ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
που να βαλουμε τα λεφτα ρωτησα ρε μπρο. στο κωλο μας? δε καταλαβα τι λες με τις κινησεις
Ο Typos ειχε δωσει σωστη συμβουλη καποια στιγμη, να τα "σπασεις" αναλογα με τις πιθανοτητες...Πχ κανεις προβλεψη για 10% αναπτυξη, 40% υφεση, και 50% χρεωκοπια και σπας το χρημα σε 10% επενδυση, 40% στην τραπεζα, και 50 σε καψουλες και στο χωραφι (λεμε). Δεν ξερω αν το μετεδωσα σωστα, αλλα το σκεπτικο ειναι αυτο...συ μη γαμας τη συζητηση, μιλαμε για λεφτα τωρα μη συμμετεχεις. δεν ειμαστε προλεταριοι ψωμολυσσες![]()
Ωραία, φτάνουμε στο ζουμί τώρα. Πες μου, πόσους CEOs άλλαξε σε καίρια πόστα (ΔΕΚΟ κλπ) όταν ανέλαβε? Με ονόματα και στοιχεία όμως, όχι αρλούμπες. Για να δεις ότι ΔΕΝ είχε τα κότσια να κυβερνήσει.
Εάν είναι καθαρά, βγάλτα έξω.που να βαλουμε τα λεφτα ρωτησα ρε μπρο. στο κωλο μας? δε καταλαβα τι λες με τις κινησεις
1.Μα εσύ επανέλαβες το "χειρότερος πρωθυπουργός ever"1.Εγώ συμψηφισμούς? Πλάκα μου κάνεις? Είπα κάτι για τον Μπούλη και το πρώτο που μου απαντήσατε ήταν στο στυλ "Ενώ ο GAP..."
2.Και επιπλέον, εάν θες να συνεχίσουμε να συζητάμε, κόψτε τα ΛΑΟκολπάκια τα γκεμπελίστικα.
3.Λοιπόν, αφού κριτήριο για κλοπή είναι μόνο εάν κάποιος μπήκε μέσα ή όχι, τότε στην Ελλάδα ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ αφού ποτέ μα ποτέ κανένας δεν μπήκε μέσα.
Και για να είμαι απόλυτα δίκαιος, ο μόνος πολιτικός που έχει τσεπώσει, είναι ο Μαντέλης, που το έχει παραδεχτεί κιόλας.
Οι άλλοι όλοι, είναι αθώοι!!!!!!
Έλεος πια...
μωρέ CEO τους άλλαξε όλους... τους Φωτόπουλους, τους Ρίζους και τους Κολουμπαρίτσηδες δεν μπορούσε να αλλάξει...
Εάν είναι καθαρά, βγάλτα έξω.
Εάν είναι βρώμικα, κάντα χρυσό και πάρε και ένα Leopard για να τα προστατεύεις.
Ότι cash κρατήσεις, να είναι σε μικρά χαρτονομίσματα/κέρματα.
Εάν είναι πολλά τα λεφτά που έχεις, σκέψου να την κάνεις σε άλλη γη και άλλα μέρη για μερικά χρόνια.
Αυτά εάν πιστεύεις ότι ήρθε το τέλος. Εάν όχι, τότε...δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.
μωρέ CEO τους άλλαξε όλους... τους Φωτόπουλους, τους Ρίζους και τους Κολουμπαρίτσηδες δεν μπορούσε να αλλάξει...
καλα,αντε να φας το κοτοπουλακι σου με τον πουρε τωρα...καλο θα σου κανει θα βγαλεις και βυζακια που παντα ηθελες...
Σταμάτα τα του προσωπικού γιατί απλά δείχνεις ότι δεν έχεις άλλα επιχειρήματα.
ασε τις αναλυσεις γιατι και δε σε παιρνει και μυαλο δεν εχεις για να τις καταννοησεις...
απλα πες μου, το ding dong ειναι ο ηχος που κανει ενας digi dangas οταν κουνιεται?
.....
τελικά εκτός απ την ικανότητα του κινέζου να εξαπατά το λαό και να ευχαριστεί αμερικάνους και τούρκους σε τι ήταν καλύτερος απ τον μπούλη?
α, ξέχασα! και απ το να ελέγχει τα ΜΜΕ.
για δε ςόμως εδώ.. τι και να τους άλλαξε?
αυτά σε οπιαδήποτε κανονική εταιρεία θα σημαίναν αυτόματα απόλυση χωρίς αποζημίωση...
κανέναν δεν άλλαξε.Όλους? Πότε? Για ψάξτο...
έτσι συμφωνώ. ;)James...βαριέμαι να πάω πίσω στην κουβέντα.
Στο ζουμί. Εάν οι ΠΑΣΟΚοι είναι πιο ικανοί να κυβερνούν, να εξαπατούν, να διαχειρίζονται λαμογιές, να παίζουν με τα ΜΜΕ και να τους πιστεύει ο κόσμος για σωτήρες και να τους ψηφίζει...τότε αυτή είναι η χώρα μας και καλά να πάθουμε.
Και στο ξαναλέω, δεν με νοιάζει τι κάνουν οι Πασόκοι, δεν τους ψηφίζω.
Κρίνω εκεί που ψήφισα και περίμενα αυτοί που ψήφισαν να αλλάξουν τα παραπάνω.
Εκ του αποτελέσματος, δεν μπόρεσαν και δεν με πείθουν ότι θα μπορέσουν με την σημερινή τους παρουσία.
Αυτό μετράει, αυτό μένει στην ιστορία.
Τώρα κλαψομουνιάσματα, ότι δεν μπορούσε, γιατί δεν μπορούσε κλπ....μου θυμίζουν νηπιαγωγείο.
Αυτά.
και εν κατακλείδι αυτό που λέω είναι ότι ο μπούλης ήταν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ για να διώξει τους κλεφταράδες απ την Ελλάδα!έτσι συμφωνώ. ;)
γι αυτό και είπα θέλω Σύλβιο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε συ Γιωργο,Ωραία, φτάνουμε στο ζουμί τώρα. Πες μου, πόσους CEOs άλλαξε σε καίρια πόστα (ΔΕΚΟ κλπ) όταν ανέλαβε? Με ονόματα και στοιχεία όμως, όχι αρλούμπες. Για να δεις ότι ΔΕΝ είχε τα κότσια να κυβερνήσει.
Μαζί σου, αλλά αυτά δεν είναι δείγμα ότι ο Μπούλης έκανε έστω και κάτι.
Αυτά ακόμη ελέγχονται εάν ήταν σωστά ή όχι. Στα περισσότερα διαφωνώ εάν θες την άποψή μου.
Με τον τρόπο που το έκαναν, το έκανα και εγώ. (Μετατάξεις)
Και εγώ μιλάω για αυτό, αποτελέσματα όμως?
Σε υποθετικά ερωτήματα δεν μπορώ να απαντήσω. Σε υποθετικό επίπεδο και εγώ με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι ο μπούλης θα τα έκανε κουλουβάχατα.
Σταμάτα τα του προσωπικού γιατί απλά δείχνεις ότι δεν έχεις άλλα επιχειρήματα.
Και για να σε βοηθήσω, ο Μπούλης μόνο ένα καλό κατάφερε. Να βάλει την Κύπρο στην ΕΕ.
(και αυτό μας γύρισε μπούμερανγκ, γιατί από τότε έχουμε τον περσόνα να μας σπάει τον πούτσο)
Οι νοικοκύρηδες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.
Being proactive is the key-phrase, μην αφήνεις τις εξελίξεις να σε κυνηγάνε, κάνε κάτι πριν φτάσει το αμήν, μην είσαι σαν τον Μπούλη και δεν θα χάσεις.