μετανάστες ελληνες:
που έχει ηρεμήσει; στο Ισραήλ. εκεί που γίνεται καθημερινά πόλεμος.
ααααααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχα ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
"Στο Ισραήλ έχω ηρεμήσει", δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του και τόνισε ότι στη Μακάμπι διανύει την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του. Ο Έλληνας σέντερ μίλησε επίσης για το φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης και για το αν θα αγωνιστεί η ομάδα του, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, την εθνική ομάδα και το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα και την Α1.
Οι δηλώσεις του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον Sentra FM 103.3:
Για το αν θα παίξει η Μακάμπι στο φάιναλ φορ: "Ακόμα περιμένουμε την απόφαση της Ευρωλίγκα, πάντως στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να μην κατέβουν αν δεν αλλάξει κάτι. Εκείνη η μέρα είναι πολύ σημαντική για το Ισραήλ. Ειναι λίγο περίεργη η κατάσταση..."
Για τη ζωή στο Ισραήλ και τη Μακάμπι: "Τη Μακάμπι ο κόσμος τη λατρεύει, είναι η ομάδα που εκπροσωπεί το Ισραήλ στην Ευρώπη και όλο το χρόνο που διανύω εδώ έχω καταλάβει γιατί τη λένε ομάδα του λαού. Είναι τόσες πολλές οι εκδηλώσεις που έχουμε συναναστραφεί με τον κόσμο, που δεν είχα βρεθεί στα πέντε χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, τους προέδρους, τη διοίκηση, αγκαλιάζει τους παίκτες, δεν περιμένουν να δείξεις πρώτα κάτι στο γήπεδο. Ο κόσμος με βοήθησε πολύ στο να προσαρμοστώ πιο εύκολα στο Ισραήλ. Είναι μπασκετική ομάδα με μπασκετικό κόσμο. Δυστυχώς δεν έχω μάθει να μιλάω τη γλώσσα, αλλά δεν είναι κάτι που αποφάσισα να ασχοληθώ".