Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Να γινει Ελληνας πολιτης αυτος που εχει τουλαχηστον 2 ανανεοσεις πρασινης καρτας, καθαρο πινηκο μητροω και δεν χρωσταει στην εφορια.
Και φυσηκα σε δημοσια τελετη θα ορκηστουν μπροστα στη σημαια υπακοη στο Ελλινηκο συνταγμα.
Αυτα νομιζω οτι ειναι αρκετα ............. αλλα σιγα μη κανουν κατι τετοιο ............. α ρε απο λεπιδει πρεπει να μας περασουν ολους .

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Το να αναγνωρισω οτι οι μεταναστες ειναι ενα"προβλημα"ειναι ο μισος δρομος για την δικαιωση του ρατσισμου.

Οποτε δεν θα το κανω,βαυκαλισου λοιπον οτι εισαι αντιρατσιστης που απλα ζητας να εφαρμοστει ο νομος,που ζητας δλδ ο επισημος,κρατικος,"ηπιος"ρατσισμος να αντικαταστησει(και εμμεσως να δικαιωσει)τον Μιχαλολιακο και την παρεα του.
ρε υπερποντικα γιατι θεωρεις σαν δεδομενο οτι ολοι οι μεταναστες ειναι κατατρεγμενοι που χρειαζονται προστασια και πανω απο ολα φιλοι σου??αυτο που σου εγραψε ο αλλος ειναι σωστο,οταν ακομα και αριστεροι εχουν αρχισει και μιλανε για ποσοστωση υπαρχει προβλημα...

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εεε μα γαμώτο μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με τις παπαριές τους για ρατσισμούς χρυσαύγουλα κλπ...

τα πράγματα είναι απλά

φίλε πακιστανε, αφγανέ, γεωργιανέ, ινδέ, σομαλέ, νιγηριανέ κλπ κλπ κλπ...

(1) είσαι φιλοξενούμενος και εγώ αποφασίζω για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να σε φιλοξενήσω...

(2) όσο είσαι φιλοξενούμενος μου θα σέβεσαι τις αποφάσεις μου και θα τις τηρείς ακόμη και αν δεν σου αρέσουν.. αλλιώς μπορείς να φύγεις δεν σε φιλοξενώ με το ζόρι

(3) αρκείσαι σε αυτό που σου δίνω και δεν μου γκρινιάζεις γιατί έδωσα κάτι παραπάνω σε κάποιον άλλον και ειδικώτερα στα παιδιά μου...

(4) αν συμμετέχεις με κάποιο ποσό στα έξοδα του σπιτιού δεν μπορείς να λαμβάνεις παραπάνω από αυτό που αναλογεί στην συμμετοχή σου, διότι σίγουρα η συμμετοχή σου είναι λιγώτερη από το κόστος φιλοξενίας σου..

αυτό είναι.. άμα γουστάρεις.. αμα δεν γουστάρεις η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα και καλό ταξίδι...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

πεσ'τα ρε μεγαλε ................... δοξα το θεο και καποιος που μιλαει λογικα !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

πεσ'τα ρε μεγαλε ................... δοξα το θεο και καποιος που μιλαει λογικα !!!!

και τι βγαίνει με αυτό ???
στο Σύνταγμα η Ελλάδα αναστενάζει (και ο Ελληνας γιατί αυξήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας στα καγιέν)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εεε μα γαμώτο μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με τις παπαριές τους για ρατσισμούς χρυσαύγουλα κλπ...

τα πράγματα είναι απλά

φίλε πακιστανε, αφγανέ, γεωργιανέ, ινδέ, σομαλέ, νιγηριανέ κλπ κλπ κλπ...

(1) είσαι φιλοξενούμενος και εγώ αποφασίζω για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να σε φιλοξενήσω...

(2) όσο είσαι φιλοξενούμενος μου θα σέβεσαι τις αποφάσεις μου και θα τις τηρείς ακόμη και αν δεν σου αρέσουν.. αλλιώς μπορείς να φύγεις δεν σε φιλοξενώ με το ζόρι

(3) αρκείσαι σε αυτό που σου δίνω και δεν μου γκρινιάζεις γιατί έδωσα κάτι παραπάνω σε κάποιον άλλον και ειδικώτερα στα παιδιά μου...

(4) αν συμμετέχεις με κάποιο ποσό στα έξοδα του σπιτιού δεν μπορείς να λαμβάνεις παραπάνω από αυτό που αναλογεί στην συμμετοχή σου, διότι σίγουρα η συμμετοχή σου είναι λιγώτερη από το κόστος φιλοξενίας σου..

αυτό είναι.. άμα γουστάρεις.. αμα δεν γουστάρεις η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα και καλό ταξίδι...
ωραιος ο παιχτης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να γινει Ελληνας πολιτης αυτος που εχει τουλαχηστον 2 ανανεοσεις πρασινης καρτας, καθαρο πινηκο μητροω και δεν χρωσταει στην εφορια.
Και φυσηκα σε δημοσια τελετη θα ορκηστουν μπροστα στη σημαια υπακοη στο Ελλινηκο συνταγμα.
Αυτα νομιζω οτι ειναι αρκετα ............. αλλα σιγα μη κανουν κατι τετοιο ............. α ρε απο λεπιδει πρεπει να μας περασουν ολους .

όχι φίλε... ελληνας πολίτης θα πρέπει να γίνεται αυτός που φέρνει στην χώρα κάτι ακόμη πέρα από την μιζέρια του...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαυρα μεσανυχτα εχεις..

επαναλαμβάνω...

καλά.. μετά το Σύνταγμα τράβα και μια βόλτα στον Κεραμεικό , στο Θησείο, στο Γκάζι και αν βρείς τραπέζι άδειο σφύρα μου...  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επαναλαμβάνω...

καλά.. μετά το Σύνταγμα τράβα και μια βόλτα στον Κεραμεικό , στο Θησείο, στο Γκάζι και αν βρείς τραπέζι άδειο σφύρα μου...   ;)
ρε φιλε δεν ειπες για κατρουτσα στο θησειο και στον κεραμικο,αλλα για καγιεν..

οποιος εχει επισκεφτει μαντρα το τελευταιο εξαμηνο καταλαβαινει ποσο εκτος πραγματικοτητας ειναι αυτο που λες.

με 6-7 χιλιαρικα βρισκεις τσεροκι 3,7 ανλιμιτεντ μοντελο του 06..

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
επαναλαμβάνω...

καλά.. μετά το Σύνταγμα τράβα και μια βόλτα στον Κεραμεικό , στο Θησείο, στο Γκάζι και αν βρείς τραπέζι άδειο σφύρα μου...   ;)

Και τι σχέση εχει αυτό με τις καγιέν που έγραψες μωρή αρκούδα; :idiot:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

οποιος εχει επισκεφτει μαντρα το τελευταιο εξαμηνο καταλαβαινει ποσο εκτος πραγματικοτητας ειναι αυτο που λες.

δεν πιάνετε το νόημα και στεναχωριέμαι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

πολλά λές.. πριν μια βδομάδα μου παζαρεύανε ένα του 2004 για 3 χιλιάρικα.. και άμα του έδινα 2500 θα μου το έδινε.. τεκμήριο γάρ  ;)

και για να ξεκαθαρίσω.. μιλάω για τον έλληνα που παλεύει για να μην χάσει την πλαστή ευδαιμονία του...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
πολλά λές.. πριν μια βδομάδα μου παζαρεύανε ένα του 2004 για 3 χιλιάρικα.. και άμα του έδινα 2500 θα μου το έδινε.. τεκμήριο γάρ  ;)

και για να ξεκαθαρίσω.. μιλάω για τον έλληνα που παλεύει για να μην χάσει την πλαστή ευδαιμονία του...

οφφ τοπικ:
μπορεις να κανεις μια ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ εξηγηση τι ειναι το τεκμηριο?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οφφ τοπικ:
μπορεις να κανεις μια ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΗ εξηγηση τι ειναι το τεκμηριο?

τεκμήριο... ένα κεφαλαιουχικό αγαθό για το οποίο το κράτος θεωρεί ότι πρέπει να διαθέτεις ένα ελάχιστο εισόδημα για να το αποκτήσεις και να το διατηρείς...
(πχ αυτοκίνητο, πισίνα, σκάφος).. και στην περίπτωση που το επίσημο εισόδημα σου είναι λιγώτερο από το ελάχιστο αυτό τεκμαρτό εισόδημα τότε ο φόρος εισοδήματος υπολογίζεται επί του τεκμαρτού και όχι επί του δηλωθέντος...

end of  :offtopic:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τεκμήριο... ένα κεφαλαιουχικό αγαθό για το οποίο το κράτος θεωρεί ότι πρέπει να διαθέτεις ένα ελάχιστο εισόδημα για να το αποκτήσεις και να το διατηρείς...
(πχ αυτοκίνητο, πισίνα, σκάφος).. και στην περίπτωση που το επίσημο εισόδημα σου είναι λιγώτερο από το ελάχιστο αυτό τεκμαρτό εισόδημα τότε ο φόρος εισοδήματος υπολογίζεται επί του τεκμαρτού και όχι επί του δηλωθέντος...

end of  :offtopic:

Τα ακίνητα τα ξέχασες.

Ωχχχχχχ, κάποιος πήρε το εκκαθαριστικό.......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
συμπλήρωσις δεκτή...

και εγώ το πήρα αλλά την επιστροφή ακόμα την περιμένω  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Πέρασες από την εφορία να την δούνε την δήλωση;

Και αυτός ο κάποιος που πήρε δεν τον βλέπω να ήταν πιστωτικό......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom