Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

Επισκέπτης
«Σε μια ομιλία στη Λάρισα είχα πει ότι εμείς τους μετανάστες θα τους μειώσουμε στην ποσόστωση 2,5% - 3%. Εν συνεχεία και μετά από 10 λεπτά λόγου είπα προς την Τουρκία να ξέρει ότι το πάρτι της στο Αιγαίο τελειώνει, όσο υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση. Διότι εμείς όποιο αεροπλάνο δεν καταθέτει σχέδιο πτήσης θα καταρρίπτεται. Ομοίως και όποιο πολεμικό πλοίο παραβιάζει τα εθνικά ύδατα. Κάποιοι έκαναν κοπτική και ....
ένωσαν αυτό το θέμα με το άλλο. Ε, υπάρχει στο επάγγελμά μας και η αηδία», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.
Εννοειται...Ειναι δυσκολο να μη νιωσει κανεις ΑΗΔΙΑ με τα βλαμμενα του ΛΑΟΣ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ἐὰν τὸ ἄνωθεν ὑμῶν διαμέρισμα μισθωθῇ ὑπὸ ἀραπάδων ἐκ Νιγηρίας κορυβαντιώντων 24 ὥρας τὸ 24ωρον ὑπὸ τοὺς ἤχους τῆς "ῥὰπ" μεταβάλλεσθε εἰς ἐθνικοσοσιαλιστὴν τὸ πολὺ ἐντὸς τριημέρου

Τύπε, αντί να χαίρεσαι που έγινες κοινωνός του πολυπολιτισμού, κυττάς να επωάσεις το αυγό του φιδιού.
Σαν δεν ντρέπεσαι.

Επισκέπτης
Οποιος ανοιγει τα τεφτερια του Δεκεμβρη νο1,του Εμφυλιου,και της Μαρφιν,μυξοκλαιγοντας για την Παπαδακη σημερα ενω μολις ΧΤΕΣ ζηταγε τα ΑΙΣΧΗ για να"σωθει το μαγαζι"θα παιρνει την αναλογη απαντηση.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ἐὰν τὸ ἄνωθεν ὑμῶν διαμέρισμα μισθωθῇ ὑπὸ ἀραπάδων ἐκ Νιγηρίας κορυβαντιώντων 24 ὥρας τὸ 24ωρον ὑπὸ τοὺς ἤχους τῆς "ῥὰπ" μεταβάλλεσθε εἰς ἐθνικοσοσιαλιστὴν τὸ πολὺ ἐντὸς τριημέρου

τριήμερον??? διαθέτετε περίσσειαν υπομονής φίλτατε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εκεί που σταματάνε τα επιχειρήματα αρχίζουν τα τεφτέρια...

Βάζω στοίχημα ότι στο δημοτικό εκεί που τα άλλα παιδάκια λέγανε τί θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν και έλεγαν αστροναύτης/ πυροσβέστης/ μπαλαρίνα (ο ππ ήταν αυτός)/ πιλότος, ο υ/π έλεγε "πολιτικός επίτροπος στη στάζι"...
Δυστυχώς έκλεισε η σχολή το 1989 και άλλο ένα παιδικό όνειρο έμεινε απραγματοποίητο...Μέχρι που ανακάλυψε το μπου.κομ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Τς, τσ, τσ....δεν είναι "political correct"... οι "σκούροι" νομίζω πως είναι η αρμόζουσα προσφώνηση.  :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Α, ναι... Α, ρε Νταϊάνα ζημιά που μας κάνεις!

Τύπε, οι Οτάβα και η Δουβλίνο 2 επιτείνουν το πρόβλημα, και άρα θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά αν αξίζει να παραμένουμε εντός.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οποιος ανοιγει τα τεφτερια του Δεκεμβρη νο1,του Εμφυλιου,και της Μαρφιν,μυξοκλαιγοντας για την Παπαδακη σημερα ενω μολις ΧΤΕΣ ζηταγε τα ΑΙΣΧΗ για να"σωθει το μαγαζι"θα παιρνει την αναλογη απαντηση.

ΑΙΣΧΗ κατά την γνώμη σου.. κατ' εμέ (και πολλούς οικονομολόγους) είναι τα ενδεδειγμένα μέτρα..

αντε τώρα πάρε τους ομοίους σου και στο καλό

Συνημμένα

• b_1629_07starenios.jpg
    b_1629_07starenios.jpg
    100,9 KB · Εμφανίσεις: 14

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Έχεις την εντύπωση ότι παραθέτοντας παλια μου ποστς και δη αυτά που ζητούσα βαλιστική (και μόλις βγήκε πήρα θέση αλλά αυτό δεν το παραθέτεις, στη στάζι άλλωστε κάναν επιλεκτικές παραθέσεις) ή να τσακίσουν ένοπλες συμμορίες (και όχι διαδηλωτές) απαντάς σε κανέναν ή απλά συνεχίζεις να εκτίθεσαι;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βάζω στοίχημα ότι στο δημοτικό εκεί που τα άλλα παιδάκια λέγανε τί θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν και έλεγαν αστροναύτης/ πυροσβέστης/ μπαλαρίνα (ο ππ ήταν αυτός)/ πιλότος, ο υ/π έλεγε "πολιτικός επίτροπος στη στάζι"...
Δυστυχώς έκλεισε η σχολή το 1989 και άλλο ένα παιδικό όνειρο έμεινε απραγματοποίητο...Μέχρι που ανακάλυψε το μπου.κομ!

Εγώ νομίζω ότι όταν ξανασυναντηθεί με τα υπόλοιπα παιδάκια, θα τα ρωτάει τι έγιναν και θα τα συγκρίνει με το τεφτέρι.

- Θανασάκη, είχες πει ότι ήθελες να γίνεις γιατρός και έγινες φαρμακέμπορας;
Γρήγορα το κονσερβοκούτι και στην πηγάδα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έχεις την εντύπωση ότι παραθέτοντας παλια μου ποστς και δη αυτά που ζητούσα βαλιστική (και μόλις βγήκε πήρα θέση αλλά αυτό δεν το παραθέτεις, στη στάζι άλλωστε κάναν επιλεκτικές παραθέσεις) ή να τσακίσουν ένοπλες συμμορίες (και όχι διαδηλωτές) απαντάς σε κανέναν ή απλά συνεχίζεις να εκτίθεσαι;

οι αριστεράντζες έχουν παράδοση στην ρουφιανιά εξάλλου..

θαυμάστε .. γέννημα θρέμμα της

Συνημμένα

• b_1629_07starenios.jpg
    b_1629_07starenios.jpg
    100,9 KB · Εμφανίσεις: 10

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τς, τσ, τσ....δεν είναι "political correct"... οι "σκούροι" νομίζω πως είναι η αρμόζουσα προσφώνηση.  :grin:

Έγχρωμοι το επίσημο. Αλλιώς υπέρ το δέον μελαψοί, τα αδέλφια μας από την Αφρική κτλ κτλ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
οι αριστεράντζες έχουν παράδοση στην ρουφιανιά εξάλλου..

θαυμάστε .. γέννημα θρέμμα της

Ρουφιάνοι είναι όσοι πατούν το ρουφιανόκουμπο (credit to ferthy).
Οι υπόλοιποι είναι άτομα με μνήμη και θάρρος της γνώμης.

Επισκέπτης
ΑΙΣΧΗ κατά την γνώμη σου.. κατ' εμέ (και πολλούς οικονομολόγους) είναι τα ενδεδειγμένα μέτρα..

αντε τώρα πάρε τους ομοίους σου και στο καλό
Ποια ρε καμμενε?
(2) Εξοδα

- Πάγωμα μισθών/ημερομισθίων/συντάξεων γαι την επόμενη πενταετία.
- Πλαφονάρισμα μισθών ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των δημοσίων υπαλλήλων (δικαστικών, στρατιωτικών κλπ) και κρατικών λειτουργών στα 2000 ευρώ μηνιαίως
- Πλαφονάρισμα όλων ανεξαιρέτως των συντάξεων στα 1500 ευρώ μηνιαίως. Μεταφορά του υπολοίπου σε ειδικό πιστωτικό λογαριασμό το υπόλοιπο του οποίου θα αποδοθεί εφόσον και όταν η οικονομία το επιτρέψει
- Κατάργηση της χορήγησης δωρεάν βιβλίων στα σχολεία/πανεπιστήμια
- Εισαγωγή διδάκτρων στα πανεπιστήμια για τα έτη πέραν των ονομαστικών
- Εισαγωγή εξετάστρων στα πανεπιστήμια για κάθε εξέταση μετά την πρώτη
- Κατάργηση χορήγησης δωρεάν φαρμάκων πλην αυτών τα οποία αφορούν μη ιάσιμες νόσους (αρτηριακή πίεση, σάκχαρο κλπ)
- Υποχρεωτική συνταγογράφηση γενοσήμων και όχι πρωτοτύπων φαρμάκων
- Ηλεκτρονική συνταγογράφηση
- Κατάργηση των απαλλαγών στις φαρμακευτικές εταιρείες για ιατρική επιμόρφωση (συνέδρια, ταξίδια κλπ) με παράλληλη υποχρεωτική μείωση τιμής
- Συνενώσεις φορέων με παράλληλη απόλυση του πλεονάζοντος προσωπικού
- Κλεισιμο ΟΛΩΝ των ζημιογόνων επιχειρήσεων του δημοσίου (ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟ κλπ) και πώληση τους σε ιδιώτες
- Συγχωνεύσεις νοσοκομείων έτσι ώστε να εξοικονομηθούν ιατρικοί/παραιατρικοί πόροι.
Αντε ρε...παρτε ολα τα μετρα"σε μια νυχτα"...Θα ερθει το ξημερωμα ομως και τοτε θα χρειαστουν ΟΛΟΙ οι μπατσοι και τα στρατα-για τα οποια δεν εγραψες ΛΕΞΗ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Σου φέρανε το Λάγος, το Ισλαμαμπαντ, την Βαγδάτη και την Καμπούλ στην πόρτα σου και εσυ παραπονιέσαι;
Ξέρεις πόσα θα πλήρωνες σε εισιτήρια για να πας εκεί;
(τώρα οποιος ακριβώς θέλει να πάει εκεί είναι μια άλλη ιστορία)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εντάξει, είμαστε πεντ'έξι ΥΠΟΓΙΤΕΣ εναντίον ενός...

Ας τον αφήσουμε να ανασάνει...

Εγώ έχω άδεια από ΥΠΟΓΑ και θα επιστρέψω τη Δευτέρα. Θα είμαι όμως με το πληκτρολόγιο παρα πόδαν και κινητά ανοικτά μη σκάσουνε τίποτε νατσοσκασκάδες, σουασιξοπορνόπαποι και Ισιδωρίνες...  :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

:offtopic:

:bigdick: :bigdick: :bigdick:

Έγχρωμοι το επίσημο. Αλλιώς υπέρ το δέον μελαψοί, τα αδέλφια μας από την Αφρική κτλ κτλ

Θυμαστε μια ταινια με τον Κωνστανταρα που και καλα ηρθε απο την αφρικη με τον λακε του? Ο οποιος ηταν βαμμενος μαυρος με καμελ για τα παπουτσια? Σε ολη τη ταινια ολο ελεγαν τι αραπης ειναι αυτος? που ειναι ο αραπακλας? Αυτος θα μας φαει κλπ κλπ
Αλλοι καιροι αλλα ηθη...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Εντάξει, είμαστε πεντ'έξι ΥΠΟΓΙΤΕΣ εναντίον ενός...

Ας τον αφήσουμε να ανασάνει...

Εγώ έχω άδεια από ΥΠΟΓΑ και θα επιστρέψω τη Δευτέρα. Θα είμαι όμως με το πληκτρολόγιο παρα πόδαν και κινητά ανοικτά μη σκάσουνε τίποτε νατσοσκασκάδες, σουασιξοπορνόπαποι και Ισιδωρίνες...  :2funny:

Τύπε θα κρατήσουμε Θερμοπύλες τα παιδιά από το μπούνκερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom