Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
βυζαντιο και αεκαρα και τα αρχιδια μου κουνιουνται...αλεκο πες αλευρι,η ψωλη του καμαρα σε γυρευει... :2funny:

εσυ θα παρεις τ΄αρχιδια μου γιατι μιλας συνεχεια κομματικα :birdman: αντε μη σε πατησω με την bmw καμια ωρα :s&m_2:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πες μας και για το πόσα ποστ έχω στο μπουρδέλα τωρα...

κανα αντρικό επιχείρημα παίζει ρε μουνάκια;

Δεν νομίζω να αναφέρομαι σ' εσένα. Δεν χρειάζεται να απαντάς και για άλλους.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λέω: Οι σκέψεις είναι με το θύμα, αρκεί να μην επαναληφθεί το φιάσκο με τη βουλγάρα της αμαρύνθου τότε που συκφαντήθηκαν 5 ελληνόπουλα και μια τοπική κοινωνία για να αποδειχθεί ότι το δήθεν θύμα αρεσκόταν στο ομαδικό σεξ.
Δεν το είπε ο πλεύρης αλλά τα δικαστήρια, τα ίδια που καταδίκασαν τον ψωμιάδη, τον κορκονέα και τον περιανδρο.
Τόσο απλό.

hint: όταν λες (και επαναλαμβάνεις) ότι φοβάσαι μήπως λέει ψέματα το θύμα, αρχίδια σκέψη είναι με αυτό.
αν θες να δεις πρώτα τι απόφαση θα βγει, δε μιλάς μέχρι να βγει η απόφαση.
αν μιλάς πριν, όσο και να λες θα δούμε, ουσιαστικά λες "μάλλον λέει ψέματα, αν είναι αλήθεια κρίμα για την κοπέλα"

Επισκέπτης
οσες φορές και να γράψεις αυτήν την αθλιότητα, τόσες φορές θα με βρεις μπροστά σου.
Τη στιγμή πιυ τους δώσεις χαρτιά, την επόμενη κανένα ελληνικό ταξιωτικό έγγραφο δεν θα γίνεται δεκτό πουθενά. ήδη είμαστε σε επιτήρηση για την τήρηση της σένγκεν...
Yπάρχει πάντως πρόβλημα και αν δεν γίνεται να λυθεί με το να το μοιραστεί όλη η ευρώπη τότε πώς;;;;;

Πρακτικά δεν γίνεται η άλλη λύση της σκούπας....πώς μπορεί το κράτος να μαζέψει 2εκ ανθρώπους κ να τους μεταφέρει;;;;

Ποια η δυνατή-ρεαλιστική λύση τελοσπάντων στο πρόβλημα;;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
hint: όταν λες (και επαναλαμβάνεις) ότι φοβάσαι μήπως λέει ψέματα το θύμα, αρχίδια σκέψη είναι με αυτό.
αν θες να δεις πρώτα τι απόφαση θα βγει, δε μιλάς μέχρι να βγει η απόφαση.
αν μιλάς πριν, όσο και να λες θα δούμε, ουσιαστικά λες "μάλλον λέει ψέματα, αν είναι αλήθεια κρίμα για την κοπέλα"
κλασσική πούστικη ρητορική στρέιτ.
κρίμα το νικ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μπορείς άνετα να τον αποφύγεις..

Κάνω προπόνηση για εθελοντής σε τρελάδικο και χρειάζομαι ρεαλιστική προπόνηση.

«αν η Ελλάδα θέλει να αναστείλει το Δουβλίνο ΙΙ θα έπρεπε να αποδεχθεί την προσωρινή αναστολή και της συνθήκης του Σένγκεν και την επιστροφή των [ενδοευρωπαϊκών] συνοριακών ελέγχων».

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εσυ θα παρεις τ΄αρχιδια μου γιατι μιλας συνεχεια κομματικα :birdman: αντε μη σε πατησω με την bmw καμια ωρα :s&m_2:
ειμαι αλλωστε γνωστο κομματοσκυλο... :2funny:

η μπεμπα σου μας κανει πιπες ορθια... ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τι θέλει να πει ο ποιητής??

Τελικά ή είσαι όντως μαλάκας ή τον παριστάνεις με τεράστια επιτυχία.
Σε κάθε περίπτωση, δεν αξίζεις πάνω από ένα τέταρτο ενασχόλησης, όπως και οι περισσότεροι της παρέας.

Επισκέπτης
Για αρχή, κατανοώ τι πρεσβεύει το κάθε κόμμα. Τι κάνω είναι αλλό καπέλο...
Για πες μας που διαφωνεις με το ΠΑΣΟΚ.
Γιατι οσον αφορα την ΣΣΕ(οχι την Ευελπιδων,την συλλογικη συμβαση λεω)μια χαρα τα βρισκετε.
Σε γενικούς όρους, οι συλλογικές συμβάσεις έχουν κάτι το φασιστικό, το ολοκληρωτικό-χαχα. Όλοι είναι ίδιοι..
Οι ατομικές πάλι, ενισχύουν το ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, οι καλοί προοδεύουν..Εξάλλου όλοι οι καλοί χωράνε (έτσι δεν λένε οι συριζαίοι;) και οι καλύτεροι θα προοδεύσουν (όταν ενισχύουν την εγκατάσταση σε περιοχές όπως της Ηγουμενίτσας που δε μπορούν να θρεψουν τους ξένους, τι κάνουν;).
Δε μπορώ να καταλάβω πώς γουστάρεις ξένους (γουστάρεις την ελευθερία διακίνησης των πολιτών δλδ) αλλά θέλεις και κρατικό παρεμβατισμό στους μισθούς...Ελευθερία και παρεμβατισμό δλδ κατά το δοκούν...

Επισκέπτης

«αν η Ελλάδα θέλει να αναστείλει το Δουβλίνο ΙΙ θα έπρεπε να αποδεχθεί την προσωρινή αναστολή και της συνθήκης του Σένγκεν και την επιστροφή των [ενδοευρωπαϊκών] συνοριακών ελέγχων».
Θα μας τρελάνουν πάντως,από την μία τρώμε καμπάνες: ''Γίνεται αναφορά σε πρόσφατη ετυμηγορία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι οι συνθήκες στα ελληνικά κέντρα κράτησης μεταναστών είναι τόσο άθλιες ώστε συνιστούν παραβίαση της απαγόρευσης «βασανιστηρίων ή απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης».'' κ από την άλλη να μην μοιραστεί όλη η Ε.Ε. το πρόβλημα,μόνο η Ελλάς φταίει!!!!!! :headbang:

Επισκέπτης
Σε κάθε περίπτωση, δεν αξίζεις πάνω από ένα τέταρτο ενασχόλησης, όπως και οι περισσότεροι της παρέας.

Ρε αυτό το λύσαμε, είμαι μαλάκας..
Απάντησέ μου όμως, τι θέλει να πει ο ποιητής με το φτύσιμο και το γλύψιμο??

Επισκέπτης

Ποιος το ειπε αυτο?
Ο συντακτης του economist?
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

όλο στην πούτσα της παρέας κωλοτρίβεσαι όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom