Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 381 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.520

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.961
Like
11.200
Πόντοι
2.606
πηγουλα?
γτ μου φαινεται τελειως μουφα αυτο αφου υπαρχουν πολλοι ελληνες κ κυπριοι που σπουδαζουν εκει κ χωνουν χρημα στο αγγλικο κρατος
εισαι οντως 3λαλουν και 2 χορευουν...τι πηγουλα?ΜΙΑ καριολα με μουρη ρουνει-αγγλιδα υπουργος- βγηκε και τα πε φορα παρτιδα χτες προχτες...βουιξε ο τοπος, ΘΕΣ και πηγουλα?οργιο...αντε παρε μια...
 

Συνημμένα

  • πηγη.jpg
    πηγη.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 13

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Μετανάστες που ζούσαν στην Π-Π μιλούν για τη δολοφονία του Αθ. Λαζανά

Μέσω του ιστότοπου indymediathens, μετανάστες που έμεναν στο πρώην εργοστάσιο της Πειραϊκής-Πατραϊκής, εκδηλώνουν τη λύπη τους για τη δολοφονία του 29χρονου Αθ. Λαζανά και εκφράζουν την ελπίδα «οι εγκληματίες να τιμωρηθούν με βάση τον ελληνικό νόμο».

«Αυτό είναι ένα κείμενο-προϊόν κουβέντας κάποιων εκ των μεταναστών που έμεναν στο πρώην εργοστάσιο της Π-Π, οι οποίοι και ζήτησαν τη βοήθειά μας για να δημοσιοποιηθεί», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Παρατίθεται αυτούσια η ανάρτηση του indymediathens που φέρεται να συντάχτηκε μετά από παραίνεση των μεταναστών:

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για το θάνατο του 29χρονου παιδιού. Δίνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του. Είμαστε θυμωμένοι και θλιμμένοι για τη βάρβαρη συμπεριφορά αυτών που τον σκότωσαν. Τέτοια άτομα δεν αντιπροσωπεύουν όλους τους μετανάστες.

Δηλώνουμε πως νιώθουμε αλληλέγγυοι με την οικογένεια του παιδιού και ελπίζουμε οι εγκληματίες να τιμωρηθούν με βάση τον ελληνικό νόμο. Ελπίζουμε τα πολιτικά κόμματα και οι οργανώσεις να μην κάνουν αυτό το θέμα ζήτημα ενάντια στους μετανάστες, γιατί αυτό που συνέβη είναι ατομική συμπεριφορά και δε μας χαρακτηρίζει όλους.

Είμαστε ενάντια σε οποιονδήποτε χύνει αίμα και δε θέλουμε τους θανάτους και τους σκοτωμούς. Αυτοί είναι οι λόγοι που μας ανάγκασαν να φύγουμε από τις χώρες μας γιατί συμβαίνουν και εκεί, όπως και οι εξευτελισμοί, η εκμετάλλευση, η κακομεταχείριση των ανθρώπων από τις δικτατορικές κυβερνήσεις που έχουμε. Αυτό που ψάχνουμε είναι άσυλο, ειρήνη, ασφάλεια και φιλική σχέση με την κοινωνία που βρισκόμαστε, γιατί στην Πάτρα, από τη στιγμή που ήρθαμε, λάβαμε σεβασμό, φιλοξενία και βοήθεια από τους ανθρώπους.

Δε συμφωνούμε με κάποιους να συμπεριφέρονται σαν εγκληματίες και να σκοτώνουν ή να ληστεύουν.
Επαναλαμβάνουμε τη βαθιά μας λύπη για αυτό που συνέβη. Αυτά που γράφουμε είναι η άποψή μας και θα θέλαμε να ακουστούν από τον κόσμο, την οικογένεια και τους φίλους του παιδιού. Θέλουμε από την πατρινή κοινωνία να καταλάβει πως ότι συνέβη δε μας αντιπροσωπεύει. Είμαστε άνθρωποι και λυπούμαστε πολύ για αυτό που έκανε κάποιος και οδήγησε στο θάνατο του παιδιού».

 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.961
Like
11.200
Πόντοι
2.606
-ΦΙΛΕ βαλε τον αδωνη και τις μαλακιες του ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΥ,αυτα δεν πουλανε ,ο ΛΑΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ...
Υ.Σ...ΥΣΤΕΡΑ αναρωτιεται ο σκατενιος γιατι αυταναφλεγεται το μπουρδελακι του....
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συμπλοκή αλλοδαπών στην Ομόνοια

«Άναψαν» τα αίματα στην πλατεία Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας όταν ομάδες αλλοδαπών συγκρούστηκαν μεταξύ τους, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο πριν τις 04.00 τα ξημερώματα.

Ειδικότερα, στις 03.50 σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα σε περίπου 30 ανθρώπους, πιθανότατα ιρακινής και νιγηριανής καταγωγής, με έναν άνδρα να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της Αστυνομίας προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως υπήρξε χρήση μαχαιριού στη διάρκεια της συμπλοκής.

[video]http://www.zougla.gr/greece/article/simploki-alodapon-stin-omonia#.T8LqDz65xac.facebook[/video]
 
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Μηνύματα
6.883
Like
4
Πόντοι
66
ωραια του περιθαλπτουν κ στα νοσοκομεια τσαμπα μια χαρα
θα τους κανουν κ πιπες οι νοσοκομες σε λιγο

ηρθαν 2 μπατσικα λεει να αποκαταστησουν την ταξη  :jerking: :jerking: :jerking:
 

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Μηνύματα
249
Like
0
Πόντοι
1
γιατι δεν τους αφησαν να σφαχτουν μεταξυ ους πρωτα κι οι 30 και μετα να επεμβει η αστυνομια?
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Απαράδεκτες καταστάσεις έξω από την έδρα της διεύθυνσης αλλοδαπών

Σκηνές που θυμίζουν όχι απλά τρίτο αλλά τέταρτο κόσμο εκτυλίσσονται καθημερινά έξω από την έδρα της διεύθυνσης αλλοδαπών Αττικής... (ΔΑΑ), στην Π. Ράλλη με το κράτος να απουσιάζει χαρακτηριστικά αφήνοντας όλη την περιοχή στο έλεος των λαθροεισβολέων, οι οποίοι καταθέτουν αιτήσεις για χορήγηση πολιτικού ασύλου.

Απαράδεκτες καταστάσεις που η πολιτεία αδυνατεί να αντιμετωπίσει λόγω ανικανότητας, εγκληματικής αδιαφορίας και έλλειψης πολιτικής.

Το τελευταίο σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στις 25 Μαΐου με τον σοβαρότατο τραυματισμό αστυνομικού από λαθρομετανάστες –νοσηλεύεται στο 401 ΓΣΝ σε πολύ άσχημη κατάσταση-κατέδειξε το άθλιο της κατάστασης που επικρατεί έξω από την ΔΑΑ.

Αφορμή υποτίθεται ότι ήταν συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στη σειρά για την υποβολή της αίτησης, τα ευρήματα όμως της Αστυνομίας δείχνουν ότι τα επεισόδια ήταν προετοιμασμένα.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν εφτά φιάλες μπύρας με εύφλεκτο υγρό –κοκτέιλ μολότοφ- 52 ξύλινους λοστούς, ένα σκεπάρνι και πέτρες. Είναι δυνατόν οι αλλοδαποί που περιμένουν για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου να έχουν συγκεντρωμένα όπλα που παραπέμπουν σε αντάρτικο πόλεων και αναταραχές;

Που αλλού στον κόσμο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Σε πια πρωτεύουσα όχι της Ευρώπης –γιατί μόνο Ευρώπη δεν είμαστε- αλλά της Αφρικής υπάρχει αυτό το απαράδεκτο καθεστώς της ασυδοσίας στην απώλεια Εθνικής κυριαρχίας από τα εκατομμύρια των αλλοδαπών εισβολέων; Πουθενά.

Και όμως εδώ με μια ανάπηρη πολιτική ηγεσία –όποτε αυτή υπάρχει- και μια αριστερή προπαγάνδα η οποία λίγο έως πολύ όλα αυτά τα χαρακτηρίζει περίπου φυσιολογικά, έχει καταλυθεί κάθε έννοια κράτους, κάθε έννοια ασφάλειας για τον Έλληνα.

Και η κατάσταση βέβαια μόνο ελπιδοφόρα δεν φαίνεται. Πέρυσι το πρώτο τετράμηνο είχαν συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη «χώρα» 21.932 άτομα, και παρά όλη το θόρυβο γύρω από τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης και τους φράκτες -που δε γίνονται- «καταφέραμε» να ανεβάσουμε τον αριθμό αυτό το 2012 στους 26.737 λαθροεισβολείς, ενώ παράλληλα 18 Έλληνες έχουν μαχαιρωθεί, στραγγαλιστεί, χτυπηθεί μέχρι τέλους βρίσκοντας το θάνατο από αλλοδαπούς από τις αρχές του 2012. Εάν αυτός δεν είναι ο ορισμός του μαζοχισμού τότε τι μπορεί να είναι;

Ένα μεγάλο "μπράβο" σε όλους μας!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Αλλοδαποί σφαγιάζουν και τρώνε τα ζώα της Αθήνας

Σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Φιλοζωική Αθηνών μέσω της ιστοσελίδας της, επικαλούμενη ντοκουμέντα και φρικτό φωτογραφικό υλικό που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, εξαθλιωμένοι αλλοδαποί σφαγιάζουν σκύλους και άλλα ζώα, τα τεμαχίζουν και τα οδηγούν στην πυρά, προκειμένου να τραφούν με αυτά.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση:

“H Eλληνική Φιλοζωική Εταιρεία κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, αναφορά με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της, ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν.

Συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο, όσα ζώα βρουν στο διάβα τους, προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της.

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία έλαβε σοβαρότατες καταγγελίες και υλικό που συνοδεύεται από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς οδηγούνται στην πυρά. Μάλιστα το φαινόμενο επεκτείνεται σε όλα τα ζώα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν και τα δεσποζόμενα κι οι ιδιοκτήτες τους να ζουν με τον συνεχή φόβο ότι θα καταλήξουν στον πάγκο του χασάπη.

Επειδή το υλικό είναι άκρως ανατριχιαστικό και μη δημοσιεύσιμο, κρίναμε σκόπιμο να αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες. Το ίδιο θέμα πριν λίγους μήνες η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είχε καταγγείλει στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, στηριζόμενη σε τηλεφωνική καταγγελία μελών της για κρεμασμένους και γδαρμένους σκύλους την οδό Αγησιλάου προς πώληση, χωρίς άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Τις πρόσφατες για το ίδιο θέμα καταγγελίες καθώς και το υλικό που τις συνοδεύουν, λάβαμε από την εκπρόσωπό μας στη Σουηδία, ενώ το θέμα κάνει το γύρο του κόσμου, όπου εκτός της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας έχουν ενημερωθεί και δραστηριοποιούνται για τον τερματισμό αυτού του φρικτού φαινομένου και Οργανώσεις προστασίας των ζώων διεθνούς κύρους, για δυναμική συνεργασία”

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ο Σινάν από το Πακιστάν στο κέντρο της Αμυγδαλέζας

Τι λένε οι παράνομοι μετανάστες για τις συνθήκες διαμονής
Πίσω από τα διπλά συρματοπλέγματα παίζουν βόλεϊ με μια αυτοσχέδια μπάλα. Κάποιοι άλλοι, πιο ηλικιωμένοι, παρακολουθούν το ματς με άδειο βλέμμα. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η ζωή για τους 188 μετανάστες που κρατούνται σήμερα στο πολυδιαφημισμένο κέντρο κλειστής φιλοξενίας της Αμυγδαλέζας συνεχίζεται.

Οπως αναφέρουν στελέχη της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, το κέντρο χωράει σε αυτήν τη φάση 208 άτομα, επειδή λειτουργούν οι 3 από τις 13 πτέρυγές του. Στο μέλλον, όταν κι εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες, θα μπορούν να φιλοξενηθούν 820 άτομα. Προς το παρόν, πάντως, η δυναμικότητά του παραμένει συγκεκριμένη.

Οι κρατούμενοι μένουν ανά τετράδες στα λυόμενα σπιτάκια και έχουν στη διάθεσή τους ένα προαύλιο των 500 τ.μ. σε κάθε πτέρυγα. Από τις 28 Απριλίου, όταν και άνοιξε το κέντρο, έχουν περάσει από εκεί 248 άτομα συνολικά. Κάποιοι έχουν απελαθεί.

«Αν κάνεις αίτηση για άσυλο, έπειτα από τρεις μήνες μπορείς να βγεις. Εγώ έχω κάνει αίτηση», λέει στο Έθνος μέσα από τα συρματοπλέγματα σε άπταιστα Ελληνικά ένας κρατούμενος. Μας πληροφορεί πως είναι 25 χρόνων, τον λένε Ζισάν, κατάγεται από το Πακιστάν και ζει 7,5 χρόνια στην Ελλάδα.

Δούλευε τέσσερα χρόνια ως διανομέας ντελίβερι σε αλυσίδα ταχυφαγείου. «Είχα χαρτιά, αλλά έληξαν. Δεν πλήρωσα τον δικηγόρο και άργησε να ανανεώσει την άδεια». Εμενε, λέει, στα Κάτω Πετράλωνα και παντρεύτηκε στην Ελλάδα μια Ινδονήσια που καθαρίζει σπίτια. Τώρα δεν τη βλέπει, αλλά της μιλάει στο τηλέφωνο. «Θέλω να με αφήσουν ελεύθερο για να μπορέσω να δουλέψω ξανά. Αν έχω δουλειά θα μείνω εδώ, αλλιώς θα γυρίσω πίσω στο Πακιστάν».

Χωρίς έγγραφα
Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαβεβαιώνουν πως η ροή κρατουμένων προς την Αμυγδαλέζα είναι συνεχής και πως εκεί μεταφέρονται άνθρωποι που δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα, δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας και είναι προς απέλαση. Μπορούν, δηλαδή, να επιστρέψουν στις χώρες τους.

Ολοι οι κρατούμενοι, λέει η Διεύθυνση Αλλοδαπών, είναι Πακιστανοί ή Μπανγκλαντεσιανοί. Οι υπόλοιπες εθνικότητες κρατούνται σε άλλους χώρους.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος, που είχε πρωτοστατήσει στις πρόσφατες διαμαρτυρίες των κατοίκων, υποστηρίζει: «Εχω τη διαβεβαίωση πως από τις εκλογές της 6η Μαΐου και μετά δεν έχει μεταφερθεί κανείς καινούργιος εδώ». Κάτι που όμως διαψεύδει η Αστυνομία. Από την Πάτρα, πάντως, δεν ήρθε κανείς μετανάστης στην Αμυγδαλέζα, όπως συμφωνούν όλες οι πλευρές.

«Καλά είναι εδώ», δηλώνει ο Ζισάν, υπό το άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών-φρουρών του. Μερικοί από τους συγκρατούμενούς του μετρούν λίγους μήνες στην Ελλάδα, άλλοι κάποια χρόνια, λέει.

Οπως ο Ουμάρ που στέκεται δίπλα του και ζει πέντε χρόνια στη χώρα μας, αλλά ποτέ δεν έβγαλε χαρτιά. «Οι περισσότεροι έρχονται από άλλα κρατητήρια», θα υποστηρίξει ένας φύλακας. Κάποιοι θέλουν να γυρίσουν πίσω και άλλοι όχι. Κανείς τους, πάντως, δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, όπως μας διαβεβαιώνει ο επικεφαλής του, Δανιήλ Εσδράς.

 

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Μηνύματα
822
Like
19
Πόντοι
6
ωραια του περιθαλπτουν κ στα νοσοκομεια τσαμπα μια χαρα
θα τους κανουν κ πιπες οι νοσοκομες σε λιγο

ηρθαν 2 μπατσικα λεει να αποκαταστησουν την ταξη  :jerking: :jerking: :jerking:
2 βδομαδες ακομα και θα χορεψεις καλα , οποιος και να βγει θα σας τακτοποιησει φαστοστομαγκες
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οι μετανάστες πρεπει να φύγουν απο τη χωρα γιατι έχει γεμισει με αυτους.

Κινδυνευει καθημερινα ο κοσμος απο αυτους. Και οι εργοδοτες εδω εκμεταλευονται

τα φτηνα εργατικα χερια των μεταναστων και οι ελληνες μενουν άνεργοι.

ΟΙ μετανάστες πρεπει να απελαθουν. ΟΠου αλλου και να τους πας δεν διορθωνεις το προβλημα

γιατι θα έχουν εξοδα.
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.995
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πισω στο μπουρδελο τους ολοι
 

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Μηνύματα
1.414
Like
3
Πόντοι
16
...μονοι τους αποκλειεται να φυγουν .εμεις πρεπει να τους διωξουμε...
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Kορυδαλλού οι αλλοδαποί δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη;

Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι αλλοδαποί δολοφόνοι του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, κρατούνται στην πολυτελή έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.Να θυμίσουμε οτι οι παραπάνω αλλοδαποί που ήταν και είναι παράνομα στην Ελλάδα δολοφόνησαν τον Μανώλη Καντάρη στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου και όταν κατευθυνόταν σε πάρκινγκ της Ιουλιανού για να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Η ποινή τους για την παραπάνω φρκιαστική δολοφονία είναι να σιτίζονται και να κοιμούνται ΔΩΡΕΑΝ με χρήματα του πολύπαθου ελληνικού λαού, στην "πολυτελή" έκτη των φυλακών Κορυδαλλού.
egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ένας μετανάστης της Αθήνας στο περιοδικό Time

www.pixhost.org/show/3725/12569145_aaaametansidruyutime.jpg] [/url]

Κάθε εβδομάδα το περιοδικό «Time» συγκεντρώνει τις καλύτερες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα σε αυτές την εβδομάδα που μας πέρασε (25 Μαΐου – 01 Ιουνίου) είναι και μία με ελληνικό περιεχόμενο.

Πρόκειται για έναν μετανάστη στο κέντρο της Αθήνας που σέρνει ένα καροτσάκι από super market και περνά μπροστά από έναν τοίχο ζωγραφισμένο με γκράφιτι.

 

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Μηνύματα
1.414
Like
3
Πόντοι
16
...ωραια η φωτο φιλε σιμ αλλα οχι μεταναστης λαθροεισβολεας ειναι πιο ευστοχο...
 

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Μηνύματα
1.414
Like
3
Πόντοι
16
...εμεις που βλεπουμε καταματα το προβλημα...
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
Οι μετανάστες πρεπει να φύγουν απο τη χωρα γιατι έχει γεμισει με αυτους.

Κινδυνευει καθημερινα ο κοσμος απο αυτους. Και οι εργοδοτες εδω εκμεταλευονται

τα φτηνα εργατικα χερια των μεταναστων και οι ελληνες μενουν άνεργοι.

ΟΙ μετανάστες πρεπει να απελαθουν. ΟΠου αλλου και να τους πας δεν διορθωνεις το προβλημα

γιατι θα έχουν εξοδα.

κι η απέλαση έξοδα έχει.

η εκτέλεση είναι πιο φθηνή.
 

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Μηνύματα
2.783
Like
72
Πόντοι
16
Εύβοια: Έδειραν αλλοδαπούς και τους έσπασαν τα μαγαζιά

Άγρια ρατσιστική επίθεση δέχτηκαν Πακιστανοί στο Βασιλικό της Ευβοιας...

Τα σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες αργά το βράδυ στο Bασιλικό κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ Eλλήνων και Πακιστανών.

Όπως γράφει η egnomi.gr Έλληνες φέρονται να έριξαν άγριο ξύλο σε ομάδα Πακιστανών ενώ παράλληλα προκάλεσαν ζημιές και σε καταστήματα που ανήκουν σε αλλοδαπούς.

Mέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 20χρονος από τη Χαλκίδα, ο οποίος έχει οδηγηθεί στον Eισαγγελέα ενώ εκφράζονται φόβοι για ξέσπασμα νέων επεισοδίων ως αντίποινα.


Μπράβο τους.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom