tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
το post που λάνσαρετε είναι κατασκευασμένο ή όχι;
εγώ δεν λάνσαρα κανένα... εσύ προσπαθείς να αποδείξεις ότι μόνο οι Ελληνες είναι ρατσιστές..
το post που λάνσαρετε είναι κατασκευασμένο ή όχι;
Αμα είναι μιλημένος και ο μουσαμάς δε παίρνει κανείς χαμπάρι.Σε όλα μπαίνουν φίλε.Και οι οδηγοί που είναι μιλημένοι δε τους δίνουν.Τον άλλον τον τρέχαν οχι γιατί ψόφησε ο αλλοδαπός αλλά επειδή και μόνο ηταν μέσα.Τι τους έχεις τους λάθρο για μαλάκες? Να πληρώνουν και μολις φτάνουν να τους δίνουν οι πονηροι οι νταλικέρηδες οι οποίοι θα φεύγουν μετά σα κύριοι εχοντας και το παραδάκι στη τσέπη. Δε φτάνει η νταλίκα στην Ανκόνα για να πει ο νταλικέρης "κοιτάχτε έχω μαύρους μέσα" και να του πουν οι Ιταλοί " α εντάξει εσυ δε φταις αντε στο καλό".δε σαλταρουνε στους μουσαμαδες γιατι γινονται ευκολα αντιληπτοι. κλειστο σιγουρακι και μιλημενα.
εγώ δεν λάνσαρα κανένα... εσύ προσπαθείς να αποδείξεις ότι μόνο οι Ελληνες είναι ρατσιστές..
επειδή πολύς λόγος έχει γίνει και πολλή αμφισβήτηση έχει πέσει σχετικά με το αν ο Kevin Rudd είπε στους μουσουλμάνους είτε να αφομοιωθούν είτε να αδειάσουν την γωνιά...
το κείμενο αυτό είναι πλαστό.. δεν το είπε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας.. αλλά το είπανε δύο μέλη της κυβέρνησης του ο υπουργούς οικονομικών Peter Costello σε συνέντευξη του που παρατιθεται αυτούσια στο επίσημο σάιτ του υπουργείου οικονομικών της αυστραλίας ..
και για να συνεχίσω το είπε επίσης και ο υπουργός παιδείας της Αυστραλίας Dr Brendan Nelson...
"If you want to be an Australian, if you want to raise your children in Australia, we fully expect those children to be taught and to accept Australian values and beliefs," he said.
"We want them to understand our history and our culture, the extent to which we believe in mateship and giving another person a fair go, and basically if people don't want to support and accept and adopt and teach Australian values then, they should clear off."
όλο το άρθρο εδώ (προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα του ABC NEWS..
Αρα εν κατακλείδι .. οι Αυστραλοί μέσω της εκλεγμένης κυβέρνησης τους δηλώσανε ευθαρσώς πρός όλους τους μετανάστες ότι είτε θα πρέπει να αφομοιωθούν και να ζήσουν σύμφωνα με τις αξίες και τους νόμους της χώρας στην οποία φιλοξενούνται είτε να πάνε στο διάολο...
και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από τον πορδόπαπο ούτε από τον βολταίρο...
όσοι λανσάρουν πλαστά κείμενα τι είναι ;
ή προπαγανδιστές ή μαλάκες!
ή και τα δυό!
όσοι λανσάρουν πλαστά κείμενα τι είναι ;
ή προπαγανδιστές ή μαλάκες!
ή και τα δυό!
Στον ραδιοσταθμό «Bήμα Fm», o κ. Τσίπρας έκανε λόγο χθες για «ένα νέο συνασπισμό εξουσίας που θα προκύψει από ένα πλατύ κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο, από τα αριστερά της Αριστεράς ώς την αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας. Κι εκεί εμείς δεν οριοθετούμε και δεν βγάζουμε απ’ έξω ακόμα και δυνάμεις που από τον χώρο της λαϊκής Δεξιάς προερχόμενες, συνειδητοποιούν την ανάγκη της πατριωτικής ευθύνης, να το πω έτσι, να σωθεί η χώρα, να σωθεί η οικονομία, να σωθεί η κοινωνία». Πρόσθεσε μάλιστα ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία στα ελάχιστα και αυτά είναι «ο απεγκλωβισμός της χώρας από το Μνημόνιο».
Πω πω τί ήταν κ αυτό...γαργάρα και αυτές όπως και τις δηλώσεις του συντρόφου σας του Κούνδουρου??
Πω πω τί ήταν κ αυτό...
Πόσο εύκολα αλλάζουν κάποιοι άνθρωποι απόψεις αν τους τύχει κ σε αυτούς....
Το θυμάμαι αλλά δεν λέω άλλα,τα ίδια υποστηρίζω ακόμα...εσύ θυμάσαι το 50ρικο
Αμα είναι μιλημένος και ο μουσαμάς δε παίρνει κανείς χαμπάρι.Σε όλα μπαίνουν φίλε.Και οι οδηγοί που είναι μιλημένοι δε τους δίνουν.Τον άλλον τον τρέχαν οχι γιατί ψόφησε ο αλλοδαπός αλλά επειδή και μόνο ηταν μέσα.Τι τους έχεις τους λάθρο για μαλάκες?
Iσως αν ηταν μεγαλυτερο το ποσο να μην τα υποστηριζες. Εγω εφαγα πιστολια 8000ε και αλλαξα γνωμη αρδην...Το θυμάμαι αλλά δεν λέω άλλα,τα ίδια υποστηρίζω ακόμα...
Το θυμάμαι αλλά δεν λέω άλλα,τα ίδια υποστηρίζω ακόμα...
Ρε γμτ ντάξει όταν υποστηρίζεις κάτι κ μετά βγαίνεις κ λες άλλα αυτοφασκελώνεσαι πολύ άσχημα...και ο Μάινας είχε συμβάν... πιθανόν κιόλας να άλλαξε γνώμη πλέον...αλλά τουλάχιστον δεν βγήκε να αυτοφασκελωθεί!!!
Aντέ η περιπτωσή μου ήταν light,σύγκρινε Κούνδουρου με Μάινα.Iσως αν ηταν μεγαλυτερο το ποσο να μην τα υποστηριζες. Εγω εφαγα πιστολια 8000ε και αλλαξα γνωμη αρδην...
Επισης στην δικη σου περιπτωση δεν επεσαν μαπες οπως του Κουνδουρου ή του Μαινα (τι μαπες, τους ελιωσαν :o )
Μαλάκας είσαι όταν Δευτέρα λες άλλα κ Τετάρτη άλλα...αν μη τι άλλο θέλει κότσια να παραδεχθεί κανείς δημοσίως πόσο μαλάκας ήταν
Aντέ η περιπτωσή μου ήταν light,σύγκρινε Κούνδουρου με Μάινα. Μαλάκας είσαι όταν Δευτέρα λες άλλα κ Τετάρτη άλλα...
Γιατι ρε? νομιζα οτι ηρθαν να δουλεψουν μονο, αναζητωντας καλυτερη ζωη...Δηλαδή δεν ξέρεις ότι ο μετανάστης παίζει κ να σε κλέψει κ να σε δείρει;;;