streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Αυτό με τα παιδιά, που τους έφαγαν τα λεφτά της πενθήμερης, ήταν το καλύτερο νομίζω....
Δηλαδή δεν ξέρεις ότι ο μετανάστης παίζει κ να σε κλέψει κ να σε δείρει;;;
Αυτό με τα παιδιά, που τους έφαγαν τα λεφτά της πενθήμερης, ήταν το καλύτερο νομίζω....
1)Σαφώς κ δεν ήρθαν Ελλάδα να ιδρύσουν συμμορίες έτσι...κλεφτρόνια γίνονταν κ στις χωρές τους...δεν βρίσκουν δουλειά κ κάποια στιγμή θα γίνουν κλεφτρόνια...1)Γιατι ρε? νομιζα οτι ηρθαν να δουλεψουν μονο, αναζητωντας καλυτερη ζωη...
Τι μαλακας εισαι! Θα σε διαγραψει ο ΠΠ
2)Σπαστο και λιγο αυτο με τον κουνδουρο και τον μαινα, τι να συγκρινω ακριβως?
πρέπει να προσέχουν... το κωλόπαιδο άμα το βρούνε πρέπει να βάλουν του συμμαθητές να τον πλακώνουν ένας ένας.. με την σειρά..
γιατί σίγουρα λεφτά δεν θα βρούν... θα τα έει φάει στις πουτάνες ήδη ο πιτσιρικάς...
Αλλαξε αβαταρ, ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!Ας ελπίσουμε να γράψει κανά ρηβιού τουλάχιστον...
Να βγει και κάτι καλό από αυτήν την τραγωδία!
Ας ελπίσουμε να γράψει κανά ρηβιού τουλάχιστον...
Να βγει και κάτι καλό από αυτήν την τραγωδία!
Αλλαξε αβαταρ, ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!
Πάψε ρε,του πάει μούρλιαααααα!!!Αλλαξε αβαταρ, ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!!
Μην ακούσεις ποτέ κανέναν κ το αλλάξεις σου πάει μούρλια!!!Μα γιατί;
Αφού τα τελευταία 2 χρόνια το 90% αυτών που έχει γράψει είναι σα να έχουν βγει απευθείας από το κεφάλι μου!
Άσε που προκαλεί αλλεργία στα αριστεροαναρχοαυτόνομαwhatever...
ξεχασες να του πεις οτι του παει μουρλιαΠάψε ρε,του πάει μούρλιαααααα!!!
Μην ακούσεις ποτέ κανέναν κ το αλλάξεις σου πάει μούρλια!!!
Πάψε ρε,του πάει μούρλιαααααα!!!
Μην ακούσεις ποτέ κανέναν κ το αλλάξεις σου πάει μούρλια!!!
Ψοφάω να το δω....θα περίμενω με ανυπομονησία...Έχω στην καβάντζα και άλλο έτοιμο, ακόμη πιο προβοκατόρικο!
εγω δεν μιλάω για το πλαστό κείμενο.. εγώ μιλάω με αυθεντικά.. και την προπαγάνδα μέσω πλαστών κειμένων την έχουμε ζήσει καλά.. κάτι οι "μακεντόνσκι" κάτι οι πορδόπαπι με το ΕΔΑΔ έχουμε πήξει πλέον..
χαζοτράνυ,
έγω όσα πλαστά προπαγανδιστικά κείμενα είδα εδώ μέσα πρέρχονταν από τα φασιστοεθνίκια!
ούτε από μακεδόνες ούτε από το ΕΔΑΔ!
μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα παπάκι.. για τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις των υπουργών της αυστραλίας τι έχεις να πείς... (φυσικά δεν έχεις να πεί ςτίποτε και το κάνεις γαργάρα ως εθίζεις)
Έχω στην καβάντζα και άλλο έτοιμο, ακόμη πιο προβοκατόρικο!
Κυκλώνιο Β???Αχ ρε Αδόλφε...Κάτι αριστεροί απο τη μια και κάτι σκατιάρηδες πάκιδες απο την άλλη θα μας αναγκάσουν να επιδοθούμε στις μεθόδους σου...υπάρχει μια απλή λύση... πριν την αναχώρηση του καραβιού λίγο από αυτό στην καρότσα...
Περίπου 150 μετανάστες εκφράζονται φόβοι ότι πνίγηκαν σήμερα όταν ένα πλοιάριο, το οποίο θεωρείται ότι μετέφερε περί τους 200 ανθρώπους από την Τυνησία, ναυάγησε κοντά στις ακτές της ιταλικής νήσου Λαμπεντούζα, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.Σύμφωνα με τις αρχές, μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί μόλις 47 άνθρωποι...έχω να πω ότι στα φασιστεθνίκια και τους ισλαμοφοβικούς ΔΙΕΘΝΩΣ δε φτάνανε αυτές οι δηλώσεις,
και γι' αυτό ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝΕ τις ΔΗΘΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!
γκεγκε χαζοτράνυ;
Και δεν θέλετε ρε γμτ...είστε τόσο αντίθετοι....Κάτι αριστεροί απο τη μια και κάτι σκατιάρηδες πάκιδες απο την άλλη θα μας αναγκάσουν να επιδοθούμε στις μεθόδους σου...
έχω να πω ότι στα φασιστεθνίκια και τους ισλαμοφοβικούς ΔΙΕΘΝΩΣ δε φτάνανε αυτές οι δηλώσεις,
και γι' αυτό ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝΕ τις ΔΗΘΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!
γκεγκε χαζοτράνυ;