Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 158 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.530

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι δικό μου είναι το σπίτι από τον παππού μου.

Επίσης μουνάκια και δε γουέηβ.

Αν ημουν φασίστας δε θα έσωσα δεκάδες πάκια από τα πογκρομ τον Μάιο με το γνωστό γεγονός.

Απλά διαχωριστε το φασίστα/χρυσαυγητη από τον ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΦΥΛΙΑΝΟ.

τυπε μιλησε μας για τον πρεζακια της φυλης που
επαιρνε φορα και εσκαγε με την πλατη στα παρκαρισμενα αμαξια
:2funny: :2funny: :2funny:
πρεπει να ηταν τρομερη μορφη αυτος.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Είμαστε οι τύποι που μας βλέπετε αραχτους ενω κανετε τσάρκα και φυλάμε εσας για να μην δεχθείτε επίθεση από τις λυσσασμένες ύαινες.
Τυπε καλυψη αποκρυψη ειστε? Κατι Αλβανους τσιλιαδόρους θυμαμαι μονο που εμφανιζονται στη χαση και στη φεξη στη Φυλής

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΑΛ ΕΣΤΕΗΤ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΝΤΡΕΑΣ!
Μόνο με την πείνα θα φύγουν τύπε... το ξύλο μόνο αντι-ξύλο θα φέρει.

Βέβαια είναι δύσκολο να το δεχτείς αυτό που λέω γιατί ζεις το σκηνικό live.

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
τυπε μιλησε μας για τον πρεζακια της φυλης που
επαιρνε φορα και εσκαγε με την πλατη στα παρκαρισμενα αμαξια
:2funny: :2funny: :2funny:
πρεπει να ηταν τρομερη μορφη αυτος.

Ητανε που λέτε ένας νεαρός πρεζάκιας , κοντα στα 25.Εγώ τότε να ημουν 10 χρονώνε?
Εκεί που καθόσουν στο ήρεμο Φυλιανό σπίτι σου , ακουγες γκαπα γκουπα και πεταγόμουν στο μπαλκόνι και τι να δω?

Ο πρεζάκιας έτρεχε και όπως ο αθλητης κανει αλμα εις ύψος , ακριβώς την ίδια κίνηση και έσκαγε πάνω στα αμάξια.Μιλάμε για λακούβες όχι μαλακίες.Το εκανε σε 2-3 αμάξια και έτρεχε και χανόταν.

Στήνουν οι πατεράδες μας μια μέρα καραούλι και τον περιμένουν και με το που σκάει στο πρώτο αμάξι τον μαγκωνουν και τον ισοπεδώνουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ητανε που λέτε ένας νεαρός πρεζάκιας , κοντα στα 25.Εγώ τότε να ημουν 10 χρονώνε?
Εκεί που καθόσουν στο ήρεμο Φυλιανό σπίτι σου , ακουγες γκαπα γκουπα και πεταγόμουν στο μπαλκόνι και τι να δω?

Ο πρεζάκιας έτρεχε και όπως ο αθλητης κανει αλμα εις ύψος , ακριβώς την ίδια κίνηση και έσκαγε πάνω στα αμάξια.Μιλάμε για λακούβες όχι μαλακίες.Το εκανε σε 2-3 αμάξια και έτρεχε και χανόταν.

Στήνουν οι πατεράδες μας μια μέρα καραούλι και τον περιμένουν και με το που σκάει στο πρώτο αμάξι τον μαγκωνουν και τον ισοπεδώνουν.
:2funny:
ωραιος τυπος ηταν :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τυπε Χειρογλυκανε δεν μας ειπες προχθες που ειχες παει τσαρκα,ετρεχες σαν κατσικι ελεγες επειδη σε κυνηγαγαν κατι τερατα,τι εννοουσες; :think:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Τυπε Χειρογλυκανε δεν μας ειπες προχθες που ειχες παει τσαρκα,ετρεχες σαν κατσικι ελεγες επειδη σε κυνηγαγαν κατι τερατα,τι εννοουσες; :think:

τον ρωτησα κ εγω κ δεν απαντησε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και εμενα μου κινησε την περιεργεια αυτο το ποστ του
ρε χειρογλυκανε θα μας πεις?

Επισκέπτης
Σε μια συζητηση που ειχα με εναν γνωστό μου αστυνομικό, μου είπε ότι αν πάρει απόφαση το κράτος, σε μια βδομάδα ολη η χώρα θα είναι ΤΖΑΜΙ από αλλοδαπούς.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ

αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε, τώρα για ποιο λόγο, ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ  :jerking:
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ...

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό που έπαθα είναι αστείο.

Εχουμε ένα αστείο εμείς οι Φυλιανοί , λογω παιδικών τραυμάτων , στο οποίο πάμε σε ισόγεια που έχουν ανοιχτό πατζούρι λόγω ζέστης και ουρλιάζουμε δυνατά ώστε να τους ξυπνήσουμε όλους μεσα στο σπίτι.

Ετσι τις προάλλες ουρλιάξαμε δυνατά σε ένα κοινόβιο Κούρδων και μετά φύγαμε ! Οπως βλεπετε είμαστε ώριμοι στην παρέα μου!

Επισκέπτης
Σε μια συζητηση που ειχα με εναν γνωστό μου αστυνομικό, μου είπε ότι αν πάρει απόφαση το κράτος, σε μια βδομάδα ολη η χώρα θα είναι ΤΖΑΜΙ από αλλοδαπούς.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ

αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε, τώρα για ποιο λόγο, ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ  :jerking:
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ...
Δεν είναι προφανές γιατί δεν θέλουν;;;;μα κάποιος φόνος θα γίνει,μα κάποιος βιασμός,μα θα την πέσουν τίποτα ακροδεξιοί σε κανέναν μετανάστη....βουαλά ο αποπροσανατολισμός της μάζας από την ουσία με τα δελτία ειδήσεων να μιλάνε για το τεράστιο-άλυτο πρόβλημα κ αριστερούς με ακροδεξιούς να πλακώνονται όχι να μείνουν-όχι να φύγουν!!!!!! ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν είναι προφανές γιατί δεν θέλουν;;;;μα κάποιος φόνος θα γίνει,μα κάποιος βιασμός,μα θα την πέσουν τίποτα ακροδεξιοί σε κανέναν μετανάστη....βουαλά ο αποπροσανατολισμός της μάζας από την ουσία με τα δελτία ειδήσεων να μιλάνε για το τεράστιο-άλυτο πρόβλημα κ αριστερούς με ακροδεξιούς να πλακώνονται όχι να μείνουν-όχι να φύγουν!!!!!! ;)
τυπε ζεις στην περιοχη του χειρογλυκανου? :2funny:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Το πιο σωστό που έχω ακούσει τελευταία…έτσι είναι....

Επισκέπτης
Τύποι σε λίγο για να κυκλοφορούμε στο κέντρο με ασφάλεια πρέπει να γίνουμε κάπως έτσι για να μη μας πειράζουν...

extreme_muscle_man.jpg

:rockon:

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Η οποια "ουσια" πια ειναι?

Επισκέπτης
βουαλά ο αποπροσανατολισμός της μάζας από την ουσία με τα δελτία ειδήσεων

Η καπιταλιστική μεθοδολογία
σαμποτάρει την κολχώζνικη ιδιοκτησία
με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός
που αποπροσανατολίζει τις μάζες
με ολέθριες συνέπεις για το λαϊκό κίνημα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom