pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
bisexual κυρίε εισαγγελέψ;;;Ευχαριστώ τύπε!Μου αρέσει να βλέπω άτομα στα 4...Τρελαίνομαι!
Eύγε για την σεξουαλική σας απελευθέρωση,υπερβαίνει την κοινωνική!!!
bisexual κυρίε εισαγγελέψ;;;Ευχαριστώ τύπε!Μου αρέσει να βλέπω άτομα στα 4...Τρελαίνομαι!
πληγώθηκα τώραΤι να συνεχίσω μωρή φλόμπα?Σύρε κάψε κανένα σουτιέν και μπουκώσου με σκατά!
Δεν πάω στα κεφενεία τύπε,γιατί δεν πίνω καφέ,αλκοόλ και δεν καπνίζω όπως οι τσιμινιέρες.Και δεν το παίζω,αλλά είμαι αφεντικό στη χώρα μου,όπως εσυ στη δικιά σου.Και δεν είπα πριν ότι δούλεψες,αλλά ότι ρήμαξες και απέκτησες.Αμα έμπαινα και εγώ με κανένα ΑΚ-47 σε σπίτια και επιχειρήσεις,ληστεύοντας και σκοτώνοντας,τώρα θα ήμουν Πατέρας,Κόκκαλης κτλ....Αλλά τον μισθό μου τον δουλεύω,δεν τον κλέβω.Αυτή είναι η διαφορά μας ή καλύτερα μια απο τις διαφορές μας.Δοξάζω τον Θεό,που στάθηκα τυχερός και στην περίοδο αυτή μπορώ και ζώ αξιοπρεπώς,χωρίς να είμαι βάρος σε άλλους και είμαι καλά στους περισσότερους τομείς της ζωής μου με πρώτη της υγεία μου(προς το παρόν).Κάποιοι σαν και εσάς χαίρεστε που δεν έχει βρεθεί κανείς με κανένα όπλο και ζείτε ακόμα...ας πρόσεχες να στρωνόσουνα στη δουλειά και όχι δτα καφενεία να το παίζεις αφεντικό.
τώρα.....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ. ΑΛΒΑΝΕ ΑΛΒΑΝΕ.
Ναι ρε τύπισσα θα κάτσω να διαβάσω αφού το θές,αλλά όχι για να περάσω το γυμνάσιο,αλλά καμία δέηση στον Κύριο μπας και δείς χαρά στα σκέλια σου.Του πούστη!Όλο και κάποιος Πάκις θα βρεθεί...πληγώθηκα τώρα
άντε διάβασε μήπως και βγάλεις το γυμνάσιο τώρα.
Αν σε διαβάσει κανένας που δεν ξέρει βγάζει το συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα περάσανε οι ορδές των Ούνων κ των Βάνδαλων....Δεν πάω στα κεφενεία τύπε,γιατί δεν πίνω καφέ,αλκοόλ και δεν καπνίζω όπως οι τσιμινιέρες.Και δεν το παίζω,αλλά είμαι αφεντικό στη χώρα μου,όπως εσυ στη δικιά σου.Και δεν είπα πριν ότι δούλεψες,αλλά ότι ρήμαξες και απέκτησες.Αμα έμπαινα και εγώ με κανένα ΑΚ-47 σε σπίτια και επιχειρήσεις,ληστεύοντας και σκοτώνοντας,τώρα θα ήμουν Πατέρας,Κόκκαλης κτλ....Αλλά τον μισθό μου τον δουλεύω,δεν τον κλέβω.Αυτή είναι η διαφορά μας ή καλύτερα μια απο τις διαφορές μας.Δοξάζω τον Θεό,που στάθηκα τυχερός και στην περίοδο αυτή μπορώ και ζώ αξιοπρεπώς,χωρίς να είμαι βάρος σε άλλους και είμαι καλά στους περισσότερους τομείς της ζωής μου με πρώτη της υγεία μου(προς το παρόν).Κάποιοι σαν και εσάς χαίρεστε που δεν έχει βρεθεί κανείς με κανένα όπλο και ζείτε ακόμα...
Όποιος δεν είναι με τους απο κει είναι Αλβανός!!!Τι έγινε ρε, μετά από τις συλλογές που έχουν γεμίσει με αλβανίδες γεμίσανε και τα πολιτικά με αλβανούς;
Χέστα τύπε!Δεν μ λές???Είσαι γαύρος???Ένεκα του ονόματος ρωτάω...Τι έγινε ρε, μετά από τις συλλογές που έχουν γεμίσει με αλβανίδες γεμίσανε και τα πολιτικά με αλβανούς;
Γάβρος κ Αλβανός είναι κ αυτός,γαμησέ ταααα!!!Χέστα τύπε!Δεν μ λές???Είσαι γαύρος???Ένεκα του ονόματος ρωτάω...
τύπε το τελευταίο πιτμπουλ είναι αλβανικό;Τι έγινε ρε, μετά από τις συλλογές που έχουν γεμίσει με αλβανίδες γεμίσανε και τα πολιτικά με αλβανούς;
Ο ποιητής (Κ.Καβάφης) κάποτε στο Περιμένοντας του βαρβάρους καλούσε τους Βαρβάρους να σώσουν την Ρώμη τύπε απο το τέλμα.Αλλά στην παρούσα φάση,το τέλμα δημιουργείται απο τους βαρβάρους!Αν σε διαβάσει κανένας που δεν ξέρει βγάζει το συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα περάσανε οι ορδές των Ούνων κ των Βάνδαλων....
Αφού είναι γαύρος καλά να κάνει.Όσο για το Αλβανός,κανείς δεν είναι τέλειος...Γάβρος κ Αλβανός είναι κ αυτός,γαμησέ ταααα!!!
Ααα τους πούστηδες...αυτοί μας εμποδίζουν να γίνουμε Δανία του νότου....Αλλά στην παρούσα φάση,το τέλμα δημιουργείται απο τους βαρβάρους!
τύπε το τελευταίο πιτμπουλ είναι αλβανικό;
:oΟ ποιητής (Κ.Καβάφης) κάποτε στο Περιμένοντας του βαρβάρους καλούσε τους Βαρβάρους να σώσουν την Ρώμη τύπε απο το τέλμα.Αλλά στην παρούσα φάση,το τέλμα δημιουργείται απο τους βαρβάρους!
Δανία τύπε δεν θα γίνουμε,όπως και κανείς άλλος.Βλέπεις η Δανία φτιάχτηκε απο Δανούς,η Γερμανία απο Γερμανούς,η Κίνα απο κινέζους και η Ελλάδα απο Έλληνες.Δεν είμαστε τέλειοι,ούτε άγιοι,αλλά ουδεπόποτε ισχυριστήκαμε κάτι τέτοιο.Όμως κάποιοι υποστηρίζουν την αγιοτητα των μεταναστών,που δεν είναι όλοι βάρβαροι,ενώ δυστυχώς δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο κάτι τέτοιο.Έχουμε πεί πολύ πιο πίσω γιατί και πως μας επιρρεάζουν και δεν μας συμφέρουν.Ααα τους πούστηδες...αυτοί μας εμποδίζουν να γίνουμε Δανία του νότου....