Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
γιατι εβγαλες αυτο το συμπερασμα ρε φιλε?γιατι παντα καποιοι αλλοι μας φταινε?προβατα ειμαστε? τωρα για της ορδες μουσουλμανων :think: :think:??? τι να πω?γαμα τα.προβατα ειμαστε καλα μας κανουν.Ο κοτο ξερει
μπουχεσεσ ιμαστε θελουμε τιν ισιχια μασ,κε πεδι στο σπιτι πχ σιμενι ξενιχτι εγνια κε εφθινι,κατι που ο νεοελιν δε το θελι πλεον

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.729
Πόντοι
206
η αμορφοσια μασ φτεη φιλτατε,γιατι οσι κε ανα περασαν απο εδο ο ελινασ εμινε ελινασ,ο ελινικοσ πολιτσιμοσ κε πεδια δε πεθενι ποτε
Εισαι εντελως τελειως λαθος!
Οι Ελληνες οταν βρεθηκαν σε σοβαρα κρατη μεγαλουργησαν. Δυστυχως στην χωρα μας δεν βρεθηκε καποιος πραγματικος πατριωτης να μας κυβερνησει,και αν βρεθηκε δεν τον αφησαμε....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
με πιανεις, κερναω κοτο

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Οι Ελληνες οταν βρεθηκαν σε σοβαρα κρατη μεγαλουργησαν. Δυστυχως στην χωρα μας δεν βρεθηκε καποιος πραγματικος πατριωτης να μας κυβερνησει,και αν βρεθηκε δεν τον αφησαμε....
αφτι ιταν εκσερεσισ, το θεμα ινε οτι σα λαοσ δε μεγαλουργουμε πλεον

κε στιν αμερικι πχ δε ιπιρξε μονο ο μιτροπουλοσ ο σινθετις αλλα κε χιλαδεσ που πλενανε πιατα που δε μεγαλουργισαν απλα επιβιοναν

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τα σοβαρα κρατι εχουν σοβαρουσ λαουσ κε εδο σοβαροτισ μιδεν

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

κε στιν αμερικι πχ δε ιπιρξε μονο ο μιτροπουλοσ ο σινθετις αλλα κε χιλαδεσ που πλενανε πιατα που δε μεγαλουργισαν απλα επιβιοναν

ρε συ κοτομπιφτεκε σα να εισαι πολυ πιο εξυπνος απο οτι δειχνεις  ;)

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.729
Πόντοι
206
γιατι εβγαλες αυτο το συμπερασμα ρε φιλε?γιατι παντα καποιοι αλλοι μας φταινε?προβατα ειμαστε? τωρα για της ορδες μουσουλμανων :think: :think:??? τι να πω?γαμα τα.προβατα ειμαστε καλα μας κανουν.Ο κοτο ξερει
Εχω και εγω μεριδιο ευθηνης για το τι ψηφιζω,δεν το αρνουμαι. Ομως αν εσυ ρε πουλημενε πολιτικε,αν δεν μπορεις να τα βγαλεις περα,αντε γαμησου και παραιτησου!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

πες τα ρε αμορφωτε γιατι εχεις πολλους γραματιζουμενους εξυπνους εδω.Τονισε τους οτι και ο μητροπουλος και ο λατζερης ηταν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ρε συ κοτομπιφτεκε σα να εισαι πολυ πιο εξυπνος απο οτι δειχνεις  ;)
μπα διλοσ ελιν πολιτισ οποσ ολι ιμε και ισος ο πιο διλοσ απο ολους
πες τα ρε αμορφωτε γιατι εχεις πολλους γραματιζουμενους εξυπνους εδω.Τονισε τους οτι και ο μητροπουλος και ο λατζερης ηταν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
η γενικεφσι ινε φασιστικι διεργασια που δε τεριαζι σε ελινεσ κε ελιν αφτοσ που μετεχι τιν ελινικι πεδια

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Εχω και εγω μεριδιο ευθηνης για το τι ψηφιζω,δεν το αρνουμαι. Ομως αν εσυ ρε πουλημενε πολιτικε,αν δεν μπορεις να τα βγαλεις περα,αντε γαμησου και παραιτησου!

εσυ δηλαδη αν δεν εισαι καλος στη δουλεια σου, παραιτεισαι?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μπα διλοσ ελιν πολιτισ οποσ ολι ιμε και ισος ο πιο διλοσ απο ολουςη γενικεφσι ινε φασιστικι διεργασια που δε τεριαζι σε ελινεσ κε ελιν αφτοσ που μετεχι τιν ελινικι πεδια
τον ηπια ,πασο ,εχεις δικιο

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.729
Πόντοι
206
Ο καθενας μπορει να πιστευει για τον εαυτο του και για τους γυρω του οτι θελει. Οτι ειναι μπουχεσες,οτι ειναι τεμπεληδες,οτι ειναι θεοι,γενικα να χαρακτηριζει και να χαρακτηριζεται!
Δεν νιωθω κομπλεξ κατωτεροτητας απεναντι σε κανεναν λαο και πιστευω οτι με την σωστη καθοδηγηση ο Ελληνας θα μεγαλουργουσε. Γνωμη μου βεβαια,οσο μπορει να μετραει η γνωμη ενος μπουχεσα!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ε τι δεν ειναι?αγραμματος και ξερει τον μητροπουλο ε? α ρε αλιμονο στα πτυχια εδω μεσα
να βρασσο τα πτιχια χορισ ανθροπισμο ,προτα ο επιστιμονασ καλιτεχνισ πρεπι να ινε ανθροποσ αλιος πολι καλιτεροσ ο σκουδιαρισ που εχι 4 πεδια κε αγονιζετε καθε μερα να τα μεγαλοσι
Ο καθενας μπορει να πιστευει για τον εαυτο του και για τους γυρω του οτι θελει. Οτι ειναι μπουχεσες,οτι ειναι τεμπεληδες,οτι ειναι θεοι,γενικα να χαρακτηριζει και να χαρακτηριζεται!
Δεν νιωθω κομπλεξ κατωτεροτητας απεναντι σε κανεναν λαο και πιστευω οτι με την σωστη καθοδηγηση ο Ελληνας θα μεγαλουργουσε. Γνωμη μου βεβαια,οσο μπορει να μετραει η γνωμη ενος μπουχεσα!
εσι δε ισε μπουχεσασ οποτε μπραβο σου,προσπαθησε ομος να κανει ςκ εμας τους αλους οπως εσι για να μεγαλουργισουμε

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
αν εχεις αυτο που λεμε φιλοτιμο.Αν δεν εισαι το ειδος που λεει ο κοτο "παρτακιας" φυσικα.

Τοτε θα επρεπε οι μισοι υπαλληλοι να παραιτηθουν αυριο πρωι  :2funny: εγω παντως δεν εχω δει μεχρι στιγμης καποιο κυμα παραιτησεων  :2funny:

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.729
Πόντοι
206
Αληθεια σας μιλαω ρε παιδια,με πιανει το παραπονο για το πως καταντησαμε την Ελλαδα μας!
Εχθες εκει που περπαταγα με εναν φιλο μου μας πηρε απο πισω ενας λαθρομεταναστης για να ζητησει φωτια και μονο που δεν αρχισα να τρεχω!
Αυτη ειναι η πατριδα μας ρε γαμωτο?

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Τοτε θα επρεπε οι μισοι υπαλληλοι να παραιτηθουν αυριο πρωι  :2funny: εγω παντως δεν εχω δει μεχρι στιγμης καποιο κυμα παραιτησεων  :2funny:
θα ερθι το τσουναμι απο το ΔΝΤ
Αληθεια σας μιλαω ρε παιδια,με πιανει το παραπονο για το πως καταντησαμε την Ελλαδα μας!
Εχθες εκει που περπαταγα με εναν φιλο μου μας πηρε απο πισω ενας λαθρομεταναστης για να ζητησει φωτια και μονο που δεν αρχισα να τρεχω!
το κακο ινε που χεστικεσ ελιν κε διλοσ δε τεριαζι

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
επρεπε δεν επρεπε????ο κοτο το ειπε ανευθυνοι,παρτακηδες κοινως κολωελληνες.Η ιστορια εχει τους αρχαιους ελληνες για παραδειγμα και τους νεοελληνες για παραδειγμα (προς αποφυγη)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

το μεγαλυτερο προβλημα μας αυτο ειναι, οι μεταναστες  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom