iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.209
- Πόντοι
- 7.865
Της ισταμένης εν τω πρωκτώ σ...της ισταμένης ή της καθημένης;
Της ισταμένης εν τω πρωκτώ σ...της ισταμένης ή της καθημένης;
Λύση;;;Έχω γράψει,όπως και πολλοί άλλοι.Και εγώ δεν πρόσεξα τα δικά σου.Αλλά μίλησα για την απώλεια χρημάτων απο εμάς,λόγω παράνομης είσπραξης επιδομάτων,συντάξεων κτλ,αύξηση εγκληματικότητας,υποβάθμιση του κέντρου και άλκων περιοχών εντός και εκτός Αθηνών,μαρασμό επιχειρήσεων,ηθικά,πολιτιστικά,κοινωνικά,οικονομικά και νομικά προβλήματα που θα προκύψουν στα σίγουρα,χώρια ο ψυχολογικός πόλεμος,η κοινωνικοπολιτιστική μας αλλοίωση και ο φονταμενταλισμός που θα επικρατήσει.Άλλωστε αυτά έχουν γίνει σε Αγγλία και Γαλλία.Θα γίνουν και εδώ και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό.Και αυτά είναι εν ολίγοις τα επιχειρήματά μου,αλλά και πολλών άλλων.Μιλάμε για πράγματα που έχουν γίνει και γίνοται εδώ και αλλού και όχι τι θα γινόταν εαν και εφόσον και επειδή το σκέφτεσαι έτσι εσύ βάσει θεωριών.
Της ισταμένης εν τω πρωκτώ σ...
αντι να κλαιγεστε εσεις οι νομικοι και δικαστικοι, καλυτερα θα ηταν να παρετε και καμια πρωτοβουλια απεναντι στο συστημα που σας ζοριζει τοσο κατατα λεγομενα σου!Έχω γράψει,όπως και πολλοί άλλοι.Και εγώ δεν πρόσεξα τα δικά σου.Αλλά μίλησα για την απώλεια χρημάτων απο εμάς,λόγω παράνομης είσπραξης επιδομάτων,συντάξεων κτλ,αύξηση εγκληματικότητας,υποβάθμιση του κέντρου και άλκων περιοχών εντός και εκτός Αθηνών,μαρασμό επιχειρήσεων,ηθικά,πολιτιστικά,κοινωνικά,οικονομικά και νομικά προβλήματα που θα προκύψουν στα σίγουρα,χώρια ο ψυχολογικός πόλεμος,η κοινωνικοπολιτιστική μας αλλοίωση και ο φονταμενταλισμός που θα επικρατήσει.Άλλωστε αυτά έχουν γίνει σε Αγγλία και Γαλλία.Θα γίνουν και εδώ και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό.Και αυτά είναι εν ολίγοις τα επιχειρήματά μου,αλλά και πολλών άλλων.Μιλάμε για πράγματα που έχουν γίνει και γίνοται εδώ και αλλού και όχι τι θα γινόταν εαν και εφόσον και επειδή το σκέφτεσαι έτσι εσύ βάσει θεωριών.
Οι μη έχοντες τα απαραίτητα έγγραφα λε πουλ,όσοι δεν έχουν δουλειές και δεν συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό ενσήμων επίσης λε πουλ και όταν και εφόσον συμπληρωθούν τα 8 πλέον χρόνια να αποκτήσουν άδεια παραμονής,όχι ες αεί,όπως έλεγαν,αλλά με ημερομηνία λήξης.Επιπροσθέτως θα πρέπει να γίνεται αυστηρότερος έλεγχος για επιδόματα και συντάξεις που παίρνουν μερικοί και ενώ θεωρητικά δουλεύει ο 1 στην οικογένεια έχουν 4 άτομα,μπορεί και περισσότερα,εισόδημα σε 1 οικογένεια ή και κάποιοι εργάζονται σε οικοδομές και χωράφια ενώ είναι θεωρητικά ανάπηροι(Έλληνες και ξένοι,καθώς και εμείς δεν πάμε πίσω σε τέτοια θέματα με αναπηρικές συντάξεις μαϊμού).Επίσης σε περιπτώσεις παρανομίας να μπορούν οι διάφοροι αρμόδιοι,δηλαδή σωματα ασφαλείας,δικαστικό σώμα κτλ,να κάνουν τη δουλειά τους και να παίρνουν επίσης τον πούλο οι διάφοροι παρανομούντες.Τότε να δείς για πότε θα αδειάσει ο τόπος και θα μείνουν αυτοί που χρειάζονται και δεν προκαλούν προβλήματα.Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι,αλλά έτσι θα ξεχωρίσει ποιός μπορεί και πρέπει να μείνει.Δεν είμαστε χωματερή ψυχών εδώ πέρα.Τότε μόνο θα καθαρίσουμε.Λύση;;;
εκτελεση των αριστερων φασιστακιων κατ αρχας....Λύση;;;
αντι να κλαιγεστε εσεις οι νομικοι και δικαστικοι, καλυτερα θα ηταν να παρετε και καμια πρωτοβουλια απεναντι στο συστημα που σας ζοριζει τοσο κατατα λεγομενα σου!
αντ αυτου, καθεστε και κοιτατε εκατομμυρια παρανομιες να συμβαινουν εναντι των πολιτων και καθεστε τουμπεκιασμενοι μη τυχον και φατε καμια μεταθεση! Ποιος περιμενετε να αλλαξει την κατασταση? ο μεσοςπολιτης που τρωει φαπες μερα νυχτα απο παντου? (ενιοτε και μετη δικη σας βοηθεια?)
ενας δικηγορος προσφατα, πηγε στο ΣτΕ και εβγαλε παρανομο και αντισυνταγματικο τον νομο για την νομιμοποιηση των μεταναστων! Μπραβο του! Το εκανε γιατι εγνωριζε τους νομυς και πως επρεπε να φερθει! Εσεις που τα ξερετε ακομη καλυτερα τα νομικα τερτιπια τι κανετε? ποιος περιμενετε να συνταξει μονικη ενεργεια εναντιον της νομοθεσιας? ο μπαρμπα μητσος και η κυρα κατινα?
που ειναι ενας εισαγγελεας να κανει αυτεπαγγελτη διωξη?
που ειναι ενας δικαστης να βγαλει αντισυνταγματικο το νομο για την "ευθυνη υπουργων" που λενε?
που????
δυστυχως, μετα λυπης μου βλεπω πως το δικαστικο συστημα στην Ελλαδα εχει καταντησει σε υπαλληλακι πολιτικων και πολυεθνικων και αυτο με θλιβει αφανταστα! Διοτιεαν δεν υπαρχει πρωτα απο ολα δικαιοσυνη, τοτε τιποτε αλλο δε μπορει να σταθει!
Ούτε το ένα ούτο το άλλο πρόκειται να γίνει λυπάμαι...εκτελεση των αριστερων φασιστακιων κατ αρχας....
και βγαλε τη Ρωσσιδα αποτο αβαταρ σου βλημα!
Τύπε,δεν είσαι μέσα να δείς τι γίνεται.Εαν κάποιος απο εμάς που δεν είμαστε στο ΣτΕ,αλλά Πρωτοδίκες στην Ευελπίδων,ξεμπροστιάσει κάποιον και κάνει κάτι που θα στριμώξει κάποιους,απλά τελείωσε.Μέχρι και δολοφονίες θα έχουμε.Και ναι,οι μεγάλοι στο επάγγελμάμου είναι υπάλληλοι υπουργών γιατί στα ανώτατα δικαστήρια διορίζουν πολιτικοί.Και οι δικοί μας κάνουν την κότα.Νομίζεις ότι είναι μια μετάθεση που σε κρατάει πίσω?Μια συνάδελφο,συμφοιτήτρια και φίλη στην Κοζάνη την έδιωξαν απο το Σώμα,γιατί έκανε ρόμπα το νομάρχη που έφαγε κονδύλια.Και τη διώξανε και δεν τιμωρήθηκε κανένας.Δηλαδή αυτό που θέλω να πώ είναι ότι και να κάνουμε κινήσεις και το παίξουμε ήρωες,θα βρεθούμε και στο δρόμο και δεν θα γίνει τίποτα.Αλλά και ποιός δεν εξαρτάται απο πολιτικούς??Η μισή Ελλάδα είναι στο δημόσιο επειδή την έβαλε το κόμμα που ψήφιζε χρόνια.Και πόσα άλλα ρουσφέτια γίνανε?Ακόμα και μέσο για να πάνε στο Big Brother θέλανε.Όλοι ξέρουμε θεωρητικά να το παίζουμε ήρωες και να τα ρίχνουμε σε άλλους,αλλά δεν τολμάμε να δούμε την καμπούρα μας.Εμείς δημιουργήσαμε το σύστημα αυτό.Όλοι μας.Με την κουτοπονηριά και την βραχυφθαλμία μας.αντι να κλαιγεστε εσεις οι νομικοι και δικαστικοι, καλυτερα θα ηταν να παρετε και καμια πρωτοβουλια απεναντι στο συστημα που σας ζοριζει τοσο κατατα λεγομενα σου!
αντ αυτου, καθεστε και κοιτατε εκατομμυρια παρανομιες να συμβαινουν εναντι των πολιτων και καθεστε τουμπεκιασμενοι μη τυχον και φατε καμια μεταθεση! Ποιος περιμενετε να αλλαξει την κατασταση? ο μεσοςπολιτης που τρωει φαπες μερα νυχτα απο παντου? (ενιοτε και μετη δικη σας βοηθεια?)
ενας δικηγορος προσφατα, πηγε στο ΣτΕ και εβγαλε παρανομο και αντισυνταγματικο τον νομο για την νομιμοποιηση των μεταναστων! Μπραβο του! Το εκανε γιατι εγνωριζε τους νομυς και πως επρεπε να φερθει! Εσεις που τα ξερετε ακομη καλυτερα τα νομικα τερτιπια τι κανετε? ποιος περιμενετε να συνταξει μονικη ενεργεια εναντιον της νομοθεσιας? ο μπαρμπα μητσος και η κυρα κατινα?
που ειναι ενας εισαγγελεας να κανει αυτεπαγγελτη διωξη?
που ειναι ενας δικαστης να βγαλει αντισυνταγματικο το νομο για την "ευθυνη υπουργων" που λενε?
που????
δυστυχως, μετα λυπης μου βλεπω πως το δικαστικο συστημα στην Ελλαδα εχει καταντησει σε υπαλληλακι πολιτικων και πολυεθνικων και αυτο με θλιβει αφανταστα! Διοτιεαν δεν υπαρχει πρωτα απο ολα δικαιοσυνη, τοτε τιποτε αλλο δε μπορει να σταθει!
Ίσταμαι...Αλλά αμα βγάλω κιρσούς ή φλεβίτιδα να τσοντάρεις κανένα φράγκο να τους βγάλω...ίστασθε κύριε ή (στρογγυλο)κάθεσθε;
Μιας και το ανέφερες,οι αριστεροί γίνονται όλο και πιο δεξιοί.Δήθεν μέσω του αγώνα για τον προλετάριο,το 8% θέλει σώνει και καλά να επιβάλλει την θέση του ασυζητητί.Αν αυτό δεν είναι φασισμός τι είναι τότε?εκτελεση των αριστερων φασιστακιων κατ αρχας....
και βγαλε τη Ρωσσιδα αποτο αβαταρ σου βλημα!
Δυναμική πολιτική.Μιας και το ανέφερες,οι αριστεροί γίνονται όλο και πιο δεξιοί.Δήθεν μέσω του αγώνα για τον προλετάριο,το 8% θέλει σώνει και καλά να επιβάλλει την θέση του ασυζητητί.Αν αυτό δεν είναι φασισμός τι είναι τότε?
Τύπε,δεν είσαι μέσα να δεί τι γίνεται.Εαν κάποιος απο εμάς που δεν είμαστε στο ΣτΕ,αλλά Πρωτοδίκες στην Ευελπίδων,ξεμπροστιάσει κάποιον και κάνει κάτι που θα στριμώξει κάποιους,απλά τελείωσε.Μέχρι και δολογονίες θα έχουμε.Και ναι,οι μεγάλοι στο επάγγελμάμου είναι υπάλληλοι υπουργών γιατί στα ανώτατα δικαστήρια διορίζουν πολιτικοί.Και οι δικοί μας κάνουν την κότα.Νομίζεις ότι είναι μια μετάθεση που σε κρατάει πίσω?Μια συνάδελφο,συμφοιτήτρια και φίλη στην Κοζάνη την έδιωξαν απο το Σώμα,γιατί έκανε ρόμπα το νομάρχη που έφαγε κονδύλια.Και τη διώξανε και δεν τιμωρήθηκε κανένας.Δηλαδή αυτό που θέλω να πώ είναι ότι και να κάνουμε κινήσεις και το παίξουμε ήρωες,θα βρεθούμε και στο δρόμο και δεν θα γίνει τίποτα.Αλλά και ποιός δεν εξαρτάται απο πολιτικούς??Η μισή Ελλάδα είναι στο δημόσιο επειδή την έβαλε το κόμμα που ψήφιζε χρόνια.Και πόσα άλλα ρουσφέτια γίνανε?Ακόμα και μέσο για να πάνε στο Big Brother θέλανε.Όλοι ξέρουμε θεωρητικά να το παίζουμε ήρωες και να τα ρίχνουμε σε άλλους,αλλά δεν τολμάμε να δούμε την καμπούρα μας.Εμείς δημιουργήσαμε το σύστημα αυτό.Όλοι μας.Με την κουτοπονηριά και την βραχυφθαλμία μας.
Δυναμική πολιτική είναι αν έχεις ένα μεγάλο μέρος του λαού μαζί σου,συνήθως την πλειοψηφία.Το 8% δεν είναι μεγάλος μέρος του λαού.Και υπ' όψιν ότι απο αυτό το 8% ένα μέρος το ψηφίζει,απλά γιατί έχει σιχαθεί τους 2 μεγάλους και πρέπει να ψηφίσει κάποιον,επειδή δεν θέλει να ρίξει στα σκουπίδια το δικαίωμα της ψήφου του.Δεν τον εκφράζει απαραίτητα.Άλλωστε ο κόσμος έχει σιχαθεί την αριστερή ιδεολογία με δεξιά τσέπη,την συνεχή άρνηση,το αποφασίζομεν και διατάσσομεν της αριστεράς και τους εργατοπατέρες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ,οποιαδήποτε κομματική γραμμή και αν ακολουθούν αυτοί.Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ δεν βγαίνουν στον κόσμο να δούν τι πιστεύει,αλλά παρουσιάζουν κομματικές γραμμές.Δυναμική πολιτική.
Εκτός αν υπάρχουν καταδίκες.
Δυναμική πολιτική είναι η δυνατή-έντονη πολιτική που ασκεί κανείς,τα νούμερα-ποσοστά δεν έχουν σημασία.Δυναμική πολιτική είναι αν έχεις ένα μεγάλο μέρος του λαού μαζί σου,συνήθως την πλειοψηφία.Το 8% δεν είναι μεγάλος μέρος του λαού.Και υπ' όψιν ότι απο αυτό το 8% ένα μέρος το ψηφίζει,απλά γιατί έχει σιχαθεί τους 2 μεγάλους και πρέπει να ψηφίσει κάποιον,επειδή δεν θέλει να ρίξει στα σκουπίδια το δικαίωμα της ψήφου του.Δεν τον εκφράζει απαραίτητα.Άλλωστε ο κόσμος έχει σιχαθεί την αριστερή ιδεολογία με δεξιά τσέπη,την συνεχή άρνηση,το αποφασίζομεν και διατάσσομεν της αριστεράς και τους εργατοπατέρες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ,οποιαδήποτε κομματική γραμμή και αν ακολουθούν αυτοί.Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ δεν βγαίνουν στον κόσμο να δούν τι πιστεύει,αλλά παρουσιάζουν κομματικές γραμμές.
Και ξαναλέω ότι δεν είναι όλα έτσι όπως τα νομίζετε,αλλά υπάρχει μεγάλη λέρα.Αν κάνεις κάτι τέλειωσες.Ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που τα παίρνουν?Ξέρετε σε πόσους την έχουν στήσει και τους έχουν καταστρέψει επειδή έκαναν τη δουλειά τους?Αλλά και πάλι δεν είναι όλοι ίδιοι.Αν εγώ θέλω να τρέξω κάποιον,γιατί είναι παράνομος,συνάδελφοι,προϊστάμενοι,οι αρειανοί θα πέσουν πάνω μου,θα συνεχίσω τον αγώνα μου,αλλά και πάλι θα βρεθώ σε νομικό τέλμα.Όσο για τον παππού,επειδή είναι μαλάκας κάποιος,τι να κάνουμε?Αλλά και πάλι,το νομικό πλαίσιο είναι αυτό.Θα μου πείς τώρα ότι θα μπορούσε να πάει στον Κορυδαλλό,θα μπορούσε να κάνει τα στραβά μάτια ή να εξαγοράσει την ποινή,αλλά δεν θα τα ακούσω εγώ για τον κάθε μαλάκα.Η κοπελιά,που δεν είναι και κοπελιά πλέον,καθώς 50αρίσαμε αμφότεροι,παρά το γεγονός ότι έχει δίκιο,έχει κάνει μηνύσεις,έχει στείλει επιστολές και άλλα πολλά,αλλά θα εξεταστούν απο το πειθαρχικό σε 2 με 3 χρόνια.Μέχρι τότε δεν παίρνει φράγκο και εκκρεμεί και μήνυσει του νομάρχη για συκοφαντική δυσήμιση.Το ζήτημα είναι ότι εκείνη έμεινε χήρα στο δρόμο με 3 παιδιά και την τρέχουν και απο πάνω.Ο εισαγγελέας που τη διαδέχτηκε ήταν άνθρωπος του νομάρχη και εξυπηρετούσε συμφέροντα.Στην Ελλάδα είμαστε.Υπάρχουν νόμοι που δεν μπορείτε καν να συλλάβετε.Αν εφορμοζόντουσαν θα βρισκόμασταν σε τρομερά καλύτερη μοίρα.Αλλά βλέπετε,εδω κυριαρχεί το συμφέρον,η παρανομία και το μέσον.Παντού.Και δυστυχώς έχεις δίκαιο για το ότι ο δικός μου κλάδος φταίει που φτάσαμε ως εδώ.Ρεμούλες,χρηματισμοί και παχυλοί μισθοί και επιδόματα,τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει.Ατιμωρησία και κατά περίπτωση αυστηρότητα,όταν βλέπουμε σημεία και τέρατα.Αλλά δεν φταίω εγώ.Άλλωστε ακόμα στο Πρωτοδικείο είμαι.Αν ήμουν στα κόλπα,θα βρισκόμουν σε κανέναν Άρεια Πάγο ή στο ΣτΕ!Σου ξαναλεω,
αν δεν κανουν την κινηση αυτοι που ξερουν πως πρεπει να την κανουν, τοτε λυση δε θα βρεθει ποτε!
η κοπελα που λες πως την απεταξαν, γιατι δεν κινηθηκε νομικα? μονη της σαν πολιτης?
και συμπληρωματικα, οσο σαπιο ειναι το συστημα που αθωωνει παρανομους, αλλο τοσο σαπιος ηταν ο δικαστης (ή ο εισαγγελεας) που διεταξε προσφατα να μεταφερουν εναν γερο αναπηρο 1000 χιλιομετρα για να εκτισει ποινη 10 ημερων!!! Γιατι καλα τα λες κι εσυ οτι δε σας αφηνουν να κανετε τη δουλεια σας, αλλα οταν σας αφησουν βγαζετε ολο το μισος και την οργη σας σε κακομοιρους ανθρωπους!
και ναι, ολοι θελουν να ριχνουν τα βαρη και τις ευθυνες στους αλλους, οταν ομως καποιοι ριχνουν τις ευθυνες εκει που πρεπει, περιμενουν απο τους δικαστες να σταθουν στο υψος της θεσης τους! Πραγμα το οποιο δε γινεται!
Ναι?Αλήθεια?Δηλαδή είμαστε μια χούφτα μαλάκες και γαμάμε εκατομμύρια?Ξέρεις πόσοι τα έχουν κακαρώσει,έχουν χάσει δουλειές και έχουν ταλαιπωρηθεί να γυρίσουν σπίτι τους μετά απο το σκότωμα στη δουλειά τους,επειδή κάτι ένα μάτσο τύποι σαν και εσένα κλείνουν το κέντρο?Το μυαλό σου κάνει γκλίν γκλόν?Επίσης ο κόσμος βλέπει ποιοί είστε και σας σιχτιρίζει μέρα με τη μέρα και διαλέγει άλλο δρόμο.Και η πλάκα είναι ότι ο σκατοφασίστας ο Καρατζαφέρης κερδίζει έδαφος εις βάρος σας.Αλλά μιλάς για αριστερά τη στιγμή που είστε πιο φασίστες και απο τους φασίστες?Δεν μου λές ρε Σύντροφε,όταν υπήρχε η ΕΣΣΔ μπορούσα να βγώ στην Κόκκινη Πλατεία και να πώ ότι ο Μπρέζνιεφ είναι μαλάκας?Όχι.Θα πήγαινα Σιβηρία πετώντας.Και αν η αριστερά που τοσο υποστηρίζεις ήταν καλή δσεν θα κατέρρεα το σύστημά τους και δεν θα είχαμε τους μισούς Ρώσους μαφιόζους και νταβάδες και τις Ρωσίδες πουτάνες.Στην Κίνα οι συνθήκες εργασίας και οι μισθοί θα ήταν οι καλύτεροι και δεν θα δούλευαν σαν σκλάβοι.Άντε που την είδατε όλοι αριστεροί.Εκεί που έχεσαν οι ατόφιοι αριστεροί φυτρώσατε εσείς.Χειρότεροι και απο τη Χούντα είστε.Θα μας μάθεις και τι είναι η δυναμική πολιτική και ότι είναι και ανεξάρτητοι απο τα νούμερα. Μόνο να μιλάτε και να παρουσιάζετε μια ουτοπία ξέρετε,η οποία αποδεδειγμένα απο την ιστορία δεν μπορεί να υπάρξει.Δυναμική πολιτική είναι η δυνατή-έντονη πολιτική που ασκεί κανείς,τα νούμερα-ποσοστά δεν έχουν σημασία.
Αν θέλει ο κόσμος ας πορευτεί σε άλλον δρόμο εκτός της αριστεράς.
τυπε, χαλαρωσε...Ναι?Αλήθεια?Δηλαδή είμαστε μια χούφτα μαλάκες και γαμάμε εκατομμύρια?Ξέρεις πόσοι τα έχουν κακαρώσει,έχουν χάσει δουλειές και έχουν ταλαιπωρηθεί να γυρίσουν σπίτι τους μετά απο το σκότωμα στη δουλειά τους,επειδή κάτι ένα μάτσο τύποι σαν και εσένα κλείνουν το κέντρο?Το μυαλό σου κάνει γκλίν γκλόν?Επίσης ο κόσμος βλέπει ποιοί είστε και σας σιχτιρίζει μέρα με τη μέρα και διαλέγει άλλο δρόμο.Και η πλάκα είναι ότι ο σκατοφασίστας ο Καρατζαφέρης κερδίζει έδαφος εις βάρος σας.Αλλά μιλάς για αριστερά τη στιγμή που είστε πιο φασίστες και απο τους φασίστες?Δεν μου λές ρε Σύντροφε,όταν υπήρχε η ΕΣΣΔ μπορούσα να βγώ στην Κόκκινη Πλατεία και να πώ ότι ο Μπρέζνιεφ είναι μαλάκας?Όχι.Θα πήγαινα Σιβηρία πετώντας.Και αν η αριστερά που τοσο υποστηρίζεις ήταν καλή δσεν θα κατέρρεα το σύστημά τους και δεν θα είχαμε τους μισούς Ρώσους μαφιόζους και νταβάδες και τις Ρωσίδες πουτάνες.Στην Κίνα οι συνθήκες εργασίας και οι μισθοί θα ήταν οι καλύτεροι και δεν θα δούλευαν σαν σκλάβοι.Άντε που την είδατε όλοι αριστεροί.Εκεί που έχεσαν οι ατόφιοι αριστεροί φυτρώσατε εσείς.Χειρότεροι και απο τη Χούντα είστε.Θα μας μάθεις και τι είναι η δυναμική πολιτική και ότι είναι και ανεξάρτητοι απο τα νούμερα. Μόνο να μιλάτε και να παρουσιάζετε μια ουτοπία ξέρετε,η οποία αποδεδειγμένα απο την ιστορία δεν μπορεί να υπάρξει.
Εεε ντάξει ρε αν είναι έτσι,στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρχει αριστερό κόμμα στην βουλή...υπομονή κ ψυχραιμία μέχρι τότε...Ναι?Αλήθεια?Δηλαδή είμαστε μια χούφτα μαλάκες και γαμάμε εκατομμύρια?Ξέρεις πόσοι τα έχουν κακαρώσει,έχουν χάσει δουλειές και έχουν ταλαιπωρηθεί να γυρίσουν σπίτι τους μετά απο το σκότωμα στη δουλειά τους,επειδή κάτι ένα μάτσο τύποι σαν και εσένα κλείνουν το κέντρο?Το μυαλό σου κάνει γκλίν γκλόν?Επίσης ο κόσμος βλέπει ποιοί είστε και σας σιχτιρίζει μέρα με τη μέρα και διαλέγει άλλο δρόμο.Και η πλάκα είναι ότι ο σκατοφασίστας ο Καρατζαφέρης κερδίζει έδαφος εις βάρος σας.Αλλά μιλάς για αριστερά τη στιγμή που είστε πιο φασίστες και απο τους φασίστες?Δεν μου λές ρε Σύντροφε,όταν υπήρχε η ΕΣΣΔ μπορούσα να βγώ στην Κόκκινη Πλατεία και να πώ ότι ο Μπρέζνιεφ είναι μαλάκας?Όχι.Θα πήγαινα Σιβηρία πετώντας.Και αν η αριστερά που τοσο υποστηρίζεις ήταν καλή δσεν θα κατέρρεα το σύστημά τους και δεν θα είχαμε τους μισούς Ρώσους μαφιόζους και νταβάδες και τις Ρωσίδες πουτάνες.Στην Κίνα οι συνθήκες εργασίας και οι μισθοί θα ήταν οι καλύτεροι και δεν θα δούλευαν σαν σκλάβοι.Άντε που την είδατε όλοι αριστεροί.Εκεί που έχεσαν οι ατόφιοι αριστεροί φυτρώσατε εσείς.Χειρότεροι και απο τη Χούντα είστε.Θα μας μάθεις και τι είναι η δυναμική πολιτική και ότι είναι και ανεξάρτητοι απο τα νούμερα. Μόνο να μιλάτε και να παρουσιάζετε μια ουτοπία ξέρετε,η οποία αποδεδειγμένα απο την ιστορία δεν μπορεί να υπάρξει.
Φχαριστώ για την υποστήριξη ρε!!!τυπε, χαλαρωσε...
στον Παπαζολη απευθυνεσαι....