tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Δεν φταίω εγώ κυρία, τα άλλα παιδακια με προκαλούσαν κάνοντας αστική προπαγάνδα! Όταν όμως μεγαλώσω και γίνω πολιτικός επίτροπος, θα τους δείξω εγω!
Δεν φταίω εγώ κυρία, τα άλλα παιδακια με προκαλούσαν κάνοντας αστική προπαγάνδα! Όταν όμως μεγαλώσω και γίνω πολιτικός επίτροπος, θα τους δείξω εγω!
Έχω την εντύπωση ότι αν χαλάρωνες λίγο, χαμογελούσες περισσότερο και δεν ήσουν μονίμως στην τσίτα θα ήσουν πολύ πιο συμπαθής και θα περνούσες και πιο εύκολα τις θέσεις σου...
Σκέψου το, δεν κάνω πλάκα.
Δεν ειμαι καθολου στην τσιτα,και δεν θελω να περασω καμμια θεση,κατι που ουτως η αλλως δεν γινεται με αυτον τον τροπο:το εχω (ξανα)πει οτι ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩ που ασχολουμαι με το φορουμ.Έχω την εντύπωση ότι αν χαλάρωνες λίγο, χαμογελούσες περισσότερο και δεν ήσουν μονίμως στην τσίτα θα ήσουν πολύ πιο συμπαθής και θα περνούσες και πιο εύκολα τις θέσεις σου...
Πισω απο το πισι οχι,μπορεις ομως παντα να πατας την"αναφορα στον συντονιστη"και να κλαιγεσαι στα υπολοιπα νικ.μπορείς να συμπαθήσεις μία ύαινα?
Δεν ειμαι καθολου στην τσιτα,και δεν θελω να περασω καμμια θεση,κατι που ουτως η αλλως δεν γινεται με αυτον τον τροπο:το εχω (ξανα)πει οτι ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩ που ασχολουμαι με το φορουμ.
Δεν ειμαι καθολου στην τσιτα,και δεν θελω να περασω καμμια θεση,κατι που ουτως η αλλως δεν γινεται με αυτον τον τροπο:το εχω (ξανα)πει οτι ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΝΩ που ασχολουμαι με το φορουμ.
Πισω απο το πισι οχι,μπορεις ομως παντα να πατας την"αναφορα στον συντονιστη"και να κλαιγεσαι στα υπολοιπα νικ.
Ο Στεκας δεν μπηκε στον κοπο να το διαπιστωσει παντως." Ὄμφακες εἰσὶ " δηλαδή
Ο Στεκας δεν μπηκε στον κοπο να το διαπιστωσει παντως.
Δεν με χαλαει.Δεν τολμώ να ρωτήσω με ποιον τρόπο περνάς τις θέσεις σου...
Και αν σε χαλάει ρε παλικάρι, τί το κάνεις;
Μονο η ανοησια μπορει να φανει ξεκαθαρα εδω μεσα.Μπορείς επίσης να γυρνάς σε άλλα φόρα και να κλαίγεσαι τί κακοί είναι στο μπου.κομ...
Επιλογές είναι αυτές.
καμια αντιρηση αφου σε βολευει αυτη η ερμηνεια ....ειπαμε η αριστερα και οι αναρχικοι ευθυνονται για την σημερινη κατασταση...οι αλλοι κλεβουν χαρην πατριωτισμου...εχεις μήπως αντίρηση? για λέγε..
διότι εγώ ξέρω ότι για χάρη της αριστεράς καταργηθηκαν οι γιορτές στον Γράμμο-Βίτσι (λήθη και συμφιλίωση αλλά μονόμπατη), στα ημερολόγια που εκδίδει η ΠΑ δεν αναφέρει τίποτε περί της δράσης της στον Εμφύλιο (και πάλι μονομπατη λήθη και συμφιλίωση) κλπ κλπ κλπ...
Καθε επιλογη εχει και ενα ρισκο.Θελω καποιος να εδεησει να ερθει στα ραντεβου και να ειναι τουμπανο ή να ερθει με 15 ατομα παρεα. Πολλα παλλικαρια χαθηκαν ετσι...
"Σωζουν το μαγαζι"να λες.καμια αντιρηση αφου σε βολευει αυτη η ερμηνεια ....ειπαμε η αριστερα και οι αναρχικοι ευθυνονται για την σημερινη κατασταση...οι αλλοι κλεβουν χαρην πατριωτισμου...
Το ρισκο ειναι δυσαναλογο του κερδους ΙΜΟΚαθε επιλογη εχει και ενα ρισκο.
Το ζητημα δεν ειναι εκει ομως.
χμ...Το ρισκο ειναι δυσαναλογο του κερδους ΙΜΟ
Που ειναι το ζητημα?
χμ...
ειναι να αναρωτιεσαι τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους καποιοι,
για να επιζητουν ραντεβου με ενα νικνειμ του ιντερνετ επειδη αισθανονται ενοχλημενοι/προσβεβλημενοι απο αυτα που εγραψε το συγκεκριμενο νικνειμ!!!το χειροτερο ειναι οτι δεν ειναι πιτσιρικαδες για να χουν αλλοθι ως ενα βαθμο..
Το ζητημα ειναι να εχουμε αξιοπρεπεια,ειτε αυτο σημαινει δωρεαν και σωστη παιδεια και υγεια,ειτε σημαινει οτι δεν αφηνουμε τους Στεκες να χλευαζουν ανωνυμα ανθρωπους που ζητανε μερικα πολυ βασικα πραματα.Το ρισκο ειναι δυσαναλογο του κερδους ΙΜΟ
Που ειναι το ζητημα?
καμια αντιρηση αφου σε βολευει αυτη η ερμηνεια ....ειπαμε η αριστερα και οι αναρχικοι ευθυνονται για την σημερινη κατασταση...οι αλλοι κλεβουν χαρην πατριωτισμου...
ευτυχως να λες και να κανεις και τον σταυρο σου καθημερινα....με τα μαλακισμενα που παρεμποδιζουν την εθνικη οικονομια..."Σωζουν το μαγαζι"να λες.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα