Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
hint: όταν λες (και επαναλαμβάνεις) ότι φοβάσαι μήπως λέει ψέματα το θύμα, αρχίδια σκέψη είναι με αυτό.
αν θες να δεις πρώτα τι απόφαση θα βγει, δε μιλάς μέχρι να βγει η απόφαση.
αν μιλάς πριν, όσο και να λες θα δούμε, ουσιαστικά λες "μάλλον λέει ψέματα, αν είναι αλήθεια κρίμα για την κοπέλα"

Στις ποινικές δίκες, αθώος είναι ο κατηγορούμενος μέχρι να αποδεχθεί το αντίθετο...
Και η σωστή διατύπωση είναι φερόμενο θύμα- φερόμενος δράστης.
Αν κάποιοι έφτασαν σε πολλαπλούς οργασμούς επειδή ο φερόμενος θύτης είναι έλληνας και το φερόμενο θύμα είναι μουσουλμάνα, μιας και όντως αποτελεί είδηση στις μέρες μας, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Προσωπικά, επικαλέστηκα ένα προηγούμενο που οι φερόμενοι ως θύτες ήταν έλληνες και το φερόμενο ως θύμα ήταν αλλοδαπή και η υπόθεση κατέρρευσε πανηγυρικά στο ακροατήριο...
Είναι δικαίωμά σου να ερμηνευεις τα λεγόμενά μου όπως θέλεις, είναι δικαίωμά μου να μην συμφωνω με την ερμηνεία που δίνεις.

Όμως δεν είμαι εγώ που έβγαλα ετυμηγορία και καταδίκη με βάση την εθνικότητα και την εικαζόμενη πολτική τοποθέτηση του θύτη...

Επισκέπτης
Ισιε,δηλωση απο ΑΡΜΟΔΙΟ για το θεμα θελω και οχι το τι γραφει ο καθε δημοσιογραφος.

Μεχρι τοτε ΕΣΥ λες μαλακιες και οχι εγω.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
όλο στην πούτσα της παρέας κωλοτρίβεσαι όμως.

Με συγχωρείς, αλλά η συζήτηση εδώ μέσα ήταν σε κόσμια επίπεδα, μέχρι που πλάκωσαν τα χούρουκ χάι.

Και που είσαι, πρέπει να ξανασκεφτείς τι σημαίνει κωλοτρίψιμο, γιατί μπορεί να το κάνουν κάποιοι και ομαδικά.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

«αν η Ελλάδα θέλει να αναστείλει το Δουβλίνο ΙΙ θα έπρεπε να αποδεχθεί την προσωρινή αναστολή και της συνθήκης του Σένγκεν και την επιστροφή των [ενδοευρωπαϊκών] συνοριακών ελέγχων».
Προς κατάργηση της Συμφωνίας «Δουβλίνο II» οδεύει η Ε.Ε.

για να σας δουμε τωρα κυρ πρε και τα χαρτια σας,φυσικα...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
ειμαι αλλωστε γνωστο κομματοσκυλο... :2funny:

η μπεμπα σου μας κανει πιπες ορθια... ;)

φιλαρακο μη τα βαζεις με τον αλεκο. ο τελευταιος που τα εβαλε μαζι μου, δεν θελεις να μαθεις τι επαθε. να θυμασε πως αν σε βαλει στο ματι ο αλεκος πρεπει να αλλαξεις οχι χωρα, αλλα πλανητη

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Για πες μας που διαφωνεις με το ΠΑΣΟΚ.
Γιατι οσον αφορα την ΣΣΕ(οχι την Ευελπιδων,την συλλογικη συμβαση λεω)μια χαρα τα βρισκετε.

Εσύ αυτό καταλαβαίνεις;;; Ήμαρτον ρεεεεεεεεεεε

Ακριβώς το ανάποδο λέω (όπως σε όλα): την ανάγκη ύπαρξης ισχυρού κράτους που θα εξασφαλίζει ισονομία, ικανοποιητικό βιωτικό επίπεδο σε όλους κάτω από το ιδεώδες του εθνικισμού. Και στο όνομα του κοινωνικού (εθνικού) καλού, η (αυθαίρετη έννοια) της ελευθερίας, έρχεται δεύτερη. Αύτο λέω και εκεί και σε κάθε άλλο ποστ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Στις ποινικές δίκες, αθώος είναι ο κατηγορούμενος μέχρι να αποδεχθεί το αντίθετο...
Και η σωστή διατύπωση είναι φερόμενο θύμα- φερόμενος δράστης.

σωστό. ο αλέξης ήταν φερόμενο θύμα και ο ισοβίτης φερόμενος δράστης.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλαρακο μη τα βαζεις με τον αλεκο. ο τελευταιος που τα εβαλε μαζι μου, δεν θελεις να μαθεις τι επαθε. να θυμασε πως αν σε βαλει στο ματι ο αλεκος πρεπει να αλλαξεις οχι χωρα, αλλα πλανητη
ρε μαλακα, δεν ειμαι γκομενα,να αναγκαστω να αλλαξω πλανητη αν με βαλεις στο ματι... :2funny:

τι επαθε ρε αλεκο?για πες...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Ακριβώς το ανάποδο λέω (όπως σε όλα): την ανάγκη ύπαρξης ισχυρού κράτους που θα εξασφαλίζει ισονομία, ικανοποιητικό βιωτικό επίπεδο σε όλους κάτω από το ιδεώδες του εθνικισμού. Και στο όνομα του κοινωνικού (εθνικού) καλού, η (αυθαίρετη έννοια) της ελευθερίας, έρχεται δεύτερη. Αύτο λέω και εκεί και σε κάθε άλλο ποστ.
Γ' ράιχ σε ελληνική έκδοση ένα πράγμα σαν να λέμε....

Όχι;;;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ποιος το ειπε αυτο?
Ο συντακτης του economist?
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πες μας τί λεει επί του θέματος ο συντάκτης κανενός αναρχοσυνδικαλιστικού εντύπου που είναι και πιο έγκυρο.

Ισιε,δηλωση απο ΑΡΜΟΔΙΟ για το θεμα θελω και οχι το τι γραφει ο καθε δημοσιογραφος.

Μεχρι τοτε ΕΣΥ λες μαλακιες και οχι εγω.

Όταν κάποιος λέει ότι αν δώσουμε χαρτιά σε κανά μύριο λαθραίους να φύγουν και η ΕΕ δεν θα κάνει τίποτα και ισχυρίζεται ότι δε λέει μαλακίες, μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσουμε την έννοια του μαλάκα.
Σε κάθε περίπτωση, η συνθήκη σέγκεν και η αποδοχή ταξιδιωτικών εγγράφων είναι αλληλένδετα με το θέμα της λαθρομετανάστευσης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Με συγχωρείς, αλλά η συζήτηση εδώ μέσα ήταν σε κόσμια επίπεδα, μέχρι που πλάκωσαν τα χούρουκ χάι.

Και που είσαι, πρέπει να ξανασκεφτείς τι σημαίνει κωλοτρίψιμο, γιατί μπορεί να το κάνουν κάποιοι και ομαδικά.
ξεκόλλα.
ελληνες είμεθα βράζει το αίμα μας.
δεν προκαλείς έχεις αρκετές μαλακισμένες αποψεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είσαι ηλίθιος.
γι αυτό πάρτο στην πλάκα μια φορά.
είσαι πολύ σοβαρός και νομίζω ότι παίζει και άλλο νικ για να ξεκαβλώ τις αντρικές σου ορμόνες.
ξεκόλα απο τον καθωσπρεπισμό της ζωής σου σε σαίτ για πουτάνες είσαι

Επισκέπτης

Μεχρι να ερθει το"ιδεωδες"οι αλλοι ειναι υποκριτες οταν ζητανε και ΣΣΕ και ελευθερια...Μαλιστα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
σωστό. ο αλέξης ήταν φερόμενο θύμα και ο ισοβίτης φερόμενος δράστης.

Σου έχω νέα.
Βγήκε απόφαση και ο αλέξης είναι το θύμα και ο κορκό ο θύτης.
Δυστυχώς έπρεπε να γίνει δικαστήριο και όχι να στηθεί αγχόνη στην πλατεία λένιν, πρώη συντάγματος αλλά έτσι είναι οι μαλάκες οι αστοί, έχουν τεκμήρια αθωότητας, κάνουν δικαστήρια και άλλα περιττά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Όταν κάποιος λέει ότι αν δώσουμε χαρτιά σε κανά μύριο λαθραίους να φύγουν και η ΕΕ δεν θα κάνει τίποτα και ισχυρίζεται ότι δε λέει μαλακίες, μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσουμε την έννοια του μαλάκα.
Σε κάθε περίπτωση, η συνθήκη σέγκεν και η αποδοχή ταξιδιωτικών εγγράφων είναι αλληλένδετα με το θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Το τι,και εαν,θα κανει η ΕΕ εξαρταται απο ΠΟΛΛΑ πραματα.

Μπορω να φερω παραδειγματα ΑΚΡΑΙΩΝ πολιτικων αποφασεων που την στιγμη που εφαρμοστηκαν ηταν ΕΦΙΚΤΕΣ ενω μερικα χρονια πριν ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ωχ μωρέ, οι δημοσιογράφοι συγκεκριμένων εντύπων, συνήθως λειτουργούν σαν τροχιοδεικτικά.
Μπορούν να βγαίνουν και να "απειλούν", να "προτείνουν" ή να "κρίνουν".

Το καμπανάκι βάρεσε, και όποιος θέλει το ακούει συμμορφώνεται.
Αλλιώς, θα φταίνε πάλι οι κακοί οι ξένοι, που αιφνιδιάζουν τους καλούς πολίτες αυτής της χώρας...

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μεχρι να ερθει το"ιδεωδες"οι αλλοι ειναι υποκριτες οταν ζητανε και ΣΣΕ και ελευθερια...Μαλιστα.

Ειρωνεύομαι τον κάθε μαλάκα που επειδή είναι υπαλληλάκος και νομίζει ότι δεν τον πιάνει το ρεύμα των πακοαλβανών που έπιασε την χαμηλότερη οικονομική βαθμίδα (Έλληνες χειρωνάκτες), νομίζει ότι δεν θα έρθει και η σειρά του. Όπως επίσης, την ανυπαρξία κράτους που μέχρι τώρα δεν τον ένοιαζε, ότι θα τον πονέσει και αυτόν.

Οι άλλοι το καταλαβαίνουν, εσύ γιατί όχι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom