Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
ας πρόσεχες να στρωνόσουνα στη δουλειά και όχι δτα καφενεία να το παίζεις αφεντικό.
τώρα.....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ. ΑΛΒΑΝΕ ΑΛΒΑΝΕ.
Δεν πάω στα κεφενεία τύπε,γιατί δεν πίνω καφέ,αλκοόλ και δεν καπνίζω όπως οι τσιμινιέρες.Και δεν το παίζω,αλλά είμαι αφεντικό στη χώρα μου,όπως εσυ στη δικιά σου.Και δεν είπα πριν ότι δούλεψες,αλλά ότι ρήμαξες και απέκτησες.Αμα έμπαινα και εγώ με κανένα ΑΚ-47 σε σπίτια και επιχειρήσεις,ληστεύοντας και σκοτώνοντας,τώρα θα ήμουν Πατέρας,Κόκκαλης κτλ....Αλλά τον μισθό μου τον δουλεύω,δεν τον κλέβω.Αυτή είναι η διαφορά μας ή καλύτερα μια απο τις διαφορές μας.Δοξάζω τον Θεό,που στάθηκα τυχερός και στην περίοδο αυτή μπορώ και ζώ αξιοπρεπώς,χωρίς να είμαι βάρος σε άλλους και είμαι καλά στους περισσότερους τομείς της ζωής μου με πρώτη της υγεία μου(προς το παρόν).Κάποιοι σαν και εσάς χαίρεστε που δεν έχει βρεθεί κανείς με κανένα όπλο και ζείτε ακόμα...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
πληγώθηκα τώρα :2funny: :2funny:
άντε διάβασε μήπως και βγάλεις το γυμνάσιο τώρα.
Ναι ρε τύπισσα θα κάτσω να διαβάσω αφού το θές,αλλά όχι για να περάσω το γυμνάσιο,αλλά καμία δέηση στον Κύριο μπας και δείς χαρά στα σκέλια σου.Του πούστη!Όλο και κάποιος Πάκις θα βρεθεί...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τι έγινε ρε, μετά από τις συλλογές που έχουν γεμίσει με αλβανίδες γεμίσανε και τα πολιτικά με αλβανούς; :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν πάω στα κεφενεία τύπε,γιατί δεν πίνω καφέ,αλκοόλ και δεν καπνίζω όπως οι τσιμινιέρες.Και δεν το παίζω,αλλά είμαι αφεντικό στη χώρα μου,όπως εσυ στη δικιά σου.Και δεν είπα πριν ότι δούλεψες,αλλά ότι ρήμαξες και απέκτησες.Αμα έμπαινα και εγώ με κανένα ΑΚ-47 σε σπίτια και επιχειρήσεις,ληστεύοντας και σκοτώνοντας,τώρα θα ήμουν Πατέρας,Κόκκαλης κτλ....Αλλά τον μισθό μου τον δουλεύω,δεν τον κλέβω.Αυτή είναι η διαφορά μας ή καλύτερα μια απο τις διαφορές μας.Δοξάζω τον Θεό,που στάθηκα τυχερός και στην περίοδο αυτή μπορώ και ζώ αξιοπρεπώς,χωρίς να είμαι βάρος σε άλλους και είμαι καλά στους περισσότερους τομείς της ζωής μου με πρώτη της υγεία μου(προς το παρόν).Κάποιοι σαν και εσάς χαίρεστε που δεν έχει βρεθεί κανείς με κανένα όπλο και ζείτε ακόμα...
Αν σε διαβάσει κανένας που δεν ξέρει βγάζει το συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα περάσανε οι ορδές των Ούνων κ των Βάνδαλων.... :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι έγινε ρε, μετά από τις συλλογές που έχουν γεμίσει με αλβανίδες γεμίσανε και τα πολιτικά με αλβανούς; :2funny:
Όποιος δεν είναι με τους απο κει είναι Αλβανός!!! :sunglasses: :rockon:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Χέστα τύπε!Δεν μ λές???Είσαι γαύρος???Ένεκα του ονόματος ρωτάω...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Αν σε διαβάσει κανένας που δεν ξέρει βγάζει το συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα περάσανε οι ορδές των Ούνων κ των Βάνδαλων.... :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:
Ο ποιητής (Κ.Καβάφης) κάποτε στο Περιμένοντας του βαρβάρους καλούσε τους Βαρβάρους να σώσουν την Ρώμη τύπε απο το τέλμα.Αλλά στην παρούσα φάση,το τέλμα δημιουργείται απο τους βαρβάρους!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ο ποιητής (Κ.Καβάφης) κάποτε στο Περιμένοντας του βαρβάρους καλούσε τους Βαρβάρους να σώσουν την Ρώμη τύπε απο το τέλμα.Αλλά στην παρούσα φάση,το τέλμα δημιουργείται απο τους βαρβάρους!
:o
αυτο καταλαβες εσυ απο το περιμενοντας τους βαρβαρους;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.214
Πόντοι
7.865
Ααα τους πούστηδες...αυτοί μας εμποδίζουν να γίνουμε Δανία του νότου.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Δανία τύπε δεν θα γίνουμε,όπως και κανείς άλλος.Βλέπεις η Δανία φτιάχτηκε απο Δανούς,η Γερμανία απο Γερμανούς,η Κίνα απο κινέζους και η Ελλάδα απο Έλληνες.Δεν είμαστε τέλειοι,ούτε άγιοι,αλλά ουδεπόποτε ισχυριστήκαμε κάτι τέτοιο.Όμως κάποιοι υποστηρίζουν την αγιοτητα των μεταναστών,που δεν είναι όλοι βάρβαροι,ενώ δυστυχώς δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο κάτι τέτοιο.Έχουμε πεί πολύ πιο πίσω γιατί και πως μας επιρρεάζουν και δεν μας συμφέρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom