άσε τις ειρωνείες γιατί δε σε παίρνει κι απάντησέ μου.
ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ;
γιατί δεν με παίρνει,θα με δείρεις για χάρη του Μάκαρου???
άσε τις ειρωνείες γιατί δε σε παίρνει κι απάντησέ μου.
ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ;
θα μου απαντήσεις;γιατί δεν με παίρνει,θα με δείρεις για χάρη του Μάκαρου???
"Ο 77χρονος τότε, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς."
τραυματίζοντας κάποιον στο μηρό μάλλον για πισώπλατο μαχαίρωμα μου κάνει.
Ελεος ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. 3 μηνες στον κλεφτη και 10 χρονια στο νοικοκυρη αυτα ειναι. ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΜΗΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ?
προφανώς υπάρχει κάτι το οποίο δεν αναφέρει ο ζούγκλας.
η δική μου εκτίμηση έχει να κάνει με το σημείο τραυματισμού (μηρό) καθώς όπως γνωρίζεις καλλίτερα από μένα υπολογίζει κάποιους παράγοντες όπως την πλευρά του σώματος που δέχεται τη μαχαιριά κτλ.
κι ένα τραύμα από πίσω όπως και να'χει παίζει το ρόλο του στην καταδίκη η μη του κατηγορούμενου.
γνώμη μου χωρίς να έχω καμία σχέση με τη νομική επιστήμη.
σε αντίθεση με σένα που έχεις εξαιρετική σχέση μα την ανατομία.ουτε και με την ανατομια να συμπληρωσω εγω![]()
σε αντίθεση με σένα που έχεις εξαιρετική σχέση μα την ανατομία.
τη δική σου ανατομία![]()
αγαπητε ισιδωρα παρακαλω να εισαι πιο κοσμιος.σε αντίθεση με σένα που έχεις εξαιρετική σχέση μα την ανατομία.
τη δική σου ανατομία![]()
να σε ρωτήσω γιατί έχεις κάνει τη μπάμια σου λάστιχο;δε θα με ρωτησεις καν γιατι βρε στουρνα? εκει στα σκοταδια δηλαδη να μεινεις?![]()
να σε ρωτήσω γιατί έχεις κάνει τη μπάμια σου λάστιχο;
δικαίωμά σου![]()
καλα τοτε θα ρωτησω εγω. αν πεσεις ανασκελα σπας και τη μυτη σου?![]()
Ένας 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και σε ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία επειδή τραυμάτισε θανάσιμα έναν διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, μετά την ακροαματική διαδικασία, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο, παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.
Στην ίδια δίκη καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια σε υπόθεση κλοπής και ένας 30χρονος που ενεπλάκη στην υπόθεση.
εσύ πάντως αν φας σφαίρα στο κεφάλι σίγουρα δε θα πεθάνεις.
οτι ακουσες για το ατσαλινο πουτσοκεφαλο μου ειναι φημες
Στην ίδια δίκη καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια σε υπόθεση κλοπής και ένας 30χρονος που ενεπλάκη στην υπόθεση.
καλά, ας σου φυτρώσει έστω και κανονικό τσουτσουνάκι πρώτα και βλέπουμε για το ατσάλινο.
οχι μονο...Δλδ, η μόνη ουσιαστική ποινή για τον κλέφτη (αν δεν ξανακλέψει και δεν τον πιάσουνε) είναι ότι δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο και δεν θα διοριστεί στο δημόσιο;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Δλδ, η μόνη ουσιαστική ποινή για τον κλέφτη (αν δεν ξανακλέψει και δεν τον πιάσουνε) είναι ότι δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο και δεν θα διοριστεί στο δημόσιο;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο 29χρονος αλλοδαπός πλήρωσε με βαρύτατα βασανιστήρια, και στο τέλος με τη ζωή του, το γεγονός ότι ενοχλούσε τις γυναίκες που έκαναν παρέα ομοεθνείς του, ο οποίοι και κατηγορούνται ως δράστες του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, το θύμα είχε βρεθεί δεμένο και τυλιγμένο στις φλόγες, σε παγκάκι στη θέση Λιμάνι Πασά, στο Λαύριο, από όπου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.
Όπως διαπιστώθηκε, εκτός των άλλων ήταν και ευνουχισμένος. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι τέσσερις άλλοι Πολωνοί, ηλικίας 23, 25, 26 και 28 ετών, πήγαν το απόγευμα της 28ης Νοεμβρίου του 2010 στο Παγκράτι, σε διαμέρισμα που φιλοξενούνταν ο δολοφονηθείς, και με τη βία τον έβγαλαν έξω, τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο δικό τους και τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία, στη θέση Λιμάνι Πασά, όπου τον ευνούχισαν, τον έδεσαν σε παγκάκι και τον περιέλουσαν με βενζίνη, βάζοντάς του φωτιά. Από τους τέσσερις κατηγορούμενους συνελήφθησαν οι τρεις και ο τέταρτος αναζητείται. Οι τρεις συλληφθέντες ομολόγησαν με λεπτομέρειες την πράξη τους, παρουσιάζοντας ως κίνητρο του εγκλήματος την προκλητική συμπεριφορά του 29χρονου προς τις γυναίκες με τις οποίες έκαναν παρέα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.