petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
και καταπινετε πολλα υγρα απο τα παπαρια των μεταναστων?
πάλι κλάμα;
μισό να κρεμάσω τον αγκυλωτό για νεκλες και να πάω στην Διεθνή Αμνηστία που είμαι μέλος.Στο εξήγησα αυτό. By the way, επιτρέπεται φασίστας να φοράει μπουφάν ή δεν ταιριάζει με τα κλισέ που έχεις;
Όπως αγαπάς.
Μόνο μην ξαναπιάσεις το σπίτι μου στο στόμα σου ούτε για τους καθρέπτες του, για να μη γαμήσω το δικό σου..
Καπίς??
Όπως αγαπάς.
Μόνο μην ξαναπιάσεις το σπίτι μου στο στόμα σου ούτε για τους καθρέπτες του, για να μη γαμήσω το δικό σου..
Καπίς??
ναι, εναλλακτικά μόλις περνάτε απο δα τα φτύνουμε στις μάπες σας.και καταπινετε πολλα υγρα απο τα παπαρια των μεταναστων?
και καταπινετε πολλα υγρα απο τα παπαρια των μεταναστων?
πιο πολύ από μένα.Δεν θυμάμαι να μίλησα για γαμήσια, αλλά δεν πειράζει. Δείξε μας πόσο μαλάκας είσαι και εσύ.
ωπα, αγριεψε το αγορι μας :o χαλαρωσε γιατι κυκλοφορουν εγκεφαλικα. κατι η οικονομικη κριση κατι η ηλικια μη σε χασουμε
μισό να κρεμάσω τον αγκυλωτό για νεκλες και να πάω στην Διεθνή Αμνηστία που είμαι μέλος.
δε φταις που είσαι καμένος. το ιντερνετ φταίει που σου δωκε βήμα.
Μη μου πεις οτι τα ειχες και ραστα στο παρελθον...Στο εξήγησα αυτό. By the way, επιτρέπεται φασίστας να φοράει μπουφάν ή δεν ταιριάζει με τα κλισέ που έχεις;
καλα φαε το μπον φιλε απο το παρισι που μενεις και ελα μετα με το πρωτο αεροπλανο για την λαικη επανασταση...νουμερο..
πιο πολύ από μένα.
και βαράει κιόλας. ασχημα.
ο αλέκος δεν τολμάει να βγει απ το κοτέτσι για πλατεία με τη μπέμπα.
σχημάτιζε τι σήμα εςες κιόλας.Μη μου πεις οτι τα ειχες και ραστα στο παρελθον...
μισό να κρεμάσω τον αγκυλωτό για νεκλες και να πάω στην Διεθνή Αμνηστία που είμαι μέλος.
δε φταις που είσαι καμένος. το ιντερνετ φταίει που σου δωκε βήμα.
τι κυνηγάς; μυρμήγκια;τι λες ρε γερο? καθε μερα εξω ειμαι τωρα που καλοκαιριαζει και κανω καμακι
ναι, εναλλακτικά μόλις περνάτε απο δα τα φτύνουμε στις μάπες σας.
΄πιο πολύ από μένα.
και βαράει κιόλας. ασχημα.
ο αλέκος δεν τολμάει να βγει απ το κοτέτσι για πλατεία με τη μπέμπα.
η παρέα μεγαλώνει
αλεκάρα τι χρώμα να το κάνω το πανό?
Δεν θυμάμαι να μίλησα για γαμήσια, αλλά δεν πειράζει. Δείξε μας πόσο μαλάκας είσαι και εσύ.