Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 698 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.532

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
  Με ενα τετοιο καθαριζεις,οσο αφορα στο σπιτι..

Rottweiler2WDW_Ap6D.jpg

Για τους δρομους τωρα,ποτε μην κουβαλατε μεγαλα ποσα πανω σας και ακριβα κινητα...
τα πυροβολάνε μέ αεροβόλα...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οποιος θελει ας μπει σπιτι μου και ας κανει το λαθος να τον παρω πρεφα..δεν πειραζω ουτε μυρμηγκι αλλα θα στειλω τα σωθικα του πακετο courrier στην μενανδρου..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οποιος θελει ας μπει σπιτι μου και ας κανει το λαθος να τον παρω πρεφα..δεν πειραζω ουτε μυρμηγκι αλλα θα στειλω τα σωθικα του πακετο courrier στην μενανδρου..
εχεις σιδερικο τυπε?
ή κουβαλας σπαθι?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
για πες να μαθουμε και εμεις

ο μπραχαμιωτης ομως δεν απαντησε.....

τα πυροβολάνε μέ αεροβόλα...

ααα ναι,υπαρχουν και τετοιοι
  ειναι εκεινοι οι τυποι που βγαζουν φωτο με μια χειρολαβη λειοκαννου στο βρακοζωνι
  και φαντασιωνονται οτι ειναι πιστολι και μας την ποσταρουνε να χεστουμε απο τον φοβο μας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Σφαγές αυτήν την ώρα στην Ηγουμενίτσα μεταξύ ομάδων λαθρομεταναστών, 15 τραυματίες από μαχαιρώματα

www.pixhost.org/show/460/6590915_tromaktiko.jpg] [/url]

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα του Ράδιο Ηγουμενίτσα στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας από συμπλοκές λαθρομεταναστών.

Υπάρχουν μέχρι στιγμής 15 τραυματίες κάποιοι σοβαρά.
Με τσεκούρια, μαχαίρια, μπαλτάδες, λοστούς, πέτρες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε συγκρούονται μεταξύ τους.
Δεν δίστασαν να πετάξουν ακόμα και μολότοφ στους λιμενικούς και τους αστυνομικούς στην πύλη εισόδου ενώ οι πέτρες έπεφταν βροχή.
Μπήκαν και μέσα στο λιμάνι κυνηγώντας ομάδα Κούρδων που είχαν μπει μεσα για να προφυλαχτουνε.
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ Ή ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
Η κινηση στην Εγνατια εχει διακοπει και η κυκλοφορια γινετε απο το Καρτερι.

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
 Ρε Μπραχαμιωτη,τον Σαρωνικο τον ειχες προλαβει;
 Την Δαφνη με τους αναπηρους;;;;
 Τον Σταλικα;
 Τον Ρωχαμη;
Όχι τύπε.23 είμαι ακόμα.Αυτοί ήταν πιο παλιά.Γιατί τόση πρεμούρα?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τι καλησπέρα ρε βλαμμένε.
απ το πρωι ποστάρεις.
πάλι χαλασμένα χάπια σου πούλησε ο πρεζάκιας ρε?
φαντάσματα βλέπεις ή κλώνους ονειρεύεσαι? :2funny: :2funny:

όσο για την καλησπέρα την είπα μ΄αυτό το νικ! :birdman: :-*

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Με ενα τετοιο καθαριζεις,οσο αφορα στο σπιτι..

Rottweiler2WDW_Ap6D.jpg

Για τους δρομους τωρα,ποτε μην κουβαλατε μεγαλα ποσα πανω σας και ακριβα κινητα...

εγω προτεινω αυτο, για να ειναι και καλος χαρακτηρας με παιδακια στο σπιτι  :cheesy:
http://[URL unfurl="true"]www.filozwos.gr/images/stories/ratses/dogs/Cane_Corso/Cane_Corso003.png[/img[/URL]]

οσο για το δρομο, ΔΡΟΜΟ!

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Η ΕΛ.ΑΣ έβαλε τέλος στην δράση σε συμμορία 13 λαθρομεταν​αστών διαφόρων εθνικοτήτω​ν

www.pixhost.org/show/463/6596071_tromaktiko.jpg] [/url]

Ήταν ο φόβος και ο τρόμος της Αθήνας
Είχαν γίνει ο φόβος των γυναικών. Δεκατρείς αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων έκλεβαν και λήστευαν γυναίκες. Η ΕΛΑΣ έβαλε τέλος στη δράση τους.
Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές σπείρες κλεφτών και ληστών, με πεδίο δράσης το κέντρο της Αθήνας.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον τέσσερις Αλγερινοί, ανάλογος αριθμός Μαροκινών, δύο Παλαιστίνιοι, ένας Ιρακινός, ένας Ιρανός και ένας Λιβανέζος.
Όλοι τους βαρύνονται με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή και κατά συναυτουργία από άτομα που ενεργούν καθ΄ έξη και κατ’ επάγγελμα και παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών και Περί Ναρκωτικών
Για περισσότερους από έξι μήνες οι άνθρωποι αυτοί χτυπούσαν την περιοχή του Κεραμεικού στο Γκάζι, με ληστείες σε βάρος πεζών, κυρίως γυναικών, από τις οποίες αφαιρούσαν τσάντες, πορτοφόλια και χρυσές αλυσίδες λαιμού.
Επίσης έκλεβαν τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα από πελάτες καταστημάτων αλλά προχωρούσαν και σε διαρρήξεις αυτοκινήτων.
Εξιχνιάστηκαν τριάντα δύο ληστείες και κλοπές στο Γκάζι ενώ στο κρυσφήγετό τους στην οδό Φυλής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και 12 γραμμάρια κάνναβης.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η ΕΛ.ΑΣ έβαλε τέλος στην δράση σε συμμορία 13 λαθρομεταν​αστών διαφόρων εθνικοτήτω​ν

www.pixhost.org/show/463/6596071_tromaktiko.jpg] [/url]

Ήταν ο φόβος και ο τρόμος της Αθήνας
Είχαν γίνει ο φόβος των γυναικών. Δεκατρείς αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων έκλεβαν και λήστευαν γυναίκες. Η ΕΛΑΣ έβαλε τέλος στη δράση τους.
Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές σπείρες κλεφτών και ληστών, με πεδίο δράσης το κέντρο της Αθήνας.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται πλέον τέσσερις Αλγερινοί, ανάλογος αριθμός Μαροκινών, δύο Παλαιστίνιοι, ένας Ιρακινός, ένας Ιρανός και ένας Λιβανέζος.
Όλοι τους βαρύνονται με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή και κατά συναυτουργία από άτομα που ενεργούν καθ΄ έξη και κατ’ επάγγελμα και παράβαση του Νόμου Περί Αλλοδαπών και Περί Ναρκωτικών
Για περισσότερους από έξι μήνες οι άνθρωποι αυτοί χτυπούσαν την περιοχή του Κεραμεικού στο Γκάζι, με ληστείες σε βάρος πεζών, κυρίως γυναικών, από τις οποίες αφαιρούσαν τσάντες, πορτοφόλια και χρυσές αλυσίδες λαιμού.
Επίσης έκλεβαν τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αντικείμενα από πελάτες καταστημάτων αλλά προχωρούσαν και σε διαρρήξεις αυτοκινήτων.
Εξιχνιάστηκαν τριάντα δύο ληστείες και κλοπές στο Γκάζι ενώ στο κρυσφήγετό τους στην οδό Φυλής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία καθώς και 12 γραμμάρια κάνναβης.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com
Στον iceman τους στείλανε???Θα βελάξουν οι κακόμοιροι...Τους βλέπω για διακοπές στη μαγευτική Μακρόνησο...,μπορεί και στον εξωτικό Αϊ Στράτη... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.288
Πόντοι
7.865
Στον iceman τους στείλανε???Θα βελάξουν οι κακόμοιροι...Τους βλέπω για διακοπές στη μαγευτική Μακρόνησο...,μπορεί και στον εξωτικό Αϊ Στράτη... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Άντε στο διάολο ρε μαλάκα που ακόμα δεν μπήκες στη σελίδα θα μας κάνεις πλακίτσα!Καραγκίοζη!Σκατοκουμμούνι του κερατά!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Tι σκεπτικο ειχε αυτη η απόφαση ρε τυπε?
Το διαβασα κι εγω το πρωί και παραξενεύτηκα....

"Ο 77χρονος τότε, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς."

τραυματίζοντας κάποιον στο μηρό μάλλον για πισώπλατο μαχαίρωμα μου κάνει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σας διέρρηξαν το σπίτι και τολμήσατε να αμυνθείτε;
Κακούργημα!

Ααα είναι άμυνα όταν σκοτώσεις τον άλλονα,μάλιστα...

Δέκα χρόνια φυλακή επειδή [size=20pt]σκότωσε[/size] διαρρήκτη

Ένας 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και σε ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία επειδή τραυμάτισε θανάσιμα έναν διαρρήκτη που εισέβαλε στο σπίτι του.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, μετά την ακροαματική διαδικασία, δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο, παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.
Μετά τη δίκη που κράτησε περίπου 13 ώρες με ενδιάμεσες διακοπές, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή αφού προηγουμένως άσκησε έφεση.

Στην ίδια δίκη καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή συνέργεια σε υπόθεση κλοπής και ένας 30χρονος που ενεπλάκη στην υπόθεση.
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 24/11/2008, στην παραλία Δ.Δ. Ελαιώνα του δήμου Διακοφτού Αχαΐας μέσα στην οικία του 77χρονου.

Ο 30χρονος και ένας ακόμη νεαρός, στις 24 Νοεμβρίου του 2008 μπήκαν τα μεσάνυχτα στο σπίτι του ηλικιωμένου και σύμφωνα με τη δικογραφία, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 1.050 ευρώ.
Ο 77χρονος τότε, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς.

Το τραύμα υπήρξε αρκετά σοβαρό με αποτέλεσμα να πληγεί η μηριαία αρτηρία και να υπάρξει ακατάσχετη αιμορραγία για τον έναν από τους φερόμενους ως ληστές, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε εννέα μέρες μετά.

Το Δικαστήριο μετά την ακροαματική διαδικασία που περιελάμβανε καταθέσεις από επτά μάρτυρες και τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
"Ο 77χρονος τότε, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς."

Εμένα μου κάνει μαχαίρωμα σε φάση συμπλοκής...
Το ζήτημα είναι ότι αν δυο άτομα έχουν μπει σπίτι του βράδυ, σηκωθείς από τον ύπνο σου ακούγοντας θορύβους και γίνει τσαμπουκας και ο ένας διαρρήκτης καταλήξει νεκρός και μάλιστα από επιπλοκές, πώς είναι δυνατό να φταις...
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο στην απόφαση που η όχι και τόσο έγκυρη ζούγκλα δεν μας λέει...Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω πώς έγινε δεκτός ο ισχυρισμός περί άμυνας και είχαμε καταδίκη...
Η άμυνα είναι λόγος άρσης του αδίκου χαρακτήρα μιας πράξης...
Τα περισσότερα ρεπορταζ για δικαστηριακά θεματα είναι επιεικώς για τον πούτσο...

Ααα είναι άμυνα όταν σκοτώσεις τον άλλονα,μάλιστα...

Δέκα χρόνια φυλακή επειδή [size=20pt]σκότωσε[/size] διαρρήκτη

Πράγματι και εγώ απορώ γιατί απλά δεν του τράβηξε το αυτί...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εμένα μου κάνει μαχαίρωμα σε φάση συμπλοκής...
Το ζήτημα είναι ότι αν δυο άτομα έχουν μπει σπίτι του βράδυ, σηκωθείς από τον ύπνο σου ακούγοντας θορύβους και γίνει τσαμπουκας και ο ένας διαρρήκτης καταλήξει νεκρός και μάλιστα από επιπλοκές, πώς είναι δυνατό να φταις...
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο στην απόφαση που η όχι και τόσο έγκυρη ζούγκλα δεν μας λέει...Όπως επίσης δεν καταλαβαίνω πώς έγινε δεκτός ο ισχυρισμός περί άμυνας και είχαμε καταδίκη...
Η άμυνα είναι λόγος άρσης του αδίκου χαρακτήρα μιας πράξης...
Τα περισσότερα ρεπορταζ για δικαστηριακά θεματα είναι επιεικώς για τον πούτσο...

Πράγματι και εγώ απορώ γιατί απλά δεν του τράβηξε το αυτί...
Η συμπλοκή από πού προκύπτει;;;

Λανθάνει κύριε Πρετεντέρη η ελληνική δικαιοσύνη,εσείς το λέτε αυτό;;;; :cheesy:

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σας διέρρηξαν το σπίτι και τολμήσατε να αμυνθείτε;
Κακούργημα!

Ελεος ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. 3 μηνες στον κλεφτη και 10 χρονια στο νοικοκυρη αυτα ειναι. ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΜΗΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Λες να τον κάρφωσε κατω απο τα κωλομέρια?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Stories

Νέο!