Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Ο Αλαβανος θα βγαλει ανακοινωση για το βιασμο. Φταιει η συντηρητικη κοινωνια της Κρητης που δεν αφομοιωσε την πολυπολιτισμικοτητα των αλλοδαπων :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Δεν φταιει ο Αλαβανος ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ αν το κρατος δεν μπορει να προφυλαξει του πολιτες. Τους μεγαλο-δημοσιογραφους, δικηγορους, πολιτικους, εφοπλιστες και λοιπα μεγαλο-λαμογια μια χαρα τους φυλαει. Και τα εχουμε ξαναπει. Η κατασταση με τους αλλοδαπους θα ξεφευγει οσο χειροτερευουν τα οικονομικα. Παρτε μετρα αυτοπροστασιας. Οποιοι ζουν σε περιοχες με αυξημενο αριθμο αλλοδαπων καλο ειναι να φτιαξουν οι δημοι ομαδες περιφρουρισης της γειτονιας. Εχει γινει σε καποιες περιοχες της Ελλαδας. Μην τα περιμενετε ολα απο την αστυνομια. Οι μπατσοι ουτε θελουν ουτε μπορουν να προφυλαξουν ολο τον κοσμο. Με τον εθελοντισμο μπορουμε περισοτερα, οι πολιτικοι αποδειξαν οτι ενδιαφερονται για τον εαυτο τους και για να επιβαλουν νεους φορους. Πριν κανα μηνα εκλεψαν το ποδηλατο μιας κοπελιας απο το χωριο μου. Την Παρασκευη το απογευμα επιασαν κατι Πακιστανους που μενουν στο χωριο, οι ντοπιοι και τους ειπαν να φερουν πισω το ποδηλατο. Οι Πακιστανοι αρνηθηκαν οτι το πηραν αυτοι. Μολις πεσαν οι πρωτες φαπες οι Πακιστανοι "εδωσαν" αλλους Πακιστανους που μενουν σε διπλανο σχετικα χωριο οτι κλεψαν το ποδηλατο. Χτες βραδι που γυρισα στο χωριο μου απο ολιγοημερες διακοπες το ποδηλατο ειχε επιστραφει στην κοπελα. Το παρεδωσαν οι Πακιστανοι που ζουν στο χωριο μας ζητωντας συγνωμη για λογαριασμο των ομοεθνων τους. Σε περιπτωση που δεν βρισκοταν το ποδηλατο θα επερναν πουλο ολοι απο την περιοχη. Δεν θελει κοπο, θελει τροπο, αλλα στην Ελλαδα μας γαμει το καθυστεριμενο ο Γιωργακης γιατι να μη γαμισουν και οι αλλοδαποι ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ετσιιιιι
θα σκυψεις και εσυ,που θα πας

ο ΦΠ εσκυψε ηδη

σιλάνς εσύ απόγονε του μπραίμη... θα βρεθούμε αυριο Σύνταγμα ???? ή θα μου είσαι χαμένος πουθενά με τους ανάρχες ???

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
σιλάνς εσύ απόγονε του μπραίμη... θα βρεθούμε αυριο Σύνταγμα ???? ή θα μου είσαι χαμένος πουθενά με τους ανάρχες ???

θα ειμαι με τα "κακα" παιδια αυριο....

θα αγανακτησω ειρηνικως και παλι απο μεθαυριο

αμα ακουσεις μανουρες,φ'λαξ' σου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  θα ειμαι με τα "κακα" παιδια αυριο....

θα αγανακτησω ειρηνικως και παλι απο μεθαυριο

αμα ακουσεις μανουρες,φ'λαξ' σου

ααα κατάλαβα .. αύριο θα φορέσεις το καινούργιο στρινγκάκι με το καλτσόν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν έχω ανάγκη εγώ... έχω περάσει πολλά για να φοβηθώ τα κακά παιδιά των Εξαθλίων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom