Σχετικα με τα 'ευχολογια' τωρα, για τον πακιστανο μαλακα που εκανε οτι εκανε.
Κι εγω ευχομαι τα ιδια και χειροτερα για παρτη του. Να μεινει φυλακη μεχρι να πεθανει.
Ειναι εγκληματιας. Αλλα....
Με το που τελειωσει αυτος, ευχομαι τα ιδια και στο καθε ρατσιστοσκυλο κωλοπαιδο ελληναρα που καθεται και κανει κηρυγματα ελληνικης 'υπεροχης' και ενα σωρο ανωριμες ρατσιστικες μαλακιες ενανατια στους μεταναστες γιατι δεν μπορει να δεχτει οτι η χωρα του παει κατα διαολου με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ευθυνη και ψαχνει που να ριξει το φταιξιμο. Λες και αυτοι που ψηφιζουν τοσα χρονια ειναι οι μεταναστες. Λες και αυτοι που κοιταζουν πως θα βολευτουν, θα παρουν μια καλη θεσουλα, μιζες και μια καλη μεταθεσουλα για το παιδι στον στρατο ειναι οι μεταναστες. Οποτε οι...σκουροχρωμοι(γαματο το κριτηριο αυτο απο εμας τους....ασπροχρωμους) ειναι παντα ο προφανης και ευκολος στοχος.
Για την αποτυχημενη χωρα σου(μου) και τον αποτυχημενο λαο σου(μου), ελληνα ρατσιστη δεν φταιει ουτε ο πακιστανος ουτε ο φιλιππινεζος ουτε ο γερμανος.
Φταιω εγω, εσυ, οι γονεις μας, οι φιλοι μας και ολοι οσοι ξερεις.
Που αφεθηκαμε να φτασουμε εως εδω. Που ακομα και τωρα που καταρρεουν ολα γυρω μας εξακολουθουμε να ριχνουμε τις ευθυνες αλλου.
Και να φυγουν οι μεταναστες, δεν θα λυσεις τα προβληματα σου. Μεσα στα σκατα ησουν, μεσα στα σκατα θα εισαι.
Και αν φυγουν, να δω που θα ριξετε το φταιξιμο της αποτυχιας σας(μας) μετα.
Για καθε πακιστανο αρχιδι εγκληματια, αντιστοιχει και ενα πανηλιθιο ζωο ελληνας ρατσιστης.
Που περιμενει ενα περιστατικο σαν το συγκεκριμενο για να βγαλει το μισος του.
Ευτυχως οι περισσοτεροι δεν ειναι ετσι.
ΔΕΝ ειμαστε οι ελληνες ρατσιστες. Και δεν θα μας χαρακτηρισουν ρατσιστες επειδη μερικες χιλιαδες ηλιθιων παλευουν για το αντιθετο.
Πλεον ειναι πολεμος. Ρατσιστες εναντιον ανθρωπων. Διαλεξτε στρατοπεδο.