Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 381 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.520

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
σπόρε
σε ένα πανυγήρι , έτσι και ξεκινήσει
πιστεύεις ότι έχεις πολύ ζωή ;;;;;;;
Θα δω πως θα πάει :sunglasses: στην ανάγκη θα φορέσω κουκούλα κ θα καταδίδω συντρόφια,ως plan b. :grin:

8c56d289d3bd513fcf6ebb4b51150e8c.jpg


 

Επισκέπτης
Θα δω πως θα πάει :sunglasses: στην ανάγκη θα φορέσω κουκούλα κ θα καταδίδω συντρόφια,ως plan b.

Μόνο αν έλθεις στην ομάδα του Lakis33
μπορεί να τη βγάλεις .....


αλλά εκεί όχι αριστερές μαλακίες .....


οπότε βάλε μυαλό και άσε τις πίπες ....

ο χαβαλές τελειώνει
ότι πατηθεί 1η φορά μιά σκανδάλη
και χυθεί το 1ο αίμα ....

μετά δεν έχει επιστροφή .....

θα γίνουμε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ 1939 ....


κρίμα είναι .........
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.560
Κριτικές
4
Like
2.343
Πόντοι
506
Μόνο αν έλθεις στην ομάδα του Lakis33
μπορεί να τη βγάλεις .....


αλλά εκεί όχι αριστερές μαλακίες .....


οπότε βάλε μυαλό και άσε τις πίπες ....

ο χαβαλές τελειώνει
ότι πατηθεί 1η φορά μιά σκανδάλη
και χυθεί το 1ο αίμα ....

μετά δεν έχει επιστροφή .....

θα γίνουμε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ 1939 ....


κρίμα είναι .........
ωραία!! ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τα ωραία μας ΒΟΥΝΑ!!
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

www.pixhost.org/show/1288/12875370_ce-a3-ce-a5-ce-a1-ce-99-ce-96-ce-91-ce-a0-ce-91-ce-9a-ce-99-ce-a3-ce-a4-ce-91-ce-9d.jpg] [/url]

Αυτό εννοεί ο Αλέξης όταν μιλάει για "μείωση της ανεργίας": Να
μειωθεί η...ανεργία των Πακιστανών και άλλων ψηφοφόρων του!

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι έξι για την επίθεση κατά Αιγυπτίων

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον τεσσάρων Αιγυπτίων στο Πέραμα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός αλλοδαπού.

Στους πέντε από τους έξι κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως εμφάνιση σε τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση στηρίχθηκε στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι στην προφορική τους κατάθεση για την αναγνώριση των δραστών έπεσαν σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα, οι δύο έκαναν διαφορετικές καταθέσεις ενώ ο ένας δεν αναγνώρισε κανέναν από τους συλληφθέντες.

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς αναμένονται συμπληρωτικά στοιχεία, όπως δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείο της επίθεσης ενώ εκκρεμεί και η κατάθεση του Αιγυπτίου ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συνελήφθη Αλβανός για ανθρωποκτονία ηλικιωμένης στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς

Oι διωκτικές αρχές στην Πρίστινα Κοσσόβου συνέλαβαν έναν 24χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για την ανθρωποκτονία μιας... 82χρονης, τον Μάιο του 2010, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Την υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 82χρονης, εξιχνίασε το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου και σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε διαπιστώθηκε, ότι ο 24χρονος Αλβανός μαζί με έναν επίσης 24χρονο ομοεθνή του, την 1η Μαΐου του 2010, είχαν μπει στο σπίτι της 82χρονης για να την ληστέψουν.

Στη συνέχεια, αφού τη φίμωσαν και την έδεσαν, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο, με τη χρήση πλαστικής σακούλας και αφαίρεσαν από το σπίτι της τιμαλφή και χρήματα.

Σε βάρος των δύο δραστών είχαν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και αναζητούνταν.

Ο 24χρονος Αλβανός εντοπίστηκε από τις Αρχές του Κοσσόβου για διακίνηση ναρκωτικών και διαπιστώθηκε, ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το ένταλμα σύλληψης.

Ο δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας είχε συλληφθεί τις 27-12-2011 στο Παρίσι, από τις Γαλλικές Αρχές.
patrastimes.gr
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
To λέει στο πρόγραμμμά του: Επίδομα ανεργίας σε όλους τους λαθρομετανάστες!

" Η επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά, και η αύξησή του σταδιακά στο 80% του...
τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία,"
οι Μετανάστες (Παράνομοι και μη) στην χώρα μας είναι πάνω από 2 εκατομμύρια. Που θα βρει τα χρήματα ο Σύριζα; Προσοχή: Ο Σύριζα δεν αποκαλεί κανέναν μετανάστη παράνομο. Ανεξάρτητα δηλαδή από το πως εισήλθε στην χώρα, για τον σύριζα είναι νόμιμος σε οποιαδήποτε περίπτωση. Θέλετε απόδειξη γι' αυτό; Ορίστε λοιπόν. Στην ίδια σελίδα παραπάνω αναφέρει: " Η νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών και η εξασφάλιση ότι οι εισφορές τους θα πιάνουν τόπο, ακόμα και αν φύγουν, θα συμβάλει αποφασιστικά στη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος."

Η νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών μας λέει; Στάσου δυο λεπτά. Αν δεν είναι νόμιμοι γιατί τους αποκαλείς μετανάστες και όχι λάθρο; Άρα όταν ο Σύριζα λέει μετανάστες, πολύ απλά εννοεί τους λαθρομετανάστες.

anti-ntp.blogspot.com
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Η παραλία των μακρυχέρηδων

Στην περιοχή της Βουλιαγμένης συνελήφθησαν την Πέμπτη το απόγευμα τρεις άνδρες από την Αλγερία, οι οποίοι λίγο πριν είχαν αφαιρέσει την τσάντα λουόμενης σε παραλία στο Μεγάλο Καβούρι.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαποί έχουν διαπράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα άλλες οκτώ κλοπές σε διάφορες παραλίες της Βουλιαγμένης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Αυξάνεται ο αριθμός των μεταναστών που επαναπατρίζονται εθελοντικά

Από τον Μάιο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2012 εγκατέλειψαν εθελοντικά την Ελλάδα και επαναπατρίστηκαν περίπου 4.500 μετανάστες, ενώ μεγαλώνει καθημερινά ο αριθμός εκείνων που θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία παρουσιάστηκαν σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εθελοντική Επιστροφή και Επανένταξη Υπηκόων Τρίτων Χωρών στη χώρα καταγωγής τους», που διοργανώθηκε την Παρασκευή στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του Προγράμματος Εθελοντικής Επιστροφής υπηκόων τρίτων χωρών που υλοποίησε το Γραφείο Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως (ΔΟΜ) σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη- Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Γραφείου Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως, Δανιήλ Εσδρά, «κάθε μέρα τουλάχιστον 100 άτομα περιμένουν στην ουρά έξω από τα γραφεία του Οργανισμού», ενώ περίπου 9.000 αιτήσεις επαναπατρισμού βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ο ίδιος χαρακτήρισε το πρόγραμμα επιτυχημένο και υπογράμμισε ότι δίνει «μία λύση σε αυτή την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα».

Από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βρίσκονται στο τελικό στάδιο οι διαδικασίες που απαιτούνται, ώστε το νέο Πρόγραμμα Εθελοντικής Επιστροφής και Επανένταξης υπηκόων τρίτων χωρών, διάρκειας ενός έτους, να ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου, όπως ανέφερε στην ομιλία του ο πρέσβης Κυριάκος Αμοιρίδης, εκπροσωπώντας τον υπουργό Ελευθέριο Οικονόμου, στον οποίο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα. «Ούτε ένα ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής δεν πρόκειται να πάει χαμένο, αλλά θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη του Προγράμματος Εθελουσίων Επιστροφών που εφαρμόζεται με επιτυχία», υπογράμμισε ο κ. Αμοιρίδης.

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το νέο πρόγραμμα ύψους 10 εκ. ευρώ με στόχο την υλοποίηση 7.000 επιστροφών να συνεχιστεί απρόσκοπτα από πρώτης Ιουλίου», σημείωσε ο Κωνσταντίνος Σολδάτος, αστυνομικός διευθυντής, διευθυντής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Για σημαντική προσπάθεια από την πλευρά της πολιτείας για στρατηγική αντιμετώπιση του θέματος των μεταναστών,κ έκανε λόγο, αναφερόμενη στο πρόγραμμα εθελουσίων επιστροφών, η Άννα Παπαδημητρίου- Τσάτσου, αντιπεριφερειάρχης και αναπληρώτρια περιφερειάρχης, εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό.

Την ανάγκη να μη χαθεί ούτε ένα λεπτό και να αρχίσει γρήγορα το νέο πρόγραμμα, υπογράμμισε ο Γιώργος Τσαρμπόπουλος, επικεφαλής του Γραφείου Ελλάδος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, χαρακτηρίζοντάς το «όφελος και για την ελληνική κοινωνία και για τους μετανάστες.

Εννέα στους δέκα μετανάστες που προσέρχονται στα γραφεία του ΔΟΜ αντιμετωπίζουν έλλειψη τροφής ή στέγης και δεν έχουν τα προβλεπόμενα νόμιμα χαρτιά που ορίζει το ελληνικό κράτος. Μέσω των προγραμμάτων εθελοντικής επιστροφής, τους δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με ασφάλεια και αξιοπρέπεια, ενώ παράλληλα, κίνητρο αποτελεί το επίδομα των τριακοσίων ευρώ, που διευκολύνει την κάλυψη των πρώτων εξόδων αμέσως μετά την επιστροφή στη χώρα τους.

Σύμφωνα μάλιστα με το νέο πρόγραμμα προβλέπεται και η παροχή υπηρεσιών επανένταξης σε πάνω από 300 άτομα από εκείνα που θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Από την πλευρά τους οι αντιπρόσωποι των μεταναστών σημείωσαν κατά τη διάρκεια της ημερίδας ότι όλο και περισσότεροι γίνονται οι μετανάστες που επιθυμούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, ενώ καταδίκασαν τις «σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις εναντίον των μεταναστών το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα».

«Μετανάστες δεν είναι οι μη νόμιμοι, αλλά και οι νόμιμοι που θέλουν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της χώρας», δήλωσε ο Ζαν Ντανιέλ Κολομπανί, πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιχειρησιακά στελέχη του ΔΟΜ παρουσίασαν ιστορίες μεταναστών που επαναπατρίστηκαν και με τη βοήθεια του Οργανισμού αυτήν τη στιγμή κάνουν μία νέα αρχή στις πατρίδες τους.

Πηγή: ΑΠΕ
 

Επισκέπτης
To λέει στο πρόγραμμμά του: Επίδομα ανεργίας σε όλους τους λαθρομετανάστες!

" Η επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά, και η αύξησή του σταδιακά στο 80% του...
τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία,"
οι Μετανάστες (Παράνομοι και μη) στην χώρα μας είναι πάνω από 2 εκατομμύρια. Που θα βρει τα χρήματα ο Σύριζα; Προσοχή: Ο Σύριζα δεν αποκαλεί κανέναν μετανάστη παράνομο. Ανεξάρτητα δηλαδή από το πως εισήλθε στην χώρα, για τον σύριζα είναι νόμιμος σε οποιαδήποτε περίπτωση. Θέλετε απόδειξη γι' αυτό; Ορίστε λοιπόν. Στην ίδια σελίδα παραπάνω αναφέρει: " Η νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών και η εξασφάλιση ότι οι εισφορές τους θα πιάνουν τόπο, ακόμα και αν φύγουν, θα συμβάλει αποφασιστικά στη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος."

Η νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών μας λέει; Στάσου δυο λεπτά. Αν δεν είναι νόμιμοι γιατί τους αποκαλείς μετανάστες και όχι λάθρο; Άρα όταν ο Σύριζα λέει μετανάστες, πολύ απλά εννοεί τους λαθρομετανάστες.

anti-ntp.blogspot.com

Και πιστεύεις εσύ ότι θα κάτσει για πολύ καιρό πρώτο κόμμα αν δεν δώσει χρήμα στο λαό να φάει?
Τους μετανάστες θα κάνει νόμιμους και θα φύγει! :2funny: :2funny: :2funny:
 

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Μηνύματα
1.414
Like
3
Πόντοι
16
...αν εκλεγει παντως οι πακηδες και λοιποι λαθρεποικοι θα κανουν παρτι στην ομονοια...
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ ΣΠΑΡΤΗΣ!

Ξέφραγα αμπέλια έχουν γίνει τα αστυνομικά τμήματα, όπως φαίνεται από τα απανωτά περιστατικά των τελευταίων ημερών.
Μετά την κλοπή οκτώ αυτόματων όπλων στην Κύθνο, το πρωί δραπέτευσαν δυο αλβανοί, σκληροί κακοποιοί από το αστυνομικό τμήμα της Σπάρτης, το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πιο ασφαλή κρατητήρια της χώρας.
Η απόδραση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε αφού κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα του παραθύρου της τουαλέτας του κρατητηρίου με λάμα 12 εκατοστών. Μετά πήδηξαν στον ακάλυπτο από τον πρώτο όροφο στο ισόγειο και έτρεξαν προς αντίθετες κατευθύνσεις.
Έγιναν, όμως αντιληπτοί από τον αστυνομικό που φύλαγε τα κρατητήρια, ο οποίος τους καταδίωξε, αλλά κατάφερε να πιάσει τον ένα από τους δύο, αφού ο άλλος έτρεχε σε αντίθετη κατεύθυνση.
Μάλιστα ο δεύτερος φαίνεται να είχε και συνεργό, αφού μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.
Οι δραπέτες ήταν στα κρατητήρια της Σπάρτης ως υπόδικοι για εγκληματική οργάνωση, και ληστείες (όπως αυτή του Lidl) προκειμένου να μεταφερθούν ενώπιον του ανακριτή.

Makeleio.gr
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Tα ελληνικά σχολεία έχουν γεμίσει από μεταναστόπουλα!

Μαθητές από τα Βαλκάνια, την Αφρική, τις πρώην ανατολικές χώρες και τις Φιλιππίνες, παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών, συνθέτουν ένα νέο σχολείο-μωσαϊκό στην Ελλάδα. Η πλειονότητα των μαθητών με μετανάστες γονείς είναι από την Αλβανία, τη Βουλγαρία και χώρες της Αφρικής. Πριν από 15 χρόνια, μόλις το 3% των μαθητών στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είχε γονείς παλιννοστούντες ή μετανάστες. Το 2000 το ποσοστό αυτό έφτασε το 6,4% και σήμερα αγγίζει το 10%. Πιο συγκεκριμένα, σε σύνολο 1,3 εκατ. μαθητών και στις δύο βαθμίδες, υπολογίζεται πως σχεδόν οι 130.000 είναι παιδιά μεταναστών και παλιννοστούντων. Είναι ενδεικτικό, πάντως, πως η πλειονότητα των αλλοδαπών μαθητών συγκεντρώνεται στα μεγάλα αστικά κέντρα. Τα τελευταία τρία χρόνια, πάντως, όπως επισημαίνουν εκπαιδευτικοί, παρατηρείται εντονότερα το φαινόμενο να γράφονται στο ελληνικό σχολείο παιδιά που μόλις έχουν έρθει στη χώρα μας. «Πρόκειται κυρίως για παιδιά 10 και 11 ετών τα οποία, δυστυχώς δεν γνωρίζουν καν την ελληνική γλώσσα και το πρόβλημα επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν τα ίδια αλλά κι εμείς είναι μεγάλο".

katoci.com
 

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Μηνύματα
603
Κριτικές
7
Like
212
Πόντοι
3.983
Ο Καναδάς δίνει την σωστή λύση για την λαθρομετανάστευση..Δείτε τι απάντηση έδωσε ο Υπουργός Άμυνας του Καναδά σε υπερευαίσθητη πολίτη...
Η ίδια απάντηση παρακαλούμε να δίνεται άμεσα και έμπρακτα στους “ανθρωπιστές” της Ελλάδας, προκειμένου να αποδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν. Όχι μόνο στα λόγια…Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.

Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν. Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικα έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:
National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT
101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2
Canada
Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,
Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν. Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάβα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.
Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα. Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!
Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.
Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας. Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως “πρόβλημα συμπεριφοράς” θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως “απλές πολιτιστικές διαφορές”.
Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης. Σας συμβουλεύουμε να μην του ζητήσετε να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας σας γιόγκα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τυχόν Εβραίους φίλους, γείτονες ή συγγενείς για τον φιλοξενούμενό σας, εφόσον θα μπορούσε να ταραχθεί ή ακόμα και να καταστεί βίαιος. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον κατανοήσετε. Είναι επίσης ειδικός στο να κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία εκρηκτικών μηχανισμών από κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, οπότε μπορείτε, αν θέλετε, να διατηρήσετε τα στοιχεία αυτά κλειδωμένα, εκτός αν (κατά τη γνώμη σας) αυτό μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητά του.
Ο Ahmed δεν θα επιθυμούσε πολλά πάρε-δώσε με εσάς ή τις κόρες σας (εκτός από τη σεξουαλική εκμετάλλευση) από τη στιγμή που βλέπει τις γυναίκες ως υπανθρώπους, μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τον ίδιο και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να δείχνει βίαιες τάσεις γύρω από τις γυναίκες που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θα “συστήσει” ως πιο κατάλληλη ενδυμασία.
Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την συγκυρία και με την πάροδο του χρόνου θα απολαύσετε την ανωνυμία που προσφέρει η μπούρκα. Απλά θυμηθείτε ότι όλα είναι μέρος της «κουλτούρας του σεβασμού των θρησκευτικών του πεποιθήσεων», όπως περιγράφεται στην επιστολή σας.
Εκτιμούμε πραγματικά όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε να προσέχετε τον Ahmed και να θυμάστε ότι θα σας παρακολουθούμε.
Καλή τύχη και ο Θεός να σας ευλογεί.
Φιλικά,
Gordon O’Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας





πηγη
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366
Ο Καναδάς Καιάδας δίνει την σωστή λύση για την λαθρομετανάστευση.. :thumbsup:


URL]]
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
Ο Καναδάς Καιάδας δίνει την σωστή λύση για την λαθρομετανάστευση.. :thumbsup:


http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2012/05/germen.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε αυτος εχει πακια στο φουρνο και χωρις ενσημα ακουστηκε... :S :S
 

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
559
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Tα ελληνικά σχολεία έχουν γεμίσει από μεταναστόπουλα!

Μαθητές από τα Βαλκάνια, την Αφρική, τις πρώην ανατολικές χώρες και τις Φιλιππίνες, παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών, συνθέτουν ένα νέο σχολείο-μωσαϊκό στην Ελλάδα. Η πλειονότητα των μαθητών με μετανάστες γονείς είναι από την Αλβανία, τη Βουλγαρία και χώρες της Αφρικής. Πριν από 15 χρόνια, μόλις το 3% των μαθητών στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είχε γονείς παλιννοστούντες ή μετανάστες. Το 2000 το ποσοστό αυτό έφτασε το 6,4% και σήμερα αγγίζει το 10%. Πιο συγκεκριμένα, σε σύνολο 1,3 εκατ. μαθητών και στις δύο βαθμίδες, υπολογίζεται πως σχεδόν οι 130.000 είναι παιδιά μεταναστών και παλιννοστούντων. Είναι ενδεικτικό, πάντως, πως η πλειονότητα των αλλοδαπών μαθητών συγκεντρώνεται στα μεγάλα αστικά κέντρα. Τα τελευταία τρία χρόνια, πάντως, όπως επισημαίνουν εκπαιδευτικοί, παρατηρείται εντονότερα το φαινόμενο να γράφονται στο ελληνικό σχολείο παιδιά που μόλις έχουν έρθει στη χώρα μας. «Πρόκειται κυρίως για παιδιά 10 και 11 ετών τα οποία, δυστυχώς δεν γνωρίζουν καν την ελληνική γλώσσα και το πρόβλημα επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν τα ίδια αλλά κι εμείς είναι μεγάλο".

katoci.com

Στο δημοτικό που πήγαινα στην ευρύτερη Φυλιανή περιοχή , τώρα που μιλάμε υπάρχουν 3-4 Ελληνάκια. Σε όλο το σχολείο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom