Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 221 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.522

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
φυγε ρε προδοτη της πατριδας απο εδω.να μην ξαναπατησεις τα ιερα χωματα της χωρας.κατι μαλακες σαν και σενα την εκαναν οπως την εκαναν.

Εχεις ξεφυγει αστο.

Μαθε πρωτα ποιοι σε κυβερνανε (σε εχουν υπο κατοχη) και τα λεμε...........

Αλλα ουτε αυτο δεν ξερεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εχεις ξεφυγει αστο.

Μαθε πρωτα ποιοι σε κυβερνανε (σε εχουν υπο κατοχη) και τα λεμε...........

Αλλα ουτε αυτο δεν ξερεις.
Εμενα δεν με κυβερναει κανενας.στα αρχιδια μου τους γραφω,εχω φροντισει για την παρτι μου,τους ειχα καταλαβει απο καιρο.εσεις σαν μαλακες τους ψηφιζατε και τρεχατε να πανηγιριστε με τα σημαιακια.

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Aμ δεν θα φύγουν έτσι,απλά θα γίνου συμμορίτες,πράγμα που συμβαίνει ήδη.
Αυτο δεν θα το αποφυγουμε ετσι κι αλλιως. Πρεπει ομως πρωτα να κανουμε οικονομια στο συστημα υγειας και δευτερο να δειξουμε λιγο πυγμη ρε γαμωτο...

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Ουτε φραχτες,ουτε συρματοπλεγματα.
Παυση καθε ειδους περιθαλψης στους παρανομους μεταναστες και μετα θα δειτε πως θα βρουν τροπους να φυγουν......ετσι οπως τους βρηκαν για να ερθουν!
Ειχα την ατυχια να ειμαι στο Παιδων Α.Κ. μια βδομαδα πριν, οπου ισως να ημουν και ο μονος Ελληνας μεσα. Δεν εχω παραπονο απο κανεναν απο τους αλλοδαπους γονεις που συναναστραφηκα εκει, ισα ισα που ειδα οτι τετοιες στιγμες ειμαστε ολοι ιδιοι και μοιραζομαστε τις ιδιες αγωνιες. Στο θεμα τις διακοπης περιθαλψης, διαφωνω καθετα...

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206
Ειχα την ατυχια να ειμαι στο Παιδων Α.Κ. μια βδομαδα πριν, οπου ισως να ημουν και ο μονος Ελληνας μεσα. Δεν εχω παραπονο απο κανεναν απο τους αλλοδαπους γονεις που συναναστραφηκα εκει, ισα ισα που ειδα οτι τετοιες στιγμες ειμαστε ολοι ιδιοι και μοιραζομαστε τις ιδιες αγωνιες. Στο θεμα τις διακοπης περιθαλψης, διαφωνω καθετα...
Δεν εχεις ισως καταλαβει οτι εχουμε φτασει στο σημειο μηδεν.
Αν δεν παρουμε ΣΚΛΗΡΑ μετρα τοτε δεν θα υπαρχει περιθαλψη ουτε για τα δικα μας παιδια!

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δεν εχεις ισως καταλαβει οτι εχουμε φτασει στο σημειο μηδεν.
Αν δεν παρουμε ΣΚΛΗΡΑ μετρα τοτε δεν θα υπαρχει περιθαλψη ουτε για τα δικα μας παιδια!
Κοιτα ισως εχεις δικιο, αλλα απο την εμπειρια που ειχα εκει, διαπιστωσα οτι το ολο θεμα πασχει πολυ λογω γραφειοκρατιας παρα λογω πληθωρας ασθενων. Εννοω οτι στην δικη μου περιπτωση μετα την διαγνωση, επρεπε να γινουν καποιες εξετασεις. Οι εξετασεις αυτες εγιναν την ογδοη μερα απο την μερα εισαγωγης, καθησαμε δηλ 9 μερες μεσα (και οι δυο αλβανοι που μοιραζομασταν το δωματιο τα ιδια) ενω με καλυτερη οργανωση θα βγαιναμε σε 2. Αν τα βαλεις κατω η χασουρα λογω ανοργανωσιας ηταν μεγαλυτερη απο το κοστος πραγματικης νοσηλειας.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ωραια
να μην εχουν δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη
να δουμε ποτε θα ψοφησουμε ολοι απο μολυσματικες ασθενειες
:idiot:

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εσυ θα ψοφησεις ουτως ή αππλως απο το αφροδισιο που σου κολλησε η μανα σου!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εσυ θα ψοφησεις ουτως ή αππλως απο το αφροδισιο που σου κολλησε η μανα σου!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραιο χιουμορ
με τετοιους γονεις που ειχες λογικο
καπου πρεπει και εσυ να ξεσπας κακομοιρο

Επισκέπτης
Ακριβώς,μία ''μούφα'' είδηση δεν αναιρεί το γεγονός της αύξησης της εγκληματικότητας στην χώρα μας εξαιτείας του κύματος των λαθρομεταναστών(μπαίνουν πολλοί κ οι περισσότεροι σε κατάσταση που εύκολα ρέπει κανείς στο έγκλημα).
Μετα ειμαι και κακος οταν σε τσουβαλιαζω με τους θρη χαντρεντ...

Επισκέπτης
Μετα ειμαι και κακος οταν σε τσουβαλιαζω με τους θρη χαντρεντ...
:2funny: Πού διαφωνείς ακριβώς,το άρθρο από το έθνος για τους λαθρομετανάστες λίγο πιο πίσω το διάβασες(για το 67% των ανθρωποκτονιών στην χώρα ευθύνονται κ σε όλες τις εγκληματικές πράξεις μικρές ή μεγάλες παίζουν κάπου στο 60%) ;

Επισκέπτης
:2funny: Πού διαφωνείς ακριβώς,το άρθρο από το έθνος για τους λαθρομετανάστες λίγο πιο πίσω το διάβασες(για το 67% των ανθρωποκτονιών στην χώρα ευθύνονται κ σε όλες τις εγκληματικές πράξεις μικρές ή μεγάλες παίζουν κάπου στο 60%) ;
Το να αναγνωρισω οτι οι μεταναστες ειναι ενα"προβλημα"ειναι ο μισος δρομος για την δικαιωση του ρατσισμου.

Οποτε δεν θα το κανω,βαυκαλισου λοιπον οτι εισαι αντιρατσιστης που απλα ζητας να εφαρμοστει ο νομος,που ζητας δλδ ο επισημος,κρατικος,"ηπιος"ρατσισμος να αντικαταστησει(και εμμεσως να δικαιωσει)τον Μιχαλολιακο και την παρεα του.

Επισκέπτης
Το να αναγνωρισω οτι οι μεταναστες ειναι ενα"προβλημα"ειναι ο μισος δρομος για την δικαιωση του ρατσισμου.

Οποτε δεν θα το κανω,βαυκαλισου λοιπον οτι εισαι αντιρατσιστης που απλα ζητας να εφαρμοστει ο νομος,που ζητας δλδ ο επισημος,κρατικος,"ηπιος"ρατσισμος να αντικαταστησει(και εμμεσως να δικαιωσει)τον Μιχαλολιακο και την παρεα του.
Απλά κούφια ξεροκεφαλιά λοιπόν,γι'αυτό δεν υπάρχει καμία προκοπή σε κανέναν τομέα.

Επισκέπτης
Απλά κούφια ξεροκεφαλιά λοιπόν,γι'αυτό δεν υπάρχει καμία προκοπή σε κανέναν τομέα.
Ειπαμε,δεν αποδιδω στους μεταναστες συλλογικη ευθυνη(μια καθαρα φασιστικη εννοια,αν δεν το ξερεις)για τα οποια προβληματα προξενει η πολιτικη της κυβερνησης.

Το ζητημα ειναι πολιτικο,εσυ το αναγεις σε πολιτισμικο.Τελειως αλλη φαση.

Ακομη και αν υποθεσουμε οτι υπαρχουν καλες προθεσεις(που δεν υπαρχουν)μια τετοια λογικη ειναι δικαιωση του ρατσισμου δια της καραμπολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom