Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 381 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.520

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Λαμία: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων

Για συμμορίες ανήλικων αλλοδαπών, που θέλουν να ελέγχουν την περιοχή, κάνουν λόγο οι περίοικοι...

Η μικρή πλατεία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δαμάστας, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο LamiaReport αυτόπτες μάρτυρες, χθες βράδυ λίγο μετά τις 9:00΄, νεαροί Αλβανοί, ηλικίας περίπου 15 ετών, ξυλοκοπήθηκαν άγρια μπροστά στα μάτια πολλών μικρών παιδιών, που έπαιζαν εκείνη την ώρα στην πλατεία.

Όπως είπαν περίοικοι στο LR, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και έχει να κάνει με πόλεμο ανήλικων συμμοριών, για τον έλεγχο της περιοχής.

Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση κάποιων ψύχραιμων περαστικών που βρέθηκαν στο σημείο, ενώ αποχωρώντας η μια ομάδα απειλούσε την άλλη, ότι θα επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση .

Ο κόσμος που μένει εκεί έχει γίνει μάρτυρας πολλών τέτοιων καταστάσεων, αλλά δεν μιλάει γιατί φοβάται να μην μπλέξει...όπως είπαν κάποιοι χαρακτηριστικά.

 

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Μηνύματα
1.584
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ακόμα και να θέλουμε δε μπορούμε να σώσουμε όλη την Ασία και την Αφρική γιατι ειναι τεράστιοι πληθυσμοί κι εμεις μια μικρή και φτωχή χώρα με τόσα προβλήματα. Το σύστημα υγείας ήδη κατέρρευσε. Δε γίνεται να ζουν εδω παρα μόνο 100 χιλιάδες με το ζόρι. Για ιθαγένεις πολιτιά δικαιώματα κλπ ουτε λόγος. Δεν ειναι Έλληνες αρα δε θα ονομάζονται ετσι. Άδειες παραμονής και να ξέρει το κράτος που μένουν. Στα 3 χρόνια αλε και καλή τύχη. Τελεία.
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.465
Κριτικές
1
Like
32.471
Πόντοι
8.006
Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.


Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν. Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικά έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:


National Defence Headquarters

M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT

101 Colonel By Drive

Ottawa, ON K1A 0K2

Canada


Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,

Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν.

Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπ όψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάουα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.

Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα. Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!

Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.

Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας.

Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως "πρόβλημα συμπεριφοράς" θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως "απλές πολιτιστικές διαφορές".

Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης. Σας συμβουλεύουμε να μην του ζητήσετε να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας σας γιόγκα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τυχόν φίλους, γείτονες ή συγγενείς για τον φιλοξενούμενό σας, εφόσον θα μπορούσε να ταραχθεί ή ακόμα και να καταστεί βίαιος.

Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον κατανοήσετε. Είναι επίσης ειδικός στο να κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία εκρηκτικών μηχανισμών από κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, οπότε μπορείτε, αν θέλετε, να διατηρήσετε τα στοιχεία αυτά κλειδωμένα, εκτός αν (κατά τη γνώμη σας) αυτό μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητά του.

Ο Ahmed δεν θα επιθυμούσε πολλά πάρε-δώσε με εσάς ή τις κόρες σας (εκτός από τη σεξουαλική εκμετάλλευση) από τη στιγμή που βλέπει τις γυναίκες ως υπανθρώπους, μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τον ίδιο και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να δείχνει βίαιες τάσεις γύρω από τις γυναίκες που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θα "συστήσει" ως πιο κατάλληλη ενδυμασία.

Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την συγκυρία και με την πάροδο του χρόνου θα απολαύσετε την ανωνυμία που προσφέρει η μπούρκα.

Απλά θυμηθείτε ότι όλα είναι μέρος της «κουλτούρας του σεβασμού των θρησκευτικών του πεποιθήσεων», όπως περιγράφεται στην επιστολή σας.

Εκτιμούμε πραγματικά όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε να προσέχετε τον Ahmed και να θυμάστε ότι θα σας παρακολουθούμε.

Καλή τύχη.

Φιλικά,

Gordon O'Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας
 

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Μηνύματα
599
Like
12
Πόντοι
6
Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.

Μονο που δεν ειναι πραγματικο :) Internet hoax ειναι, υπαρχουν και βερσιον με την "υπογραφη" του Bush, του Rumsfeld κοκ.
 
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Μηνύματα
347
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,
              .
              .
              .
Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης.
Καλή τύχη.
              .
              .
              .

Φιλικά,

Gordon O'Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Υιοθέτησε και εσύ έναν τρομοκράτη... Μπορείς .... :rockon:

Άντε και η μπούργκα είναι ευγενική χορηγία των αναρχοάπλυτων της γειτονιάς σας
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Αλβανός εισαγγελέας απολάμβανε περίθαλψη ως... άπορος

Για γέλια και για κλάματα είναι η περίπτωση ενός Αλβανού εισαγγελέα, ο οποίος έπαιρνε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων φάρμακα υψηλού κόστους, ως άπορος!

Η υπόθεση, που καταδεικνύει για ακόμα μία φορά το αλαλούμ που επικρατεί στους κρατικούς μηχανισμούς, ήρθε στο φως κατόπιν ελέγχου για τα προνοιακά επιδόματα, όπως είπε στον Alpha 98,9 ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Φίλιππος Φίλιος.

«Είναι εισαγγελέας Αργυροκάστρου. Έχει μια σοβαρή πάθηση, αλλά όχι δικαίωμα να απολαμβάνει φαρμακευτική περίθαλψη από το ελληνικό Δημόσιο» είπε ο κ. Φίλιος, προσθέτοντας πως από την εκκαθάριση που έκανε ο δήμος προέκυψαν άλλες 500 περιπτώσεις με παρατυπίες.

Προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση έχει διατάξει ο εισαγγελέας.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ιωάννινα: Ινδός βίασε γυναίκα με νοητική υστέρηση

Δραματικές ώρες πέρασε στα χέρια ενός Ινδού μια γυναίκα με νοητική υστέρηση στα Ιωάννινα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κακοποιός χρησιμοποίησε την αστυνομική ταυτότητα του θύματος για να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της πόλης.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναίκα, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του Ινδού που ασέλγησε εις βάρος της και να καταφύγει στην αστυνομία.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, και η έκθεση διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια.

Ο Ινδός συνελήφθη και διαπιστώθηκε ότι, εκτός των άλλων, βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, που του άσκησε δίωξη και, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή, διέταξε την προφυλάκισή του.

 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
πως να μην παρει η χρυση αυγη 7% ρε?και λιγο πηρε μου φαινεται με την εκγληματικοτητα που κρυιως προερχεται οπως δειχνουν τα γεγονοτα απο λαθρομεταναστες ακομα και απο νομιμους.αν δεν καταψηφισει και τον νομο ραγκουση βλεπω την χρυση αυγη συντομα στο 15% και με ανοδικες τασεις.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Κρήτη: Συμμορία Αλβανών με 14 χτυπήματα σε σπίτια, γραφεία και παιδικούς σταθμούς!

Οι δράστες φαίνεται πως είχαν αδυναμία στις ηλεκτρονικές συσκευές...

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά... δεκατέσσερις κλοπές είχαν διαπράξει δύο νεαροί Αλβανοί ηλικίας 17 και 18 ετών στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου. Οι υποθέσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν χθες (21-06-2012), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα οι νεαροί Αλβανοί που είχαν «αδυναμία» στις ηλεκτρονικές συσκευές είχαν αρπάξει κατά τη διάρκεια του 2011 εκτός από τις ηλεκτρονικές συσκευές χρηματικά ποσά από καταστήματα και γραφεία ενώ είχαν κλέψει μέχρι και παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο καθώς και ένα φροντιστήριο .

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο 17χρονος, υπήρξε προσωρινά κρατούμενος στο Καταστήματος Κράτησης Νέων στην Αυλώνα κατόπιν εκτελέσεως εντάλματος σύλληψης. Ο 18χρονος διώκεται με ένταλμα σύλληψης και αναζητείται...

 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αντώνης Καφετζόπουλος: Ένιωσα τον ρατσισμό.

http://[URL unfurl="true"]www.ksm.gr/wp-content/uploads/2012/06/57.jpg[/img[/URL]] Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε για τον ρατσισμό  και την ανοχή στο στο διαφορετικό, με αφορμή σην ταινία που πρωταγωνιστεί με τίτλο “Άδικος Κόσμος“.
Ο ηθοποιός,τόνισε, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανοχή στο διαφορετικό και αυτό οφείλεται στους γονείς που το περνάνε στα παιδιά.
Ο Ανώνης Καφετζόπουλος,είπε, όταν ήρθε στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολή ένιωσε στο πετσί του τον ρατσισμό και εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που βίωσε στα παιδικά του χρόνια.
“Το 63΄ έζησα ένα περιστατικό!Είχα μια κακά εμπειρία στο σχολείο !Πήγα πρώτη γυμνασίου και μου είπε η δασκάλα “για να μας πει και ο Τούρκος τώρα” και έμαθα να μιλάω τα Αθηναικά μέσα σε τρεις μήνες “.

Δείτε το trailer  της ταινίας “Άδικος κόσμος” με πρωταγωνιστεί τον Αντώνη Καφετζόπουλο:
Ωραία ταινία!

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

[URL unfurl="true"]http://www.ksm.gr/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B6%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%81%CE%B1%CF%84/[/URL]
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
28
Πόντοι
166
:jerking: :jerking:
εμείς που ούτε στα 24 μας δεν μιλάμε αθηναϊκά ακόμα νιώθουμε τον ρατσισμό.
 

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.563
Like
2
Πόντοι
16
Ο Καναδάς δίνει την σωστή λύση για την λαθρομετανάστευση..Δείτε τι απάντηση έδωσε ο Υπουργός Άμυνας του Καναδά σε υπερευαίσθητη πολίτη...
Η ίδια απάντηση παρακαλούμε να δίνεται άμεσα και έμπρακτα στους “ανθρωπιστές” της Ελλάδας, προκειμένου να αποδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν. Όχι μόνο στα λόγια…Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.

Μια ελευθερόφρων Καναδή κυρία, έγραψε πολλές επιστολές προς την Καναδική κυβέρνηση, διαμαρτυρόμενη για την αντιμετώπιση των αιχμάλωτων ανταρτών (τρομοκρατών) που κρατούνται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος στο Αφγανιστάν. Απαίτησε δε μια απάντηση στις επιστολές της και τελικα έλαβε την ακόλουθη απάντηση από τον ίδιο Υπουργό Άμυνας του Καναδά:
National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT
101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2
Canada
Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,
Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν. Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάβα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.
Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα. Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!
Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.
Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας. Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως “πρόβλημα συμπεριφοράς” θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως “απλές πολιτιστικές διαφορές”.
Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης. Σας συμβουλεύουμε να μην του ζητήσετε να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας σας γιόγκα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τυχόν Εβραίους φίλους, γείτονες ή συγγενείς για τον φιλοξενούμενό σας, εφόσον θα μπορούσε να ταραχθεί ή ακόμα και να καταστεί βίαιος. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον κατανοήσετε. Είναι επίσης ειδικός στο να κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία εκρηκτικών μηχανισμών από κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, οπότε μπορείτε, αν θέλετε, να διατηρήσετε τα στοιχεία αυτά κλειδωμένα, εκτός αν (κατά τη γνώμη σας) αυτό μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητά του.
Ο Ahmed δεν θα επιθυμούσε πολλά πάρε-δώσε με εσάς ή τις κόρες σας (εκτός από τη σεξουαλική εκμετάλλευση) από τη στιγμή που βλέπει τις γυναίκες ως υπανθρώπους, μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τον ίδιο και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να δείχνει βίαιες τάσεις γύρω από τις γυναίκες που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θα “συστήσει” ως πιο κατάλληλη ενδυμασία.
Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την συγκυρία και με την πάροδο του χρόνου θα απολαύσετε την ανωνυμία που προσφέρει η μπούρκα. Απλά θυμηθείτε ότι όλα είναι μέρος της «κουλτούρας του σεβασμού των θρησκευτικών του πεποιθήσεων», όπως περιγράφεται στην επιστολή σας.
Εκτιμούμε πραγματικά όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε να προσέχετε τον Ahmed και να θυμάστε ότι θα σας παρακολουθούμε.
Καλή τύχη και ο Θεός να σας ευλογεί.
Φιλικά,
Gordon O’Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας





πηγη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ρατσιστικές επιθέσεις στον Ελαιώνα

Άγριες συμπλοκές με τραυματισμούς κατοίκων, μεταναστών και αστυνομικών σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 23 Ιουνίου, στην οδό Ηγουμενίτσας στον Κολωνό, κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ του Ελαιώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των κατοίκων και των μεταναστών, με αφορμή, όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι, την εξύβριση από μετανάστες των παιδιών που έπαιζαν σε παιδική χαρά. Ακολούθησαν ξυλοδαρμοί και επέμβαση της αστυνομίας.

Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη ενός εκ των μεταναστών, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα στον εισαγγελέα της Ευελπίδων κατηγορούμενους για οπλοκατοχή και πρόκληση σωματικών βλαβών. Μαζί του ήταν ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ηγετικό στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συντονιστής του ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή») που βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να υπερασπιστεί τον συλληφθέντα. Ο Πέτρος Κωνσταντίνου καταγγέλλει επίθεση ακροδεξιών σε σπίτια Πακιστανών μεταναστών, συνεπικουρούμενων από τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρέθηκαν στην περιοχή ενώ αφήνει αιχμές και για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, θεωρώντας ότι η «δική του αστυνομία θα συνεργαστεί χέρι - χέρι με τους φασίστες καταρτίζοντας μία εκστρατεία κατά των μεταναστών».

Η Zougla. gr βρέθηκε στα δικαστήρια και συνομίλησε με τον Πέτρο Κωνσταντίνου, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε και την περιοχή και κατέγραψε τόσο μαρτυρίες κατοίκων που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, όσο και εικόνες καταστροφής.
Ρατσιστικές επιθέσεις στον Ελαιώνα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012, 18:45



Άγριες συμπλοκές με τραυματισμούς κατοίκων, μεταναστών και αστυνομικών σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 23 Ιουνίου, στην οδό Ηγουμενίτσας στον Κολωνό, κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ του Ελαιώνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των κατοίκων και των μεταναστών, με αφορμή, όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι, την εξύβριση από μετανάστες των παιδιών που έπαιζαν σε παιδική χαρά. Ακολούθησαν ξυλοδαρμοί και επέμβαση της αστυνομίας.

Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη ενός εκ των μεταναστών, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα στον εισαγγελέα της Ευελπίδων κατηγορούμενους για οπλοκατοχή και πρόκληση σωματικών βλαβών. Μαζί του ήταν ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ηγετικό στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συντονιστής του ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή») που βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να υπερασπιστεί τον συλληφθέντα. Ο Πέτρος Κωνσταντίνου καταγγέλλει επίθεση ακροδεξιών σε σπίτια Πακιστανών μεταναστών, συνεπικουρούμενων από τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρέθηκαν στην περιοχή ενώ αφήνει αιχμές και για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, θεωρώντας ότι η «δική του αστυνομία θα συνεργαστεί χέρι - χέρι με τους φασίστες καταρτίζοντας μία εκστρατεία κατά των μεταναστών».

Η Zougla. gr βρέθηκε στα δικαστήρια και συνομίλησε με τον Πέτρο Κωνσταντίνου, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε και την περιοχή και κατέγραψε τόσο μαρτυρίες κατοίκων που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, όσο και εικόνες καταστροφής.




Οι κάτοικοι της περιοχής με τους οποίους συνομίλησε η zougla.gr τονίζουν ότι ζουν πολλά χρόνια αρμονικά με μετανάστες στη γειτονιά τους, όμως πλέον δημιουργούνται προβλήματα παραβατικότητας από συγκεκριμένους και με αφορμή το περιστατικό του Σαββάτου, «υπερασπίστηκαν τη γειτονιά τους». Κατηγορούν επίσης τους Έλληνες οι οποίοι νοικιάζουν παράνομα, χρεώνοντας ανά άτομο, σπίτια της περιοχής και εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο τους μετανάστες. Τονίζουν δε ότι δεν έχουν κάποια σχέση με τη Χρυσή Αυγή.Η zougla.gr επικοινώνησε και πάλι με τον Πέτρο Κωνσταντίνου, ο οποίος απαντώντας στις θέσεις των κατοίκων επεσήμανε ότι πρόκειται για το δεύτερο «ρατσιστικό πογκρόμ» που συμβαίνει στην περιοχή τον τελευταίο μήνα και ότι οι μετανάστες ήταν τα θύματα που υπερασπίζονταν το σπίτι τους από τις επιθέσεις.

 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.438
Like
791
Πόντοι
96
Έλεος πια με τον Καφετζόπουλο!!Είναι από τους επιδοτούμενους του συστήματος.Από αυτούς που έχει μπλέξει με ΜΚΟ κ.α.Που είναι να πει καμιά κουβέντα εναντίον όλων αυτών που κατάντησαν την Ελλάδα όπως είναι σήμερα.Το μόνο που τον νοιάζει είναι οι λαθραίοι.Φυσικά αφού η υπόθεση έχει ψωμί. Είναι θαυμαστής και του Παπαβλάκα αφού του έδινε ψωμί.Για αυτό ήταν ό μόνος που θείχθηκε όταν ο Λαζόπουλος γελοιποιούσε τον Παπαβλάκα.Και μια που είναι και Κωνσταντινουπολίτης από αυτούς που φύγαν το 1960 , θα έπρεπε να ντρέπεται που ούτε μια φορά δεν κατάκρινε τους Τούρκους για όλα αυτά που κάναν στους Έλληνες.Βιασμούς ακόμη και μικρών παιδιών  , φόνους κ.α Για τους ρατσιστές ισλαμοφασίστες μιλιά.Μόνο τον πείραξε η δασκάλα .Μαύρο στους δήθεν προοδευτικούς της αρπαχτής και του βολέματος.Παπαδόπουλοι , Καφετζόπουλοι , Φασουλήδες Ντάλαρεςκ.α. έχουν κάνει την προοδευτικότητα και τον αντιρατσισμό επάγγελμα και κονόμα πάνω στο κεφάλι μας.  :s&m_1:
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Πώς αγοράζουν σπίτια Πακιστανοί και Αφρικανοί;

Μήπως από τα ημι-παράνομα ιντερνετ καφέ, που έχουν γεμίσει την πλατεία Αμερικής και τις πέριξ περιοχές; Ή μήπως από τις πωλήσεις παράνομων cd;

Εκτιμάται ότι πάνω από 120.000 κατοικίες νεόδμητες ή παλαιές έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια στα χέρια αλλοδαπών, την ώρα που ο Έλληνας πολίτης δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του σπιτιού που διαμένει.Τα μεσιτικά γραφεία μάλιστα τους περιγράφουν ως “καλοπληρωτές” με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή αγοράζουν τα σπίτια με μετρητά ή με ελάχιστο δανεισμό.

Κάτι που βάζει σε πολλές σκέψεις για την πηγή προέλευσης των χρημάτων αυτών, με δεδομένο ότι οι περισσότεροι εκ των συγκεκριμένων αλλοδαπών παρουσιάζουν πολύ μικρά εισοδήματα, ίσα ίσα για να δικαιολογείται η δυνατότητα απόκτησης κύριας κατοικίας.

Ακόμη και αιματηρές οικονομίες να έκαναν είναι αδύνατον ειδικά οι Πακιστανοί να αγοράζουν, όπως συμβαίνει στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατείας Βικτωρίας, διαμερίσματα αξίας 60.000 και 80.000 ευρώ!

Κτηματομεσίτες των παραπάνω γειτονιών έλεγαν ότι ενώ παρατηρείται το φαινόμενο πολλοί Βαλκάνιοι, κυρίως Αλβανοί να επιστρέφουν στις πατρίδες τους, βάζοντας πωλητήριο σε σπίτι που τυχόν απέκτησαν, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους προερχόμενους από τις χώρες της Ασίας.

Αυτοί, όπως λένε οι ίδιοι παράγοντες, διαθέτουν σχεδόν πάντα ρευστό χρήμα, ενώ δηλώνουν εισόδημα που μόλις ξεπερνά τα 6000 ευρώ το χρόνο και στην καλύτερη περίπτωση τα 12.000. Άλλες περιοχές που έχουν μπει στο αγοραστικό στόχαστρο των μεταναστών (τριτοκοσμικών στην πλειοψηφία τους) είναι στα Σεπόλια, Μεταξουργείο, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Αγίας Βαρβάρα, Νίκαια, Πέραμα, Πατήσια και Ίλιον.Και φυσικά ενώ οι λαθρομετανάστες έχουν αφορολόγητα εισοδήματα από το ανεξέλεγκτο και ύποπτο ποιοτικά παραεμπόριο, την ίδια στιγμή οι Έλληνες δεν μπορούν να “ανασάνουν” από τις συχνές φοροεπιδρομές.

logia-tou-aera

filologos10.wordpress.com
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ουα-μπαχαχα και εδώ είμαστε και όχι μόνο  ...

:cheesy:

 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ωραίοι οι Γερμανοί... βάλανε στην θέση τους τα πάκια,τουρκάκια κλπ κλπ κλπ κλπ...

Γερμανία: Ποινικό αδίκημα η περιτομή για θρησκευτικούς λόγους
Η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι η περιτομή για θρησκευτικούς λόγους θα πρέπει να τιμωρείται ποινικά.

Η γερμανική δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι το να υποβάλλεται ένα παιδί σε περιτομή για θρησκευτικούς λόγους αποτελεί σωματική βλάβη η οποία θα πρέπει να τιμωρείται ποινικά, σε μια απόφαση που αναμένεται να αποτελέσει δικαστικό προηγούμενο.

Δικαστήριο της Κολονίας αποφάσισε ότι «το σώμα ενός παιδιού μεταβάλλεται με ανεπανόρθωτο τρόπο από την περιτομή». «Αυτή η μεταβολή είναι αντίθετη με το συμφέρον του παιδιού, το οποίο θα πρέπει να αποφασίσει αργότερα μόνο του τη θρησκευτική του ταυτότητα», επισημαίνεται στην απόφαση του δικαστηρίου.

Τα δικαιώματα των γονέων όσον αφορά την εκπαίδευση και την θρησκευτική ελευθερία δεν θίγονται αν περιμένουν έως ότου το παιδί είναι σε θέση να αποφασίσει ότι επιθυμεί να υποβληθεί σε περιτομή «ως εμφανές σημάδι ότι ανήκει στο Ισλάμ», προσθέτει το δικαστήριο.

Αυτή η απόφαση αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στη Γερμανία, όπου πολλές χιλιάδες νεαρά αγόρια, μουσουλμάνοι και Εβραίοι, υποβάλλονται σε περιτομή κάθε χρόνο έπειτα από αίτημα των γονιών τους.

Παράλληλα, η απόφαση «είναι εξαιρετικά σημαντική για τους γιατρούς διότι έχουν για πρώτη φορά μια νομική βάση στην οποία μπορούν να στηριχθούν», επισημαίνει ένας νομικός, ο Χολμ Πούτζκε στην εφημερίδα Financial Times Deutschland.

Το δικαστήριο της Κολονίας ασχολήθηκε με την υπόθεση ενός γενικού γιατρού της Κολονίας, ο οποίος υπέβαλε σε περιτομή ένα αγόρι 4 ετών έπειτα από αίτημα των μουσουλμάνων γονέων του. Λίγες ώρες αργότερα το παιδί αναγκάστηκε να διακομιστεί στα επείγοντα εξαιτίας αιμορραγίας. Η εισαγγελία της Κολονίας είχε ασκήσει δίωξη εναντίον του γιατρού.

Ο γιατρός αυτός αθωώθηκε σε πρώτο, αλλά και σε δεύτερο βαθμό, καθώς το δικαστήριο επεσήμανε ότι την εποχή του γεγονότος ο κατηγορούμενος δεν θα μπορούσε να καθορίσει αν δρα παρανόμως. «Το λάθος (του γιατρού) ήταν αναπόφευκτο», καθώς μέχρι τότε υπήρχαν διαφορετικές δικαστικές αποφάσεις για παρόμοιες υποθέσεις, αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου της Κολονίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom