Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τύπε,ο λαός που υποτίθεται οτι τους κρατούσε με τη θέλησή του στην εξουσία,είχε το δικαίωμα να μιλήσει?Όχι προφανώς.Προσπάθησε?Όχι.Βγήκε κανείς να διαμαρτυρηθεί για τα εγκλήματα που γίνανε?Όχι.Και όλοι σας θέλετε να λέγεστε Κομμουνιστές,καθώς ακόμα και οι βουλευτές σας Κολωνακιώτες είναι(βλ. Λιάνα Κανέλλη,η οποία με καυλώνει κιόλας).Ή μήπως λέω ψέμματα?8 συνδικαλιστάρες σας ΄που ξέρω,μένουν κυρίως στα νότια προάστια σε σπιταρώνες.Αλλά δεν είδα να πέσει κανένα κεφάλι.Μπορεί να διαφωνείται για την πολιτική του ΚΚΕ,μέλη ή απλοί υποστηρικτές-ψηφοφόροι.Κανένας όμως δεν μιλάει,γιατί όπως και στα άλλα κόμματα θα τους φάει το μαύρο χώμα.Και τύπε άλλο η θεωρία,που μπορεί εν μέρει να είναι σωστή και δίκαιη,αλλά η πράξη απέχει πάρα πολύ.Δεν με νοιάζει τι πιστευαν στην ΕΣΣΔ τότε ή στις ΗΠΑ τώρα,αλλά τι πράξανε κατά των σφαγιασθέντων.Αυτά που έκανε ο Χίτλερ,πολιτικές δολοφονίες,σφαγές,βασανιστήρια,εκτοπίσεις και κλίμα τρομοκρατίας,υα κάνανε και οι δικοί σου,όπως τα κάνανε και στο Αμέρικα.Άλλωστε βλέπουμε το αποφασίζομεν και διατάσσομεν του ΚΚΕ καθημερινά,που δεν κάθεται να συζητήσει,αλλά απλά δηλώνει και κριτικάρει.
Όπως κ αν έχει η ταύτιση κομμουνισμού κ ναζισμού είναι προπαγανδιστικό καθαρά...

Να συζητήσει το ΚΚΕ πάνω σε τί,στο πώς θα γαμήσει το ΠΑΣΟΚ τον λαό;;; :jerking:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ενα ακόμα μπερτάκι ξυλο σε αλλοδαπο κλεφτρονι  :s&m_1:

Οι πολίτες πήραν τον νόμο στα χέρια τους και "δίκασαν" ένα τσαντάκια που επιτέθηκε για να ληστέψει μία γυναίκα στα Υψηλά Αλώνια.

Ένας μετανάστης προσπάθησε να αφαιρέσει την τσάντα μιας γυναίκας στα Υψηλά Αλώνια. Αμέσως όμως θαμώνες και περαστικοί κινητοποιήθηκαν και κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν.

Κάποιοι του επιτέθηκαν φραστικά, σύμφωνα με το dete.gr, ενώ ορισμένοι "τολμηροί" χειροδίκησαν. Η φασαρία που προκλήθηκε από το περιστατικό ξεσήκωσε τους γείτονες οι οποίοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι έχει συμβεί.

Κάποιοι φώναζαν να αφήσουν τον μετανάστη και κάποιοι άλλοι τάχθηκαν υπέρ του λινταρίσματος. Όπως και να έχει ο συγκεκριμένος δράστης θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν επιτεθεί και πάλι για να αρπάξει τσάντα στην Πάτρα!

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
είμαι αλβανός, τούρκος, μακεδόνας, αφγανός, πάκης, νιγηριανός, ομοφυλόφιλος, εβραίος, σοβιετικός, ότι θέλετε!!!

εσύ πάντως είσαι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δε χρειάζεται να είσαι οτιδήποτε άλλο!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό είπε και η μάνα σ προχθές για σένα όταν επιδιδόμασταν σε αθλοπαιδειές...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ότι είναι κόκκινα απο το αίμα της ξεσκισμένης τους Κωλοτρυπίδας,καθώς επίσης ότι έχουν και κομμάτια απο κονσερβοκούτι...
Να ένα π.χ.!!! :2funny:

Ψάξτε πρόταση που να μην έχει το χ τύπου εθνικιστικό-φασιστικό λεξιλόγιο.... :cheesy:

Και στην έδρα έτσι αγορεύεις;;;; :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αυτό είπε και η μάνα σ προχθές για σένα όταν επιδιδόμασταν σε αθλοπαιδειές...

Είσαι μαλάκας και το ξέρει όλη η γη. Και σε λίγο θα το μάθουν και στο φεγγάρι.

Κι εσύ κι άλλος που υπονοούσε τα ίδια στον ίσιο τις προάλλες και όποιος άλλος μαλακίζεται κατά αυτόν τον τρόπο.

ΈΛΕΟΣ πια

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Όπως κ αν έχει η ταύτιση κομμουνισμού κ ναζισμού είναι προπαγανδιστικό καθαρά...

Να συζητήσει το ΚΚΕ πάνω σε τί,στο πώς θα γαμήσει το ΠΑΣΟΚ τον λαό;;; :jerking:
Κάποτε σας δίνανε το Υπουργείο Οικονομικών και τάχα μου δήθεν για ιδεολογικούς λόγυς αρνηθήκατε.Και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλατε μερίδιο ευθύνης και να δουλέψετε,αλλά να ασκείται κριτική μπας και πάρετε καμία ψήφο.Όμως ο κόσμος δεν θέλει εξαγγελίες και δελτία τύπου,αλλά λύσεις.Ρεαλιστικές και όχι ουτοπικές,όπως τα 1500 ευρώ σύνταξη της Αλέκας.Και μην βαφτίζεις προπαγάνδα αληθινά γεγονότα.Στη Ρωσία και τη Βουλγαρία είχα πάει επι Κομμουνισμού και είδα πράγματα.Έγινε ο πόλεμος και είδαμε όλοι πράγματα.Έπεσε το καθεστώς και ακούσαμε πράγματα απο αυτούς που μπορούσαν να μιλήσουν ελεύθερα πλέον για τα βιώματά τους.Πρακτικά η ΕΣΣΔ ήταν ένας κόκκινος φασισμός με αλλοτριωμένους,καθαρά μαζοποιημένους ανθρώπους,οι οποίοι είχαν χάσει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης των απόψεών τους,χωρίς να τιμωρηθούν.Και δεν είναι τυχαία η αύξηση της ακροδεξιάς στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ,με αποκορύφωμα στη Λιθουανία που ήθελαν προ 5ετίας να στήσουν άγαλμα του Χίτλερ.Αυτό το μένος των λαών ενάντια στην Ουτοπία σου δεν μπορεί να είναι προπαγάνδα τύπε.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Να ένα π.χ.!!! :2funny:

Ψάξτε πρόταση που να μην έχει το χ τύπου εθνικιστικό-φασιστικό λεξιλόγιο.... :cheesy:

Και στην έδρα έτσι αγορεύεις;;;; :2funny:
Αυτή τύπε είναι η δουλειά μου.Το ποιός είμαι και το τι πιστεύω μένει έξω απο την αίθουσα και μιλάει ο νόμος τύπε.Αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό.Για εσένα ιδεολογία και μπίζνα είναι το ίδιο και ας κάνεις μαλακίες.Η δικιά μου μαλακία,εις γνώσιν,είτε τυχαία,μπορεί να καταστρέψει ανθρώπους και οικογένειες ηθικά και οικονομικά.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Είσαι μαλάκας και το ξέρει όλη η γη. Και σε λίγο θα το μάθουν και στο φεγγάρι.

Κι εσύ κι άλλος που υπονοούσε τα ίδια στον ίσιο τις προάλλες και όποιος άλλος μαλακίζεται κατά αυτόν τον τρόπο.

ΈΛΕΟΣ πια
Μαλάκας είσαι και φαίνεσαι τύπε.Δεν υπονόησα κάτι.Αθλοπαιδειές είπα.Μπορεί να είναι μπάσκετ,κρίκετ,τζούντο,επιτρεπέζια αντισφαίριση κτλ.Το τι καταλαβαίνεις εσύ με το πονηρό σου μυαλό,μην το ανακατεύεις με τα λεγόμενά μου και με εκθέτεις έτσι...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάποτε σας δίνανε το Υπουργείο Οικονομικών και τάχα μου δήθεν για ιδεολογικούς λόγυς αρνηθήκατε.Και η αλήθεια είναι ότι δεν θέλατε μερίδιο ευθύνης και να δουλέψετε,αλλά να ασκείται κριτική μπας και πάρετε καμία ψήφο.Όμως ο κόσμος δεν θέλει εξαγγελίες και δελτία τύπου,αλλά λύσεις.Ρεαλιστικές και όχι ουτοπικές,όπως τα 1500 ευρώ σύνταξη της Αλέκας.Και μην βαφτίζεις προπαγάνδα αληθινά γεγονότα.Στη Ρωσία και τη Βουλγαρία είχα πάει επι Κομμουνισμού και είδα πράγματα.Έγινε ο πόλεμος και είδαμε όλοι πράγματα.Έπεσε το καθεστώς και ακούσαμε πράγματα απο αυτούς που μπορούσαν να μιλήσουν ελεύθερα πλέον για τα βιώματά τους.Πρακτικά η ΕΣΣΔ ήταν ένας κόκκινος φασισμός με αλλοτριωμένους,καθαρά μαζοποιημένους ανθρώπους,οι οποίοι είχαν χάσει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης των απόψεών τους,χωρίς να τιμωρηθούν.Και δεν είναι τυχαία η αύξηση της ακροδεξιάς στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ,με αποκορύφωμα στη Λιθουανία που ήθελαν προ 5ετίας να στήσουν άγαλμα του Χίτλερ.Αυτό το μένος των λαών ενάντια στην Ουτοπία σου δεν μπορεί να είναι προπαγάνδα τύπε.
Αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι όλο αυτό στις πρώην ''σοσιαλιστικές'' δεν έχει καμία σχέση με την θεωρία...κ απλά προπαγανδίζετε το επιχείρημα ότι εφόσον αυτοί λέγονταν κομμουνιστές όσα κάναν ήτανε κ κομμουνιστικά τέλος...

Δηλαδή ο Χίτλερ αν δήλωνε κομμουνιστής σημαίνει ότι θα ήταν κιόλας ή μήπως πρέπει να καταδικάσει κανείς κ τον Ιησού επειδή στο ονομά του σφαγιάσαν κόσμο;;;;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
κι άλλος "επισκέπτης" εν όψει.
Καλά τύπε.Θα σε επισκέπτομαι συχνά στο site...Επίσης μπορώ να κάνω και άλλους λογαριασμούς ξέρετε και να σας κράζω.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είμαι επισκέπτης?Επειδή έχετε βρώμικα μυαλά?(λέμε τώρα...)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καλά τύπε.Θα σε επισκέπτομαι συχνά στο site...Επίσης μπορώ να κάνω και άλλους λογαριασμούς ξέρετε και να σας κράζω.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να είμαι επισκέπτης?Επειδή έχετε βρώμικα μυαλά?(λέμε τώρα...)

Μπα, όχι. Επειδή είσαι η ακροδεξιά εκδοχή του φέρθυ. Όταν σε λένε όλοι οι άλλοι μαλάκα, θα πρέπει να σκεφτείς μήπως έχεις όντως κάποιο πρόβλημα εσύ και όχι όλοι οι άλλοι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλά κάνε κ άλλο το μαλάκα....

9/10 που διαβάζουν κατάλαβαν το προφανές κ εσύ μόνο σκέφτηκες ''αθώα''....

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι όλο αυτό στις πρώην ''σοσιαλιστικές'' δεν έχει καμία σχέση με την θεωρία...κ απλά προπαγανδίζετε το επιχείρημα ότι εφόσον αυτοί λέγονταν κομμουνιστές όσα κάναν ήτανε κ κομμουνιστικά τέλος...

Δηλαδή ο Χίτλερ αν δήλωνε κομμουνιστής σημαίνει ότι θα ήταν κιόλας ή μήπως πρέπει να καταδικάσει κανείς κ τον Ιησού επειδή στο ονομά του σφαγιάσαν κόσμο;;;;
Τύπε,όσυς κομμουνιστές ξέρω την ΕΣΣΔ είχαν και έχουν πρότυπο.Ο Χίτλερ δεν δήλωσε κομμουνιστής και ο Χριστιανισμός διαστρευλώθηκε απο εκείνους που έσφαζαν και σφαγιάζονταν στον όνομα του Χριστού,του Αλλάχ,του Βραχμαπούτρα κτλ για την κονόμα.Η ιδολογία σου όμως δοκιμάστηκε και απέτυχε,όχι γιατί μπορεί να μην ήταν καλή,αλλά επειδή την ακολούθησαν και την εφάρμοσαν άνθρωποι.Και ξέρεις ότι όταν έχεις εξουσία και μάλιστα μεγάλη,αλλάζεις άρδην,νομίζοντας ότι είσαι ο Θεός.Και αυτό ανεξάρτητα ιδεολογίας.Το βλέπουμε άλλωστε και στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας που μια χούφτα μαλάκες νομίζουν ότι είναι υπεράνω όλων.Και πάλι σου ξαναλέω ότι η ιδεολογία δεν μετράει,όσο μετράει η πράξη.Αυτό είναι το ζούμι.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Καλά κάνε κ άλλο το μαλάκα....

9/10 που διαβάζουν κατάλαβαν το προφανές κ εσύ μόνο σκέφτηκες ''αθώα''....
Εν πάσει περιπτώσει,δεν έγραψα κάτι που να προσβάλλει κάποιον,αλλά ότι επιδίδομαι σε αθλήματα.Μπορεί ο καθένας σας να το ερμηνεύει όπως θέλει.Και το 9/10 μπορεί να είναι μπούες.Απλά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τύπε,όσυς κομμουνιστές ξέρω την ΕΣΣΔ είχαν και έχουν πρότυπο.Ο Χίτλερ δεν δήλωσε κομμουνιστής και ο Χριστιανισμός διαστρευλώθηκε απο εκείνους που έσφαζαν και σφαγιάζονταν στον όνομα του Χριστού,του Αλλάχ,του Βραχμαπούτρα κτλ για την κονόμα.Η ιδολογία σου όμως δοκιμάστηκε και απέτυχε,όχι γιατί μπορεί να μην ήταν καλή,αλλά επειδή την ακολούθησαν και την εφάρμοσαν άνθρωποι.Και ξέρεις ότι όταν έχεις εξουσία και μάλιστα μεγάλη,αλλάζεις άρδην,νομίζοντας ότι είσαι ο Θεός.Και αυτό ανεξάρτητα ιδεολογίας.Το βλέπουμε άλλωστε και στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας που μια χούφτα μαλάκες νομίζουν ότι είναι υπεράνω όλων.Και πάλι σου ξαναλέω ότι η ιδεολογία δεν μετράει,όσο μετράει η πράξη.Αυτό είναι το ζούμι.
Το μοντέλο της ΕΣΣΔ,όχι τις πρακτικές,έχει διαφορά.
Ααα ο χριστιανισμός διαστρεβλώθηκε κ ο κομμουνισμός όχι εεεε;;;; :cheesy:
Για πες κ καμιά λύση ρε πατριώτη...ντάξει καταλάβαμε ότι είσαι σφόδρα αντιαριστερός....

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Μπα, όχι. Επειδή είσαι η ακροδεξιά εκδοχή του φέρθυ. Όταν σε λένε όλοι οι άλλοι μαλάκα, θα πρέπει να σκεφτείς μήπως έχεις όντως κάποιο πρόβλημα εσύ και όχι όλοι οι άλλοι.
Τύπε,δεν έχω δεί να διαβάζεις κάποιο επιχειρημά μου και απλά παραθέτεις τα λεγόμενα κάποιων.Αν δεν συμφωνείς με αυτά που λέω επι του θέματος του thread και όχι τι απαντάω στις προκλησεις του καθενός,πες το.Αλλά μην κάνεις το παπαγαλάκι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εν πάσει περιπτώσει,δεν έγραψα κάτι που να προσβάλλει κάποιον,αλλά ότι επιδίδομαι σε αθλήματα.Μπορεί ο καθένας σας να το ερμηνεύει όπως θέλει.Και το 9/10 μπορεί να είναι μπούες.Απλά.
Τί σημαίνει ''μπούες'' κύριε δικαστά;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea:

:think: :think: :think: :think: :think:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Το μοντέλο της ΕΣΣΔ,όχι τις πρακτικές,έχει διαφορά.
Ααα ο χριστιανισμός διαστρεβλώθηκε κ ο κομμουνισμός όχι εεεε;;;; :cheesy:
Για πες κ καμιά λύση ρε πατριώτη...ντάξει καταλάβαμε ότι είσαι σφόδρα αντιαριστερός....
Δηλαδή γουστάρω τη Θεωρητική Μερσεντές,αλλά πρακτικά βλέπω Lada(χωρίς να το υποτιμώ,καθώς είχα και εγώ και ήταν σκυλί) και όλα είναι καλά.Τον Χριστιανισμό όμως ο κόσμος τον κάνει πέρα σιγά σιγά λόγω της διαστρεύλωσης,τον κομμουνισμό όμως όχι και συνεχίζει να έχει το ίδιο ποσοστό ψηφπφόρων.Και είμαι αντιαριστερός.Δεν το έκρυψα.Σας θεωρώ μιάσματα που έχουν κάνει λαδιές και παρανομίες,σε καμμία περίπτωση όσες έχουν κάνει οι υπόλοιποι,αλλά συνεχίζεται να υποστηρίζεται ότι είστε άγιοι και έχετε σώνει και καλά δίκαιο,ψάχνωντας τάχα μου δήθεν αδικημένους για να διαφήμιση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom