Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αμα με τρακαρει μπορει,αναλογως και τη περιπτωση,αλλα θα προτιμουσα να κανει ντου σε κανα σουπερμαρκετ-οχι μονος του.

Ειναι πιο"διδακτικο",οχι μονο για τον ιδιο.

και σε κανένα μπακαλικάκι... το ίδιο είναι .. καπιτάλας ο μπακάλης...
και σε κανένα σουβλατζίδικο... κεφαλαιοκράτες τα έχουνε και αυτά...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αμα με τρακαρει μπορει,αναλογως και τη περιπτωση,αλλα θα προτιμουσα να κανει ντου σε κανα σουπερμαρκετ-οχι μονος του.

καλα υπαρχουν και πιο διδακτικα. να κανει ντου στο σπιτι σου και ναχει και καβλες μαζι με τις αφραγκιες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ντου στα σουπερμαρκετ και φωτια στις Φερραρι,μετα κουνα το δαχτυλο για ανεντιμους μετρωντας τα πεντε χιλιαρικα.

πάντως μέχρι στιγμής τα ντού στα σούπερ μαρκετ από τους "κοινωνικούς αγωνιστές" έγιναν για να αρπάξουνε την κάσα και όχι για να μοιράσουνε τα τρόφιμα...

Επισκέπτης
και σε κανένα μπακαλικάκι... το ίδιο είναι .. καπιτάλας ο μπακάλης...
και σε κανένα σουβλατζίδικο... κεφαλαιοκράτες τα έχουνε και αυτά...
Για εκει οχι ετσι,απλα θα σε παμε σηκωτο για να σκασεις ενα πεντοχιλιαρο ευρω σε πιτογυρα.

Ελσχιστο κοστος και εμπρακτη συμπαρασταση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καλα υπαρχουν και πιο διδακτικα. να κανει ντου στο σπιτι σου και ναχει και καβλες μαζι με τις αφραγκιες

εεε καλά τώρα... τα σπίτια των αναρχοαυτόνομων δεν θα τα πειράξουν.. πρίν ξεσπάσει η επανάσταση θα σηκώσουνε την σημαία απέξω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να προσθεσω οτι οταν ο αλλος πειναει και φτανει στο σημειο να ψαχνει καδους, δε θελει διδαχες. μαλακα αριστερε που βγηκες μεσα απο τη ταινια του χαρυ κλυν τσομπανου. βγαλε 3 ευρω στα εβερεστ και σκασε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε πουστη τρελαινομαι οταν βλεπω ανθρωπους να ψαχνουνε καδους για αποφαγια. τελικα ειμαι πολυ καλυτερος σας κουναβια νοικοκυραιοι του κωλου

Επισκέπτης
να προσθεσω οτι οταν ο αλλος πειναει και φτανει στο σημειο να ψαχνει καδους, δε θελει διδαχες. μαλακα αριστερε που βγηκες μεσα απο τη ταινια του χαρυ κλυν τσομπανου. βγαλε 3 ευρω στα εβερεστ και σκασε.
Οποιος μπερδεψε την πολιτικη με την εκκλησια δεν του φταιω εγω και ζητημα δικο του,αν και ο τραμουνταντας ΔΕΝ εκανε τετοιο λαθος.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Δεν ειναι ετσι τυπε... Αυτο που λες ειναι σωστος χριστιανος οχι αριστερος. Ο σωστος αριστερος θα εμπαινε μπροστα στη φερραρι, θα κατεβαζε τον μπουχεσα με το ζορι και θα τον πηγαινε με το ζορι στα εβερεστ να αγορασει φαι στον φτωχο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πάντως μέχρι στιγμής τα ντού στα σούπερ μαρκετ από τους "κοινωνικούς αγωνιστές" έγιναν για να αρπάξουνε την κάσα και όχι για να μοιράσουνε τα τρόφιμα...

νομιζω οτι περσι προπερσι κανανε καποια τυπακια ντου και μοιραζανε τα τροφιμα μετα. κατι πηρε το αυτι μου. μαγκια το ρισκο παντως  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οποιος μπερδεψε την πολιτικη με την εκκλησια δεν του φταιω εγω και ζητημα δικο του,αν και ο τραμουνταντας ΔΕΝ εκανε τετοιο λαθος.

σου μοιαζω για τυπος της εκκλησιας?

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Δεν ειναι ετσι τυπε... Αυτο που λες ειναι σωστος χριστιανος οχι αριστερος. Ο σωστος αριστερος θα εμπαινε μπροστα στη φερραρι, θα κατεβαζε τον μπουχεσα με το ζορι και θα τον πηγαινε με το ζορι στα εβερεστ να αγορασει φαι στον φτωχο.

Και καπακι θα εκαιγε τα everest :rockon:

Επισκέπτης
Οχι τετοια ρε,δεν ειναι εντιμα πραματα.
Σεβασμο στον κοπο που εκανε ο αλλος να αγορασει τη Φερραρι να 'ουμ.
σου μοιαζω για τυπος της εκκλησιας?
Οποτε δεν εισαι.ΟΚ.
Σου μοιαζω εγω μηπως?
Δε νομιζω,οποτε το που,γιατι,και ποτε θα ενδωσω σε τρακες απο αστεγους και ζακια ειναι ζητημα προσωπικο και οχι"γραμμης".
Συν οτι δεν χρειαζονται φαρισαισμοι για το τι κανει ο καθενας στο δρομο,με τι φορτωνει και με τι οχι.
Ας μεινει ετσι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ειναι ετσι τυπε... Αυτο που λες ειναι σωστος χριστιανος οχι αριστερος.

αυτη η μαλακια καιει τους μογγολομυαλους που ασχολουνται πως θα δηλωσουν τον εαυτο τους και πως θα δηλωσουν τους αλλους και πως θα τους δηλωνουν οι αλλοι. μονο με βαφτισια ασχολουνται  :jerking:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ρε πόντικα, μιας και σε βρήκα να σε ρωτήσω κάτι;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Την κριτική για την Νικόλ στον κατάλογο εσύ την έχεις γράψει;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δε μου λεει κατι αυτο που ποσταρεις,δωσε λινκ.

Θα το κόψει το σάιτ. Αυτό που έχει κριτικές για τα κορίτσια της Τριγγετοαλυσίδας.
Διάβασα μια κριτική από κάποιον Super_mouse.

Επισκέπτης
Θα το κόψει το σάιτ. Αυτό που έχει κριτικές για τα κορίτσια της Τριγγετοαλυσίδας.
Διάβασα μια κριτική από κάποιον Super_mouse.
Αλλος ειναι ο τυπος,οχι εγω.

Κανονικη κριτικη ΔΕΝ εχω κανει,για ορισμενα κοριτσια(cg,μαζαζουδες κλπ)εχω μιλησει στα φορουμ(και εδω).

Επιπλεον το"τριγγετοαλυσιδα"δε μου λεει τιποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom