Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έχω την εντύπωση ότι αν χαλάρωνες λίγο, χαμογελούσες περισσότερο και δεν ήσουν μονίμως στην τσίτα θα ήσουν πολύ πιο συμπαθής και θα περνούσες και πιο εύκολα τις θέσεις σου...
Σκέψου το, δεν κάνω πλάκα.

μπορείς να συμπαθήσεις μία ύαινα?

Επισκέπτης
Έχω την εντύπωση ότι αν χαλάρωνες λίγο, χαμογελούσες περισσότερο και δεν ήσουν μονίμως στην τσίτα θα ήσουν πολύ πιο συμπαθής και θα περνούσες και πιο εύκολα τις θέσεις σου...
Δεν ειμαι καθολου στην τσιτα,και δεν θελω να περασω καμμια θεση,κατι που ουτως η αλλως δεν γινεται με αυτον τον τροπο:το εχω (ξανα)πει οτι ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩ που ασχολουμαι με το φορουμ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ειμαι καθολου στην τσιτα,και δεν θελω να περασω καμμια θεση,κατι που ουτως η αλλως δεν γινεται με αυτον τον τροπο:το εχω (ξανα)πει οτι ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩ που ασχολουμαι με το φορουμ.

Δεν τολμώ να ρωτήσω με ποιον τρόπο περνάς τις θέσεις σου...
Και αν σε χαλάει ρε παλικάρι, τί το κάνεις;

Πισω απο το πισι οχι,μπορεις ομως παντα να πατας την"αναφορα στον συντονιστη"και να κλαιγεσαι στα υπολοιπα νικ.

Μπορείς επίσης να γυρνάς σε άλλα φόρα και να κλαίγεσαι τί κακοί είναι στο μπου.κομ...
Επιλογές είναι αυτές.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ο Στεκας δεν μπηκε στον κοπο να το διαπιστωσει παντως.

Θελω καποιος να εδεησει να ερθει στα ραντεβου και να ειναι τουμπανο ή να ερθει με 15 ατομα παρεα. Πολλα παλλικαρια χαθηκαν ετσι...

Επισκέπτης
Δεν τολμώ να ρωτήσω με ποιον τρόπο περνάς τις θέσεις σου...
Και αν σε χαλάει ρε παλικάρι, τί το κάνεις;
Δεν με χαλαει.
Αντιθετως,ειναι μαλλον διασκεδαστικος ο συνδυασμος βλακειας και θρασυδειλιας που βγαζουν μερικοι.
Μπορείς επίσης να γυρνάς σε άλλα φόρα και να κλαίγεσαι τί κακοί είναι στο μπου.κομ...
Επιλογές είναι αυτές.
Μονο η ανοησια μπορει να φανει ξεκαθαρα εδω μεσα.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχεις μήπως αντίρηση? για λέγε..

διότι εγώ ξέρω ότι για χάρη της αριστεράς καταργηθηκαν οι γιορτές στον Γράμμο-Βίτσι (λήθη και συμφιλίωση αλλά μονόμπατη), στα ημερολόγια που εκδίδει η ΠΑ δεν αναφέρει τίποτε περί της δράσης της στον Εμφύλιο (και πάλι μονομπατη λήθη και συμφιλίωση) κλπ κλπ κλπ...
καμια αντιρηση αφου σε βολευει αυτη η ερμηνεια ....ειπαμε η αριστερα και οι αναρχικοι ευθυνονται για την σημερινη κατασταση...οι αλλοι κλεβουν χαρην πατριωτισμου...

Επισκέπτης
καμια αντιρηση αφου σε βολευει αυτη η ερμηνεια ....ειπαμε η αριστερα και οι αναρχικοι ευθυνονται για την σημερινη κατασταση...οι αλλοι κλεβουν χαρην πατριωτισμου...
"Σωζουν το μαγαζι"να λες.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το ρισκο ειναι δυσαναλογο του κερδους ΙΜΟ
Που ειναι το ζητημα?
χμ...
ειναι να αναρωτιεσαι τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους καποιοι,
για να επιζητουν ραντεβου με ενα νικνειμ του ιντερνετ επειδη αισθανονται ενοχλημενοι/προσβεβλημενοι απο αυτα που εγραψε το συγκεκριμενο νικνειμ!!!το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι πιτσιρικαδες για να χουν αλλοθι ως ενα βαθμο..

Επισκέπτης
Πάντως αἱ συναντήσεις θανάτου εἶναι θεσμὸς παλαιόθεν ἐδῶ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
χμ...
ειναι να αναρωτιεσαι τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους καποιοι,
για να επιζητουν ραντεβου με ενα νικνειμ του ιντερνετ επειδη αισθανονται ενοχλημενοι/προσβεβλημενοι απο αυτα που εγραψε το συγκεκριμενο νικνειμ!!!το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι πιτσιρικαδες για να χουν αλλοθι ως ενα βαθμο..

+10.000

Επισκέπτης
Το ρισκο ειναι δυσαναλογο του κερδους ΙΜΟ
Που ειναι το ζητημα?
Το ζητημα ειναι να εχουμε αξιοπρεπεια,ειτε αυτο σημαινει δωρεαν και σωστη παιδεια και υγεια,ειτε σημαινει οτι δεν αφηνουμε τους Στεκες να χλευαζουν ανωνυμα ανθρωπους που ζητανε μερικα πολυ βασικα πραματα.

Δεν ειναι καν θεμα ρισκου,γραψε λαθος.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Πότε άκουσες για πατριωτισμό από πασοκ-νδ; Χάριν δημοκρατίας και ελευθερίας κλέβουν (αυτά ευαγγελίζονται), σε ιδεολογικό και πρακτικό επίπεδο.

Επισκέπτης
Παρακαλω να μην συζητηθει το θεμα των τσαμπουκαδων αλλο γιατι α)η συζητηση περιστρεφεται γυρω απο το τι ειπα,εκανα,αν τσατιστηκα η οχι και β)ειναι οφ τοπικ.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
"Σωζουν το μαγαζι"να λες.

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ευτυχως να λες και να κανεις και τον σταυρο σου καθημερινα....με τα μαλακισμενα που παρεμποδιζουν την εθνικη οικονομια... :2funny: :2funny:
αυτο παντως ειναι φαινομενο για επιστημονικη ερευνα..''οι ερμηνεια της αληθειας στον λουμπεν μικροαστο''

βγαλαν ολοι τα κομπιουτερακια ποσο στοιχιζει η νοσηλεια του μεταναστη στο κρατος ενω καθε παιδι που γεννιετε εχει χρεος με του που βγει στο φως 30.000 ευρω+

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom