Kynhgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οκ,δεν ξερω να διαβαζω...
Η λογική περισσέυει. Δώσε και σε κανέναν άλλο Τσυριζαίο που έχει ανάγκη.
οκ,δεν ξερω να διαβαζω...
σ ευχαριστω τυπε,εισαι πολυ ευγενης και μεγαλοκαρδοςΣε συγχωρώ τύπε! Δυστυχώς δεν έχει εικονογράφηση comics το site για να το κατανοήσεις!
σ ευχαριστω τυπε,εισαι πολυ ευγενης και μεγαλοκαρδος
οχι η λογικη δυστυχως δεν περισσευει,η μαλακια ομως παει συννεφο.σου το ποσταρα 2 φορες,σου απομονωσα το κομματι που φαινεται καθαρα οτι στο χωρο υπηρχαν χρυσαυγιτες κι εσυ εβγαλες συμπερασμα πως δεν ξερω να διαβαζω.σηκωνω χερια ποδια ψηλα και παω στο γκομενο μουΗ λογική περισσέυει. Δώσε και σε κανέναν άλλο Τσυριζαίο που έχει ανάγκη.
αγαπιεστε μεταξυ σας ε;Είμαστε και φιλόζωοι τι να κάνουμε...
Ρε γαμώτο, λέτε να καθαρίσει η Αθήνα; Εγώ έχω αρχίσει να τον εμπιστεύομαι πάντως τον Σαμαρά. Αυτόν ψήφισα αλλά με βαριά καρδιά καθώς αν έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας είχε πάρει η μπάλα προς την κόλαση αλλά τελικά έχει κάνει 4-5 καλές κινήσεις και νομίζω πως το πήρε απόφαση.
Λέτε να μπορούμε να κατεβαίνουμε σε λίγο καιρό Ομόνοια και να μη βλέπουμε Άραβες, Πέρσες και Μαύρους; Θα αναβαθμιστεί και το πολυαγαπημένο μας κέντρο! Θα κυκλοφορούμε άφοβα στην 3ης Σεπτεμβρίου και την Αχαρνών; Άντε να δούμε!
Πραγματικά μιλάω, βλέπω πακιστανούς να ανοίγουν κάδους σκουπιδιών και να μπαίνουν ολόκληροι μέσα για να πάρουν ανακυκλώσιμα και δε δίνουν δεκάρα για τη δημόσια υγεία, που σκορπάνε μικρόβια από εδώ και από εκεί που μένουν ανά 40 σε κάθε σπίτι και γίνονται εστίες μικροβίων και θέλω να τους πάρω στο κυνήγι. Είναι οι φορές που θέλω να ψηφίσω ΧΑ αλλά αυτοί είναι άλλα ζώα από την άλλη.
αγαπιεστε μεταξυ σας ε;
ο συριζα και η ΧΑ αντιπροσωπευουν τα ακρα του φασισμου απο αντιθετες κατευθύνσεις
και στις 2 περιπτωσεις ευχαριστως εριχνα μια ναπαλμ
εχω ομολογησει τα παντα βρε..μη με κακοκαρδιζεις.ειπαμε,ειμαι μαλακας και δεν ξερω να διαβαζω.πως περιμενεις να καταλαβω τετοια υψηλα νοηματα;Αγαπάμε εσένα βρε κουτό... Αλλά που να το καταλάβεις?
σεβαστή ως άποψη, ακατανόητη όμως για μένα.
θα μπορούσες να εξηγήσεις τι "φασιστικό" βρίσκεις στο ΣΥΡΙΖΑ?
αν θες φυσικά...
φιλε το ακριβως αντιθετο συμβαινει.οι μονοι που εχουν προσεγγισει το θεμα κριση-πεινα σωστα εδω και παρα πολλα χρονια ειναι οι αριστεροι.αντιθετα με λαθρομεταναστες ασχολουνται καποιοι καμμενοι που δεν ξερουν τι τους γινεται.οτι εχουν δημιουργησει τεραστιο προβλημα οι λαθρομεταναστες ειναι γεγονος,ομως δεν ευθυνονται αυτοι για την πεινα.αν φυγουν δλδ αυριο το πρωι θα σταματησουν να πηδανε απο τα μπαλκονια οι συμπατριωτες μας;Παιδια ας μην βιαζομαστε.Μακαρι να γινουν ολα οσα λενε και να απαλλαχθει η χωρα μας απο τους λαθρομεταναστες αλλα επειδη κι αλλες φορες τα εχουμε ξαναακουσει αυτα ας κραταμε μικρο καλαθι.
Για να ειναι καλο το αποτελεσμα ολη αυτη η διαδικασια πρεπει να γινεται για πολυ καιρο.Το θετικο για μενα ειναι η μεταφορα των συνοριοφυλακων στον Εβρο,κατι που μεχρι τωρα δεν ειχε γινει ποτε.
Περιμενω παντως να ακουσω τις γνωστες αηδιες απο τα κομματα της αριστερας περι των αδερφων τους μεταναστων.Εχουν αργησει να εμφανιστουν,δεν νομιζετε;;
Εδω η χωρα πειναει και αυτοι ασχολουνται με τα ρατσιστικα σχολια που αναρτωνται στο twitter.
φιλε το ακριβως αντιθετο συμβαινει.οι μονοι που εχουν προσεγγισει το θεμα κριση-πεινα σωστα εδω και παρα πολλα χρονια ειναι οι αριστεροι.αντιθετα με λαθρομεταναστες ασχολουνται καποιοι καμμενοι που δεν ξερουν τι τους γινεται.οτι εχουν δημιουργησει τεραστιο προβλημα οι λαθρομεταναστες ειναι γεγονος,ομως δεν ευθυνονται αυτοι για την πεινα.αν φυγουν δλδ αυριο το πρωι θα σταματησουν να πηδανε απο τα μπαλκονια οι συμπατριωτες μας;
οταν γι αυτα που ζουμε σημερα μιλουσε το κκε πριν 30 χρονια,εσυ το μονο που εκανες ηταν να γλειφεις την πουτσα του μιχαλολιακου ηλιθιε.αντε να ξεκινησεις παπαρα απο το αλφαβητο μπας και μαθεις να διαβαζεις και μετα ελα να συζητησουμεΑσχολούνται οι αριστεροί με την κρίση? Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις?
Ποιός πίστεψε ότι θα καταφέρει ο Τσίπρας να κάνει δημόσιες τις τράπεζες και θα πάει στην μέρκελ να της το παίξει νταής?
Ο λαθρόλαγνος που στην κατοχή έδινε κόσμο ο αριστερόπουστας ροζουλί θα πάει στην μερκελ να της κουνήσει το δάχτυλο? Όπως ο κουβέλης?
Ορσε κόπανε.
Ασχολούνται οι αριστεροί με την κρίση? Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις?
Ποιός πίστεψε ότι θα καταφέρει ο Τσίπρας να κάνει δημόσιες τις τράπεζες και θα πάει στην μέρκελ να της το παίξει νταής?
Ο λαθρόλαγνος που στην κατοχή έδινε κόσμο ο αριστερόπουστας ροζουλί θα πάει στην μερκελ να της κουνήσει το δάχτυλο? Όπως ο κουβέλης?
Ορσε κόπανε.
σεβαστή ως άποψη, ακατανόητη όμως για μένα.
θα μπορούσες να εξηγήσεις τι "φασιστικό" βρίσκεις στο ΣΥΡΙΖΑ?
αν θες φυσικά...