Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αντε ρε...παρτε ολα τα μετρα"σε μια νυχτα"...Θα ερθει το ξημερωμα ομως και τοτε θα χρειαστουν ΟΛΟΙ οι μπατσοι και τα στρατα-για τα οποια δεν εγραψες ΛΕΞΗ...

Σιγά ρε.. θα σε ρωτήσουν για να τα πάρουν..

και στο κάτω κάτω της γραφής θα γράψω με παρρησία αυτό που είπε ο ίσιος..

ας έχουμε καμμιά δεκαριά νεκρούς και καμμιά χιλιάδα τραυματίες... για το καλό του τόπου είναι...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Εντάξει, είμαστε πεντ'έξι ΥΠΟΓΙΤΕΣ εναντίον ενός...

Ας τον αφήσουμε να ανασάνει...

Εγώ έχω άδεια από ΥΠΟΓΑ και θα επιστρέψω τη Δευτέρα. Θα είμαι όμως με το πληκτρολόγιο παρα πόδαν και κινητά ανοικτά μη σκάσουνε τίποτε νατσοσκασκάδες, σουασιξοπορνόπαποι και Ισιδωρίνες...  :2funny:

1 βδομαδούλα (σχεδόν) άδεια??? :new_shocked:
ΣΩΣΤΟΣ!!!  :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ποια ρε καμμενε?Αντε ρε...παρτε ολα τα μετρα"σε μια νυχτα"...ΘΑ ερθει το ξημερωμα ομως και τοτε θα χρειαστουν ΟΛΟι οι μπατσοι και τα στρατα-για τα οποια δεν εγραψες ΛΕΞΗ...

Θα αρχίσω να λέω πάλι για τη συναυλία της Πάτυ και θα ψάχνεις να βρεις κανά άλλο πόστ μου του 2006 (γιατί του 2008 κάηκαν) για να απαντήσεις.
Έχω γράψει και μερικές κριτικές, ρίξε και αυτές!
Και όλα τα μέτρα που βλέπω είναι σε γενικές γραμμές σωστά, πην αυτού περί ιάσιμων ασθενειών.
Άντε και να μην πληρώνεις δίδακτρα και για έναν χρόνο επιπλέον των ελάχιστων και να δίνεις τσάμπα και δεύτερη φορά το μάθημα.
Τώρα που το σκέφτομαι έχω και κάποιες ενστάσεις για το πλαφονάριοσμα μισθών και συντάξεων αλλά ένας εξορθολογισμός πρέπει να γίνει, με βάση προσόντα και φυσικά να γίνει επιτέλους αξιολόγηση.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Θυμαστε μια ταινια με τον Κωνστανταρα που και καλα ηρθε απο την αφρικη με τον λακε του? Ο οποιος ηταν βαμμενος μαυρος με καμελ για τα παπουτσια? Σε ολη τη ταινια ολο ελεγαν τι αραπης ειαι αυτος? που ειναι ο αραπακλας? Αυτος θα μας φαει κλπ κλπ
Αλλοι καιροι αλλα ηθη...

Νομίζω είχε και το τραγούδι του Ζαμπέτα ; "Ο μαύρος, ο σκύλος, ο ταμ ταμ ταμ".
Επίσης επιτυχία της εποχής ήταν και το Αγάπη μου ουάουα.

Να εκδοθεί άμεσα ανακοίνωση καταδίκης των Ζαμπέτα, Κωνσταντάρα, Ρηγόπουλου, Αναλυτή για ρατσισμό, εθνικοσοσιαλισμό, φασισμό και να διερευνηθεί η σχέση τους με τις σφαγές των Χούτου και των Τούτσι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εντάξει, είμαστε πεντ'έξι ΥΠΟΓΙΤΕΣ εναντίον ενός...

Ας τον αφήσουμε να ανασάνει...

Εγώ έχω άδεια από ΥΠΟΓΑ και θα επιστρέψω τη Δευτέρα. Θα είμαι όμως με το πληκτρολόγιο παρα πόδαν και κινητά ανοικτά μη σκάσουνε τίποτε νατσοσκασκάδες, σουασιξοπορνόπαποι και Ισιδωρίνες...  :2funny:

Να περάσεις να σου υπογράψω το αδειόχαρτο! Και Δευτέρα να έχεις επιστρέψει πριν την πρωινή αναφορά γιατί εκείνη τη μέρα όργανο είναι ο μεμοσαν και δεν αστειεύεται!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θα αρχίσω να λέω πάλι για τη συναυλία της Πάτυ και θα ψάχνεις να βρεις κανά άλλο πόστ μου του 2006 (γιατί του 2008 κάηκαν) για να απαντήσεις.
Και όλα τα μέτρα που βλέπω είναι σε γενικές γραμμές σωστά, πην αυτού περί ιάσιμων ασθενειών.
Άντε και να μην πληρώνεις δίδακτρα και για έναν χρόνο επιπλέον των ελάχιστων και να δίνεις τσάμπα και δεύτερη φορά το μάθημα.
Τώρα που το σκέφτομαι έχω και κάποιες ενστάσεις για το πλαφονάριοσμα μισθών και συντάξεων αλλά ένας εξορθολογισμός πρέπει να γίνει, με βάση προσόντα και φυσικά να γίνει επιτέλους αξιολόγηση.

είναι μέτρο που ισχύει σε όλες τις χώρες με πολύ υψηλή κοινωνική πολιτική .. Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Φιλανδία...

πλαφοναρισμα δεν σημαίνει ότι όλοι παίρνουνε τα ίδια. αυτό είναι το ανώτατο και ισχύει μόνο για τους άριστους..

Επισκέπτης
Ποια ρε καμμενε?Αντε ρε...παρτε ολα τα μετρα"σε μια νυχτα"...Θα ερθει το ξημερωμα ομως και τοτε θα χρειαστουν ΟΛΟΙ οι μπατσοι και τα στρατα-για τα οποια δεν εγραψες ΛΕΞΗ...

Περὶ τὸ 1/3 τῶν ἀναρτήσεὼν σας εἶναι ἀπειλαὶ περὶ τρομερῶν βιαιοπραγιῶν αἱ ὁποῖαι θὰ ἐπισυμβῶσι εἰς τὸ ἐγγὺς μέλλον κατὰ τῶν πολιτικῶν σας ἀντιπάλων...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Περὶ τὸ 1/3 τῶν ἀναρτήσεὼν σας εἶναι ἀπειλαὶ περὶ τρομερῶν βιαιοπραγιῶν αἱ ὁποῖαι θὰ ἐπισυμβῶσι εἰς τὸ ἐγγὺς μέλλον κατὰ τῶν πολιτικῶν σας ἀντιπάλων...

πλείστοι αδέσποτοι κύνες αλυκτούν συνεχώς,αλλά τρέπονται εις άτακτον φυγήν μόλις διαισθανθώσιν απειλήν

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Ρε str8...σε νόμιζα και σοβαρό άτομο...  ;)
"Έξορθολογισμός" + "αξιολόγηση" είναι "αντιλαικά μέτρα της αστικής δημοκρατίας που στόχο έχουν να συντρίψουν τη λαϊκή τάξη".
Με άλλα λόγια: "Δηλαδή ρε "μεγάλε" θα κοπούν τα επιδόματα? Δηάδή θα πρέπει να -βγούμε από τη γυάλα και- να δουλέψουμε?". :new_shocked:
Είσαι κακός τελικά..!  :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ρε str8...σε νόμιζα και σοβαρό άτομο...  ;)
"Έξορθολογισμός" + "αξιολόγηση" είναι "αντιλαικά μέτρα της αστικής δημοκρατίας που στόχο έχουν να συντρίψουν τη λαϊκή τάξη".
Με άλλα λόγια: "Δηλαδή ρε "μεγάλε" θα κοπούν τα επιδόματα? Δηάδή θα πρέπει να -βγούμε από τη γυάλα και- να δουλέψουμε?". :new_shocked:
Είσαι κακός τελικά..!  :grin:

Άσ' τα να πάνε...
Αμετανόητος!
Ζήτα κανά παλιό μου ποστ από τον υ/π να το δημοσιεύσεις να με εκθέσεις και εσύ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να περάσεις να σου υπογράψω το αδειόχαρτο! Και Δευτέρα να έχεις επιστρέψει πριν την πρωινή αναφορά γιατί εκείνη τη μέρα όργανο είναι ο μεμοσαν και δεν αστειεύεται!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιαβόλ μάιν Κομαντάντ!

Τσάγια μάγκες!

Επισκέπτης
Εχεις ενα δικιο σε αυτο,λαθος κανω:Aλλωστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ σπρωχνει την κατασταση ο τρανυ,αχαχαχαχαχαχαχαχ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

Τι στιχοι! Επισης το οτι εβαψαν με καμελ τον Μουτσιο, ολα τα λεφτα :2funny:

Τύπε γελάς; Και όμως ήταν τεράστια επιτυχία. Και το Αγάπη μου ουάουα, σημείωσε τόση επιτυχία που ο Ρηγόπουλος έπαθε νευρικό κλονισμό επειδή δεν τον άφηναν να παίξει άλλο ρόλο. Σήμερα πάλι, αντί να παίζει 6-7 σεζόν, από την πρώτη εβδομάδα οι δημητράδες και σια θα έκαναν μηνυτήριες αναφορές και θα κυνηγούσαν τους θεατές έξω από το θέατρο για να παραστούν ως μάρτυρες (δηλαδή να ρουφιανέψουν όπως θα έλεγαν κάποιοι, αλλά ρουφιάνοι είναι μόνο οι άλλοι και όταν μας συμφέρει) στα δικαστήρια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Π.χ. Στεκας?Ποσοπαει?

Και να σκεφτει κανεις οτι δεν τους απειλησα,ουτε δημοσια,ουτε και με πιεμ.

όχι.. αυτοί οι οποίοι σε περισσότερα από το 1/3 των μηνυμάτων τους απειλούν...

Επισκέπτης
Άσ' τα να πάνε...
Αμετανόητος!
Ζήτα κανά παλιό μου ποστ από τον υ/π να το δημοσιεύσεις να με εκθέσεις και εσύ!
Ειναι αδυνατον να εκτεθεις...Οπως ειναι αδυνατον για μερικους να διακρινουν αναμεσα σε ροχαλες και ψιχαλες.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εχεις ενα δικιο σε αυτο,λαθος κανω:Aλλωστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ σπρωχνει την κατασταση ο τρανυ,αχαχαχαχαχαχαχαχ.

Δεν φταίω εγώ κυρία, τα άλλα παιδακια με προκαλούσαν κάνοντας αστική προπαγάνδα! Όταν όμως μεγαλώσω και γίνω πολιτικός επίτροπος, θα τους δείξω εγω!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ειναι αδυνατον να εκτεθεις...Οπως ειναι αδυνατον για μερικους να διακρινουν αναμεσα σε ροχαλες και ψιχαλες.

Έχω την εντύπωση ότι αν χαλάρωνες λίγο, χαμογελούσες περισσότερο και δεν ήσουν μονίμως στην τσίτα θα ήσουν πολύ πιο συμπαθής και θα περνούσες και πιο εύκολα τις θέσεις σου...
Σκέψου το, δεν κάνω πλάκα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

το να με βρίζουν άτομα σαν και του λόγου σου και τους ομοίους σου το θεωρώ τίτλο τιμής...

θα με πείραζε και θα αισθανόμουν άσχημα να με βρίζουν , υποτιμούν άνθρωποι συγκροτημένοι, με αποκρυσταλλωμένες ιδέες (με τις οποίες μπορεί να διαφωνώ), με επιχειρήματα με κριτική σκέψη και όχι αλλαλαγμούς, με θέσεις και όχι αντιθέσεις ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom