορει να δεχτει οτι η χωρα του παει κατα διαολου με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ευθυνη και ψαχνει που να ριξει το φταιξιμο. Λες και αυτοι που ψηφιζουν τοσα χρονια ειναι οι μεταναστες. Λες και αυτοι που κοιταζουν πως θα βολευτουν, θα παρουν μια καλη θεσουλα, μιζες και μια καλη μεταθεσουλα για το παιδι στον στρατο ειναι οι μεταναστες. Οποτε οι...σκουροχρωμοι(γαματο το κριτηριο αυτο απο εμας τους....ασπροχρωμους) ειναι παντα ο προφανης και ευκολος στοχος.

Για την αποτυχημενη χωρα σου(μου) και τον αποτυχημενο λαο σου(μου), ελληνα ρατσιστη δεν φταιει ουτε ο πακιστανος ουτε ο φιλιππινεζος ουτε ο γερμανος.
Φταιω εγω, εσυ, οι γονεις μας, οι φιλοι μας και ολοι οσοι ξερεις.
Που αφεθηκαμε να φτασουμε εως εδω. Που ακομα και τωρα που καταρρεουν ολα γυρω μας εξακολουθουμε να ριχνουμε τις ευθυνες αλλου.
Και να φυγουν οι μεταναστες, δεν θα λυσεις τα προβληματα σου. Μεσα στα σκατα ησουν, μεσα στα σκατα θα εισαι.
Και αν φυγουν, να δω που θα ριξετε το φταιξιμο της αποτυχιας σας(μας) μετα.

Για καθε πακιστανο αρχιδι εγκληματια, αντιστοιχει και ενα πανηλιθιο ζωο ελληνας ρατσιστης.
Που περιμενει ενα περιστατικο σαν το συγκεκριμενο για να βγαλει το μισος του.
Ευτυχως οι περισσοτεροι δεν ειναι ετσι.
ΔΕΝ ειμαστε οι ελληνες ρατσιστες. Και δεν θα μας χαρακτηρισουν ρατσιστες επειδη μερικες χιλιαδες ηλιθιων παλευουν για το αντιθετο.

Πλεον ειναι πολεμος. Ρατσιστες εναντιον ανθρωπων. Διαλεξτε στρατοπεδο.

Kazabubura κάνεις λάθος. Δεν φταίει η δεξιά πόσο μάλλον η ακροδεξιά και οι εθνικιστές για το χάλι. Την χούντα την έριξαν κάτι άτομα σαν την Δαμανάκη που είναι ευρωβουλευτής (ενώ πέρασε απο 40 κόμματα) και που έχει στείλει την Ελλάδα στα δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάνω απο δέκα φορές. Αναγνωρίζω το γεγονός ότι υπήρχαν περιστατικά κακοποίησης αλλά αυτοί που τότε κακοποιήθηκαν (λάθος κατ εμέ) τώρα κακοποιούν τους εαυτούς τους αφού και εάν δεν μπόρεσαν να βολευτούν απο το παρακράτος που υπήρχε χρόνια τώρα. Όπως ο 60χρονος αριστερός που αυτοκτόνησε στο σύνταγμα και η κόρη του είναι πρόεδρος της Ελληνοπακιστανικής φιλίας.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Κανεις ενα λαθος και τα μπερδευεις καπως τα πραγματα.

Η λαθρομεταναστευση δεν ειναι το αλλοθι για τα προβληματα της χωρας. Ειναι ισως ενα συμπτωμα.

Ειναι ενα θεμα η οικονομικη κριση, η διαφθορα κλπ κλπ.

Και ενα ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ζητημα η λαθρομεταναστευση. Ειναι ενα προβλημα απο μονο του. Δεν ειπε κανεις οτι φταιει ( αποκλειστικα, γιατι μεριδιο ευθυνης εχει) η λαθρομεταναστευση για τη δημοσιονομικη κριση της χωρας. Ποιος το πε αυτο?

Ειναι ενα εντελως ξεχωριστο προβλημα αλλης φυσεως με αλλες αιτιες κλπ κλπ και θελει αλλου ειδους αντιμετωπιση.

Και οι πυρκαγιες στα δαση ειναι προβλημα. Δε παει να πει οτι φταινε για την οικονομικη κριση. Αμα τις σβησουμε δεν θα λυθουν τα προβληματα της χωρας, θα συνεχισουν να υπαρχουν. Ωοστοσο δε θα θεωρουσα λογικο να ελεγε κανεις να τις αφησουμε και να μη τις σβησουμε.

20 χρόνια η Ελλάδα χάνει 30δις το χρόνο απο αλλοδαπούς. Τότε λιγότεροι με καλό μισθό τώρα περισσότεροι με χαμηλότερο. Αλλά τα λεφτά φεύγουν. Και δεν φεύγουν μόνο απο τους ξένους... 600δις είναι σε τράπεζες απο ιδιώτες. ΚΑι οι τράπεζες αυτές δεν είναι Ελληνικές ώστε να υπάρχει σταθερό κεφάλαιο σε χαμηλότοκα δάνεια ώστε οι επιχειρήσεις να ζήσουν. Εάν ο Λάτσης θεωρείτο ο πλουσιότερος στην Ελλάδα ε τότε στο εξωτερικό υπάρχει Έλληνας Bill Gates.

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.920
Πόντοι
2.406
20 χρόνια η Ελλάδα χάνει 30δις το χρόνο απο αλλοδαπούς. Τότε λιγότεροι με καλό μισθό τώρα περισσότεροι με χαμηλότερο. Αλλά τα λεφτά φεύγουν. Και δεν φεύγουν μόνο απο τους ξένους... 600δις είναι σε τράπεζες απο ιδιώτες. ΚΑι οι τράπεζες αυτές δεν είναι Ελληνικές ώστε να υπάρχει σταθερό κεφάλαιο σε χαμηλότοκα δάνεια ώστε οι επιχειρήσεις να ζήσουν. Εάν ο Λάτσης θεωρείτο ο πλουσιότερος στην Ελλάδα ε τότε στο εξωτερικό υπάρχει Έλληνας Bill Gates.
αλλα 40δις απο μιντια μαρκτ σουπερμαρκετ ικεα κλπ,,,,

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αλλα 40δις απο μιντια μαρκτ σουπερμαρκετ ικεα κλπ,,,,

Ναι είναι και αυτό που λές. Αφού οι εισαγωγές είναι καλύτερες απο την παραγωγή. (μιάς και ο σαμάρας άνοιξε τα σύνορα και το πλαφόν το έστειλε για βρούβες.)

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο άρθρο. Η μπάλα χάθηκε στις σχέσεις και στους γάμους. Μόνο με ακραίο εθνικισμό και πατριαρχική οικογένεια θα επιστρέψουν όλα στην θέση τους.
Ο πιπινολάτρης αριστεροσοσια-ληστής παπανδρέου έκανε την μαλακία. Εγώ δεν θα πληρώσω τα λάθη του.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο άρθρο. Η μπάλα χάθηκε στις σχέσεις και στους γάμους. Μόνο με ακραίο εθνικισμό και πατριαρχική οικογένεια θα επιστρέψουν όλα στην θέση τους.
Ο πιπινολάτρης αριστεροσοσια-ληστής παπανδρέου έκανε την μαλακία. Εγώ δεν θα πληρώσω τα λάθη του.

Τώρα μας κάνατε τα τρία, δύο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom