Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα μου κάνει μαχαίρωμα σε φάση συμπλοκής...
Το ζήτημα είναι ότι αν δυο άτομα έχουν μπει σπίτι του βράδυ, σηκωθείς από τον ύπνο σου ακούγοντας θορύβους και γίνει τσαμπουκας και ο ένας διαρρήκτης καταλήξει νεκρός και μάλιστα από επιπλοκές, πώς είναι δυνατό να φταις...
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο στην απόφαση που η όχι και τόσο έγκυρη ζούγκλα δεν μας λέει...Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω πώς έγινε δεκτός ο ισχυρισμός περί άμυνας και είχαμε καταδίκη...
Η άμυνα είναι λόγος άρσης του αδίκου χαρακτήρα μιας πράξης...
Τα περισσότερα ρεπορταζ για δικαστηριακά θεματα είναι επιεικώς για τον πούτσο...

προφανώς υπάρχει κάτι το οποίο δεν αναφέρει ο ζούγκλας.
η δική μου εκτίμηση έχει να κάνει με το σημείο τραυματισμού (μηρό) καθώς όπως γνωρίζεις καλλίτερα από μένα υπολογίζει κάποιους παράγοντες όπως την πλευρά του σώματος που δέχεται τη μαχαιριά κτλ.
κι ένα τραύμα από πίσω όπως και να'χει παίζει το ρόλο του στην καταδίκη η μη του κατηγορούμενου.
γνώμη μου χωρίς να έχω καμία σχέση με τη νομική επιστήμη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οταν θα ερθουν να σε κλεψουν δειξε τους την κωλοτρυπιδα σου, εγω συγνωμη θα τους δειξω τη μαχαιρα....
Εεεε κ την συνέχεια την ξέρεις... :grin:

Εκεί θα περιποιηθούν κ την δικιά σου κωλοτρυπίδα μια χαρά!!! :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πριν λίγο καιρό,το Πενταμελές Εφετείο "έσπασε" τα ισόβια του βαρώνου της κόκας και σε 2-3 χρόνια βγαίνει

Απόφαση πραγματικά σκάνδαλο,που πέρασε ψιλοαπαρατήρητη....(ο πρόεδρος θα ήταν κανένας μερακλής μάλλον)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αδιανόητη απόφαση πραγματικά....

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
προφανώς υπάρχει κάτι το οποίο δεν αναφέρει ο ζούγκλας.
η δική μου εκτίμηση έχει να κάνει με το σημείο τραυματισμού (μηρό) καθώς όπως γνωρίζεις καλλίτερα από μένα υπολογίζει κάποιους παράγοντες όπως την πλευρά του σώματος που δέχεται τη μαχαιριά κτλ.
κι ένα τραύμα από πίσω όπως και να'χει παίζει το ρόλο του στην καταδίκη η μη του κατηγορούμενου.
γνώμη μου χωρίς να έχω καμία σχέση με τη νομική επιστήμη.
Πες το στον iceman.Θα ξέρει αυτός...Χαχαχαχα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πριν λίγο καιρό,το Πενταμελές Εφετείο "έσπασε" τα ισόβια του βαρώνου της κόκας και σε 2-3 χρόνια βγαίνει

Απόφαση πραγματικά σκάνδαλο,που πέρασε ψιλοαπαρατήρητη....(ο πρόεδρος θα ήταν κανένας μερακλής μάλλον)

Α, καλά...
Μια λέξη μόνο: Ψωμιάδης (μάκαρος) ...Και παίζει να είναι και η κορυφή του παγόβουνου στο ζήτημα της ατιμωρησίας...

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Α, καλά...
Μια λέξη μόνο: Ψωμιάδης (μάκαρος) ...Και παίζει να είναι και η κορυφή του παγόβουνου στο ζήτημα της ατιμωρησίας...

Εντάξει,αυτός κάποτε πήγε και μέσα για συκοφαντική δυσφήμηση(δεν πιστεύω να έχει ξαναγίνει)

ο άλλος είχε τόνους κόκα....και από το πρωτόδικο στο Εφετείο δεν νομίζω να άλλαξε κάτι στην ουσία της υπόθεσης....

Η τύχη των πολιτών αλλά και η καριέρα δικηγόρων επαφίεται σε δικαστές του κώλου....

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει,αυτός κάποτε πήγε και μέσα για συκοφαντική δυσφήμηση(δεν πιστεύω να έχει ξαναγίνει)

ο άλλος είχε τόνους κόκα....και από το πρωτόδικο στο Εφετείο δεν νομίζω να άλλαξε κάτι στην ουσία της υπόθεσης....

Η τύχη των πολιτών αλλά και η καριέρα δικηγόρων επαφίεται σε δικαστές του κώλου....

οι δικαστες ειναι του κωλου οπως και οι πολιτικοι ειναι του κωλου αρα τι μας μενει ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΕΛΟΣ (που εισαι και τι κανεις  :dancing:)

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Άντε στο διάολο ρε μαλάκα που ακόμα δεν μπήκες στη σελίδα θα μας κάνεις πλακίτσα!Καραγκίοζη!Σκατοκουμμούνι του κερατά!
Καλά τύπε,δεν είσαι ο βασιλιάς ανάμεσα στους μαλάκες,αλλά ο αυτοκράτοράς τους.Και που είσαι μαλάκα,τις κόμπρες σου να της πουλάς αλλού φιδέμπορα,εμείς πήραμε προχθές.Και να δείς πόσο μαλάκας είσαι,ούτε καν είδες τι έγραψα πριν,αλλά και κατάλαβα αμέσως την μαλακία που σε δέρνει.Πόσα κιλά LSD παίρνεις την ημέρα και έχεις τέτοιες παραισθήσεις???Απο τη μια μπάτσος και απο την άλλη δικαστής.Έλεος...Τράβα πόσταρε καμία φωτογραφία να γελάμε ή πες αυτά που θες και αφορούν το θρέντ και παράτα μας.Δεν θα ασχολούμαστε μαζί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom