Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 697 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.531

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
επρεπε δεν επρεπε????ο κοτο το ειπε ανευθυνοι,παρτακηδες κοινως κολωελληνες.Η ιστορια εχει τους αρχαιους ελληνες για παραδειγμα και τους νεοελληνες για παραδειγμα (προς αποφυγη)
παντα ιπιρχανε καλι κε κακι ελινεσ ,απλα τορα ιμαστε ΓΤΠ η περισοτερι απο μασ με εμενα προτο αρχιμαλακα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αληθεια σας μιλαω ρε παιδια,με πιανει το παραπονο για το πως καταντησαμε την Ελλαδα μας!
Εχθες εκει που περπαταγα με εναν φιλο μου μας πηρε απο πισω ενας λαθρομεταναστης για να ζητησει φωτια και μονο που δεν αρχισα να τρεχω!
Αυτη ειναι η πατριδα μας ρε γαμωτο?
εγω εκει που πηγαινα με την μηχανη μου ο ελληναρας με το τεραστιο SUV μου πεταξε το χαρτι του στην μαπα το αποτσιγαρο του και μετα κουνοντας μου το δαχτυλο μου ειπε..ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ?
Αυτη ειναι η πατριδα μας ρε γαμωτο?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
επρεπε δεν επρεπε????ο κοτο το ειπε ανευθυνοι,παρτακηδες κοινως κολωελληνες.Η ιστορια εχει τους αρχαιους ελληνες για παραδειγμα και τους νεοελληνες για παραδειγμα (προς αποφυγη)

Αν το παρεις βιολογιακα και μονο ειναι φυσικο το ελληνικο (και οχι μονο) εθνος να εκφυλλιζεται, καθως ο ανθρωπος εχει ξεμπουρδελεψει εντελως τη διαδικασια της φυσικης επιλογης, οπως μας την περιεγραψε ο Δαρβινος.

Στη χωρα μας επικρατει σε υπερτατο βαθμο η οικογενειοκρατια και η βυσματοκρατια, με αποτελεσμα να μην αναδεικνυονται οι καλυτεροι. Ετσι τα γονιδια που κληροδοτουνται στην επομενη γενια δεν ειναι τα καλυτερα δυνατα, με αποτελεσμα σε βαθος μερικων/αρκετων γενεων τον εκφυλλισμο της φυλης.

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.729
Πόντοι
206
Χεστηκα γιατι δεν ειχα πανω μου φαλτσετα που πιθανοτατα θα ειχε αυτος αλλα δεν επρεπε. Θα με προστατευε το κρατος μας!
Και ναι,για μενα το νουμερο ενα προβλημα της Ελλαδας ειναι η λαθρομεταναστευση.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Αν το παρεις βιολογιακα και μονο ειναι φυσικο το ελληνικο (και οχι μονο) εθνος να εκφυλλιζεται, καθως ο ανθρωπος εχει ξεμπουρδελεψει εντελως τη διαδικασια της φυσικης επιλογης, οπως μας την περιεγραψε ο Δαρβινος.

Στη χωρα μας επικρατει σε υπερτατο βαθμο η οικογενειοκρατια και η βυσματοκρατια, με αποτελεσμα να μην αναδεικνυονται οι καλυτεροι. Ετσι τα γονιδια που κληροδοτουνται στην επομενη γενια δεν ειναι τα καλυτερα δυνατα, με αποτελεσμα σε βαθος μερικων/αρκετων γενεων τον εκφυλλισμο της φυλης.
σοστα αφτα αλα δε κανουμε τιποτα να τα αλαξουμε,κε μονο η πραγματικι παιδεια τα αλαζι αφτα
Χεστηκα γιατι δεν ειχα πανω μου φαλτσετα που πιθανοτατα θα ειχε αυτος αλλα δεν επρεπε. Θα με προστατευε το κρατος μας!
τσου το νο 1 προβλιμα ιεν η ιπογενιτικοτιτα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλα κοιμησου και οταν ξυπνησεις δεν θα χρωστας...αυτα που σε χρεωσαν οι ελληναραδες

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σοστα αφτα αλα δε κανουμε τιποτα να τα αλαξουμε,κε μονο η πραγματικι παιδεια τα αλαζι αφτατσου το νο 1 προβλιμα ιεν η ιπογενιτικοτιτα
κοτο το ειπες η παιδεια ειναι.Θελουμε καμια 30αρια χρονια (οχι για να ξοφλησουμε αυτο ειναι ευκολο)αλλα να εκπαιδευσουμε τους πιθηκους και τα παρασιτα που ζουν αναμεσα μας

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
κοτο το ειπες η παιδεια ειναι.Θελουμε καμια 30αρια χρονια (οχι για να ξοφλησουμε αυτο ειναι ευκολο)αλλα να εκπαιδευσουμε τους πιθηκους και τα παρασιτα που ζουν αναμεσα μας
το καλο πραγμα αργι να γινι,η εφκολεσ λισεισ μασ φερανε στο αδιεξοδο που ιμαστε τωρα

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
καλο απογεβμα σε ολουσ,παο να πνιγο τορα σαν μεγασ αρχικουραδασ ντροπι τισ ελαδοσ

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.729
Πόντοι
206
καλα κοιμησου και οταν ξυπνησεις δεν θα χρωστας...αυτα που σε χρεωσαν οι ελληναραδες
Δεν ειναι του χαρακτηρα μου οι κοντρες. Αν κοιμαμαι ορθιος ας ειμαι ενας ακομα κοιμησμενος Ελληνας μπροστα στους "ξυπνιους" που μας φορτωνουν "υπατιακους" μεταναστες......

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Πες ρε τυπε οτι με καποιο μαγικο τροπο εξαφανιζονταν αυριο ολοι οι λαθρομεταναστες, αυτο ηταν, ολα καλα? Τα σπρεντ ξαφνικα θα επεφταν κατακορυφα και τα χρεη μας θα διαγραφονταν? Και θα ανοιγαν ξαφνικα βιομηχανιες?

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.729
Πόντοι
206
Πες ρε τυπε οτι με καποιο μαγικο τροπο εξαφανιζονταν αυριο ολοι οι λαθρομεταναστες, αυτο ηταν, ολα καλα? Τα σπρεντ ξαφνικα θα επεφταν κατακορυφα και τα χρεη μας θα διαγραφονταν? Και θα ανοιγαν ξαφνικα βιομηχανιες?
Δες λιγο τα στοιχεια για την εγκληματικοτητα και τα ξαναλεμε...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ειναι του χαρακτηρα μου οι κοντρες. Αν κοιμαμαι ορθιος ας ειμαι ενας ακομα κοιμησμενος Ελληνας μπροστα στους "ξυπνιους" που μας φορτωνουν "υπατιακους" μεταναστες......
δεν θελω κανενα που δεν ειναι νομιμος,δεν πιστευω οτι το μεταναστευτικο δεν ειναι προβλημα και δεν ειμαι ξυπνιος.Απλα πιστευω οτι το προβλημα ειναι ο τσοχατζοπουλος,ο καραμανλης,ο γαπ,ο ρουσοπουλος,οι παντως ειδους καραγκιοζηδες των μμε,και και και,και ο αβουλος σταρχιδιστης ελληνας που τα 30 τελευταια χρονια βολευοταν και μιζαρε για να εχει κοτερο,πισινα και ομπρελα στην ψαρου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Δες λιγο τα στοιχεια για την εγκληματικοτητα και τα ξαναλεμε...

Αλλο σε ρωταω κι αλλο απαντας. Ωραια λαθρομεταναστες μηδεν , εγκληματικοτητα 0%, συμφωνω, ωραια τα προβληματα σου λυθηκαν?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αλλο σε ρωταω κι αλλο απαντας. Ωραια λαθρομεταναστες μηδεν , εγκληματικοτητα 0%, συμφωνω, ωραια τα προβληματα σου λυθηκαν?

όχι .. αλλά είναι μια καλή αρχή... αν σκεφτούμε ότι θα ανοίξουν περί τις 250.000 θέσεις εργασίας (στις οποίες σήμερα απασχολούνται αλλοδαποί μετανάστες) και ότι θα μειωθεί το κόστος πρόνοιας που παρέχεται στους παράνομους μετανάστες (η όποια περίθαλψη κλπ)... καλό ξεκίνημα είναι

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.729
Πόντοι
206
όχι .. αλλά είναι μια καλή αρχή... αν σκεφτούμε ότι θα ανοίξουν περί τις 250.000 θέσεις εργασίας (στις οποίες σήμερα απασχολούνται αλλοδαποί μετανάστες) και ότι θα μειωθεί το κόστος πρόνοιας που παρέχεται στους παράνομους μετανάστες (η όποια περίθαλψη κλπ)... καλό ξεκίνημα είναι
+10000000000000000000

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Εχεις στοιχεια για αυτο ή ετσι το λες? Δηλαδη σε τι θεσεις απασχολουνται που θα μπορουσαν να απασχολουνται Ελληνες?

Για να σε προλαβω μη μου αναφερεις ξεσκατισμα γερων, σφουγγαρισμα σκαλοπατιων, συγκομηδη φρουτων με αμοιβη 5 ευρω το 12ωρο, πορνεια κτλ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εχεις στοιχεια για αυτο ή ετσι το λες? Δηλαδη σε τι θεσεις απασχολουνται που θα μπορουσαν να απασχολουνται Ελληνες?

δηλαδή μέχρι το 1990-1991 που άρχισαν να έρχονται οι μετανάστες στην Ελλάδα , δεν υπήρχαν καθαρίστριες, υπάλληλοι στα βενζινάδικα, εργάτες στα χωράφια, σκαφτιάδες κλπ ?????γιατί να μην μπορούν να απασχοληθούν Ελληνες? κουλοί ή κουτσοί είναι ή θα τους πέσει η μούρη?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom