Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καποιοι πηγαιναν με χαρτια,καποιοι απο μαντρες.
Το ιδιο Αμερικα,το ιδιο κ παντου.
δηλαδη θελεις να πεις οτι το ποσοστο ηταν το ιδιο;σιγουρα καποιοι πηγαν απο μαντρες,οχι οι μισοι ομως,το θεμα της χρυσης αυγης πως το βλεπεις;

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
ναι,μονο που πηγαιναν με χαρτια και οχι απο μαντρες,δεν σε εχει προβληματισει το γεγονος οτι στον αγ.παντελεημονα πηραν οι κοπριτες της χρυσης αυγης 25%;εκτος αν οι κατοικοι του κεντρου ηταν παντα φασιστες
Σιγουρα δεν ειναι φασιστες φιλε και για τους κοπριτες που λες εχεις δικιο. Ο κοσμος παρασυρετε αλλα δεν σημαινει οτι φασιστικοποιειται.Χρειαζετε σοβαρη προσεγγιση στο προβλημα και οχι οι ηλιθιοτητες των ασπονδυλων

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Γελάω πολύ όταν κάποιοι που δε ζουν την κατάσταση που ζω , μου κάνουν υποδείξεις.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αν μένατε εδώ , ή θα πουλούσατε ό,τι έχετε και δεν έχετε ή θα ζούσατε κλειδαμπαρωμένοι.

Αν σας κλέβανε την ηλικιωμένη γιαγιά για το σταυρό που φοράει και τη σέρνανε σα γυμνοσάλιαγκα πάκηδες κάτω από το σπίτι σας , και άλλα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παραδειγματα.

Ξέρω ξέρω... γίνονται σε όλη την Ελλάδα αυτά...

ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΕΔΩ !!!

ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΙΛΛΙΠΙΔΟΥ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΩΜΑΛΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΚΟΤΕΣ ΜΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!!

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα δεν ειναι φασιστες φιλε και για τους κοπριτες που λες εχεις δικιο. Ο κοσμος παρασυρετε αλλα δεν σημαινει οτι φασιστικοποιειται.Χρειαζετε σοβαρη προσεγγιση στο προβλημα και οχι οι ηλιθιοτητες των ασπονδυλων
απλα βλεπει οτι δεν υπαρχει κρατος και βλεπει στα μουτρα αυτων μια βοηθεια,αυτο να προβληματισει πρεπει,γιατι οταν θα παρουν αναλογα ποσοστα σε ολη την ελλαδα θα ειναι αργα

Επισκέπτης
Γελάω πολύ όταν κάποιοι που δε ζουν την κατάσταση που ζω , μου κάνουν υποδείξεις.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Αν μένατε εδώ , ή θα πουλούσατε ό,τι έχετε και δεν έχετε ή θα ζούσατε κλειδαμπαρωμένοι.

Αν σας κλέβανε την ηλικιωμένη γιαγιά για το σταυρό που φοράει και τη σέρνανε σα γυμνοσάλιαγκα πάκηδες κάτω από το σπίτι σας , και άλλα ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παραδειγματα.

ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΙΛΛΙΠΙΔΟΥ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΩΜΑΛΟΙ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΚΟΤΕΣ ΜΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!!
Λιγοτεροι να φυλουσαν τον Παπανδρεου θα ειχε την απαραιτητη αστυνομευση το κεντρο.

Αλλα ειδικα το περιστατικο με τις κοτες ειναι απαραδεκτο,ακου πραγματα!!!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Γελάω πολύ όταν κάποιοι που δε ζουν την κατάσταση που ζω , μου κάνουν υποδείξεις.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

φιλαρακο παλι καλα που εβαλαν κοτες,φαντασου να ειχαν προβατα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σοβαρη προσεγγιση οπως "χαρτια σε ολους",κηνυγι ελεγκτων της ΕΘΕΛ αμα πιασουν μεταναστη χωρις εισητηριο και υποστηριξη του λαθρεμποριου προϊοντων και σαρκας που επιδιδονται?

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Αγιος Παντελεημονας , 2008

Σε 3όροφο ακίνητο, δίπλα στον Ιερό Ναό και επί της πλατείας διαμένουν περίπου 500 αλλοδαποί. Στην ταράτσα του κτίσματος υπάρχουν δύο πρόβατα. Σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου μαζί με τους ενοίκους ζουν περί τις 15 κότες και κοκόρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από τις απέναντι πολυκατοικίες, όπου έχουν άμεση οπτική επαφή, τόσο στη ταράτσα, όσο και εντός των διαμερισμάτων, οι ένοικοι του συγκεκριμένου ακινήτου κτηνοβατούν στα πρόβατα, σφαγιάζουν δε κοκόρια και κότες με αδιευκρίνιστες προθέσεις και με άμεσες συνέπειες στην Δημόσια Υγεία από προερχόμενες μολυσματικές ασθένειες. Σύμφωνα με μαρτυρίες το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα ακίνητα της περιοχής μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom