ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τι ψαχνουμε τωρα ρε μαλακες, εδω περνανε ατομα με κομμενο ποδι καθε 3 χρονια επιτροπη για επανεξεταση της αναπηρικης λες και θα φυτρωσουν ποδι
Ναι,καλά.Και εγώ ήμουν αστροναύτης,αλλά επειδή ήμουν τέλειος με κάνανε καντηλαναύτη.Λες και είναι η πρώτη ή και η τελευταία συνδικαλίστρια.Το αφεντικό της για να έχει τόσες συμβάσεις με δημόσιο,φανταστείτε πόσους λάδωσε και τι άκρες έχει.Θα γινόταν ένας τζερτζελές για μερικές μέρες και μετά θα ξεχνιόταν ή θα κουκουλωνόταν.Αλλά θα μου πείς ότι είναι φήμες για να πλήξουν το εργατικό κίνημα,το οποίο δεν έχει εργαστεί ποτέ του,καθώς δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι ενεργοί κομμουνιστές είναι δημόσιοι υπάλληλοι και όχι άνθρωποι που ξεπατώνονται στη δουλειά.Αλλά δεν έχει αποδειχθεί επίσης τπτ και για τον εργοδότη της κυρίας.Και αυτό λέει πολλά.Αμα είχε κάνει τη στραβή απο τον ΣΥΡΙΖΑ και μόνο θα γινόταν της κακομοίρας.Μάλλον η φήμη για τον γκόμενο ευσταθεί περισσότερο.γιατί εσύ πιστεύεις ότι το αφεντικό της έβαλε να της ρίξουν βιτριόλι γαι δήθεν συνδικαλιστική δράση ????
Το ξέρω.Ο αδερφός μου,οικοδόμος,με 4πλό By pass πέρασε στα 63 του χρόνια επιτροπη για να πάρει αναπηρική σύνταξη και με ποσοστό αναπηρίας 80%.Και όταν βγήκε η σύνταξη,την πήρε μετά απο 6 μήνες.Αλλά η Κούνεβα πήρε την σύνταξη πατ κιούτ,συνοπτικότατα και της δώσανε μέχρι και σπίτι.Θα μου πείς ο αδερφός μου είχε κάνει τα κουμάντα του και έχει και οικογένεια σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση,που μπορούσε να βοηθήσει.Αλλά βάλε πόσες γριές και γέροι που έχουν κατασκάψει τον τόπο,ταλαιπωρούνται χρόνια και δεν έχουν και πόρους για να ζήσουν...τι ψαχνουμε τωρα ρε μαλακες, εδω περνανε ατομα με κομμενο ποδι καθε 3 χρονια επιτροπη για επανεξεταση της αναπηρικης λες και θα φυτρωσουν ποδι
Και που ξέρεις ρε κοπελιά αν κάποιος απο εδώ δεν έχει οικονομικό πρόβλημα?Επίσης λές ότι γαμήθηκε η ζωή της και συμφωνώ.Αλλά είτε την έκανε ο γκόμενός της τη δουλειά,είτε ο εργοδότης(γεγονός που δεν ευσταθεί,καθώς δεν ειναι η μόνη συνδικαλίστρια και με το παρόν σκεπτικό θα έπρεπε οι μισοί να είναι στην ίδια κατάσταση),το έπαθε απο επιλογές της και θα μπορούσε να το πάθει ο καθένας μας,είτε απο καμία μαλακία που κάναμε,είτε απο κανέναν τρελό.Εσύ και εγώ όμως που δεν θα προβληθούμε στα κανάλια και δεν θα υποστηριχθούμε απο κόμματα(που θα μας παρουσιάζουν σαν τον υπέρτατο μάρτυρα-προλετάριο),δεν θα πάρουμε τπτ με τέτοιο τρόπο.Δεν το πάθαμε στη δουλειά,αλλά κάπου αλλού.Και αν θα πάρουμε κάτι,θα το πάρουμε μετά απο τεράστια ταλαιπωρία,ενώ εκείνη πήρε ότι πήρε εν ριπή οφθαλμού αι συνοπτικές διασικασίες.Δηλαδή αυτή βγήκε απο χρυσό αιδοίο,ενώ κάποιος απο εμάς που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει αντίστοιχο ή και ίδιο πρόβλημα,βγήκε απο γαϊδούρι?Θέμα νομιμότητος είναι συναγωνίστρια και όχι ρατσισμού.Υπέγραψε συμβάσει εξαθλίωσης και μετα πήγε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.Αλλά είχε συμβόλαιο.Ήταν κάποια σαν και εμάς,που κοίταξε να βολευτεί και θα έβλεπε εν καιρώ τι θα κάνει.Δεν την ένοιζε ότι πήγε κόντρα σε μια εργατική δεοντολογία,αλλά ότι βολεύτηκε εις βάρος μας.Τώρα αν ισχύει η εκδοχή του γκόμενου,δεν θα το έκανε για πλάκα,αλλά θα είχε κάποιο λόγο,ο οποίος είναι κατακριτέος,καθώς όπως είπες της γάμησε τη ζωή.Το κέρατο κόβεται,αλλά αυτό που έχασε εκείνη δεν επανέρχεται.Το κράτος πρόνοιας όμως είναι άλλη κουβέντα,τεραστίων διαστάσεων.Το résumé της ιστορίας είναι ότι πήρε παραπάνω απο αυτά που δικαιούνταν επειδή προωθήθηκε ως μάρτυρας υπερ των εργαζομένων,την έκαναν σύμβολο των κακοποιημένων μεταναστών απο τον Έλληνα δυνάστη,ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν έγινε έτσι,παρακάμπτωντας ένα ολόκληρο σύστημα,στο οποίο χιλιάδες,αν όχι εκατομμύρια,είναι μπλεγμένοι.Και η πλάκα είναι ότι εμείς βρήκαμε το διάολό μας με τους μετανάστες και καταπατούν εκείνοι τα δικαιώματά μας καθημερινά,καθώς ξέρουν τι δικαιούνται,αλλά όχι σε τι υπόκεινται.Κάθε μέρα βλέπω άτομα,που γνωρίζουν κομμάτια του αστικού δικαίου καλύτερα απο εμένα που είναι δουλειά μου,αλλά όταν αναφέρω υποχρεώσεις και κολάσιμες πράξεις,τότε ξεχνάνε τα ελληνικά,τα οποία όταν απολογούνταν ήξεραν φαρσί.εικασιες ξεεικασιες, φαινεται ποσο σαπιος εισαι απο τον τροπο που γραφεις γι αυτο το θεμα.
δες τι τραβηξε κ ποσο γαμηθηκε η ζωη της. κλαιγεστε συνεχως για οσα κ καλα καλουμαστε να πληρωσουμε ολοι που της πηραν διαμερισμα κ γαμω την πουτανα μου δεν εχετε καν οικονομικο προβλημα.
ηταν ΑΛΛΟΔΑΠΗ! αυτη ειναι η μονη αποδειξη που αρκει για τους τερψιπρωκτους αριστερουληδες!για απέδειξε μας λοιπόν ότι την Κούνεβα την έκαψε ο εργοδότης της και όχι ο γκόμενος της...
Και που ξέρεις ρε κοπελιά αν κάποιος απο εδώ δεν έχει οικονομικό πρόβλημα?Επίσης λές ότι γαμήθηκε η ζωή της και συμφωνώ.Αλλά είτε την έκανε ο γκόμενός της τη δουλειά,είτε ο εργοδότης(γεγονός που δεν ευσταθεί,καθώς δεν ειναι η μόνη συνδικαλίστρια και με το παρόν σκεπτικό θα έπρεπε οι μισοί να είναι στην ίδια κατάσταση),το έπαθε απο επιλογές της και θα μπορούσε να το πάθει ο καθένας μας,είτε απο καμία μαλακία που κάναμε,είτε απο κανέναν τρελό.Εσύ και εγώ όμως που δεν θα προβληθούμε στα κανάλια και δεν θα υποστηριχθούμε απο κόμματα(που θα μας παρουσιάζουν σαν τον υπέρτατο μάρτυρα-προλετάριο),δεν θα πάρουμε τπτ με τέτοιο τρόπο.Δεν το πάθαμε στη δουλειά,αλλά κάπου αλλού.Και αν θα πάρουμε κάτι,θα το πάρουμε μετά απο τεράστια ταλαιπωρία,ενώ εκείνη πήρε ότι πήρε εν ριπή οφθαλμού αι συνοπτικές διασικασίες.Δηλαδή αυτή βγήκε απο χρυσό αιδοίο,ενώ κάποιος απο εμάς που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει αντίστοιχο ή και ίδιο πρόβλημα,βγήκε απο γαϊδούρι?Θέμα νομιμότητος είναι συναγωνίστρια και όχι ρατσισμού.Υπέγραψε συμβάσει εξαθλίωσης και μετα πήγε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.Αλλά είχε συμβόλαιο.Ήταν κάποια σαν και εμάς,που κοίταξε να βολευτεί και θα έβλεπε εν καιρώ τι θα κάνει.Δεν την ένοιζε ότι πήγε κόντρα σε μια εργατική δεοντολογία,αλλά ότι βολεύτηκε εις βάρος μας.Τώρα αν ισχύει η εκδοχή του γκόμενου,δεν θα το έκανε για πλάκα,αλλά θα είχε κάποιο λόγο,ο οποίος είναι κατακριτέος,καθώς όπως είπες της γάμησε τη ζωή.Το κέρατο κόβεται,αλλά αυτό που έχασε εκείνη δεν επανέρχεται.Το κράτος πρόνοιας όμως είναι άλλη κουβέντα,τεραστίων διαστάσεων.Το résumé της ιστορίας είναι ότι πήρε παραπάνω απο αυτά που δικαιούνταν επειδή προωθήθηκε ως μάρτυρας υπερ των εργαζομένων,την έκαναν σύμβολο των κακοποιημένων μεταναστών απο τον Έλληνα δυνάστη,ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν έγινε έτσι,παρακάμπτωντας ένα ολόκληρο σύστημα,στο οποίο χιλιάδες,αν όχι εκατομμύρια,είναι μπλεγμένοι.Και η πλάκα είναι ότι εμείς βρήκαμε το διάολό μας με τους μετανάστες και καταπατούν εκείνοι τα δικαιώματά μας καθημερινά,καθώς ξέρουν τι δικαιούνται,αλλά όχι σε τι υπόκεινται.Κάθε μέρα βλέπω άτομα,που γνωρίζουν κομμάτια του αστικού δικαίου καλύτερα απο εμένα που είναι δουλειά μου,αλλά όταν αναφέρω υποχρεώσεις και κολάσιμες πράξεις,τότε ξεχνάνε τα ελληνικά,τα οποία όταν απολογούνταν ήξεραν φαρσί.
Σωστά.Μην ξεχνάμε οτι οι αστυνομικοί,όπως και πολλοί συνάδελφοί μου αδρανούν,όχι επίτηδες,αλλά απο φόβο.Αν έρθετε στα δικαστήρια και δείτε δίκες με άτομα που δικάζονται επειδή έσπασαν το χέρι του κάθε βρωμιάρη ή τον τραυμάτισαν εκεί που πήγε να τους κλέψει και τους έχει μηνύσει για σωματικές βλάβες και τον πληρώνουν απο πάνω.Αν ο δικαστής δεν κάνει αυτό που θέλουν οι διάφοροι και όχι το νόμιμο,τρώει ανααφορές σύννεφο για ρατσισμό,απο διαφόρους υποστηρικτές μεταναστών,που φτάνουν μέχρι υπουργούς.Το ίδιο συμβαίνει και στην αστυνομία.Και υπάρχουν δικαστικοί και αστυνομικοί ατιμώρητοι που χρηματίστηκαν,αλλά υπάρχουν και άλλοι που παίρνουν δυσμενείς μεταθέσεις για του διαόλου τη μάνα,είτε τίθενται προσωρινά σε διαθεσιμότητα,γιατί πρέπει να περάσουν απο ψυχολογική εξέταση,λόγω του υποτιθέμενου μένους τους κατά των μεταναστών τιμωρούμενοι για το γεγονός ότι χάλασαν το χατήρι κάποιων που είναι προδότες των επόμενων γενεών.Πάνε οι κύριοι σκατιάρηδες υποστηρικτές και προδότες να μας βγάλουν τρελούς,γιατί κάνουμε τη δουλειά μας.Μας κατηγορούν ως ρατσιστές και μενόμενους κατά των ξένων,επειδή τιμωρούμε στο όνομα του νόμου τους παρανομούντες (και όχι κατά τη δική μας βούληση,όπως πιστεύουν κάποιοι,αλλά βάσει των νόμων) και μετά προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.Έλεος πια.Αμα γουστάρουν κάποιοι μετανάστες,να τους πάρουν σπίτι τους,να τους ταϊζουν,να τους χαρτζηλικώνουν και να έχουν την ευθύνη αμα παρανομήσουν.Τότε να δούμε πόσο θα γουστάρουν όλοι αυτοί που δεν έχουν ιδέα πως είναι το κέντρο της Αθήνας(γιατί δεν πατάνε ποτέ σε κέντρο,παρά μόνο στο Κολωνάκι) και μιλάνε απο τα Νότια και Βόρεια προάστεια και τις βιλάρες τους.Αλλά έννοια τους.Κάποια μέρα που θα την πάθουν,τότε να τους δούμε.Συμπληρώσατε ὅμως καὶ κάτι τὸ ὁποῖον ὑποβοήθησεν τὰ μάλα τὴν προπαγάνδα τῆς ἀριστερᾶς: Τὴν πλήρην ἁδράνειαν τῆς ἀστυνομίας κατὰ τὸν ἀμέσως μετὰ τὴν ἐπίθεσιν κατὰ Κούνεβα χρόνον.
Σωστά.Μην ξεχνάμε οτι οι αστυνομικοί,όπως και πολλοί συνάδελφοί μου αδρανούν,όχι επίτηδες,αλλά απο φόβο.Αν έρθετε στα δικαστήρια και δείτε δίκες με άτομα που δικάζονται επειδή έσπασαν το χέρι του κάθε βρωμιάρη ή τον τραυμάτισαν εκεί που πήγε να τους κλέψει και τους έχει μηνύσει για σωματικές βλάβες και τον πληρώνουν απο πάνω.Αν ο δικαστής δεν κάνει αυτό που θέλουν οι διάφοροι και όχι το νόμιμο,τρώει ανααφορές σύννεφο για ρατσισμό,απο διαφόρους υποστηρικτές μεταναστών,που φτάνουν μέχρι υπουργούς.Το ίδιο συμβαίνει και στην αστυνομία.Και υπάρχουν δικαστικοί και αστυνομικοί ατιμώρητοι που χρηματίστηκαν,αλλά υπάρχουν και άλλοι που παίρνουν δυσμενείς μεταθέσεις για του διαόλου τη μάνα,είτε τίθενται προσωρινά σε διαθεσιμότητα,γιατί πρέπει να περάσουν απο ψυχολογική εξέταση,λόγω του υποτιθέμενου μένους τους κατά των μεταναστών τιμωρούμενοι για το γεγονός ότι χάλασαν το χατήρι κάποιων που είναι προδότες των επόμενων γενεών.Πάνε οι κύριοι σκατιάρηδες υποστηρικτές και προδότες να μας βγάλουν τρελούς,γιατί κάνουμε τη δουλειά μας.Μας κατηγορούν ως ρατσιστές και μενόμενους κατά των ξένων,επειδή τιμωρούμε στο όνομα του νόμου τους παρανομούντες (και όχι κατά τη δική μας βούληση,όπως πιστεύουν κάποιοι,αλλά βάσει των νόμων) και μετά προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.Έλεος πια.Αμα γουστάρουν κάποιοι μετανάστες,να τους πάρουν σπίτι τους,να τους ταϊζουν,να τους χαρτζηλικώνουν και να έχουν την ευθύνη αμα παρανομήσουν.Τότε να δούμε πόσο θα γουστάρουν όλοι αυτοί που δεν έχουν ιδέα πως είναι το κέντρο της Αθήνας(γιατί δεν πατάνε ποτέ σε κέντρο,παρά μόνο στο Κολωνάκι) και μιλάνε απο τα Νότια και Βόρεια προάστεια και τις βιλάρες τους.Αλλά έννοια τους.Κάποια μέρα που θα την πάθουν,τότε να τους δούμε.
Στο δικαστικό σώμα εν γένει...
Εμένα με τρελαίνει η άποψη: ''πάρτε τους σπίτια σας οι αριστεροί'',λες κ μιλάνε για κατοικίδια παναθέμα τους...συνάδελφοι σε τι;
Προσπαθούμε...δικαστής είσθε κύριε;
Όταν θα γίνουν άνθρωποι ηθικά και σωματικά,τότε θα μιλάμε για ανθρώπους.Τη στιγμή όμως που λειτουργούν σαν ζώα,κάνοντας παρακάμψεις ανθρώπινης συμοεριφοράς,,ηθικής και νομικής δεοντολογίας,καθώς και βασικών στοιχείων καθαριότητας,τότε μιλάμε για κατοικίδια εν πόρναις συναγωνιστα.Εμένα με τρελαίνει η άποψη: ''πάρτε τους σπίτια σας οι αριστεροί'',λες κ μιλάνε για κατοικίδια παναθέμα τους...
Καλά εσύ αν μείνεις στον δρόμο θέλω να σε δω πως θα διατηρήσεις την καλή σου σωματική υγιεινή...Όταν θα γίνουν άνθρωποι ηθικά και σωματικά,τότε θα μιλάμε για ανθρώπους.Τη στιγμή όμως που λειτουργούν σαν ζώα,κάνοντας παρακάμψεις ανθρώπινης συμοεριφοράς,,ηθικής και νομικής δεοντολογίας,καθώς και βασικών στοιχείων καθαριότητας,τότε μιλάμε για κατοικίδια εν πόρναις συναγωνιστα.
όπερ εστί μεθερμηνευόμενον;Προσπαθούμε...
Αν και εσύ είχες ρόδες,να σε έβλεπα πως θα έκανες το τρόλεϋ...Δεν είμαι στο δρόμο,όμως,όπως και εσύ δεν είσαι τρόλεϋ.Αλλά με αυτά που γίνονται απο την πάρτυ σου,τα παιδιά σου θα βρεθούν στο δρόμο.Αν φυσικά μπορεις να κάνεις παιδιά.Και γιατί να λυπάμαι κάποιον που είναι παρείσακτος και παράνομος?Του χρωστάω τίποτα?Όχι.Του είπα να έρθει?Και πάλι όχι.Και είναι πολλά τα όχι και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.Φυσικά και είναι δικαίωμά σου να δέχεσαι και να υποστηρίζεις ότι θέλεις.Αλλά η ελευθερία σου αυτή σταματάει εκεί που αρχίζει η δικιά μου ελευθερία κ.ο.κ.Εσυ μπορεί να έχεις αυτοκαταστροφικές τάσεις και να τους θέλεις εδώ,παρά τα γεγονότα που εκτυλίσσονται σε άλλες αυρωπαϊκές χώρες,στις οποίες βρίσκονται εδώ και χρόνια και δεν έχουν ενσωματωθεί ούτε στο ελάχιστο.Και με κάτι τύπους σαν και εσένα,αλλάζουμε ακόμα και την παιδεία μας για να είναι εκείνοι πιο άνετα.Και για να το δείς αυτό,απλά άνοιξε ένα βιβλίο ιστορίας της Νέας Ελληνικής Ιστορίας για να δείς το γράφει για αυτούς που σφάξανε τους παππούδες μας.Βέβαια,ενδεχομένως να είσαι ένας απο αυτούς και να τους υποστηρίζεις παίζοντάς το γαλαντόμος.Και καλά κάνεις.Αλλά επειδή το λές εσύ,χωρίς να παραθέτεις επιχειρήματα,δεν σημαίνει ότι θα ενστερνιστούμε έτσι τις απόψεις σου.Απλά γίνεσαι φασίστας σαν το Παπαδόπουλο,που αποφάσιζε και διέταζε.Και επειδή δεν μπορείς να αναπτύξεις το όλο σκεπτικό σου καταφεύγεις στην τακτική ενός παιδιού πριν την εφηβία,το οποίο απο ανασφάλεια ειρωνεύεται,γιατί δεν ξέρει τι να πεί.Καλά εσύ αν μείνεις στον δρόμο θέλω να σε δω πως θα διατηρήσεις την καλή σου σωματική υγιεινή...
Αν την έχεις κ τώρα δηλαδή.
Έχει γράψει κάπου επιχειρήματα εσύ;;;Αν και εσύ είχες ρόδες,να σε έβλεπα πως θα έκανες το τρόλεϋ...Δεν είμαι στο δρόμο,όμως,όπως και εσύ δεν είσαι τρόλεϋ.Αλλά με αυτά που γίνονται απο την πάρτυ σου,τα παιδιά σου θα βρεθούν στο δρόμο.Αν φυσικά μπορεις να κάνεις παιδιά.Και γιατί να λυπάμαι κάποιον που είναι παρείσακτος και παράνομος?Του χρωστάω τίποτα?Όχι.Του είπα να έρθει?Και πάλι όχι.Και είναι πολλά τα όχι και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.Φυσικά και είναι δικαίωμά σου να δέχεσαι και να υποστηρίζεις ότι θέλεις.Αλλά η ελευθερία σου αυτή σταματάει εκεί που αρχίζει η δικιά μου ελευθερία κ.ο.κ.Εσυ μπορεί να έχεις αυτοκαταστροφικές τάσεις και να τους θέλεις εδώ,παρά τα γεγονότα που εκτυλίσσονται σε άλλες αυρωπαϊκές χώρες,στις οποίες βρίσκονται εδώ και χρόνια και δεν έχουν ενσωματωθεί ούτε στο ελάχιστο.Και με κάτι τύπους σαν και εσένα,αλλάζουμε ακόμα και την παιδεία μας για να είναι εκείνοι πιο άνετα.Και για να το δείς αυτό,απλά άνοιξε ένα βιβλίο ιστορίας της Νέας Ελληνικής Ιστορίας για να δείς το γράφει για αυτούς που σφάξανε τους παππούδες μας.Βέβαια,ενδεχομένως να είσαι ένας απο αυτούς και να τους υποστηρίζεις παίζοντάς το γαλαντόμος.Και καλά κάνεις.Αλλά επειδή το λές εσύ,χωρίς να παραθέτεις επιχειρήματα,δεν σημαίνει ότι θα ενστερνιστούμε έτσι τις απόψεις σου.Απλά γίνεσαι φασίστας σαν το Παπαδόπουλο,που αποφάσιζε και διέταζε.Και επειδή δεν μπορείς να αναπτύξεις το όλο σκεπτικό σου καταφεύγεις στην τακτική ενός παιδιού πριν την εφηβία,το οποίο απο ανασφάλεια ειρωνεύεται,γιατί δεν ξέρει τι να πεί.
Σημαίνει ότι εξαιτίας κάτι τύπων σαν και εσένα δεν κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει,για να σώσω το τομάρι μου και να μην με στείλουν σε καμία Αλεξανδρούπολη και ακόμα παραπέρα,επειδή δεν θα είμαι αρεστόν στον καθένα,με το να κάνω τη δουλειά μου σωστά.Πες μου τι θές να μάθεις εν ολίγοις και μην το πας με τη μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη.Δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά τώρα...όπερ εστί μεθερμηνευόμενον;
Σημαίνει ότι εξαιτίας κάτι τύπων σαν και εσένα δεν κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει,για να σώσω το τομάρι μου και να μην με στείλουν σε καμία Αλεξανδρούπολη και ακόμα παραπέρα,επειδή δεν θα είμαι αρεστόν στον καθένα,με το να κάνω τη δουλειά μου σωστά.Πες μου τι θές να μάθεις εν ολίγοις και μην το πας με τη μαιευτική μέθοδο του Σωκράτη.Δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά τώρα...
Έχω γράψει,όπως και πολλοί άλλοι.Και εγώ δεν πρόσεξα τα δικά σου.Αλλά μίλησα για την απώλεια χρημάτων απο εμάς,λόγω παράνομης είσπραξης επιδομάτων,συντάξεων κτλ,αύξηση εγκληματικότητας,υποβάθμιση του κέντρου και άλκων περιοχών εντός και εκτός Αθηνών,μαρασμό επιχειρήσεων,ηθικά,πολιτιστικά,κοινωνικά,οικονομικά και νομικά προβλήματα που θα προκύψουν στα σίγουρα,χώρια ο ψυχολογικός πόλεμος,η κοινωνικοπολιτιστική μας αλλοίωση και ο φονταμενταλισμός που θα επικρατήσει.Άλλωστε αυτά έχουν γίνει σε Αγγλία και Γαλλία.Θα γίνουν και εδώ και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό.Και αυτά είναι εν ολίγοις τα επιχειρήματά μου,αλλά και πολλών άλλων.Μιλάμε για πράγματα που έχουν γίνει και γίνοται εδώ και αλλού και όχι τι θα γινόταν εαν και εφόσον και επειδή το σκέφτεσαι έτσι εσύ βάσει θεωριών.Έχει γράψει κάπου επιχειρήματα εσύ;;;
Δεν το πρόσεξα συγγνώμη...